2011 Şubat Anneleri

Hatunlar iyi akşamlar,
Nabersiniz, bugün kağanın hepA aşısını yaptırdım yarın 18.a aşılarını yaptırıcaz, sağlık ocağında ikametgahım buda olmadığı için problem yaratıyorlar, nüfusa gittim, ikametgahı aldırmak zorunda değilsiniz misafirsiniz her türlü işleminizi yaptırabilirsiniz, şikayet edin dediler, şikayet etmeye niyetim yok çünkü muhtemelen aile hekimliği sistemine geçildiği için sağlık ocaklarıda henüz olayın ayrıntısını bilmiyordur, yarın diğer sağlık ocağına gidicem,
Bu arada kafama göre kan ilacımı değiştirdim ve kağanda kullandığım kan ilacına geçtim, ferplex fol kullanıyordum ondan yazdırdım,
Geçmişe bakamadım, son bakmaya çalıştığımdada site hata verip tüm alıntılarımı mafetmişti inş yine aynı şey olmaz

Canım maşaallah oğluna sağlıklıymış bak moralin hiç bozulmasın benimde tansiyonum hep 9 a 5 çıkıyo şekerde 146 çıkmıştı ama bana 100lük yapmadılar nedensee hiç bozma moralini bebişini düşünn..

canım hoşgeldinn

sağlık ocağın bakmak zorunda hiç mırın kırın etmesinler..benimde ablamlar geldiğinde yeğenim rahatsızdı.bizim sağlık ocağına götrdüm kibarlık olsun diye sordum bakabilirmisiniz diye

tabi bakarız misafir olarak kaydediliyor dedi.muayene etti ilacını yazdı falan...ya bazıları aksi oluyolar bişi de bilmiyolar böleee saçını başını yolasım geliyo

Cnm hoşbuduk, bebek burda doğarsa topuk kanı fln almamız gerekecek onuda kayıtsız alamıyoruz dedi, ama nüfus tüm işlemleri misafir olarak yaptırabilirsin dedi, inş bi problem çıkmadan hallederiz şu olayı ya, yarın gidince ne dicekler bakalm

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım, hepimize moral olur.

almadım daha ama chicco liteway modelini beğendim internetten canım, almadan önce bir mağazada görüp incelemek istiyorum. hem baston tipi, hem de tam yattığı için 0-36 ay arası kullanılıyormuş. fiyatı da diğer arabalara göre gayet uygun 280 civarı.

kızlar ya aklıma ne takıldı doğumdan sonra hastaneden ayrılırken pijama takımlarınızı giyip mi cıkacaksınız ayy garip bi soru oldu ama yanımıza çıkarken başka kıyafet almamız gerekir mi?

doğuma giderken giydiğim kıyafetlerle çıkarım diye düşünüyorum aslında, zaten eve giden gelen olur birşeyler isteriz olmazsa.

ben de eşim keşke benim kadar çok heyecan yapsa diyordum. demekki kimse memnun değil) bizimki de doğum hayatın en normal şeyi, hepimiz nasıl doğduysak sen de öyle doğuracaksın, rahat ol büyütme diyip beni deli ediyor. sanki hafife alıyor, anlamıyor durumun ciddiyetini gibi geliyor.

senin bu müdüren de umarım en kısa zamanda hamile kalır da kaç ayda doğuruluyormuş, öyle 6 ayda bebek çıkıyormuymuş görür canım. beddua değl yani, yaşasın görsün:)))))))))))))))))))))))

çok sağol canım, doğru diyorsun bebekler iyi olsun yeter. iki yükleme arası kaç gün olması lazım biliyormusun? dr birşey demedi gel 100lük yapalım dedi. ben de çarşamba gitmeyi düşünüyordum çok erken mi olur sence?

hoşbulduk canım, annesi çürük çıktı ama bebiş sağlıklı çok şükür.
50lik normal çıkarsa 100lük yapılmıyor.

sağol canım, şubat bebişleri çok şeker ya ondan şeker çıkıyor hepimizde))

sınır nedir peki?benim doktorumyarın gelecekti belki arar sonuçlar çıkmıştır heralde cumartesi yaptırmıştım

sınır 140 canım, 163 çıkınca çok yüksek geldi bana. çoktan çıkmıştır senin sonucun ben kanı verip 1 saat sonra aldım.

çok sağol canım; zaten sınırın çok az üstünde senin belki o yüzden çağırmamıştır tekrar. sen gene de dikkat et ama tedbiri elden bırakma. internette okuduğum şeyler çok iç açıcı değil.

Kızlar tel geldi misafir geliyomuş çıkmam lazım öpüldünüz

ay otursun misafirler evlerinde, daha sohbet edemedik senle Burcucum

Son düzenleme:
kızlar yeni bir konu açtım.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/402930-2011-subat-anneleri-dogum-izni.html#post16268661

daha birkaç haftamız var ama buradan birbirimizi bilgilendirebiliriz.
canım çok iyi bir şey düşünmüşsün,oldukça iyi olmuş..
aynen zaten hastane evime yürüyerek bile 10 dakika istediğim şeyi getirtirim ama kapıda arabaya binip evimde ineceğim nasipse
ben de rüyamda sezeryan olduğumu görüp-kesmeyin bennniiiiiiii diye çığlık atıyorum-
mayyak karı ya bu kadının çocuğu falan yok mu?
canım üzülme...tuzu kes tansiyon için..şeker de diyetle düzene girer.açlıkta sorun yoksa diyetle düzene giriyor
haklısın canım bu aile hekimliğine hekimler de alışamadı.ferplex folü ben içemedim sıvı olunca,içersen kargoyla göndereyim 5 kutu falan var yeni aldım

selam kızlar...her öğünden sonra düzenli yürüyüşe çıktığım için çok fazla giremedim,yemeklerden sonra hafif yürüyüş şekerimi dengeliyor..
benim de kızım acayip sert tekme attı az önce ne olduysa...

sağol canım, umarım düzelir açlık 91 çıktı, 100e kadar normal zaten orda sıkıntı yok. inşallah dediğin gibi olur. ben zaten yemekleri çok az tuzlu yapıyorum ama annemde hipertansiyon var sanırım genetik bir durum oldu. az önce başk bir arkadaşa da sormuştum ama tekrar sorayım iki yükleme arası kaç gün olmalı biliyor musun? çarşamba 100lük yaptırsam erken olur mu?

doktorum 3 gün ara ver demişti ve bu üç günde karbonhidratı çok kesmeden normal beslenerek tahlili yanıltmamak adına

herkese slm..

hanımlar doğum şekli konuşulmaya başlanmış bile maşallah banada birazönce eşim telde nezaman gelecek kızım gelsin artık diyor,yuh dedim dua et zamanında gelsin dedim,hepimiz çok sabırsızız,rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla alalım miniklerimizi...
ben yarın işe gidicem,belki bebişimi de görürüm kararsızım..merak ediyorum kaç kilo oldu döndümü çünkü benim prenses ters miş

slm güzelim dualarına katılıyorum ben en baştan ters olması o kadar önemli değilmiş canım doğum sancıları başladığı ana kadar bekleyip o an bile dönen bebişler oluyormuş :))

gözde... alıntı yapacaktım ama başarılı olmadı :)) çarşamba benim de 100lük şeker yüklemem var ...:))aklımdayken söyleyim dedim canım doktoruna sorarmısın plesantanın aşağıda olması bebeğin suyunun az olmasına neden olabilir mi diye ..merak ediyorum ben de soracam bakalım suyum normale dönmüş mü diye ama suyun az olması başka sorun mu yoksa bağlantılı mı değilse yeniden ayrıntılı ultrason mu yaptırmalıyım kafam karıştı

slm güzelim dualarına katılıyorum ben en baştan ters olması o kadar önemli değilmiş canım doğum sancıları başladığı ana kadar bekleyip o an bile dönen bebişler oluyormuş :))

negüzel konuşuyorsun sen öyle inşallah yarın güzel hhaberler veririm prensesimden...

slm kizlar esim tv basina uyuyakaldi kizimla bi teyzoslara bakalim dedik nasilsiniz bakalim, benim bebis uyandi sagima soluma vuruyo

o tekmeleri hissetmek çok güzel benim suyum az olduğu için eskisi kadar hissedemiyorum ve buna çok üzülüyorum (

canım çok su içsen faydası olmazmı acaba:26: üzülme bu sorunu bikaç arkadaşımdan da duymuştum ama sağlıkla bebişleri doğdu,seninde öyle olur inşallah sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…