merhaba kızlar, nasılsınız?dr.kontrolünden geldim, oğlumu gördüm aslında bugün çok mutlu olmam lazımdı ama güzel haberlerle beraber kötü haberlerde verdi dr. teyzemiz. önce iyi haberlerle başlayayım. maşallah oğlumun sğlığı yerinde998 gr olmuş, bir hafta önde gidiyor hala, ama bacak boyuna bakınca 2 hafta ilerde. galiba annesiyle babasını geçecek uzun boylu olacak yavrum. suyu ve plesentanın durumu da iyi. bir ayda 2 kilo almışım fena değil dedi. ama tansiyonum yüksek çıktı 13-9, geçen kontrolde de yüksekti doğuma yakın daha titiz kontrol etmemiz lazım dedi dr. bir de 50lik şeker yüklemesi 163 çıktı çarşamba günü 100lük yapılacak. çok üzüldüm moralim bozuldu. herşey yolunda giderken aksilikler başladı birden.
Hatunlar iyi akşamlar,
Nabersiniz, bugün kağanın hepA aşısını yaptırdım yarın 18.a aşılarını yaptırıcaz, sağlık ocağında ikametgahım buda olmadığı için problem yaratıyorlar, nüfusa gittim, ikametgahı aldırmak zorunda değilsiniz misafirsiniz her türlü işleminizi yaptırabilirsiniz, şikayet edin dediler, şikayet etmeye niyetim yok çünkü muhtemelen aile hekimliği sistemine geçildiği için sağlık ocaklarıda henüz olayın ayrıntısını bilmiyordur, yarın diğer sağlık ocağına gidicem,
Bu arada kafama göre kan ilacımı değiştirdim ve kağanda kullandığım kan ilacına geçtim, ferplex fol kullanıyordum ondan yazdırdım,
Geçmişe bakamadım, son bakmaya çalıştığımdada site hata verip tüm alıntılarımı mafetmişti inş yine aynı şey olmaz
canım hoşgeldinn
sağlık ocağın bakmak zorunda hiç mırın kırın etmesinler..benimde ablamlar geldiğinde yeğenim rahatsızdı.bizim sağlık ocağına götrdüm kibarlık olsun diye sordum bakabilirmisiniz diye
tabi bakarız misafir olarak kaydediliyor dedi.muayene etti ilacını yazdı falan...ya bazıları aksi oluyolar bişi de bilmiyolar böleee saçını başını yolasım geliyo
Merhaba kızlar
umarım herkes iyidir... ben randevumu aldım yarın 100 lük şeker yüklemem var inşallah sorun çıkmaz bu kez. bu akşamdan sonra açlık maratonumuz başlayacak sabahta 3 saat öyle bekleyeceğiz. bayramda baya yorulduk nereye gitsek ye ye dediler ama maalesef ben hiç tatlı yemedim 2-3 tane çikolata o kadar normal yemek bile yiyemiyorum artık korkudan dokuncak mı acaba diye...
kızlar aranızda hiç bebek arbası alan varmı benim bi arkadaşımın ciccho ana kucağı varmış onu bana vermeyi teklif etti çocukları ikizdi çok fazla dışarı çıkmamışlar zaten küçükken tertemiz duruyo dedi.bende o anakucağının uyacağı bi araba alıyım diyorum hem içine oturtuluyo ya bazı arabalarda çift yön gibi kullanılıyo.ilk başta kraft tiwst e baktım ama bi çok çocuk arabyı hiç kullanmıyomuş bile o kadar para vermek doğrumu sizce şimdi de şu baston pusetler gözüme hoş gelmeye başladı hem kullanımı da çok rahat ayy ne zormuş
kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?
aslında ben bu mısmı düşünmüyorum düşünmek istemiyorum diyelimm düşündükce çıkmaza giriyorum ama bir geçek vr eşim benden heycanlı durup durup 11 haftamız kaldı dior her fırsatta dile getirior benden önce o doğurucak :))
İnş.herşey yolundadır canım iyi düşün iyi şeyler olsun bak ben burda pozitif olmaya çalışıyorum müdürem beni kasımda doğurtturamadı ya bugün yeni gelen arkadaşa aralıkta diyor en fazla bir ayı kaldı çağlayanın diyor :))
canım gözünaydın bebegini görmüşsün benimde tansiyonum düşük çıkıyor. şeker yüklemesi içinde benimde öyle çıktı canım şekeri azalt biraz benimde moralim bozulmustu ama gebelikte olabiliyormuş 100 lük benim yarın yapılacak bakalım... böyle şeylerle karşılaşacagız yeterki bebeklerimizin sağlığı iyi olsun.
şenaycım hoşgeldinn..ne güzel bebişini görmüşşsün ve sağlıklı olduğunu öğrenmissin. ne güzellll bende çok özledim oğluşumuuu inşallah bu hafta gidebilirsem.
bir şey sorucam.bu 50lik şeker yüklemesinden sonra eğer yüksek çıkarsamı 100 lük yükleme yapıyorlar yoksa her durumdada yapılıyormu
canım gözünaydın öncelikle bebğin saplıklıymış.
ama şeker konusunda sıkma canını stresten de artabiliyomuş.bide farkındaysan topiğin yarısında şeker çıktı benimde çrş 100 lük yüklemem olcak 50 lik yüksek çıkmıştı.
sınır nedir peki?benim doktorumyarın gelecekti belki arar sonuçlar çıkmıştır heralde cumartesi yaptırmıştım
Canım maşaallah oğluna sağlıklıymış bak moralin hiç bozulmasın benimde tansiyonum hep 9 a 5 çıkıyo şekerde 146 çıkmıştı ama bana 100lük yapmadılar nedensee hiç bozma moralini bebişini düşünn..
Kızlar tel geldi misafir geliyomuş çıkmam lazım öpüldünüz
canım çok iyi bir şey düşünmüşsün,oldukça iyi olmuş..kızlar yeni bir konu açtım.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/402930-2011-subat-anneleri-dogum-izni.html#post16268661
daha birkaç haftamız var ama buradan birbirimizi bilgilendirebiliriz.
aynen zaten hastane evime yürüyerek bile 10 dakika istediğim şeyi getirtirim ama kapıda arabaya binip evimde ineceğim nasipseya kızlar boşverin hastane cıkısında ne giymeyi önemli olan dogumu yapmak bence elbet birşey giyip cıkarız ya o halde yürücek degilizya zaten kapının onunden arabaya bineriz ben dogumu düşünüyorum vallahi napcam diye korkuyorum ya nasıl yencem bu korkumu doğumda galiba :)
ben de rüyamda sezeryan olduğumu görüp-kesmeyin bennniiiiiiii diye çığlık atıyorum-al benden de o kadar!! durup durup "ben nasıl doğurucam?" diyorum içimden. Herkes inşallah normal doğurursun diyor.Ama ben korkuyorum.
Ara sıra bi cesaret geliyo içime "evet! yapabilirim.Normal doğurucam!" diyorum ama bu cesaret çok fazla sürmüyor :)
mayyak karı ya bu kadının çocuğu falan yok mu?İnş.herşey yolundadır canım iyi düşün iyi şeyler olsun bak ben burda pozitif olmaya çalışıyorum müdürem beni kasımda doğurtturamadı ya bugün yeni gelen arkadaşa aralıkta diyor en fazla bir ayı kaldı çağlayanın diyor :))
canım üzülme...tuzu kes tansiyon için..şeker de diyetle düzene girer.açlıkta sorun yoksa diyetle düzene giriyormerhaba kızlar, nasılsınız?dr.kontrolünden geldim, oğlumu gördüm aslında bugün çok mutlu olmam lazımdı ama güzel haberlerle beraber kötü haberlerde verdi dr. teyzemiz. önce iyi haberlerle başlayayım. maşallah oğlumun sğlığı yerinde998 gr olmuş, bir hafta önde gidiyor hala, ama bacak boyuna bakınca 2 hafta ilerde. galiba annesiyle babasını geçecek uzun boylu olacak yavrum. suyu ve plesentanın durumu da iyi. bir ayda 2 kilo almışım fena değil dedi. ama tansiyonum yüksek çıktı 13-9, geçen kontrolde de yüksekti doğuma yakın daha titiz kontrol etmemiz lazım dedi dr. bir de 50lik şeker yüklemesi 163 çıktı çarşamba günü 100lük yapılacak. çok üzüldüm moralim bozuldu. herşey yolunda giderken aksilikler başladı birden.
haklısın canım bu aile hekimliğine hekimler de alışamadı.ferplex folü ben içemedim sıvı olunca,içersen kargoyla göndereyim 5 kutu falan var yeni aldımHatunlar iyi akşamlar,
Nabersiniz, bugün kağanın hepA aşısını yaptırdım yarın 18.a aşılarını yaptırıcaz, sağlık ocağında ikametgahım buda olmadığı için problem yaratıyorlar, nüfusa gittim, ikametgahı aldırmak zorunda değilsiniz misafirsiniz her türlü işleminizi yaptırabilirsiniz, şikayet edin dediler, şikayet etmeye niyetim yok çünkü muhtemelen aile hekimliği sistemine geçildiği için sağlık ocaklarıda henüz olayın ayrıntısını bilmiyordur, yarın diğer sağlık ocağına gidicem,
Bu arada kafama göre kan ilacımı değiştirdim ve kağanda kullandığım kan ilacına geçtim, ferplex fol kullanıyordum ondan yazdırdım,
Geçmişe bakamadım, son bakmaya çalıştığımdada site hata verip tüm alıntılarımı mafetmişti inş yine aynı şey olmaz
canım çok iyi bir şey düşünmüşsün,oldukça iyi olmuş..
ben de rüyamda sezeryan olduğumu görüp-kesmeyin bennniiiiiiii diye çığlık atıyorum-
canım üzülme...tuzu kes tansiyon için..şeker de diyetle düzene girer.açlıkta sorun yoksa diyetle düzene giriyor
canım ben de kimseyi görmüyorum yine bir sorun var demekki :))kızlar kimler online nasıl görünüyordu? ben de kimse görünmüyor sayfanın altında
slm güzelim dualarına katılıyorum ben en baştan ters olması o kadar önemli değilmiş canım doğum sancıları başladığı ana kadar bekleyip o an bile dönen bebişler oluyormuş :))herkese slm..
hanımlar doğum şekli konuşulmaya başlanmış bile maşallahbanada birazönce eşim telde nezaman gelecek kızım gelsin artık diyor,yuh dedim dua et zamanında gelsin dedim,hepimiz çok sabırsızız,rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla alalım miniklerimizi...
ben yarın işe gidicem,belki bebişimi de görürüm kararsızım..merak ediyorum kaç kilo oldu döndümü çünkü benim prenses ters miş
slm güzelim dualarına katılıyorum ben en baştan ters olması o kadar önemli değilmiş canım doğum sancıları başladığı ana kadar bekleyip o an bile dönen bebişler oluyormuş :))
o tekmeleri hissetmek çok güzel benim suyum az olduğu için eskisi kadar hissedemiyorum ve buna çok üzülüyorumslm kizlar esim tv basina uyuyakaldi kizimla bi teyzoslara bakalim dedik nasilsiniz bakalim, benim bebis uyandi sagima soluma vuruyo
o tekmeleri hissetmek çok güzel benim suyum az olduğu için eskisi kadar hissedemiyorum ve buna çok üzülüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?