2011 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım. Ben normalde de çok su içerim ve bugüne kadar hiç idrar yolları enfeksiyonuna yakalanmamıştım.

Aslında okulda her teneffüs tuvalete gitmekten gına geldi. Suyu biraz azaltmıştım. Sanırım ondan oldu

Ben onun pembesini sordum bir yerde 55 dedi.

Sen yapıp bize satar mısın? :)

vayy insafsızlar 55 lirada çok demiş..

dur hesaplayayım

makarna(tatilden kalma ama ozamanki fiyatı) 1.5 lira
kurdela 2lira
süslü kurdela 1.5
bebek ve kalkpler 4.5
ince kurdela 0.50
tül 2

ekstralar(evde olmadığından aldım)
silikon tabancası ve yedek silikon 3
koli bandı 1

bakalım toplamda kaç liraaya malolmuş : 16 lira

16 lira nerdeeee 55 lira nerdeeeee

hakkaten yauuu bu işe girsemmiki emeği çok ama orası inkar edilemez valla temiz 3-4 saat uğraştım gerçi hamilelikten dolayı çabuk oram buram ağrıdı

kızlar ben kaçar eşim gelir birazdan beni yine pc başında bulmasın

uyku tutmayınca gelirim yine muhtemelen görüşürüz

Aaaa gerçekten mi ya? Çok şaşırdım. Tamam karar verdim ben de malzeme alıp kendim yapacagım :)

valla resimli ayrıntılı anlattım nasıl yapılacağını hiç zor değil çok kolay yap tabii.artan parayla bebişe başka bişi alırsın.eee devir hesap devri ben mesela bide şeker sepeti yapıcam plastik ucuz bişi alıcam üstünü kaplıycam

Tamam canım teşekkür ederim. Sayfaya baktım. Çok da güzel anlatmışsın. Elerine ve yüregine saglık :) Ogluşun çok şanslı marifetli bir annesi olacak :)

İyi geceler.

benım arkadasım yenı almıs Ankara da ulustan o kadar sırındı kı bayıldım bıde tam ortasına tuylu ısımının bas harfını yaptırmıslar 25 lira ya almıs.

Kızlar bugün kızımı gördüm 1 kilo 150 gr olmuş maşallah.Herşey normal çıktı.Veeeee
14 Şubat sevgililer günü ameliyat tarihimizzzz
bizim için süper bir sevgililer günü hediyesi olacak bu
şimdi yatıyorum yarın yorumlarıızı okurum
mucakkkkkk hepinizeeee

kızlar bende içmiyorum bu aralar magnesiumu nabıım okadar cok ilaç alıorumki günde iki defa kan şurubu elevit kalsiyum balık hapı ona zamn kalmıyor ki

canım bende balık hiç yiyemiyorum balık hapı kullanmaya karar verdim adını yazarmısın birde reçeteyl alınıyormu devlet ödüyormu??

magnezyu ise bana hiç vermedi siz ayak krmplarınız içinmi içiorsunuz bşka bişey içinmi?

Kızlar kilo meselesini takmayın. size şöyle söyliyim ben bir hafta sonu şeker testimi sgklı yaptırmak için bir tıp merkezindeki doktora gittim, ultrason aleti gözüme çok ii gelmedi, tabi ben anlamam ama, bebiş 570gr dedi. pazartesi ayrıntılı ultrasona girdim 650gr dedi, ayrıntılıdan çıkınca hemen aynı gün dr kontrolüm vardı, ben de 720 gr ölçtüm dedi. ultrason hassas bişiy, açı, drun elinin ufacık hareketi bile önemli.
bu durumu bir de tersten düşünün bana önce 720 sonra 570 deselerdi, bebiş küçülüyor mu olacaktı?

gerçekten yaa bu nasıl iş aman bende takmıycam artık.
bu arada kızlar kontrollerim 2 haftada bire düştü kızımı daha erken görcem artık 8 aralıkta bi dahaki kontrolümüz

gerçekten yaa bu nasıl iş aman bende takmıycam artık.
bu arada kızlar kontrollerim 2 haftada bire düştü kızımı daha erken görcem artık 8 aralıkta bi dahaki kontrolümüz

ayy 2 haftada bir ne güzelll..ben yine 1 ay bekliyorum.6sından sonra gel dedi dahada okadar çok varki pööffff

ayy kızlar bugün liseden bi arkadaşım doğum yapmış.facede gördüm şimdi o da bendn bi kaç zmn önce düşük yapmıştı hemen hamile kalmış peşine şimdi bebişini almış kucağına:))
ay çok imrendim az kaldı dimii 72 günüm kalmış benim geçer dimi

hayırlı olsun arkadaşına darısı başımıza inşallahh

geçiyo valla zaman geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor hakikaten

bu arada kızlar cts günü mobilyamız gelcek inş bi aksilik çıkarmazlarsa.
bugün bi arkadaşımla görüştüm malum 3 saat bekeldim hastanede:)
arkadaşım dedi ben gelip yerleştircem umay hanımın odasını bende çok mutlu oldum saolsun canım arkadaşım hastanede yattığımda da 3 gece başımda bekledi gurbet ellerde olmak zor valla.o arkadaşcağızımda gurbette burda.
sonra bende de dedim kızcağız gelcek sadece dolaplarımı silcek ne yerleştircek içine.güzel kokulu mis mis bebiş eşyaları olmalı dimi ama kızımın eşyalarını ayırdım bi kısmını attım makinaya.30 derecede 30 dk yıkkadım.annemden gelecek olan daha bi sürü şey varken bile 3 makina ayırmak zorunda kaldım.sanırım annemle ben biraz abartmışız bu olayı.1 makina sadce pembe çıktı :)))
şimdi astım kızçemin ciclerini yarın ütülerim.bi posta daha atarım.ayy nasıl oldum yaa sanki doğmuşta kirletmiş edepsiz kız ööle yıkıyorum gibi geldi.
ama ben beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim.bu aldığım deterjan dalan roxy beyaz sabun rendesiymiş pek hoşlanmadım.daha bööle bebek bebek kokan deterjan önereniniz varsa kabulumdür :)
ayy yine ne çok konuştum ben yahuuu

genelde dalini öneriyorlar canım.ben daha almadım gerçi

yıkmayada başlamadım.30.haftalarda yıkayım diyorum.oo kızının çeyiizide epey çok anlaşılannn güle güle kullansın prenses

kızlar ben kaçiiim artık 7,30 dan beri ayaktayım bittim valla yarında dr maratonu hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…