normal doğumdaki kesiler den korktum ya ben sancıyı mecbur çekcez sonucta anne oluyorum biraz sıkıntı yaşıcam ama kesi olmasa cunkü iyileşme sureci uzunmuş 1 seneyi buluyor diyorlar oda beni korkutuyor.
benim çrş günü doğum şekli belli olcak kızlar ben aslında bu rahatsızlık olana kadar hep normal diyodum bakalım nolcak
30 haftada doğum şekli belli oluyormu.Bende bu haftalar gitmeyi düşünüyorum ama gün olarak karar veremiyorum bir türlü eşim bu hafta diyor ben önümüzdeki hafta diyorum bakalım kim kazanacak
canım bende yırtılma olunca iyileşme zor oluyo diye biliyorum hatta onun için doktorlar kesik atmak taraftarıymış daha düzgün olduğu için dikimi kolay ve bu sebeple iyileşmesi kolay oluyomuş diye duydum.ama okadar çok şey duyuyoruz ki şu ara :))
canım benim plesantanın durumundan dolayı.
drum ilk hastaneye yattığımda 26. haftaya kadar çıkmazsa bi daha çıkması imkansız gibi bişi demişti.26+4 te gittiğimizde hala olduğu yerde duruyodu.ama sanırım yinede bi ihtimal diye düşündüki.3 hafta sonra tekrar gelin eğer hala pozisyon değiştirmemişse artık durumu netleştirip doğum şeklini konuşucaz demişti.çrş günü ondan dedim.ama doğum şekli yani çatı muayenesi 32. haftadan sonra oluyo diye biliyorum ama tam emin diilim
Bende 32.hafta diye biliyordum onun için sen öyle söyleyince acabada kaldım canım.
Senin durumunun özel olduğunu unuttum ben canım kusura bakma senin için hayırlı olan neyse inş. o olur canım çarşamba günü
tşkr ederim çağlayancım bakalım ne diycek dr valla 3 hafta nasıl geçti bi bilsen.hem çıktımı acaba diye hemde gelişimi normale döndümü bebişimin diye sürekli aklımda.inş bundan sonra yine 3 hafta sonra çağırmaz.
İnş.herşey yolundadır canım iyi düşün iyi şeyler olsun bak ben burda pozitif olmaya çalışıyorum müdürem beni kasımda doğurtturamadı ya bugün yeni gelen arkadaşa aralıkta diyor en fazla bir ayı kaldı çağlayanın diyor :))
senin bu müdirende alem kadın valla senden iyi biliyo :))
çeteresini tutmuş galiba.
aman kızında ona inanıp aralıkta gelmeye kalkmasın sen kızının kulaklarını kapa onun yanında :))
kızlar aranızda hiç bebek arbası alan varmı benim bi arkadaşımın ciccho ana kucağı varmış onu bana vermeyi teklif etti çocukları ikizdi çok fazla dışarı çıkmamışlar zaten küçükken tertemiz duruyo dedi.bende o anakucağının uyacağı bi araba alıyım diyorum hem içine oturtuluyo ya bazı arabalarda çift yön gibi kullanılıyo.ilk başta kraft tiwst e baktım ama bi çok çocuk arabyı hiç kullanmıyomuş bile o kadar para vermek doğrumu sizce şimdi de şu baston pusetler gözüme hoş gelmeye başladı hem kullanımı da çok rahat ayy ne zormuş
kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?
Doğum konusunda eşimde benden daha fazla heyecanlı ben doğumada gir o zaman aşkım diyorum yok o kadarını yüreğim kaldırmaz benim diyor.Aslında girse ne kadar güzel olur.Ömrü boyunca unutamayacağı bir an olur ikimiz içinde :))
canım bende yırtılma olunca iyileşme zor oluyo diye biliyorum hatta onun için doktorlar kesik atmak taraftarıymış daha düzgün olduğu için dikimi kolay ve bu sebeple iyileşmesi kolay oluyomuş diye duydum.ama okadar çok şey duyuyoruz ki şu ara :))
Valla canım bir düzeni tutturamadı zaten ha doğurdum ha doğurucam diye bekliyor kadın ama kızımda gelmiyor bir türlü
ben onu hep tembihliyorum zaten sen zamanında gel kızım anneni ve babanı üzme diyorum. İnş.sözümü dinler benim :))
merhaba kızlar, nasılsınız?dr.kontrolünden geldim, oğlumu gördüm aslında bugün çok mutlu olmam lazımdı ama güzel haberlerle beraber kötü haberlerde verdi dr. teyzemiz. önce iyi haberlerle başlayayım. maşallah oğlumun sğlığı yerinde998 gr olmuş, bir hafta önde gidiyor hala, ama bacak boyuna bakınca 2 hafta ilerde. galiba annesiyle babasını geçecek uzun boylu olacak yavrum. suyu ve plesentanın durumu da iyi. bir ayda 2 kilo almışım fena değil dedi. ama tansiyonum yüksek çıktı 13-9, geçen kontrolde de yüksekti doğuma yakın daha titiz kontrol etmemiz lazım dedi dr. bir de 50lik şeker yüklemesi 163 çıktı çarşamba günü 100lük yapılacak. çok üzüldüm moralim bozuldu. herşey yolunda giderken aksilikler başladı birden.
merhaba kızlar, nasılsınız?dr.kontrolünden geldim, oğlumu gördüm aslında bugün çok mutlu olmam lazımdı ama güzel haberlerle beraber kötü haberlerde verdi dr. teyzemiz. önce iyi haberlerle başlayayım. maşallah oğlumun sğlığı yerinde998 gr olmuş, bir hafta önde gidiyor hala, ama bacak boyuna bakınca 2 hafta ilerde. galiba annesiyle babasını geçecek uzun boylu olacak yavrum. suyu ve plesentanın durumu da iyi. bir ayda 2 kilo almışım fena değil dedi. ama tansiyonum yüksek çıktı 13-9, geçen kontrolde de yüksekti doğuma yakın daha titiz kontrol etmemiz lazım dedi dr. bir de 50lik şeker yüklemesi 163 çıktı çarşamba günü 100lük yapılacak. çok üzüldüm moralim bozuldu. herşey yolunda giderken aksilikler başladı birden.
şenaycım hoşgeldinn..ne güzel bebişini görmüşşsün ve sağlıklı olduğunu öğrenmissin. ne güzellll bende çok özledim oğluşumuuu inşallah bu hafta gidebilirsem.
bir şey sorucam.bu 50lik şeker yüklemesinden sonra eğer yüksek çıkarsamı 100 lük yükleme yapıyorlar yoksa her durumdada yapılıyormu
50 lik sınırdan fazla çıkarsa 100 lük yapıyolar canım
sınır nedir peki?benim doktorumyarın gelecekti belki arar sonuçlar çıkmıştır heralde cumartesi yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?