2011 Şubat Anneleri

mrb güzel annişler ve şirin bebişlerrbizz geldikk artık evimizdeyizz herşeyi çok özlemişiz...sayfalar uçmuşş okuyamadım o yüzden umarım bi aksilik yoktur...

ayyhh teşekkür ederim şimdiden gaza geldim.biraz acemilik oldu aslında şimdi bakarken şurasını şöle yapsaydım burasını böle yapsaydım diyorum bide kapı süsü işinemi girsem

şekerim yazmammı ne demek yazarım tabiki yeni smilerlerde gelmiş zatenn.hatta dur şu işleri halledeyim içinde bizim olduğumuz hikayeler bile yazarım eğleniriz biraz:82:

mrb güzel annişler ve şirin bebişlerrbizz geldikk artık evimizdeyizz herşeyi çok özlemişiz...sayfalar uçmuşş okuyamadım o yüzden umarım bi aksilik yoktur...

Nurcum hoşgeldin canım eski ekip bir bir toplanıyor gene yeniden ne güzel ya...
Artık sabahları gene bol bol sohbet ederiz herkes döndü sanırsam tatilden

Şimdi netten baktım bir kapı süsü için 60tl istiyorlar ya uçmuşlar cidden sende yapıp yapıp sat bu aralar iyi para ediyor bak bu bebek süseşyaları :))
hmm o zaman o güzel hikayenden bekliyoruz artık.
Sen gene bu kapı süsünü anlatımlı olarak yaz ama bize olur mu.Benimde kanıma giriyorsun böylelikle içime sinerse yapıyım diyorum bende

dillerim_lal çok güzel oluyor sabırsızlıkla bekliyorum bende son halini hadi bilegine kuvvet canım çok güzel olcak bence

nur hoşgeldin canım özlettin kendini bayadır yoksun :)) tatil nasıl gecti kızın nasıl ?

Ben gidiyorum kızlar hepinize iyi akşamlar bol tepikli ama bir o kadarda ağrısız,huzurlu ve güzel bir akşam diliyorum

çağlayancım yaparsın tabiki inan malzemeleri 10 lira anca tuttu.hiç okadar para vermeye değimez.gerçi arayınca 20 lirayada var hazırları ama kendi yaptığın bişiyin verdiği keyif hiç bişide yok.biri sorduğunda ben yaptım demek çokgüzel oluyor.ne bilim ben çok keyif alıyorum.anlatırım tabi detaylı. her aşamasını fotoğraflandırıyorum zaten.uçlarına tülden pon pon yapıcam şimdi nettten onu araştırıyorum :) dün bir dükkanda görmüştüm hazırında vardı çaldım fikri bende

selam güzel anneler cici bebişler
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba

ama bu foruma ne olmuş böyle hiçbişey anlamadım acaip bişey olmuş sürekli birşeyleri değiştiriyorlar
nereye yazacağımı şaşırdım valla

neyse umarım hepiniz iyisinizdir
sağlıklı,mutlu akşamlar olsun

hoşgeldinn tombi iforum karıştı biraz ama napalım :)

kayınvalidem yine 1 tencere yemekle tatlı göndermişş geçende yolladı sağolsun ama eşim mesaiye kalmak zorunda uzun bir süre 11 de geliyo haliyle akşam yemeği yok bende kendime karar şeyler yiyorum.nohut yollamıştı söylemesi ayıp buzluğa kaldırdım onu sonra ısıtırım diye bugünde yollamış sağolsun ayy şekerde var tatlıyı yiyemem gerçi hafif bişi aama.

ohhh ne güzel valla afiyet olsun Allah bizimkilerinde içine böyle düşünceler versin :)))))))))))))))

iyi aksamlar kizlar
kapi susu bende yapmak istiyorum ama sanirim burda malzemelerini bulamam..
bende turkiyeye gidince ordaki odamiza yaparim..

selam kızlar, hareketli bir gün geçirdik oğlum da kıpır kıpır hiç durup dinlenmedi bugün. okul çıkışı müdürümüz yemek verdi, körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı kendi kendimize kutlama yaptık. güzel dileklerini yazan herkese çok teşekkürler, sizler tarafından hatırlanmak apayrı.

merhaba hoş geldin, aramızda 1 gün var senle. ama sezeryan kesinleştiyse senin minik biraz daha erken gelebilir. inş. herşey yolunda gider, bebeğini vakitlice kucağına alırsın

ben visko aldım, bir kez alınan bişey terletmiyor antibakteriyel ve vucudun şeklini alıyor. 100-150 arası güzel birşey bulabilirsin.

maşallah yavruna

Merhaba bende 2011 şubat annesi olucağım için aranıza katılmak istiyorum.Nasıl gidiyor? bebekler nasıl ?
Benim gibi apış arası bel kalç ağrısı çeken varmı ?
Cevap bekliyorum sevgiyle kalın

aramıza hoş geldin, ben de uzun süre ayakta kalınca bel ve sırt ağrısı yaşıyorum.

gözün aydın canım miniğin epey büyümüş.
senin bu kendi minderlerini hazırlıyorlar lafını çok beğendim, doğru demişsin.

canım kayınvalide el ama kendi annesi olunca daha zor gelir tabi. sabret az kaldı, inşallah doğumunu rahatla yapar eşinin yanına dönersin hamilelik zaten sabır işi, seninkisi çifte çile olmuş.

bu kadar cadı kayınvalide muhabbetinin üstüne seninki iyi geldi canım, bravo kadına. sen gene de tatlıların cazibesine kapılma fazla. sabah okudum ama yazamadım,şeker anneler grubuna hoş geldinneyse dikkat edicez artık 3 ay. bu arada kapı süsün çok güzel gidiyor, bitmiş halini de merak ediyorum. yapılışını da yazmışsın bitince çıktısını alıp saklıycam kendim için belki fırsat bulur yaparım ben de

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim çok yorucu bir gündü.
malesef gebelik şekerim yüksek çıktı beni diyetisyene yönlendirdi drum.diyetisyenin sekreteri ancak ocak sonu şubat başı randevu verebilirz demezmi bende dedim eee ben o zamana doğururum :))
sonra kız aa siz hamilemisiniz o zaman yarın gelin dedi.:) bankonun arkasına saklamıştım göbüşümü :))
kızımı da gördük bugün.1250 gr olmuş.
ya kızlar ben benim dru anlayamadım tam olarak.hani bacak boyu baş çevresi falan ölçüyo ya drlar orda kızım 30+2 günlük çıktı onu da ben ekrana baktım ööle gördüm.dr bize zaten ultrason kağıdı hiç vermiyo.ama ben sordum o sırada hala gerimi diye karın çevresi 10-12 geri dedi.şimdi karın çevresi dediği kilosu için geçerli diilmi yani bu çocuk bacağı başı 5 gün ilerde de kilosumu sadece zayıf o mu demek yani.bende sordum zayıfmı doğcak diye anlamsız gerilik dedi sonra.
sonra bi de kızımın kordon bi kere boynuna dolanmış hadi bunu netten okumuştum zaten olabilir diye.ama kordonun kan taşıma kapasitesi sınırda gibi bişi dedi ne demek dediğimde sorun etmene gerek yok dedi.ayy bu dr iyi hoş ama ben dilinden pek bişi anlamıyorum.
haa bi de plesanta meselesi var malesef olduğu yerde duruyo.benim sezeryan kesinleşti ama tarihi konuşmadık.2 hafta sonra tekrar çağırdı.
bu dr eşimin arkadaşı daha önce söölemişimdir belki.eşimde ağzındaki baklayı bugün çıkardı o bi çok hastasına bunu yapıyo anneler daha dikkatli olsun daha iyi beslensin diye dedi ama bilemiyorum yanniiii:)
neyse son olarakta size kızçemin ilk 4 boyutlu fotosunu gösteriyim.bal dudaklı kız olcak valla erkek annelerine duyrulur.:))))

[URL=http://img819.imageshack.us/i/umay4d.jpg/]
Uploaded with ImageShack.us[/URL]

kızım yüzünü yine plesantaya dayadığı için ancak sol profilden resim verdi :))

ayy kimseye kaptırmam ben bu bal dudaklı fıstığı. yerimmm onu maşallah gözdecim
sen başka bir dr.a da görünsene bakalım ne diyecek? belki de eşinin dediği gibi tedbiri elden bırakmamak için korkutuyordur geri falan deyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…