2011 Şubat Anneleri

valla şenaycım bende aynı şeyi düşünmeye başldım.ya aslında druma çok da güveniyorum ama yinede ben bi başka dra da gitsem iyi olacak.bakalım o da aynı şeyleri sööliycekmi ama böölede insanı strese sokuyo yaaa.
çok tatlı dimi teyzesi ilk resmimiz bu 3 boyutlu çok tuhaf geldi bana ağlıycaktım nerdeyse:))

bu kadar cadı kayınvalide muhabbetinin üstüne seninki iyi geldi canım, bravo kadına. sen gene de tatlıların cazibesine kapılma fazla. sabah okudum ama yazamadım,şeker anneler grubuna hoş geldinneyse dikkat edicez artık 3 ay. bu arada kapı süsün çok güzel gidiyor, bitmiş halini de merak ediyorum. yapılışını da yazmışsın bitince çıktısını alıp saklıycam kendim için belki fırsat bulur yaparım ben de[/QUOTE]

şeker anneler dediğiniz ayrı bir bölümmü benimde şeker birazcık yüksek çıktıda..

çok tatlı canım ya yeni uykuya dalmış gibi geldi bana yüz ifadesi. bir defalığına da olsa git bence, için rahatlar

şeker anneler dediğiniz ayrı bir bölümmü benimde şeker birazcık yüksek çıktıda..[/QUOTE]

selam gülnur,
yok ben onu şakasına yazdım çoğumuzda şeker yüksek çıkınca) başta çok üzülüp dert etmiştim ama baktım yanlız değilim sizler de varsınız rahatladım ohhh

120. dak. Kan Şekeri 11/24/2010 1038 AM 145 70 - 140 mg/dL *
180. dak. Kan Şekeri 11/24/2010 1038 AM 126 70 - 110 mg/dL *
60. dak. Kan Şekeri 11/24/2010 1038 AM 142 70 - 175 mg/dL
Glukoz (Açlık) 11/24/2010 1038 AM 75 70 - 105 mg/dL

benim değerler bööle

merhaba kızlar öncelikle herkes öğretmenler günümüzü kutlamış ,çok teşekkür ediyorum ben de tüm arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

o kadar yoruldumki bugün geçmişi okurken uyuyup kalmışım.

okul çok kalabalıktı kutlamalar vs.ordan çarşıya ağdaya gittim artık yavaş yavaş klasik hamile gibi yürüyorum çok yoruldum.
geçmişe baktım kayınvalideleri konuşmuşsunuz benduymuyorum artık.
az sonra komşularım gelecek sanırım öğretmenler günümü kutlamaya onlarla otururum

hemen diyeteeeee

ay gerçekten bağımlılık yapıyo burdaki arkadaşlar...bayramda baktım kimsecikler yoktu....sedacımm bu gidişle bebişlerle buluşcaz

nur hoşgeldin canım özlettin kendini bayadır yoksun :)) tatil nasıl gecti kızın nasıl ?
hoşbulduk mavicim...bizde özledikk sizi kızımla...tatill çok güzeldi ailemle vakit geçirdikk bol bol....teyzesi kızım baya büyüdü sanırımm tepişlerii baya sarsıyor artıkkk

maşallah minik kızına gözdecim

slm kızlar..
Bugün bizimde kontrolümüz wardı. Çok moralim bozuldu. Bebeğim 2 hafta geri çıktı 28 hafta çıktı. 4 hafta öncesinde 26 haftalıktık ama sanki 2 hafta geçirmişiz gibi 28 hafta çıktı. Normalde 30+ larda olmalıydım. Dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama bu 2 hafta bana asla geçmek bilmez. Kilosuda çok az çıktı. 1 kilo 300 gr. 4 hafta önce 950 grmdı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok moralim bozuk

üzülme cnm 2 haftada toparlarsın inş,olabiliyor böyle durumlar
son haftalarda yemek yeme düzenin nasıldı?niye öyle çıktı acaba

iyi aksamlar güzel anneler..
öncelikle bütün öğretmenlerımızın ogretmenler gununu kutluyorum ıyı kı varsınız :)

bugun kontrolumuz vardı kızımı gordum kocaman olmus yavrum bır lokmalık yuzu var canım benım.
930 gram olmus balım.
Seker sonuclarımda cıktı aclık 71 60 dk sanırım tokluk oluyo ondada 86 yazıodu dr degerlerın sunlar demedı ama degerlerın normal dedı cok sukur korktugum basıma gelmedı.
olumsuz olan tek sey kılom gene ayda 3 kılo almısım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2:
ınanamıyorum kendıme gecen ay kı kılomdan sonra o kadarda dıkkat etmıstım oysa kı
ıkı hafta cok guzel korumustum kilomu bayramda cozuttum sanırım ooofff offf sımdıden 12 kılo almıs bulunmaktayımm yardım lütffeennnn:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…