tmm tatlım bugünden itibaren başlıoyorum inşş teşk.
teyzoşları oğluma isim konusunda hala kararsızız babamız saolsun bulamıyo bi türlü ben ilk ismini koydum inşallah ama yanına sizce hangisi daha iii olur fikir verirseniz çok seviniriz yada değişik isim örnekleri olursa babamıza sunabilirizi:)
muhammed ilk isim seçenekler
görkem
eymen
enes
sefa
nurberra nasılsın canım bi türlü denk gelemiyoruz bayadır
burcucum esim zaten annemin nasil biri oldugunu biliyor.. sabret diyor oda.. tabi Allah yoklugunu gostermesin o ayri
caglayancim sagol canim
tmm cnm kendim sıksam acaba anlaşılırmı yada mandalina suyuyla bi deniim :) evde mandalina var hazır kendim sıkarım daha i olmazsa tamek portakala ile:)evet gülşahın dediği gibi meyve suyuyla ii ben hep portakal suyuyle içtim her markayı denedim sadece tamekle hiç fark etmiyorum tadını
ben tercihimi görkemden yana kullanıyorum
cnm bak sende demişsin 30+1 yazıyodu die ay bu doktorlarda bazen alemler yanii hiç takma canım gayet ii bence düşünsene büyük bile çıkmış 30+1 hem bazı değerlere göre günler farkediyo bi değer için büyük bi değer için biraz daha geride çıkaibliyoo hepsi sağlıkla tamamına ersin niş cnmşeker içinde diyetisyenle hallolur ya sıkma canını bak bissürü arkadaş diyet yaparrak toparlıyoo sende dikakt edersin oda düzelir inşşşeker yüksek çıktı canım malesef dr diyetisyene yolladı öğleden sorna diyetisyende randevum var.
gerilik kısmını da anlayamadım bacak boyu ve baş çevresi 30+1 günlük yazıyodu o da ben monitörde kafamı yamultaraka gördüğümü söölüyorum.ama dr bi kaç gün geri dedi ama anlamlı bişi diil dedi bi de sonra ooff oofff
: )teşk.bende görkem diyorum
tmm cnm kendim sıksam acaba anlaşılırmı yada mandalina suyuyla bi deniim :) evde mandalina var hazır kendim sıkarım daha i olmazsa tamek portakala ile:)
teşekkür ederizz cnmm benmde aslında çok hoşuma gidiyo bu isim bide babayı kandırırsak tamam dır:)
sorma canım iiz hamdolsun geçenlerde işte bayramsonu karnımda kasılmalar çok oldu doktora gittik hemen allah şükür bişi yokmuş ama çok yomıcaksın dedi doktor yat dinlen bisüre dedi işte annem gelicekti ama dahada çok var die sabredicez biraz daha uzun süreli ayakta dolanamıyorum gözdecim allahım hayırlısyla zamanında bebişlerimizi sağlıkla bi kucaklasaydıkk zaman geçmiyo hiç sanki
siz nasılsınız cnm sordum ama anca görebilmişsindir belki
Ya kızlar güne çok iyi başlamıştım sizlerede çok güzel yorumlar yazmıştım ama ben bu kadını kesin gitmeden paralarda giderim yok böyle bir iş anlayışı ve çalıştırma ahlakı ya.Köşeye sıkışınca nereye gideceğini şaşırıyor başka yerlere saldırıyor.Şu 9 ayı sağ salim kazasız bir atlatıyım izin sürem bitince geri dönüş yapmıycam buraya kesin ama kesin kararlıyım buna yoksa bende süt falanda kalmaz
Merhaba kızlar
Gözdeati gözünaydın maşallah kızına resmi de çok şirin :)
Karamel gözünaydın canım maşallah kızına:)
Busemm gözünaydın sende bebişini görmüşsün maşallah:)
Ve Fns- fatma dogum tarihinde belli olmuş hadi gözünaydın kızınada maşallah canım :)
Hepimizde inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi böyle dogum tarihleri falan belli oldukca heyecan da tavan yapıyor yaaa
Ya kızlar güne çok iyi başlamıştım sizlerede çok güzel yorumlar yazmıştım ama ben bu kadını kesin gitmeden paralarda giderim yok böyle bir iş anlayışı ve çalıştırma ahlakı ya.Köşeye sıkışınca nereye gideceğini şaşırıyor başka yerlere saldırıyor.Şu 9 ayı sağ salim kazasız bir atlatıyım izin sürem bitince geri dönüş yapmıycam buraya kesin ama kesin kararlıyım buna yoksa bende süt falanda kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?