2011 Şubat Anneleri

ben tercihimi görkemden yana kullanıyorum

nurberra nasılsın canım bi türlü denk gelemiyoruz bayadır

sorma canım iiz hamdolsun geçenlerde işte bayramsonu karnımda kasılmalar çok oldu doktora gittik hemen allah şükür bişi yokmuş ama çok yomıcaksın dedi doktor yat dinlen bisüre dedi işte annem gelicekti ama dahada çok var die sabredicez biraz daha uzun süreli ayakta dolanamıyorum gözdecim allahım hayırlısyla zamanında bebişlerimizi sağlıkla bi kucaklasaydıkk zaman geçmiyo hiç sanki
siz nasılsınız cnm sordum ama anca görebilmişsindir belki

burcucum esim zaten annemin nasil biri oldugunu biliyor.. sabret diyor oda.. tabi Allah yoklugunu gostermesin o ayri
caglayancim sagol canim

sürmelicim sen şimdi yurtdışındaydın kendi annedemi kalıyorsun ben onu anlamadım insanın kendi annesininde vurdum duymaz olması çok fena yengendemi annede kalıyor irlikemi oturuyırlar aaay ikinizde birde hamilesinizi ne zorolur ilk kim doğuracak oradamı doğum yapacaksın eşin yanına gelebilecekmi peki doğumda merakımı mazur gör bayadır görüşemiyorsun eşinle bazen burada durumdan yakınıyordun da o yüzden sordum eşin içinde çok zordur eminim
birde sen kuaför felanmısın makyaj konusunda bayağı bir bilgin varda makyaj toiğinde gördüm göz makyajını felan anlatmışsın çok hoş cidden bizede ders ver canım arada

evet gülşahın dediği gibi meyve suyuyla ii ben hep portakal suyuyle içtim her markayı denedim sadece tamekle hiç fark etmiyorum tadını
tmm cnm kendim sıksam acaba anlaşılırmı yada mandalina suyuyla bi deniim :) evde mandalina var hazır kendim sıkarım daha i olmazsa tamek portakala ile:)

ben tercihimi görkemden yana kullanıyorum

teşekkür ederizz cnmm benmde aslında çok hoşuma gidiyo bu isim bide babayı kandırırsak tamam dır:)

dillerim lal ne güzel yapmışsın kapı süsünü öyle
şimdi gördüm orada da yazdım yorumumu çok beğendim ellerine sağlık

Çağlayançiçek Gratis mağzalarında 54 lü dalin 2.50 tl 2. de 1.25 %50 indirim var 2.ye. sende dalin alıyordun ya aklıma geldi yazayım dedim.kıytırık mendillerdende ucuza geliyor.bi bak.

cnm bak sende demişsin 30+1 yazıyodu die ay bu doktorlarda bazen alemler yanii hiç takma canım gayet ii bence düşünsene büyük bile çıkmış 30+1 hem bazı değerlere göre günler farkediyo bi değer için büyük bi değer için biraz daha geride çıkaibliyoo hepsi sağlıkla tamamına ersin niş cnmşeker içinde diyetisyenle hallolur ya sıkma canını bak bissürü arkadaş diyet yaparrak toparlıyoo sende dikakt edersin oda düzelir inşş

bende görkem diyorum
: )teşk.

o daha iyi tabiki neyle sıkacan mandalinayı

Ya kızlar güne çok iyi başlamıştım sizlerede çok güzel yorumlar yazmıştım ama ben bu kadını kesin gitmeden paralarda giderim yok böyle bir iş anlayışı ve çalıştırma ahlakı ya.Köşeye sıkışınca nereye gideceğini şaşırıyor başka yerlere saldırıyor.Şu 9 ayı sağ salim kazasız bir atlatıyım izin sürem bitince geri dönüş yapmıycam buraya kesin ama kesin kararlıyım buna yoksa bende süt falanda kalmaz

Merhaba kızlar

Gözdeati gözünaydın maşallah kızına resmi de çok şirin :)

Karamel gözünaydın canım maşallah kızına:)

Busemm gözünaydın sende bebişini görmüşsün maşallah:)

Ve Fns- fatma dogum tarihinde belli olmuş hadi gözünaydın kızınada maşallah canım :)

Hepimizde inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi böyle dogum tarihleri falan belli oldukca heyecan da tavan yapıyor yaaa

bizde iyiyiz çok şükür doktor amcaya gidip gelip kafamıza soru işaretleri bırakıyoruz arada o kadar :))
ama en azından kanamalr falan durdu.ama bende en ufak iş yapıyım hemen kasılmalar başlıyo hayırlısıyla atlatalım artık

dönmee oldu bitti ne dert edion kendinee işmi yok sana

Son düzenleme:

tşkr ederiz canım

naptı bu kadın gene sana çağlayancım

GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ

gözdecim kızın çok şeker

fatmacım ben işlerden bu ara çok giremiyorum daha yeni okuyorum maşallah kızçene

çağlayancım hayırdır ne oldu ne yaptı senin gestapo müdüren

Gözdecimmm maşallahhh bebişş süperrr nazar değmesinn inşallahh
çağlayann sıkma kendiniii az kaldı şu süreni doldur bi daha arkana bile bakmazsınn.

ne yaptı yine bu kadın senle uğraşıyor sanırım sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…