2011 Şubat Anneleri

kasılma ve ağrı şeklinde girerse öle canım.. korkma sen sertleşme olur benimde sertleşio karnım acıyo dr sordum bebek büyüdükçe olur dedi

Selamlaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim,ulen amma konuşmuşsunuz yüzlerce sayfa biriktirmişiniz bana:) kızlar taşındık yerleştik netimiz geldi çok şükür,nasılsınız özlemişim yahu,bana gelen gidenin haddi hesabı yoktu,geberdim artık diyebilirim,kalça ve sırt ağrısından doğrulamaz oldum.

dün kontrole gittim,kızım 1kg 435 gr olmuş,bacaklarıda uzunmuş:) öyle datlı yanakları burnusu patlıcan alnı vardıki ısırasım geldi ekranı:) bu arada baş aşağı dönmüştü,herşey normal ilerliyor,sanırım doğumum normal olacak,yalnız aşırı kansız çıktım kan hapları verdi doktor,zaten durduk yere enerji boşalmalarım halsizliğim oluyordu demekki sebep buymuş,magnezyum verdi kramplar için,birde gece ellerim uyuşuyor bunun içinde ilaç verdi,durum özetle böyle özlemişim be yaa

günaydı hepicinizeeee nasılsılsınızzz

fns canım tam sevgililer günü hediyesi olucak prensesin hayırlı olsun inş
çağlayancım o müdüreni varyaaaa gönder yanım8za delimidir nedir töbe ya sıkma kendini bebişini düşün o konuşsun dursun o doğurtmayacak seni herhalde sevil hanım nezaman isterse gelir oda konuşup dursun
mapuci hayırlı olsun ev taşımak işkence bide bu halle çifte kavrulmuş oldu sana güle güle oturun

hoşgeldin sefalar getirdin canımcım

Ayyy canım hoşgeldin bayadır yoksun bende merak etmiştim sevindim seni gördügüme... kızına da maşallah canım büyümüş gözünaydın...

Artık son zamanlar arıza vermeye başladık galiba dikkat et kendine az kaldı hayırlısıyla kolayca doğuralım inşallah.))

mavicim tşekkür ederim,evet baya az kaldı inşallah kolayca doğururuz ama doğum yaklaştıkça artık korkar oldum,önceleri daha uzak geliyordu doğum ama artık okadar yakınki tırsıyorum başımıza neler gelecek acaba:)

sevim_li aynen işkenceden beter ev taşımak yerleştirmek,hele birde evi merak edip görmek isteyenlerle dolmuyormu dahada işkence oluyor,hamile kadına misafirmi olur ya valla 1 dakika oturduğum yok,sanki hamile değilimde sırtına semer vurulmuş eşeğim,sürekli uğraşıp duruyorum hizmet ediyorum gelene gidene offf

Sorma canım benimde içime sızı düştü :18::18: bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah kaçış yok doğurcaz işte

hoşbuldum canım,bana eğer çatın bi yamukluk yapmazsa esnekse çatır çatır doğurursun dedi,adım gibide eminimki çatım esnek kendimi biliyorum,inşallah bebiş son anda pozisyon değiştirmez,yada başka bir sıkıntı çıkmaz,sana herhangi birşey demedimi doktorun doğum şeklinle alakalı?

2 ay once mecbur kaldigimdan buraya geldim canim annemlerin yanina.. ilerde esimi getirmekte kolaylik olsun diye kizimiin hollanda vatandasli olmasi gerekiyordu.. dogumdan sonra gidecegim esim gelemiyecek o goremiyecek meslegim sekreterlik aslinda canim ama makyaja elim cok yatkin hercesir makyaji yaparim. cokta begeniliyor
tabi ogretirim isterseniz

bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor

maasallah canim oglusuna

oh oh insanin yiyesi geliyor demi
dogsalardi bi

kabul etme sende canim

canım ben geçen sene taşındım kimsenin yardımı olmada kocaman evi temizledim yerleştirdim haftasına kalmadan yeni evle alakası olmayan bişekile girdik tam bitti derken o stresten elimde uyuşmalar başladı amelyat oldum bu seferde geçmiş olsuna geldiler ama amelyatlı elle hizmet beklediler o yüzden ev taşıma diyince benim saçlarım tek tek dikeliyor valla allah yardım etsin sana

ya ben kendimi naza çekemiyorum,bazı kadınlar bu durumu çok güzel kullanıyor,herşeyi eşlerine yada başkalarının üstüne yüklüyolar ben kimseye kıyamıyorum,yada rahatsızlık vermek istemiyorum pazarımı marketimi herşeyi kendim yapınca millet sanıyorki hiç bir sıkıntım yok,sanki demirden çeliktenim,hele amcamın bi gelini var 4.cüye hamile işi gücü doğurmak,dersinki bu dünyaya sanki doğurmaya gelmiş sadece,2 tane bebek aldırdı 1 tanede düşüğü var ve yaş 29,çocukların hepsi yaşasaydı bu yaşta 7 çocuk anası olacaktı,akşama kadar yan gelip yatıyor,sürekli yiyor,hiç ağzı boş durmuyor,eli hiç bir işe gitmiyor,eltisini kölesi gibi kullanıyor,işi gücü yemek,birde yerken tıkanıyor nefes sesini 3 metreden alıyorum:) sürekli canı sağda solda gördüğünü çekiyor,her kokuya aşeriyor,birde bir nazı var kocasına pehhh,ben kendi işimi kimseye minnet etmeden yapar ederim,herkesin yardımına koşarım,sürekli hareketliyim,kadın birde kalkıp bana demezmi bol bol yürüyüş yap:) valla şansı var bazı hanımların ya

canım benimki hiç bi yerde durmuo ki dr bişi desin bi sefer doğum pozisyonundaysa bi sefer ters duruo mesele o

valla canım allah sağlık versinde bende hiç çekinmem işten aynen bu zamana kadar kendi işimi kendim yaptım sağlığım yerinde olduğu sürede yaparım inşallah biraz bu aralar çok yapamıyorum ama kimseyede nazlanmıyorum gelip işlerimi yap felan diyemem asla yapabildiğim kadarını yapıyorum şimdilik
hayır bu kadın o kadar yiyip içmeye yatmaya kaç kilo ki valla şaşırdım doğurma makinesi gibi benim ilk çocuk old. halde 2. yi uzunca bir süre düşünmem diyorum ne kadar rahatda geçse hamilelik zor yani ağırlaşıyorsun en başta 9 ay bu ve ondan sonrası zaten dahada tefarruatlı oda bayağı genişmiş canım ne rahat insanlar var dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…