Gittim geldim 3 sayfamı konuştunuz kızlarrrr yaaa nereye kayboldunuz bugün bakıyım
valla bugün çok sessiz burası çağlayan bi el at sen :)
bende değişik yemek tarifi bakıyodum havuçlu tel şehriye çorbasını denedinizmi hiç kızlar bi deniyim şimdi diyorum
canım çok güsel oluyor o çorba bende onumu yapsam diyorum ama ben tavuklu yapıyotum onu
ben ilk defa duydum havuçlusunu bende tavuklu tel şehriye yapıyodum ama şimdi bi deniycem o zaman :)
kızlar ist avrupa yakasındaki süsleme satan yerler bilgileri lazım
çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım. eminönünde tahtakaleye bakabilirler ayrıca eminönünde havuzluhan var bebek malzemeleri satan. orada da hem kendin yapman için malzeme var hem de yapılmış olarak satılan süsler.
çok moralim bozuk, üzüngünüm kızlar. 100lük şeker yüklemem vardı, hem 1. saat hem 2. saat yüksek çıktı ayrıca idrarda da şeker çıktı. un-şeker tamamen yasak dedi dr. çok sıkı bir diyet yapmam lazımmış durum ciddi dedi. 15 gün izin verdi, diyetle çözülmezse insüline başlatacak.
50lik yüksek çıkınca o kadar dikkat etmiştmşm halbuki, dr. yemekle çözülmeyebilir bebek şeker hormonu fonksiyonlarını bozduğu için yükselir dedi. bebek büyüdükçe problem de büyüyor tabi.
allahım yardım et diyorum daha 13 hafta var, nasıl geçer kızlar. kendimi geçtim bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor. zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
çok moralim bozuk, üzüngünüm kızlar. 100lük şeker yüklemem vardı, hem 1. saat hem 2. saat yüksek çıktı ayrıca idrarda da şeker çıktı. un-şeker tamamen yasak dedi dr. çok sıkı bir diyet yapmam lazımmış durum ciddi dedi. 15 gün izin verdi, diyetle çözülmezse insüline başlatacak.
50lik yüksek çıkınca o kadar dikkat etmiştmşm halbuki, dr. yemekle çözülmeyebilir bebek şeker hormonu fonksiyonlarını bozduğu için yükselir dedi. bebek büyüdükçe problem de büyüyor tabi.
allahım yardım et diyorum daha 13 hafta var, nasıl geçer kızlar. kendimi geçtim bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor. zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.
merhaba güzel anneler şeker bebişler....bugün bi türlü giremedim malum tatil dönüşü valiz boşalt yıka katla ütüle...
siz nasılsınız...geçmişi okudum şimdi çok şükür ki çok fazla yazmamışsınız
hediye çekilişi varmış galiba topiğin linkini yazarsanız sevinirim....
ya arkadaşlar ben acaip şiştim...aldığım kilo çok aşırı dil gibi en son doktor kontrolüne gittiğimizde toplamda 8 kilo almıştım...ama yüzüm falan şiş resmen aynı sıkıntıyı yaşayan var mı yada tavsiyesi olan:26:
bu arada kızımızın SELMA BETÜL koymayı düşünüyoruz...teyzelerinde yorum bekliyoruz....
bebişlerimiz galiba iyice büyüdü bizim kızın tepikleri resmen sarsıyor artık...eşimle oturup göbüşü izliyoruzz çok güzel oluyor çok özledikk prensesi çarşamba günü görcez inş...
arkadaşlar ne kadar marifetlisiniz maşallah...sedacım kapı süsün çok güzel olmuşş esracımm seninde sepetinn keşke bende becerebilsem ama ümidim yokk
canım dikkat et dikkat ederek geçer inş.kaç çıktı değerlerin.diyetisyene yönlendirmedmi seni drun.ayy valla hepimiz şeker anne olduk:)
bu arada gebelik şekeri yüksek çıkan bayanların daha sonra şeker hastası olma ihtimali daha fazlaymış hepimiz dikkatli olalım kızlar
canım valla yüzdeki şişliklerin iyi olmadığını duymuştum seni korkutmak gibi olmasın ama ayaktakiler normal ama yüz ve eller için hemen druna sor derim ben.
bu arada kızında ismiyle yaşasın inş
Bencede hiç bişi tek taraflı değil cnm, ne kadar iyi niyetli olursan ol karşıdaki kötü niyetli olunca olmuyorKızlar Allah hepinize kolaylık versin.Ben daha yeni evliyim 9 ay oldu şartlarımızdan dolayı kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz 3 tanede görümcem var ikisi evli biri bekar şimdiye kadar hiçbir sorunumuz olmadı Allaha şükür karışmazlar bize ama bu eşimden de kaynaklanıyor biz yaşamımızı kendimize göre yaşıyoruz ne onlar bize karışıyor ne biz onlara.Sağ olsunlar işim olduğu zaman yardım da ediyorlar geçenlerde iki görümcem de geldi camlarımı sildi temizliğimi yaptılar bende onlara ederdim ama hamile kalmadan önce görümcemin biri hamiileydi bende gidip onun temizliğini yapmıştım.Sanırım karşılıklı anlayış iyi niyet ve aile yapısı önemli.İnşallah şimdiden sonra da sorun yaşamam.Sizlerde iyi ve sorunsuz günler geçirirsiniz inşallah...
Cnm en azından kan ilacını düzenli kullanman lazım, doğum ne şekil olursa olsun kan kaybı çok oluyorBenim kan ilacım bitti yazdırmayada gitmedim,üstelik sınırdaydı birde benim kanım.Başkada kullandığım bir ilaç yoktu zaten magnezyumu iyice salladım.Süt ve cevizde bu aralar hiç aramıyorum nedense kocam hasta olunca bende geçtim kendimden nedense
Cnm ben çok beğendim kapı süsünü harika olmuş, eline sağlıkselam kızlar epey kaynatmışsınız valla okuyamadım
haplardan bahsetmişsiniz.ben sadece vitaminle demir ilacını içiyorum gerçi onuda bayramdan beri hiiçç içmedim.pöffff iyimi ediyorum kötümü ediyorum bilmiyorum.ama hiç içimden gelmiyo
kapı süsü yapımım devam ediyo ama yoruldum biraz sırtım ağrıdı mola verdim bakın geldiğim aşama burda
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bislerimize-neler-aldik-119.html#post16312895
nasıl olmuş sizce beceriyormuyum:82:
Oh oh afiyet olsun şekerimkayınvalidem yine 1 tencere yemekle tatlı göndermişşgeçende yolladı sağolsun ama eşim mesaiye kalmak zorunda uzun bir süre 11 de geliyo haliyle akşam yemeği yok bende kendime karar şeyler yiyorum.nohut yollamıştı söylemesi ayıp buzluğa kaldırdım onu sonra ısıtırım diye bugünde yollamış sağolsun ayy şekerde var tatlıyı yiyemem gerçi hafif bişi aama.
Cnm maşallah kuzuya, şeker çıkmış, neyseki az kaldı cnm,kağandada kordon vardı cnm sezaryen oldumslm kızlar ben geldim çok yorucu bir gündü.
malesef gebelik şekerim yüksek çıktı beni diyetisyene yönlendirdi drum.diyetisyenin sekreteri ancak ocak sonu şubat başı randevu verebilirz demezmi bende dedim eee ben o zamana doğururum :))
sonra kız aa siz hamilemisiniz o zaman yarın gelin dedi.:) bankonun arkasına saklamıştım göbüşümü :))
kızımı da gördük bugün.1250 gr olmuş.
ya kızlar ben benim dru anlayamadım tam olarak.hani bacak boyu baş çevresi falan ölçüyo ya drlar orda kızım 30+2 günlük çıktı onu da ben ekrana baktım ööle gördüm.dr bize zaten ultrason kağıdı hiç vermiyo.ama ben sordum o sırada hala gerimi diye karın çevresi 10-12 geri dedi.şimdi karın çevresi dediği kilosu için geçerli diilmi yani bu çocuk bacağı başı 5 gün ilerde de kilosumu sadece zayıf o mu demek yani.bende sordum zayıfmı doğcak diye anlamsız gerilik dedi sonra.
sonra bi de kızımın kordon bi kere boynuna dolanmış hadi bunu netten okumuştum zaten olabilir diye.ama kordonun kan taşıma kapasitesi sınırda gibi bişi dedi ne demek dediğimde sorun etmene gerek yok dedi.ayy bu dr iyi hoş ama ben dilinden pek bişi anlamıyorum.
haa bi de plesanta meselesi var malesef olduğu yerde duruyo.benim sezeryan kesinleşti ama tarihi konuşmadık.2 hafta sonra tekrar çağırdı.
bu dr eşimin arkadaşı daha önce söölemişimdir belki.eşimde ağzındaki baklayı bugün çıkardı o bi çok hastasına bunu yapıyo anneler daha dikkatli olsun daha iyi beslensin diye dedi ama bilemiyorum yanniiii:)
neyse son olarakta size kızçemin ilk 4 boyutlu fotosunu gösteriyim.bal dudaklı kız olcak valla erkek annelerine duyrulur.:))))
[URL=http://img819.imageshack.us/i/umay4d.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
kızım yüzünü yine plesantaya dayadığı için ancak sol profilden resim verdi :))
Cnm üzülme muhtemelen yanlış ölçmüştür, ama sen yinede ceviz fındık badem ye ve süt iç cnm bunlar bebişe gidiyoslm kızlar..
Bugün bizimde kontrolümüz wardı. Çok moralim bozuldu. Bebeğim 2 hafta geri çıktı28 hafta çıktı. 4 hafta öncesinde 26 haftalıktık ama sanki 2 hafta geçirmişiz gibi 28 hafta çıktı. Normalde 30+ larda olmalıydım. Dr 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama bu 2 hafta bana asla geçmek bilmez. Kilosuda çok az çıktı. 1 kilo 300 gr. 4 hafta önce 950 grmdı. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok moralim bozuk
Ay bende kilo aldım cnm bu arada, sıkıntı yapma bebeklerden sonra diyet topiklerine geçeriziyi aksamlar güzel anneler..
öncelikle bütün öğretmenlerımızın ogretmenler gununu kutluyorum ıyı kı varsınız :)
bugun kontrolumuz vardı kızımı gordum kocaman olmus yavrum bır lokmalık yuzu var canım benım.
930 gram olmus balım.
Seker sonuclarımda cıktı aclık 71 60 dk sanırım tokluk oluyo ondada 86 yazıodu dr degerlerın sunlar demedı ama degerlerın normal dedı cok sukur korktugum basıma gelmedı.
olumsuz olan tek sey kılom gene ayda 3 kılo almısım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2:
ınanamıyorum kendıme gecen ay kı kılomdan sonra o kadarda dıkkat etmıstım oysa kı
ıkı hafta cok guzel korumustum kilomu bayramda cozuttum sanırım ooofff offf sımdıden 12 kılo almıs bulunmaktayımm yardım lütffeennnn:18:
koly gelsin cnm gerçekten zevkli uğraş teşekkür ederim şenaycımmm
şimdide sırada şeker sepeti,bebek şekeri,lahosa bardak takımı varonlarıda kendim yapıcam
Geçmiş olsun cnm, başlangıcı ise bol su geçirebilirMerhaba arkadaşlar.
Sayfaya girer girmez çok güzel bir foto gördüm çok mutlu oldum. Ay Gözdecim maşallah yaaaaaaaaaaaaaaa :)
Ben de bugün kan ve idrar sonuçlarımı gösterdim doktora. İdrar yolları enfekiyonu çıktı. Ama ilaç vermeyecegim bol bol su içeceksin dedi...
Kızlar bugün kızımı gördüm 1 kilo 150 gr olmuş maşallah.Herşey normal çıktı.Veeeee
14 Şubat sevgililer günü ameliyat tarihimizzzz
bizim için süper bir sevgililer günü hediyesi olacak bu
şimdi yatıyorum yarın yorumlarıızı okurum
mucakkkkkk hepinizeeee
canım bende balık hiç yiyemiyorum balık hapı kullanmaya karar verdim adını yazarmısın birde reçeteyl alınıyormu devlet ödüyormu??
magnezyu ise bana hiç vermedi siz ayak krmplarınız içinmi içiorsunuz bşka bişey içinmi?
Alla analı babalı büyütsün ,eve bebek getirmek arika bişiayy kızlar bugün liseden bi arkadaşım doğum yapmış.facede gördüm şimdi o da bendn bi kaç zmn önce düşük yapmıştı hemen hamile kalmış peşine şimdi bebişini almış kucağına:))
ay çok imrendim az kaldı dimii 72 günüm kalmış benim geçer dimi
Uyusun oynasın bebiş odasında  güle güle kullanın cnmbu arada kızlar cts günü mobilyamız gelcek inş bi aksilik çıkarmazlarsa.
bugün bi arkadaşımla görüştüm malum 3 saat bekeldim hastanede:)
arkadaşım dedi ben gelip yerleştircem umay hanımın odasını bende çok mutlu oldum saolsun canım arkadaşım hastanede yattığımda da 3 gece başımda bekledi gurbet ellerde olmak zor valla.o arkadaşcağızımda gurbette burda.
sonra bende de dedim kızcağız gelcek sadece dolaplarımı silcek ne yerleştircek içine.güzel kokulu mis mis bebiş eşyaları olmalı dimi ama kızımın eşyalarını ayırdım bi kısmını attım makinaya.30 derecede 30 dk yıkkadım.annemden gelecek olan daha bi sürü şey varken bile 3 makina ayırmak zorunda kaldım.sanırım annemle ben biraz abartmışız bu olayı.1 makina sadce pembe çıktı :)))
şimdi astım kızçemin ciclerini yarın ütülerim.bi posta daha atarım.ayy nasıl oldum yaa sanki doğmuşta kirletmiş edepsiz kız ööle yıkıyorum gibi geldi.
ama ben beyaz sabun kokusunu hiç sevmezdim.bu aldığım deterjan dalan roxy beyaz sabun rendesiymiş pek hoşlanmadım.daha bööle bebek bebek kokan deterjan önereniniz varsa kabulumdür :)
ayy yine ne çok konuştum ben yahuuu
Aminnnn cnm , yüreğine sağlıkgünaydınlar herkese
günleer akıp gidiyor her gün yeni bir hayata yaklaşmanın değişik bir heyecanı sarıyor bedenimi
neler bekliyor beni....evimde 3. bir kişi heran yanımızda olacak karşılıksız sevilecek sevdiğim erkeğin hediyesi olan minicik bir yürek,hiç görmediğim halde çok özlediğim , içimde gün be gün büyüttüğüm benim bir parçam, küçük erkeğim benim yiğit'im
özlemim içimde büyüdükçe ve zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyorum onunla ilk karşılaşma anımızı ve kokusunu çok merak ediyorum, ellerini, yüzünü,ayklarını , bütün bedenini....
Allah'ım inşallah eli ayağı düzgün, bütün uzuvları yerinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde seni kollarıma aldığım günü gösterir bana
buradaki bütün şubat anneleri ve diğer anneler içinde dileklerim aynı
kızlar güne böyle bebeğime birşeyler söyleyerek içimi dökerek başladım
ben bugün biraz duygusalmıyım neyim acaba....?
Cnm enes ve görkem diyorumteyzoşları oğluma isim konusunda hala kararsızız babamız saolsun bulamıyo bi türlü ben ilk ismini koydum inşallah ama yanına sizce hangisi daha iii olur fikir verirseniz çok seviniriz yada değişik isim örnekleri olursa babamıza sunabilirizi:)
muhammed ilk isim seçenekler
görkem
eymen
enes
sefa
maş kuzuya, sanada geçmiş olsun cnmbende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor
Hoşgelidn cnm özlettin kendini, maş kuzuyaSelamlaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim,ulen amma konuşmuşsunuz yüzlerce sayfa biriktirmişiniz bana:) kızlar taşındık yerleştik netimiz geldi çok şükür,nasılsınız özlemişim yahu,bana gelen gidenin haddi hesabı yoktu,geberdim artık diyebilirim,kalça ve sırt ağrısından doğrulamaz oldum.
dün kontrole gittim,kızım 1kg 435 gr olmuş,bacaklarıda uzunmuş:) öyle datlı yanakları burnusu patlıcan alnı vardıki ısırasım geldi ekranı:) bu arada baş aşağı dönmüştü,herşey normal ilerliyor,sanırım doğumum normal olacak,yalnız aşırı kansız çıktım kan hapları verdi doktor,zaten durduk yere enerji boşalmalarım halsizliğim oluyordu demekki sebep buymuş,magnezyum verdi kramplar için,birde gece ellerim uyuşuyor bunun içinde ilaç verdi,durum özetle böyle özlemişim be yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?