2011 Şubat Anneleri

Gözdecimmm maşallahhh bebişş süperrr nazar değmesinn inşallahh
çağlayann sıkma kendiniii az kaldı şu süreni doldur bi daha arkana bile bakmazsınn.

teşşekür ederim kızlar bi çıksa yiyicem onu.
sanırım fazla şeker ondan şeker yüksek çıktı

canım sıkma canını çok sinirlendiğinde kızçeni hayal et bak bööle sanada zarar bebişine de

bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor

kızlar oyun parkı alacagımda burda bulundugum yerde turuncu var kraft 504
ben mavi istiyordum.internettednmi alsm yoksa turuncumu alsam.fiyatı 220 tl burda

o daha iyi tabiki neyle sıkacan mandalinayı
cnm narenciye sıkacağıile aynı portakal sıkar gibi tadıda çok güzel oluyo tavsiye ederim esracım
bencede görkem güzel b i isim benim kız olmasa ben doruk ismini cok istiyordum ama şimdi bestemizi bekliyoruz.
hayırlıs cnm bestede çok güzel siimleriyle büyüsünler inşş
ben mavi istiyordum.internettednmi alsm yoksa turuncumu alsam.fiyatı 220 tl burda
slm sudenurcum hoşgeldiniz cnm içinden hangi renk geçiyosa onu al bende unisex olsun diyodum ama mavişe kaydı gönlüm mavili grili aldım

bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor

hadi gözün aydın ben aralığın 13 ünde göreceğim bayağı var görüş gününne özledim oğlumu

ben yemeğe çıkıyorum kızlar
bugün beynimde bir uyuşukluk var sanki dönüyormuş gibi hissediyorum oğlumda bir hareketliki bugün canım benim midemde de bir gariplik var

canım öncelikle gözünaydın oğluşun büyümüş baya maşallah :))

bende kraft 504 aldım canım güzel bi park yatak kaliteli de hem... başka yerlerde yokmuydu baksaydın bulurdun. ben de turunculusunu görmüştüm magazada.

sonra kırmızı-gri renklisini sordum katalogdan getirttiler aldık canım. fiyatı da iyiymiş.

kızlar şu karındaki kasılmalar gün içinde kaç kere olursa normaldi

cnm vlala bnm bazen çok oluyo inşşallah normaldir doktora sordum dnlen dedi
okadar başka bişi sölemedi bazı günler daha az bazı günler daha sık oluyoo bnm magnezyumu içicem bende arkadaşların dediği gibi
buarada kasılma dediğin sertleşme dimi cnm

canımağrı tarzında olur ve 4 ü geçerse dr bildir

benim gün içinde karnımın bi tarafında yumruğum kadar sertleşme oluyo ama ben onu hep bebek bi tarafını dayamıştır diye önemsemiyordum ama akşam farkettim bebek hiç haraket etmiyorki o zaman sertleşiyor ve sonra geçiyor ve bu gün içinde bir çok kez oluyo ama ağrı hissetmiyorum sadece o bölgede bi ağırlık hissediyorum

kızlar ben başka bi dr dan daha randevu aldım bugün 3 te gidicem bakalım yaa ne diycek

canım sıkma canını benim komşumdada vardı o sorun balık tableti falan kullandı 34. haftada bebek 2800 dogdu sıkma canını düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…