2011 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar ben uzun zamandır pek giremedim.hepinizi çok özledik biz kızımla.erkek kardeşim evlenecek onun hazırlıklarına koşturuyoruz.o yüzden pek vaktim olmuyor ama hep aklım sizlerde.geçmişe bakmadım henüz şimdi biraz bakarım bakalım neler olmuş :)))

ayy valla orası da ööle canım hele konyanın soğu felakettir ama ne biliyim kapının önünden arabaya bineriz kapının önünde ineriz diye soğuk hiç aklıma gelmedi :))

ya kızlar boşverin hastane cıkısında ne giymeyi önemli olan dogumu yapmak bence elbet birşey giyip cıkarız ya o halde yürücek degilizya zaten kapının onunden arabaya bineriz ben dogumu düşünüyorum vallahi napcam diye korkuyorum ya nasıl yencem bu korkumu doğumda galiba :)

Selam geçmişi okumayıı anca bitirdimm yaww valla özlemişim buralarıı bendee . Bizde bugün sağlık ocağına gittik kaydım yoktu ilk defa gittik çünkü aşımı yaptılar yarında Dr mıza gidicezz çok heyecanlıyımmm ...

bir eşofman kalın olanlardan üstüne bir kazak üstüne de montunuz oldu da bitti işte :)):) zaten siz hastanede kalsanız bile eve birileri gidip gelir elbette istersiniz getirirler

kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?

Bende bunu sürekli düşünüyorum canım bir elbise almıştım lcw'dan heralde onunla gider onunla çıkarım diye düşünüyorum.Pijamayla çıkmak biraz garip geliyor bana yada eşofman takımın alırım heralde onunla çıkarım.

Doğumu hiç düşünmemeye çalış canım yani şöyle yap bak benden sana tavsiye bana şimdi doğum hikayesini anlatan kimseyi dinlemiyorum ben.Normal yap ama çok ağrı çok sızın olacak dikkat et diye bir başlıyorlar bende diyorum tamam anlatmayın ben kendi hikayemi kendim yaşamak istiyorum çünkü illa herkesin başına bir kötü olay gelmiş banada anlatarak piskolojimi bozuyorlar en iyisi dinlememek.Allahtan hayırlısı diliyorum bir nefeste kurtarsın bebeğim ve ben sağlıkla çıkalım o ortamdan diye.Fazla düşünmekte sorun yaratıyor belli bir süre sonra

aslında ben bu mısmı düşünmüyorum düşünmek istemiyorum diyelimm düşündükce çıkmaza giriyorum ama bir geçek vr eşim benden heycanlı durup durup 11 haftamız kaldı dior her fırsatta dile getirior benden önce o doğurucak :))

al benden de o kadar!! durup durup "ben nasıl doğurucam?" diyorum içimden. Herkes inşallah normal doğurursun diyor.Ama ben korkuyorum.
Ara sıra bi cesaret geliyo içime "evet! yapabilirim.Normal doğurucam!" diyorum ama bu cesaret çok fazla sürmüyor :)

boşuna demiyolar demekki erkekler 9 doğuru diye :))
valla bende doğum kısmını hiç düşünmüyorum.yada sezeryan olacak ya %90 onun rahatlığı var belkide uyuycam kızım göbüşümde kalkcam kuacağımda diye düşünüyorum ben hep :))

benim eşimde durup durup gün hesaplıyor. 90 gün kaldı 85 gün kaldı 83 gün kaldı v.s. sürekli hesap durumunda :))
benim ticker'ıma "bu yanlış hesaplıyor" diye çıkışıyor :)

Doğum konusunda eşimde benden daha fazla heyecanlı ben doğumada gir o zaman aşkım diyorum yok o kadarını yüreğim kaldırmaz benim diyor.Aslında girse ne kadar güzel olur.Ömrü boyunca unutamayacağı bir an olur ikimiz içinde :))

Anakucağın varsa zaten ona uyacak bir şey almak zorundasın. Birçoğu birbirine uymuyor. Mağazalarla görüş.

demekki tek bnm kocam değilmiş panik yapan off bende etrafıma sormuyorum doğuma bilinçsizce girsem daha iyi olucak kafa karışrmaya değmez elinde sonunda doğrucaz zatii

slm canım.Bende eşimin girmesini istiyorum giricem diyor ama ne kadar dayanabilir bilemiyorum.Onunda yaşamasını istiyorum kızımızın dünyaya ilk geldiği anları...

dillerim lal burlardayım ben ama sürekli siteden düşüp duruyorum
kızlar kaarnımda acıma oluyor yürürken
aynen benimde acıyo karnım 10 dk yürüdükten sonra işe zor geliyorum sanırım biraz sert yürüyorum ondan oluyo

kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?

ben eşofman takımı götürmeyi düşünüyorum

kızlarrr bende eşimee sordum dogua girmeyi istermisin diye hayır dedii aslında ömründe bir defa görecek o anı

bir daha göremeyecek belkide ama istemiyo aslına bakarsanız bende pek cesaret edemezdim sanırım :))

Canım varya ben 1-2 hafta öncesine kadar normal yaparım diyordum ama şimdi cesaret gitti ya inşallah kolayca kurtuluruz.

demekki tek bnm kocam değilmiş panik yapan off bende etrafıma sormuyorum doğuma bilinçsizce girsem daha iyi olucak kafa karışrmaya değmez elinde sonunda doğrucaz zatii

Hepimizin eşleri az çok bu zamanlar birbirlerine benziyorlar demek ki :))

slm canım.Bende eşimin girmesini istiyorum giricem diyor ama ne kadar dayanabilir bilemiyorum.Onunda yaşamasını istiyorum kızımızın dünyaya ilk geldiği anları...

Mrb canım nasılsın cumartesi günü görüşmek gene nasip olmadı bir türlü biz o akşam apar topar orhangaziye gittik biliyormusun eşimin halası hastalanmış onu ziyarete çok koşturmalı bir akşamdı gene (
Seninki giricem diyormuş ne kadar güzel benimki hiçç ben girsem bile dayanamam diyor sanırım bayılıp orada kalmaktan korkuyor :))

normal doğumdaki kesiler den korktum ya ben sancıyı mecbur çekcez sonucta anne oluyorum biraz sıkıntı yaşıcam ama kesi olmasa cunkü iyileşme sureci uzunmuş 1 seneyi buluyor diyorlar oda beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…