ayy kimseye kaptırmam ben bu bal dudaklı fıstığı. yerimmm onu maşallah gözdecim
sen başka bir dr.a da görünsene bakalım ne diyecek? belki de eşinin dediği gibi tedbiri elden bırakmamak için korkutuyordur geri falan deyip
valla şenaycım bende aynı şeyi düşünmeye başldım.ya aslında druma çok da güveniyorum ama yinede ben bi başka dra da gitsem iyi olacak.bakalım o da aynı şeyleri sööliycekmi ama böölede insanı strese sokuyo yaaa.
çok tatlı dimi teyzesi ilk resmimiz bu 3 boyutlu çok tuhaf geldi bana ağlıycaktım nerdeyse:))
bu kadar cadı kayınvalide muhabbetinin üstüne seninki iyi geldi canım, bravo kadına. sen gene de tatlıların cazibesine kapılma fazla. sabah okudum ama yazamadım,şeker anneler grubuna hoş geldinneyse dikkat edicez artık 3 ay. bu arada kapı süsün çok güzel gidiyor, bitmiş halini de merak ediyorum. yapılışını da yazmışsın bitince çıktısını alıp saklıycam kendim için belki fırsat bulur yaparım ben de
gözde maşallah yaaa...ben kızını sana benzettim sankkiiiii...
120. dak. Kan Şekeri 11/24/2010 1038 AM 145 70 - 140 mg/dL *
180. dak. Kan Şekeri 11/24/2010 1038 AM 126 70 - 110 mg/dL *
60. dak. Kan Şekeri 11/24/2010 1038 AM 142 70 - 175 mg/dL
Glukoz (Açlık) 11/24/2010 1038 AM 75 70 - 105 mg/dL
benim değerler bööle
hemen diyeteeeee
gözdeati dr ne dedi bu sonuçlara?
ay gerçekten bağımlılık yapıyo burdaki arkadaşlar...bayramda baktım kimsecikler yoktu....sedacımm bu gidişle bebişlerle buluşcazoo nurda gelmişşşş meloo gelmişş yasmin gelmişş epeydir bende görmemiştim
ne güzel ohh beee tatil iyiydide sizleri özledim gerçekten
inanmazsınız başka kimseyle konuşmak gelmiyo içimden sizden başka.ne bilim sizden başkaları beni anlamıyormuş gibime geliyor.arkadaşlarımla bile kısa kısa konuşuyorum çünkü ortak konularımız azaldı gibi.çok alıştım kızlar size yauuu:13:
ama şurda doğurduk doğuracaz bir ankara buluşması yapamadık yaıuuuu:84:yanarım yanarım ona yanarım
Nurcum hoşgeldin canım eski ekip bir bir toplanıyor gene yeniden ne güzel ya...
Artık sabahları gene bol bol sohbet ederiz herkes döndü sanırsam tatilden
hoşbulduk çağlayancım....evet sabah muhabbetlerine devam inş...zaten az bi zamanımız kaldı bol bol muhabbetle değerlendirelim
Şimdi netten baktım bir kapı süsü için 60tl istiyorlar ya uçmuşlar cidden sende yapıp yapıp sat bu aralar iyi para ediyor bak bu bebek süseşyaları :))
hmm o zaman o güzel hikayenden bekliyoruz artık.
Sen gene bu kapı süsünü anlatımlı olarak yaz ama bize olur mu.Benimde kanıma giriyorsun böylelikle içime sinerse yapıyım diyorum bende
hoşbulduk mavicim...bizde özledikk sizi kızımla...tatill çok güzeldi ailemle vakit geçirdikk bol bol....teyzesi kızım baya büyüdü sanırımm tepişlerii baya sarsıyor artıkkknur hoşgeldin canım özlettin kendini bayadır yoksun :)) tatil nasıl gecti kızın nasıl ?
slm kızlar ben geldim çok yorucu bir gündü.
malesef gebelik şekerim yüksek çıktı beni diyetisyene yönlendirdi drum.diyetisyenin sekreteri ancak ocak sonu şubat başı randevu verebilirz demezmi bende dedim eee ben o zamana doğururum :))
sonra kız aa siz hamilemisiniz o zaman yarın gelin dedi.:) bankonun arkasına saklamıştım göbüşümü :))
kızımı da gördük bugün.1250 gr olmuş.
ya kızlar ben benim dru anlayamadım tam olarak.hani bacak boyu baş çevresi falan ölçüyo ya drlar orda kızım 30+2 günlük çıktı onu da ben ekrana baktım ööle gördüm.dr bize zaten ultrason kağıdı hiç vermiyo.ama ben sordum o sırada hala gerimi diye karın çevresi 10-12 geri dedi.şimdi karın çevresi dediği kilosu için geçerli diilmi yani bu çocuk bacağı başı 5 gün ilerde de kilosumu sadece zayıf o mu demek yani.bende sordum zayıfmı doğcak diye anlamsız gerilik dedi sonra.
sonra bi de kızımın kordon bi kere boynuna dolanmış hadi bunu netten okumuştum zaten olabilir diye.ama kordonun kan taşıma kapasitesi sınırda gibi bişi dedi ne demek dediğimde sorun etmene gerek yok dedi.ayy bu dr iyi hoş ama ben dilinden pek bişi anlamıyorum.
haa bi de plesanta meselesi var malesef olduğu yerde duruyo.benim sezeryan kesinleşti ama tarihi konuşmadık.2 hafta sonra tekrar çağırdı.
bu dr eşimin arkadaşı daha önce söölemişimdir belki.eşimde ağzındaki baklayı bugün çıkardı o bi çok hastasına bunu yapıyo anneler daha dikkatli olsun daha iyi beslensin diye dedi ama bilemiyorum yanniiii:)
neyse son olarakta size kızçemin ilk 4 boyutlu fotosunu gösteriyim.bal dudaklı kız olcak valla erkek annelerine duyrulur.:))))
[URL=http://img819.imageshack.us/i/umay4d.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
kızım yüzünü yine plesantaya dayadığı için ancak sol profilden resim verdi :))
slm kızlar..
Bugün bizimde kontrolümüz wardı. Çok moralim bozuldu. Bebeğim 2 hafta geri çıktı28 hafta çıktı. 4 hafta öncesinde 26 haftalıktık ama sanki 2 hafta geçirmişiz gibi 28 hafta çıktı. Normalde 30+ larda olmalıydım. Dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama bu 2 hafta bana asla geçmek bilmez. Kilosuda çok az çıktı. 1 kilo 300 gr. 4 hafta önce 950 grmdı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?