2011 Şubat Anneleri

son 1 ay çok ii beslenmiştim yani nasıl diim hamileliğimden bu yana aslında en ii beslendiğim son 4 haftaydı ama bebeğim kilo almamış nedenini hiç bilmiyorum we çok moralim bozuk (

gözdeeee ayyy kızın ne tatlı maşallahhh yerimben onun ağzını burnunu dudaklara bak yaaa maşallahhh maşalllahhh kırbin kere.sendemi şeker anne olduunnn

kızçen geriden geliyo diye üzülme oluyor arada bak hepimizde olabiliyor.1-2 hafta önde geride yakalar sen üzülmeki oda üzülmesin annesiii

son 1 ay çok ii beslenmiştim yani nasıl diim hamileliğimden bu yana aslında en ii beslendiğim son 4 haftaydı ama bebeğim kilo almamış nedenini hiç bilmiyorum we çok moralim bozuk (

canım moralini bozmaaa...9 ay uzun bir süre her ay her hafta birbirini tutacak diye bir şey yok.bu ay böyle oldu önümüzdeki ayda telafi eder bebişin..bizde hemen moralimizi bozuyoruz dimi.üzülme.sen yine ye bebeğine yarasıınnnn.alır o alacağı kadar.bu yaramazlar çok üç kağıtçılar arada bize böyle oyunlar yapıyorlar

busecim çok üzmemeye çalış kendini, dr. herhangi bir sebep söyledi mi? burda başka arkadaşların bebekleri de biraz geri kalıp sonradan toparlamışlardı. inşallah seninki de öyle olur, sağlıkla gelir bebeğin.

canım boşuna korkmuşsun bak şekerden gözün aydın, kilo konusunda bir diyetisyene danış istersen 3 aya yakın vaktimiz var çok fazla almazsan hem moralin bozulmaz hem de doğumun kolay olur böylece. kızına da maşallah

ellerine sağlık canım ya hazırlardan daha güzel olmuş kesinlikle.

teşekkür ederim şenaycımmm

şimdide sırada şeker sepeti,bebek şekeri,lahosa bardak takımı var onlarıda kendim yapıcam

sorma canım valla dıyetısyenıde dusundumde drum bısey demıo kı bı sıkıstırsa gercı onun sıkıstırmasınada gerek yok valla dıkkat edıorum. Hamur ısıdır bayram harıcı tatlıdır ole tuketen bırıde deılım o kadar da saglıklı beslenmeye calısmıstım anlamadım gıttı neyse bu ayda kendımce dıkkat edeyım olmazsa 2 ay kala barı gıderım ooofff oofff

bu arada kızlar ne kadar surede dr kontrolune gıdıosunuz ben 4 haftada bı gıdıorum artık kısaltsam mı arayı sızler nasıl yapıosunuz?

benimde şeker çıktı ama doktorum diyetisyene yollamadı.yediklerine dikkat et beyaz ekmeği kes kepekli ye hamur işi yok şeker tatlı yok şekeri sadece meyveden al dedi

kontrole geleyimmi dedim gelme dedi.bende 1 ayda bir gidiyorum.aralıkta gel dedi.

canım 32 haftadan sonra kontroller sıkılaşacakmış benim doktorum öyle dedi çoğumuz 4 haftada bir gidiyor tabi benim gibi çift doktor gidenlerde var

gözdecim prensesin çokkkk tatlı buarda sana benziyorrr hemde çokkkkk

gözdecim kızın çoook tatlı maşallahh,bende eklicem resmini CEREN imin onunda yüzü çok güzxee teyzesi,kız bunlar çok can yakacaklar napcazzzz:26:

teşekkürler canım

lal bitti mi süsün

gözde diyet listeni yazarsın bizde inceleriz

tmm canım yarın ilk iş listemi yazmak olcak.

canım bu heralde bu senenin modası benim yazımı da okuduysan bacak baş 5 gün ilerde karın 10-12 geri dedi aslında o demedi de ben ısrar edince geriyi sööledi ileriyi söölemedi :))

maşşlah canım bebişine

valla ööle olduk sedacım yaa bende eşime diyorum çok şeker bi kız doğurcam ee anneside şeker olunca bööle fazla geldi :))

gözdecim kızın çoook tatlı maşallahh,bende eklicem resmini CEREN imin onunda yüzü çok güzxee teyzesi,kız bunlar çok can yakacaklar napcazzzz:26:

teşekkür ederiz teyzoşlar bende aşık oldum kızıma fotosunu koydum bakıp bakıp duruyorum :))

aynen bende cok benzettım yaaa tuhaf ama.. masallah kuzucuna gözdecım daha dun bı kan pıhtısından ıbaretlerdı sımdı mınık adam mınık ve kucuk hanım olmus hepsı

Merhaba arkadaşlar.

Sayfaya girer girmez çok güzel bir foto gördüm çok mutlu oldum. Ay Gözdecim maşallah yaaaaaaaaaaaaaaa :)

Ben de bugün kan ve idrar sonuçlarımı gösterdim doktora. İdrar yolları enfekiyonu çıktı. Ama ilaç vermeyecegim bol bol su içeceksin dedi...

evridiki hoşgeldin.geçmiş olsun.iyi ilaç vermemiş negüzel demekki su içince geçecek bişi.bol bol su iç ihmal etme sende

aynen bende cok benzettım yaaa tuhaf ama.. masallah kuzucuna gözdecım daha dun bı kan pıhtısından ıbaretlerdı sımdı mınık adam mınık ve kucuk hanım olmus hepsı
dimi bende bana çok benzettim :))

tşkr ederiz cnm sana da geçmiş olsun.

Gözde, Lal teşekkür ederim.

Lal kapı süsünüz çok güzel ya. Sen bir de kendin yapmışsın ellerine saglık. Çok begendim.

demek ki daha baslangıcı enfeksıyonun canım benımde su ıcmedıgım zamanlar ıdrarımda acaıp bı yanma vardı dr a soledım ıdrar testı alalım dedı temız cıkmıstı ama bol su ıcmelısın susuzluktan kaynaklı enfeksıyon baslangıcı olabılır demıstı gunde 1,5 lt anca ıcıyorum onda da heladann cıkamıorum bıde fazlsını ıcsem nolurum acaba ama tek ılacımız su olsun rabbım dermansız dert hastalık vermesın canım bunla gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…