2011 Şubat Anneleri

Gittim geldim 3 sayfamı konuştunuz kızlarrrr yaaa nereye kayboldunuz bugün bakıyım

valla bugün çok sessiz burası çağlayan bi el at sen :)
bende değişik yemek tarifi bakıyodum havuçlu tel şehriye çorbasını denedinizmi hiç kızlar bi deniyim şimdi diyorum

valla bugün çok sessiz burası çağlayan bi el at sen :)
bende değişik yemek tarifi bakıyodum havuçlu tel şehriye çorbasını denedinizmi hiç kızlar bi deniyim şimdi diyorum

canım çok güsel oluyor o çorba bende onumu yapsam diyorum ama ben tavuklu yapıyotum onu

En sonunda 30'lu haftalara girdik çok şükür.. Bende aşırı bir sabırsızlık başladı arkadaşlar bir an önce geçsin haftalar ve bebeğime kavuşayım istiyorum. biraz sıkıldım açıkçası..tabi yaptığım gebelik şekeri diyeti de sıkıyor beni..Uzun zamandır yazamadım buraya herkes iyidir inşallah..Nasıl geçiyor?

kızlar bebeğim için yaptığım sepet bakın nasıl olmuş

buda şekerler için aldığım süsler

kızlar ist avrupa yakasındaki süsleme satan yerler bilgileri lazım

çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım. eminönünde tahtakaleye bakabilirler ayrıca eminönünde havuzluhan var bebek malzemeleri satan. orada da hem kendin yapman için malzeme var hem de yapılmış olarak satılan süsler.

teşekkür ederim şenay işte teyzem özellikle bu deniz yıldızlarından istiyor da onun için soruom

çok moralim bozuk, üzüngünüm kızlar. 100lük şeker yüklemem vardı, hem 1. saat hem 2. saat yüksek çıktı ayrıca idrarda da şeker çıktı. un-şeker tamamen yasak dedi dr. çok sıkı bir diyet yapmam lazımmış durum ciddi dedi. 15 gün izin verdi, diyetle çözülmezse insüline başlatacak.
50lik yüksek çıkınca o kadar dikkat etmiştmşm halbuki, dr. yemekle çözülmeyebilir bebek şeker hormonu fonksiyonlarını bozduğu için yükselir dedi. bebek büyüdükçe problem de büyüyor tabi.
allahım yardım et diyorum daha 13 hafta var, nasıl geçer kızlar. kendimi geçtim bebeğe birşey olacak diye aklım çıkıyor. zor tutuyorum kendimi ağlamamak için.

merhaba güzel anneler şeker bebişler....bugün bi türlü giremedim malum tatil dönüşü valiz boşalt yıka katla ütüle...
siz nasılsınız...geçmişi okudum şimdi çok şükür ki çok fazla yazmamışsınız
hediye çekilişi varmış galiba topiğin linkini yazarsanız sevinirim....
ya arkadaşlar ben acaip şiştim...aldığım kilo çok aşırı dil gibi en son doktor kontrolüne gittiğimizde toplamda 8 kilo almıştım...ama yüzüm falan şiş resmen aynı sıkıntıyı yaşayan var mı yada tavsiyesi olan:26:
bu arada kızımızın SELMA BETÜL koymayı düşünüyoruz...teyzelerinde yorum bekliyoruz....
bebişlerimiz galiba iyice büyüdü bizim kızın tepikleri resmen sarsıyor artık...eşimle oturup göbüşü izliyoruzz çok güzel oluyor çok özledikk prensesi çarşamba günü görcez inş...
arkadaşlar ne kadar marifetlisiniz maşallah...sedacım kapı süsün çok güzel olmuşş esracımm seninde sepetinn keşke bende becerebilsem ama ümidim yokk

geçmiş olsun canım...aklına kötü şey getirme dikkat edersin halolur inş...streste çok etkilio malum...ağlarsan hem kendini hem bebişini üzersinn....

canım dikkat et dikkat ederek geçer inş.kaç çıktı değerlerin.diyetisyene yönlendirmedmi seni drun.ayy valla hepimiz şeker anne olduk:)
bu arada gebelik şekeri yüksek çıkan bayanların daha sonra şeker hastası olma ihtimali daha fazlaymış hepimiz dikkatli olalım kızlar

canım valla yüzdeki şişliklerin iyi olmadığını duymuştum seni korkutmak gibi olmasın ama ayaktakiler normal ama yüz ve eller için hemen druna sor derim ben.
bu arada kızında ismiyle yaşasın inş

kızlar benim çıkma vaktim teşekkürler herkese şenay sık dişini canım az kaldı pazartesi ayrıntılı konuşuruz kendinize iyi bakın

ya canım kısım kısım şişlik var mesela burnum falan kocaman oldu...çevremdekilere soruyorum çok dil diolar ama ya ben abartıyorum anlamadım gitti...ellerim ve ayaklarımda zaman zaman oluyo şişlik bakalım doktorumuz ne dicekk

Bencede hiç bişi tek taraflı değil cnm, ne kadar iyi niyetli olursan ol karşıdaki kötü niyetli olunca olmuyor
Cnm en azından kan ilacını düzenli kullanman lazım, doğum ne şekil olursa olsun kan kaybı çok oluyor
Cnm ben çok beğendim kapı süsünü harika olmuş, eline sağlık
Oh oh afiyet olsun şekerim
Cnm maşallah kuzuya, şeker çıkmış, neyseki az kaldı cnm,kağandada kordon vardı cnm sezaryen oldum

Cnm üzülme muhtemelen yanlış ölçmüştür, ama sen yinede ceviz fındık badem ye ve süt iç cnm bunlar bebişe gidiyo
Ay bende kilo aldım cnm bu arada, sıkıntı yapma bebeklerden sonra diyet topiklerine geçeriz )
teşekkür ederim şenaycımmm

şimdide sırada şeker sepeti,bebek şekeri,lahosa bardak takımı var onlarıda kendim yapıcam
koly gelsin cnm gerçekten zevkli uğraş 
Geçmiş olsun cnm, başlangıcı ise bol su geçirebilir

maş kuzuya, sevgililer gününde kavuşucaksın bebişe demek süper, magnezyum kramplar için cnm
Alla analı babalı büyütsün ,eve bebek getirmek arika bişi
Uyusun oynasın bebiş odasında  güle güle kullanın cnm
Ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum cnm
Aminnnn cnm , yüreğine sağlık
Cnm enes ve görkem diyorum
bende dr gittim ogluşum 1300 gr olmuş.idrar testi yaptı idrarda iltihap çıktı.kansızlık çıktı.başka iyi dedi.15 aralıkta tekrar randevüz var..
ama arada kasılma oluyor
maş kuzuya, sanada geçmiş olsun cnm
Hoşgelidn cnm özlettin kendini, maş kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…