gözdecim valla bende düşünüyorum ama kış günü elbise soguk olmazmı annem bani şimdiden uyarıyor ben hastalanırsam sütümden onada geçermiş o yüzden kendimizede dikkat etmemiz gerekiyor off allahım ne zor iş miş anne olmak ya annemin kıymetini bikez daha anlıyorumm
kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?
ya kızlar boşverin hastane cıkısında ne giymeyi önemli olan dogumu yapmak bence elbet birşey giyip cıkarız ya o halde yürücek degilizya zaten kapının onunden arabaya bineriz ben dogumu düşünüyorum vallahi napcam diye korkuyorum ya nasıl yencem bu korkumu doğumda galiba :)
ya kızlar boşverin hastane cıkısında ne giymeyi önemli olan dogumu yapmak bence elbet birşey giyip cıkarız ya o halde yürücek degilizya zaten kapının onunden arabaya bineriz ben dogumu düşünüyorum vallahi napcam diye korkuyorum ya nasıl yencem bu korkumu doğumda galiba :)
aslında ben bu mısmı düşünmüyorum düşünmek istemiyorum diyelimm düşündükce çıkmaza giriyorum ama bir geçek vr eşim benden heycanlı durup durup 11 haftamız kaldı dior her fırsatta dile getirior benden önce o doğurucak :))
aslında ben bu mısmı düşünmüyorum düşünmek istemiyorum diyelimm düşündükce çıkmaza giriyorum ama bir geçek vr eşim benden heycanlı durup durup 11 haftamız kaldı dior her fırsatta dile getirior benden önce o doğurucak :))
kızlar aranızda hiç bebek arbası alan varmı benim bi arkadaşımın ciccho ana kucağı varmış onu bana vermeyi teklif etti çocukları ikizdi çok fazla dışarı çıkmamışlar zaten küçükken tertemiz duruyo dedi.bende o anakucağının uyacağı bi araba alıyım diyorum hem içine oturtuluyo ya bazı arabalarda çift yön gibi kullanılıyo.ilk başta kraft tiwst e baktım ama bi çok çocuk arabyı hiç kullanmıyomuş bile o kadar para vermek doğrumu sizce şimdi de şu baston pusetler gözüme hoş gelmeye başladı hem kullanımı da çok rahat ayy ne zormuş
Doğum konusunda eşimde benden daha fazla heyecanlı ben doğumada gir o zaman aşkım diyorum yok o kadarını yüreğim kaldırmaz benim diyor.Aslında girse ne kadar güzel olur.Ömrü boyunca unutamayacağı bir an olur ikimiz içinde :))
aynen benimde acıyo karnım 10 dk yürüdükten sonra işe zor geliyorum sanırım biraz sert yürüyorum ondan oluyodillerim lal burlardayım ben ama sürekli siteden düşüp duruyorum
kızlar kaarnımda acıma oluyor yürürken
kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?
al benden de o kadar!! durup durup "ben nasıl doğurucam?" diyorum içimden. Herkes inşallah normal doğurursun diyor.Ama ben korkuyorum.
Ara sıra bi cesaret geliyo içime "evet! yapabilirim.Normal doğurucam!" diyorum ama bu cesaret çok fazla sürmüyor :)
demekki tek bnm kocam değilmiş panik yapan off bende etrafıma sormuyorum doğuma bilinçsizce girsem daha iyi olucak kafa karışrmaya değmez elinde sonunda doğrucaz zatii
slm canım.Bende eşimin girmesini istiyorum giricem diyor ama ne kadar dayanabilir bilemiyorum.Onunda yaşamasını istiyorum kızımızın dünyaya ilk geldiği anları...
Canım varya ben 1-2 hafta öncesine kadar normal yaparım diyordum ama şimdi cesaret gitti ya inşallah kolayca kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?