benim gün içinde karnımın bi tarafında yumruğum kadar sertleşme oluyo ama ben onu hep bebek bi tarafını dayamıştır diye önemsemiyordum ama akşam farkettim bebek hiç haraket etmiyorki o zaman sertleşiyor ve sonra geçiyor ve bu gün içinde bir çok kez oluyo ama ağrı hissetmiyorum sadece o bölgede bi ağırlık hissediyorum
kızlar ben başka bi dr dan daha randevu aldım bugün 3 te gidicem bakalım yaa ne diycek
Selamlaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim,ulen amma konuşmuşsunuz yüzlerce sayfa biriktirmişiniz bana:) kızlar taşındık yerleştik netimiz geldi çok şükür,nasılsınız özlemişim yahu,bana gelen gidenin haddi hesabı yoktu,geberdim artık diyebilirim,kalça ve sırt ağrısından doğrulamaz oldum.
dün kontrole gittim,kızım 1kg 435 gr olmuş,bacaklarıda uzunmuş:) öyle datlı yanakları burnusu patlıcan alnı vardıki ısırasım geldi ekranı:) bu arada baş aşağı dönmüştü,herşey normal ilerliyor,sanırım doğumum normal olacak,yalnız aşırı kansız çıktım kan hapları verdi doktor,zaten durduk yere enerji boşalmalarım halsizliğim oluyordu demekki sebep buymuş,magnezyum verdi kramplar için,birde gece ellerim uyuşuyor bunun içinde ilaç verdi,durum özetle böyle özlemişim be yaa
Selamlaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim,ulen amma konuşmuşsunuz yüzlerce sayfa biriktirmişiniz bana:) kızlar taşındık yerleştik netimiz geldi çok şükür,nasılsınız özlemişim yahu,bana gelen gidenin haddi hesabı yoktu,geberdim artık diyebilirim,kalça ve sırt ağrısından doğrulamaz oldum.
dün kontrole gittim,kızım 1kg 435 gr olmuş,bacaklarıda uzunmuş:) öyle datlı yanakları burnusu patlıcan alnı vardıki ısırasım geldi ekranı:) bu arada baş aşağı dönmüştü,herşey normal ilerliyor,sanırım doğumum normal olacak,yalnız aşırı kansız çıktım kan hapları verdi doktor,zaten durduk yere enerji boşalmalarım halsizliğim oluyordu demekki sebep buymuş,magnezyum verdi kramplar için,birde gece ellerim uyuşuyor bunun içinde ilaç verdi,durum özetle böyle özlemişim be yaa
Ayyy canım hoşgeldin bayadır yoksun bende merak etmiştim sevindim seni gördügüme... kızına da maşallah canım büyümüş gözünaydın...
Artık son zamanlar arıza vermeye başladık galiba dikkat et kendine az kaldı hayırlısıyla kolayca doğuralım inşallah.))
mavicim tşekkür ederim,evet baya az kaldı inşallah kolayca doğururuz ama doğum yaklaştıkça artık korkar oldum,önceleri daha uzak geliyordu doğum ama artık okadar yakınki tırsıyorum başımıza neler gelecek acaba:)
sürmelicim sen şimdi yurtdışındaydın kendi annedemi kalıyorsun ben onu anlamadım insanın kendi annesininde vurdum duymaz olması çok fena yengendemi annede kalıyor irlikemi oturuyırlar aaay ikinizde birde hamilesinizi ne zorolur ilk kim doğuracak oradamı doğum yapacaksın eşin yanına gelebilecekmi peki doğumda merakımı mazur gör bayadır görüşemiyorsun eşinle bazen burada durumdan yakınıyordun da o yüzden sordum eşin içinde çok zordur eminim
birde sen kuaför felanmısın makyaj konusunda bayağı bir bilgin varda makyaj toiğinde gördüm göz makyajını felan anlatmışsın çok hoş cidden bizede ders ver canım arada
bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor
sevim_li aynen işkenceden beter ev taşımak yerleştirmek,hele birde evi merak edip görmek isteyenlerle dolmuyormu dahada işkence oluyor,hamile kadına misafirmi olur yavalla 1 dakika oturduğum yok,sanki hamile değilimde sırtına semer vurulmuş eşeğim,sürekli uğraşıp duruyorum hizmet ediyorum gelene gidene offf
sevim_li aynen işkenceden beter ev taşımak yerleştirmek,hele birde evi merak edip görmek isteyenlerle dolmuyormu dahada işkence oluyor,hamile kadına misafirmi olur yavalla 1 dakika oturduğum yok,sanki hamile değilimde sırtına semer vurulmuş eşeğim,sürekli uğraşıp duruyorum hizmet ediyorum gelene gidene offf
kızlar oyun parkı alacagımda burda bulundugum yerde turuncu var kraft 504
ben mavi istiyordum.internettednmi alsm yoksa turuncumu alsam.fiyatı 220 tl burda
hoşbuldum canım,bana eğer çatın bi yamukluk yapmazsa esnekse çatır çatır doğurursun dedi,adım gibide eminimki çatım esnek kendimi biliyorum,inşallah bebiş son anda pozisyon değiştirmez,yada başka bir sıkıntı çıkmaz,sana herhangi birşey demedimi doktorun doğum şeklinle alakalı?
ya ben kendimi naza çekemiyorum,bazı kadınlar bu durumu çok güzel kullanıyor,herşeyi eşlerine yada başkalarının üstüne yüklüyolar ben kimseye kıyamıyorum,yada rahatsızlık vermek istemiyorum pazarımı marketimi herşeyi kendim yapınca millet sanıyorki hiç bir sıkıntım yok,sanki demirden çeliktenim,hele amcamın bi gelini var 4.cüye hamile işi gücü doğurmak,dersinki bu dünyaya sanki doğurmaya gelmiş sadece,2 tane bebek aldırdı 1 tanede düşüğü var ve yaş 29,çocukların hepsi yaşasaydı bu yaşta 7 çocuk anası olacaktı,akşama kadar yan gelip yatıyor,sürekli yiyor,hiç ağzı boş durmuyor,eli hiç bir işe gitmiyor,eltisini kölesi gibi kullanıyor,işi gücü yemek,birde yerken tıkanıyor nefes sesini 3 metreden alıyorum:) sürekli canı sağda solda gördüğünü çekiyor,her kokuya aşeriyor,birde bir nazı var kocasına pehhh,ben kendi işimi kimseye minnet etmeden yapar ederim,herkesin yardımına koşarım,sürekli hareketliyim,kadın birde kalkıp bana demezmi bol bol yürüyüş yap:) valla şansı var bazı hanımların ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?