GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ
gözdecim kızın çok şeker
fatmacım ben işlerden bu ara çok giremiyorum daha yeni okuyorum maşallah kızçene
çağlayancım hayırdır ne oldu ne yaptı senin gestapo müdüren
Gözdecimmm maşallahhh bebişş süperrr nazar değmesinn inşallahh
çağlayann sıkma kendiniii az kaldı şu süreni doldur bi daha arkana bile bakmazsınn.
Ya kızlar güne çok iyi başlamıştım sizlerede çok güzel yorumlar yazmıştım ama ben bu kadını kesin gitmeden paralarda giderim yok böyle bir iş anlayışı ve çalıştırma ahlakı ya.Köşeye sıkışınca nereye gideceğini şaşırıyor başka yerlere saldırıyor.Şu 9 ayı sağ salim kazasız bir atlatıyım izin sürem bitince geri dönüş yapmıycam buraya kesin ama kesin kararlıyım buna yoksa bende süt falanda kalmaz
bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor
kızlar oyun parkı alacagımda burda bulundugum yerde turuncu var kraft 504
ben mavi istiyordum.internettednmi alsm yoksa turuncumu alsam.fiyatı 220 tl burda
cnm senin bebiş kaç haftalıktı
cnm narenciye sıkacağıile aynı portakal sıkar gibi tadıda çok güzel oluyo tavsiye ederim esracımo daha iyi tabiki neyle sıkacan mandalinayı
hayırlıs cnm bestede çok güzel siimleriyle büyüsünler inşşbencede görkem güzel b i isim benim kız olmasa ben doruk ismini cok istiyordum ama şimdi bestemizi bekliyoruz.
slm sudenurcum hoşgeldiniz cnm içinden hangi renk geçiyosa onu al bende unisex olsun diyodum ama mavişe kaydı gönlüm mavili grili aldımkızlar oyun parkı alacagımda burda bulundugum yerde turuncu var kraft 504
ben mavi istiyordum.internettednmi alsm yoksa turuncumu alsam.fiyatı 220 tl burda
bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor
kızlar oyun parkı alacagımda burda bulundugum yerde turuncu var kraft 504
kızlar şu karındaki kasılmalar gün içinde kaç kere olursa normaldi
kızlar şu karındaki kasılmalar gün içinde kaç kere olursa normaldi
canımağrı tarzında olur ve 4 ü geçerse dr bildir
slm kızlar..
Bugün bizimde kontrolümüz wardı. Çok moralim bozuldu. Bebeğim 2 hafta geri çıktı28 hafta çıktı. 4 hafta öncesinde 26 haftalıktık ama sanki 2 hafta geçirmişiz gibi 28 hafta çıktı. Normalde 30+ larda olmalıydım. Dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama bu 2 hafta bana asla geçmek bilmez. Kilosuda çok az çıktı. 1 kilo 300 gr. 4 hafta önce 950 grmdı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok moralim bozuk
canım sıkma canını benim komşumdada vardı o sorun balık tableti falan kullandı 34. haftada bebek 2800 dogdu sıkma canını düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?