2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldim

ayy çamaşır makinesinden çamaşırları çıkardım sepete koydum banyodan salona 5 adım taşıdım alt tarafı hemen karnım acıdı.pööffff

eşimde zaten önümüzdei 1 ay boyunca işte mesaiye kalacak artık 10damı gelir 11 demi gelir yalnız akşamlar başlıyor yanii.

şu elimdeki iş bi bitse dışarı çıkacam terziye gidip eldiveni diktirtcem onla bunla uğraşmaktan bitiremedim

kalabalıklaşmış buralar nasılsınız bakalım

dillerim_lal gozdeati+ Apsimisia red_cake+ s3nna moonsun82 BuSeeMMM+ izmirliigulsah MoonGoddess

herkes buralarda ama kimseden ses çıkmıyo yoksa siteye yine bişilermi oldu

ben çıkıyorum kızlar.dışarı çıkayım bir işlerimi halledeyimm hava alayım biraz dönüşte görüşürüz kendinize iyi bakınnn

bende geldim ama süpürgeyi açamadım malesef.dağınıklık topladım.bide kendi yatağımızın nevresimini değiştirdim ayy nevresim işi beni çok yordu.azcık dinleneyim sonra tekrar kalkarım dedim.

Merhaba kızlar

umarım herkes iyidir... ben randevumu aldım yarın 100 lük şeker yüklemem var inşallah sorun çıkmaz bu kez. bu akşamdan sonra açlık maratonumuz başlayacak sabahta 3 saat öyle bekleyeceğiz. bayramda baya yorulduk nereye gitsek ye ye dediler ama maalesef ben hiç tatlı yemedim 2-3 tane çikolata o kadar normal yemek bile yiyemiyorum artık korkudan dokuncak mı acaba diye...

mavicim umarım yüksek çıkmaz canım
tatlı şeyler istemiyormu canın yoksa senmi tutyorsun kendini yememek için

benimde çrş günü 100 lük var bakalım ne olcak.aslında şekeri yüksek olanın hem bebk iri hem de kendisi ani kilo alımları oluyomuş bende ikisi de yok ama bakaalım 100 lükte ne çıkcak

benimde çrş günü 100 lük var bakalım ne olcak.aslında şekeri yüksek olanın hem bebk iri hem de kendisi ani kilo alımları oluyomuş bende ikisi de yok ama bakaalım 100 lükte ne çıkcak

canım inşallah seninde iyi çıkar zaten dr senin bebek haftasına göre iri dedi ondan şüphelendi ama bende kilo alımı baştan beri 6 kilo aldım

kızlar aranızda hiç bebek arbası alan varmı benim bi arkadaşımın ciccho ana kucağı varmış onu bana vermeyi teklif etti çocukları ikizdi çok fazla dışarı çıkmamışlar zaten küçükken tertemiz duruyo dedi.bende o anakucağının uyacağı bi araba alıyım diyorum hem içine oturtuluyo ya bazı arabalarda çift yön gibi kullanılıyo.ilk başta kraft tiwst e baktım ama bi çok çocuk arabyı hiç kullanmıyomuş bile o kadar para vermek doğrumu sizce şimdi de şu baston pusetler gözüme hoş gelmeye başladı hem kullanımı da çok rahat ayy ne zormuş

canım inşallah seninde iyi çıkar zaten dr senin bebek haftasına göre iri dedi ondan şüphelendi ama bende kilo alımı baştan beri 6 kilo aldım

aa ööölemi benim kız da tam tersi bi önceki kontrolde 1 hafta geri çıkktı son kontrolde 1-2 gün geri dedi şimdi bakalım ne diycek.gerçi bende plesanta previa da varya bebeğin gelişmini etkileyen bi durummuş bu

geri cıksa bi dert ileri cıksa bi dert insan telaşlanıyor ya inşallah normal haftasına dönmüştür canım gerçi 1-2 gün önemli degildir ki kafana takma gelişimleri hemen degisiyor artık son aylarda

ben almadım canım ama ben de bastonları begeniyorum hem daha pratik hem yer kaplamıyor arabayı kullanırlar bence hem kolaylık ya bir yere giderken yaz da gelecek kucağında taşımayla olmaz

kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?

ben almadım canım ama ben de bastonları begeniyorum hem daha pratik hem yer kaplamıyor arabayı kullanırlar bence hem kolaylık ya bir yere giderken yaz da gelecek kucağında taşımayla olmaz

evet bencede araba şart ama en iyisi galiba baston pusetler hem araba çok yer kaplamıyo hemde kullanımı daha kolay

selam kızlar, Nasılsınız? Bayram nasıl geçti?
Ben bayramda Bergama-izmir-cunda arasında gezdim... Aslında iyi geldi çünkü bu yıl tatil yapamamıştık. Fakat yola çıkmadan önceki gün yani geçen pazar günü baya rahatsızlandım.Çok şiddetli öksürük ve ateş yükselmesi oldu.Hemen bir özel hastanenin aciline gittik.Orada ateşimi düşürmek için ilaçlı bir serum verdiler sonrası için de antibiyotik yazdı doktor.O gece kabus gibi geçti.Gece titreme nöbetleriyle falan uyandım.Ertesi gün hemen kendi doktoruma gittim bebişim iyi mi diye.Çok şükür onun keyfi yerindeydi. 1110gr olmuş.Gayet keyifli oturuyordu içeride.Zaten akşamına da yola çıktık.

kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?

valla gülşah dün gece yatarken benimde aklıma aynı soru geldi hatta bende şey düşündüm şimdi sürekli gydiğim bi elbisem var muhetemeln doğuma kadar da olur o bana doğuma onla gider çıkıştada onla çıkarım dedim:))
valla gece uyuyamadığım için neler düşünceğğimi şaşırdım bende :))

Hayır canım rahat bir elbise yada rahat bir kıyafet götüreceksin hastane çantanda.Zaten şubat ayında pijama ile çıkmak pek iyi olmaz :))
Sanırım şu an kullandığımız hamile pantolonlarını hastane çıkışında da giyebiliriz.

gözdecim valla bende düşünüyorum ama kış günü elbise soguk olmazmı annem bani şimdiden uyarıyor ben hastalanırsam sütümden onada geçermiş o yüzden kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor off allahım ne zor iş miş anne olmak ya annemin kıymetini bikez daha anlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…