2011 Şubat Anneleri

Amanın ne güzeller:) ne becerikli anneler var yahuu güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

burcu hoşgeldin aramıza.
esracım maşallahh hamaratmışsınızz.bende daha malzemeleri almadım bi alsam yapıcam da

Son düzenleme:
burcu hoşgeldin aramıza.
esracım maşallahh hamaratmışsınızz.bende daha malzemeleri almadım bi alsam yapıcam da

malzemeleri bayramda aldım ben burda yok çünkü silikon tabanca bekliodum oda dün geldi yaptım darısı şekerlerin başına

kızlar ist avrupa yakasındaki süsleme satan yerler bilgileri lazım

valla canım ööle şeylerin anası tahtakaledir.herşeyi bulursun ister malzeme ister yapılmış her türlü şeyin toptancısıdır tahtakale.ahhh ahhh bende bi gidebilsem annemlerin yanına babamı yollıycaktım tam adam ameliyat oldu neyse iyileşti sayılır bi kaç güne gider artık:)

ya teyzem gördü sepeti çok beğendi ist da oturuo onada bu deniz yıldızından lazımmış ta sen tam adres biliosan tahtakalede yazarmısın

ya teyzem gördü sepeti çok beğendi ist da oturuo onada bu deniz yıldızından lazımmış ta sen tam adres biliosan tahtakalede yazarmısın

valla canım tam olarak bilmiyorum bende ama tahtakaleyi biliyosa oraya gitsin orda pasajlar halinde herşey boncukçu mesela bi taraf bi taraf gelinlik malzeme falan orda kime sorsa tarif ederler

ayy ben burdayım ama ıspanak ayıklamya çalışıyorum 1 saattir bu ıspanaklar ne çabuk bozuluyo yaa

esrra birmax diye bi site var ya onların da yeri tahtakaledeymiş bi ara görüş istersen ben az önce beğendiğim bi ürün için aradım bebek sekerleri ac23 şu ürün için arkalı önlü 12 adet varmış 12 tanesi 2 lira dedi iyi geldi bana fiyatı ama magnet yapılmaz dedi adam küçükmüş boyları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…