Kızlar bugün kızımı gördüm 1 kilo 150 gr olmuş maşallah.Herşey normal çıktı.Veeeee
14 Şubat sevgililer günü ameliyat tarihimizzzz
bizim için süper bir sevgililer günü hediyesi olacak bu
şimdi yatıyorum yarın yorumlarıızı okurum
mucakkkkkk hepinizeeee
canım bende balık hiç yiyemiyorum balık hapı kullanmaya karar verdim adını yazarmısın birde reçeteyl alınıyormu devlet ödüyormu??
magnezyu ise bana hiç vermedi siz ayak krmplarınız içinmi içiorsunuz bşka bişey içinmi?
günaydın kızlarrr
gülşahcım bişi sorcam cnm magnezyumu karnımdaki kramplar için de içiyorum demişsin bnmde karnımda ara arra sertleşmeler oluyo acaba içmelimiyim ii gelirmi zaten bi zararı yok sanırım günde bi tane içsem olurmu acaba cnm
canım başkasına sormuşsun ama bende söliim bendede sadece karında vardı ve çok ii geldi
bizz varııızz burdayıız
evet cnm valla benim çevremdeki cogu arkadaşıma vermişler zararının olcağını sanmıoyrum burdanda çoğu arkadaş kullanıyor al bence canım kasılmalara iyi geliyor özeliikle karındaki tadı biraz çirkin ama mevye suyula dene ozamn daha iyi oluyor hatta benim doktorum bu sefer dozunu günde iikiye çıkardı
günaydın güzel şubat anneleri ve onların minnak kelebekleri.
ben dün 1 e doğru yatınca bugün 10 da kalkmayı başardım.
fatmacım haklısın senin kızına maşallah demeyi atlamışım bende ama benimde canım çok sıkkındı şeker+geri meselesinden özür dilerim cnm.
tmm tatlım bugünden itibaren başlıoyorum inşş teşk.
cnm günaydın sizedee
hayırdır tatlım şeker yüksekmi çıktı tekrar mı yapıldı bide bebişin haftasımı geride aslında bunlar hiç öenmli değilmiş ama ister istemez takılıyoruz işte bende öleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?