2011 Şubat Anneleri

şenaycım üzmemeye çalış kendini moralini yüksek tut artık daha dikkatli olursun allahım çaresiz dert vermesin

kızlar ben kaçıyorum eşim gelir birazdan beni yine pc başında yakalamsın :)
ben akşama yine uğrarım zaten öpüldünüz

Şenaycım bende ilk zamanlarda senin gibi düşünüyordum moralim çok bozuktu ama inan ki üzüntü streste şekeri yükseltiyor moralini bozma. bende de gestasyonel şeker çıktı 24.haftada 100lük yüklememde yüksek çıkınca çok üzülmüştüm.Ama sonra diyetisyen tarafından verilen listeye harfiyen uyunca şekeri kontrol altına alabiliyorsun Allahın izniyle.15 gün boyunca verilen diyetine lütfen sadık kal.biliyorum çok sıkıcı bir durum,canın neler çekiyor ama yiyemiyorsun.saatli yemek zorundasın.gezmeye gittiğinde yemek taşıyorsun yanında falan ama hepsi bebek için.bensebzeden nefret eden birisi olarak hergün evde sebze yapmaya alıştım.hergün salata yıkamaktan bunaldım ama bak 1 ay geçti bile.şimdi biraz daha alıştım.sabredicez.inşallah sonra istediğimizi yiyeceğiz.diyetini harfiyen uygula insülüne gerek kalmaz o zaman Allahın izniyle. Kaldı ki insülün kullanmanın da bir sakıncası yok diyetisyenim de doktorumda aynısını söyledi bana.bebişimiz için yapıyoruz bunları.hem vücuduna zararlı gereksiz birşeyler girmiyor.bebekler çok sağlıklı besleniyor öyle böyle değil yani..sağlıklı bomba gibi bebekler inşallah.hem kilo almamakta cabası.31.haftaya girdim aldığım toplam kilo 6,5 kilo..bir de bu yönden düşün.tatlım bebeğe hiç bir şey olmuyor sadece çok sağlıklı besleniyor.ağlamak yok ..

şenaycım üzmemeye çalış kendini moralini yüksek tut artık daha dikkatli olursun allahım çaresiz dert vermesin

geçmiş olsun canım...aklına kötü şey getirme dikkat edersin halolur inş...streste çok etkilio malum...ağlarsan hem kendini hem bebişini üzersinn....

kızlar benim çıkma vaktim teşekkürler herkese şenay sık dişini canım az kaldı pazartesi ayrıntılı konuşuruz kendinize iyi bakın

çok sağolun kızlar, inşallah düzelir diyetle.
ayşebetül canım benim dr. şunu ye şunu yeme diye söyledi sadece ayrıca diyet listesi falan vermedi. müsait bir zamanında listeni yazar mısın bana.

Cnm benimde yanaklarım çıktı , ismi beğendim cnm adıyla yaşasın kuzucuk
Cnm üzülme lütfen,sayılı gün çabuk geçiyor bak kaç aylık olduk, insülin olan bir arkadaşımın söylediğine göre iğneleri acımıyormuş, eğer bebek içinde senin içnde en iyisi insülin olacak ise böyle olsun cnm, sağ sağlim ikinizde kurtulun sonunda yeter
Bende sıkıldım cnm
kızlar bebeğim için yaptığım sepet bakın nasıl olmuş

buda şekerler için aldığım süsler

Canım eline sağlık, çok güzel olmuş
Cnm ben medela mini elektrikli kullandım çok memnunm, sağıp bırakmak için, yada saç boyayacağım zaman için süt biriktirmek için, mastit olunca fazla sütü sağıp deefreezede saklamak için çok kullandım, çok memnunum
slm kızlar ben de şubat annesi olcm inşallah. okumasına hep okuorum ama tembellikten anca bgn yazıorum,bi de evde oturuorum yani sat ım 22 mayıs bu arda tam da düğün günüm evlendim evleneli hamileyim yani
Hoşgeldin cnm
Amin cnm inş., dün benim karnımda ağrıdı, ama ben zorladım biraz sanırım, kağanı bebek arabası ile gezmeye çıkardım ve marketlerin girişlerinden kaldırıp geçirmek zorunda kaldım, ama kucaklamadım arabayı sözde dikkatliydim ama akşam ağrım oldu
Cnm bende aynıyım…
Süper gidiyor canım 22 kişi olduk daha 3 günde 30 son gün olsun diyorum sanırım o zamana kadar gene bir 25-30 kişi arası oluruz
Cnm ben katılamıcam bu sefer
Hakkında hayırlısı cnm inş.
kızlar doğum fotografcımızı bulduk hem tanıdık vesilesiyle haftaya buluşmaya karar verdik ay çok heycanlıyımm güzel çalışmlar yapmış bakın sizde doğum fotografçısı kadriye kaplan :))
Cnm benim faede ekli kadriye kaplan, çektiği resimler harika ben sürekli takip ediyorum onu çok başarılı
iyi aksamlar kizlar.. bugun carsiya ciktik bebislerimizin eksiklerini aldik.. 3 saat zar zor gezdik eski halim kalmamiss pff hemen yoruldum
yarin kizimi gorecegim insallah bakalim ebe ne diyecek :44:
Cnm güle güle kullan aldıklarını
Cnm ben nane çayı, ıhlamur ve papatya çayı içiyorum genelde, naneyi tavsiye ederim sakinleştiriyor
Cnm lezzetli olmuştur eminim, ben tatlıyı çok severim bir ara iştahı bastırmak için denicem
Kilolarrr kilolarrr yapıştı kaldı üstümeee
kızlar magnezyum nasıl içiliyor ????
portakal suyuyla mı içiyordunuz suyla mı_?
bir de bir bardak suyla mı yoksa yarım mı?
Cnm ben yarım bardak suya 1 şase karıştırıp içiyorum
Güle güle kullansın bebiş cnm
Cnm ağızdakibakterileri öldürmek için tuzlu su ile gargara yapabilirsin
Geçmiş olsun cnm
Cnm milimlik şeyler olduğu için oynar, ben oğlumda dr a hep en düşüğünü söyleyin demiştim,kağanın doğum kilosu için ultrasonda en az 2.800 demişti oğlum 3400 doğdu, değişiyo yani

Oyy döktürmüşsün yine şekerim &#61514 lahmacun olsada yesem gız bak yedi yazmışın artıkın bana bi paket lahmacun yaptırıp göndermen farz oldu &#61514

Son düzenleme:
nur_45+,dillerim_lal+,emotion99,meloni84,gulisko1980,battal853,sulezehra,izmirliigulsah, kızlar iyi akşamlar, nasılsınız?

nur_45+,dillerim_lal+,emotion99,meloni84,gulisko1980,battal853,sulezehra,izmirliigulsah, kızlar iyi akşamlar, nasılsınız?

biz iyiyiz burcucum sen nasılsın?bayadır görüşemedik oğluşların nasıll?yemeklerimizi yaptık babamızı bekliyoruz...zaman geçiriyoruzz işte

selam kızlar geçmişi okuyamadım hemende çıkmam lazım ama şenaycım şekerin çıkmış sanırım çok geçmiş olsun.napalım çoğumuzun derdi Allah başka sıkıntı vermesin

bugün mevlüte gittim.bitiminde bir ikram bir yiyecekler Allah ım nereye düştüm ben dedim

önümden pideler dönerler ayranlar kolalar lokumlar poğaçalar börekler sarmalar kurabiyeler 3 çeşit tatlılar geçti durdu.birde ısrar ısrar hamileyim diye.Ahh dedim bilsenizzz

yemedim ama sadece ayranla döner bir parçada pide yedim.bide yeşil salata.ne tatlı ne hamur işi nede bişi yemedim.zaten canımda çekmedi.ama kadınlar ısrar ettiler senin canın çekmese bile bebek ister diye ama yemedim.sonradanda aklıma takıldı acaba kötümü ettim diye.ama o yediğim kadarıyla bile midem ağrıdı.zaten kalabalık kargaşa falan hiç yiyesim gelmedi.

o hamur işi hakkımı dün kullandım zaten abim getirmiş bilmiyordu poğaçaları kırılmasın üzülmesin diye demedim yedim biraz.akşamda dayanamadım 1 tane gofret yedim.ama pişman oldum bugünde yemedim hiçbişi.listelerinizi çaldım bu arada çıktısını aldım.yarından itibaren tamamen uyguluyorum.hadi bakalım inşallah düzeliriz.kolay gelsin bize

biz iyiyiz burcucum sen nasılsın?bayadır görüşemedik oğluşların nasıll?yemeklerimizi yaptık babamızı bekliyoruz...zaman geçiriyoruzz işte

Canım sağolasın oğlanlarda bende iyiyiz :) eline sağlık bizde yeni yedik sayılır, kağan yesin diye özene bezene harika bir çorba yaptım 8 kaşık zorla içti kalktı ona canım sıkıldı biraz, herkes beğendi ama kağan yemedi, neyseki yoğurt fln yedi üstünede karnı doydu,
Şimdide anneannesiyle lazımlık denemesi yapıyor :)) ama pek başarılı olduğu söylenemez :)) galiba ben iki bebek birden bezlicem...

oyyy valla iyiymiş, iyi sabretmişin yinede, bu durumda yapılacak en iyi şey hemen kaçmak sanırım

tahriklere kapılma canım lütfen bu şeker durumu benim düşündüğümden de ciddiymiş, eskidenmiş ye hamilesin diye ne bulursan yutmak. şimdi herşey YASAK. Hem bebek için risk hem de doğum sonrası bizde kalıcı olabilir kontrol edilmezse, daha yaşımız kaç başımız kaç. sen en iyisini yapmışsın çok yememekle

Şenaycım nabersin? nereleri geziyon bakalım bi bakıyorum online onların içindesin bi bakıyorum forumda değilsin

Son düzenleme:
arkadaşlar bu şeker testi tekrarlanıcak mı bilgisi olan var mı?benm geçen kontrolümde önce 50lik sonra 100lük yapıldı acaba tekrar bakıcaklar mı?

ne yapayım canım ya, şekerle ilgili kaç tane topik varsa okudum iyice aklım karıştı(
ay hayırlısıyla bir doğursam şu çocuğu bana kimse kolay kolay ikinciyi yaptıramaz

Cnm streslede çok alakalı şeker, bu kadar üzme kendini, bebiş doğunca hepsi geçmişte kalacak bak görürsün, heeee bide büyük konuşmaaaaa bizim gibi kaza kurşunu oluverir :)) belli olmuyo pek...

arkadaşlar bu şeker testi tekrarlanıcak mı bilgisi olan var mı?benm geçen kontrolümde önce 50lik sonra 100lük yapıldı acaba tekrar bakıcaklar mı?

Cnm tekrarlanmıcak,şekerin varmı yokmu teşhis amaçlı bakılıyor

nasıl gidiyor tuvalet alıştırmaları?

Aslında lazımlığa oturtmadan önce ıkınır gibi yapıyordu ama bu seferde beklentimiz olmadı, zorlamıyorum arada yakalarsam oturtuyorum, zorlanınca ters tepebiliyormuş, psikolojik olarak etki edebiliyormuş, ama yavaş yavaş vakti geliyor artık, 19. ayının içinde kağan, gerçi vakitte var ama iki bebeğe bez almaktansa belki lazımlığa yaparda alışır diye düşünüyorum

Cnm streslede çok alakalı şeker, bu kadar üzme kendini, bebiş doğunca hepsi geçmişte kalacak bak görürsün, heeee bide büyük konuşmaaaaa bizim gibi kaza kurşunu oluverir :)) belli olmuyo pek...

evet canım ya doğru diyosun valla büyük konuşmayalım gene de) ama çok zormuş yani başkası hamileyken ne güzel diyodum çabucak doğuruveriyodu insanlar ama hiç öyle değilmiş. sürekli yeni bir sıkıntı çıkıyor, hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…