2011 Şubat Anneleri

Kızlar kağan oyun oynamak istiyor, oğlanla oyun oynayayım biraz vakit bulursam gelicem yine

valla tuvalet alışkanlığına çocuklar kendi karar veriyor, kesinlikle haklısın zorlamamalı. komşumuz oğluyla çok uğraşmıştı 2 sene önce, sonra cenaze için uzun yola çıkacaklardı kayınvalideme bırakmak zorunda kaldılar çocuğu bir haftada öğrendi lazımlığı.

diyet listesini özelden attım canım.

insan yaşayıca daha iyi anlıyo demi..bnde önceden hamileleri görünce çok hoşuma giderdi çok tatlı gelirdi ama meğersem ne zorlukları varmış...inş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızdaa hepsini unuturuz....canm eşim gçende bi yerde okumuş çayın içine çubuk tarçın ekleyince şeker dengeleniyormş bende deniycem inş...

diyet listesini özelden attım canım.
çok sağol canım aldım

dün akşam kızlar da sütü tarçınlı içmeyi önermişti yanlış hatırlamadıysam. tarçın tüketiyoruz o zaman bolbol)

arkadaşlar hurma yemek doğumu kolaylaştırıyormuş...son iki aydan itibaren yemek lazımmış ben yemeye başladım sizinde anklınızda bulunsunn...

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.

hoş geldin canım...hepimizde heyecan dorukta inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minişlerimizi....burda çok güzel bi ortam var eminim sende güzel vakit geçirirsin

KIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum

Eklentiler

• $ELVİN12.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 33
aramıza hoşgeldin, sağlıklı hamilelikler

geçmişe bakıp geliyorum

ah maşallah prensesime, melocum ya ne güzel görünüyor sanki doğmuş da karşımızdaymış gibi

aramıza hoşgeldin cnm kızın hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah emin ol aynı heyecan dorukta bende de hepimizdede iple çekiyorum şubatıı

kızlar bebek bakım ürünlerinde dünde konuştuk arkadaşlarla ama kalabalıkken soriim yine hangi marka ldınız bübshen nasıl sizce yanlış yazdım ama anlarsınız siz çantalı seti 55 tl iimi falzamı sizce 5 çeşit ürün içinde artı altaçma ve çanta

amin kızlar inşallah...

şenay şeker için üzülme lütfen birkaç günlük değil 2 hafta kadar kaçamaksız diyet yapmak düşürüyor.benim öyle oldu yemeklerden sonra hemen oturup yatmamak da işe yarıyor hareketli olmak....
değerlerin ne çıktı

benim şu an normale döndü diyetle senin de döner

geçmişe bakıp geliyorum
maşallah canım prensese...bu bebişlere bakmaya doyamıyoruz sanırım bebişler gelince işi gücü bırakıp onlarla vakit geçirmek isticez...

canım ben bu markanın iyi olduğunu duydum ama bende henüz almadım ve kararda veremedim hangisini alsam diye...niveanın ki 4o küsur civarında ama ben çantalı bişey almayı düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…