Aslında lazımlığa oturtmadan önce ıkınır gibi yapıyordu ama bu seferde beklentimiz olmadı, zorlamıyorum arada yakalarsam oturtuyorum, zorlanınca ters tepebiliyormuş, psikolojik olarak etki edebiliyormuş, ama yavaş yavaş vakti geliyor artık, 19. ayının içinde kağan, gerçi vakitte var ama iki bebeğe bez almaktansa belki lazımlığa yaparda alışır diye düşünüyorum
valla tuvalet alışkanlığına çocuklar kendi karar veriyor, kesinlikle haklısın zorlamamalı. Komşumuz oğluyla çok uğraşmıştı 2 sene önce, sonra cenaze için uzun yola çıkacaklardı kayınvalideme bırakmak zorunda kaldılar çocuğu bir haftada öğrendi lazımlığı.
evet canım ya doğru diyosun valla büyük konuşmayalım gene de) ama çok zormuş yani başkası hamileyken ne güzel diyodum çabucak doğuruveriyodu insanlar ama hiç öyle değilmiş. sürekli yeni bir sıkıntı çıkıyor, hepimize kolay gelsin
Kızlar kağan oyun oynamak istiyor, oğlanla oyun oynayayım biraz vakit bulursam gelicem yine
çok sağol canım aldımdiyet listesini özelden attım canım.
insan yaşayıca daha iyi anlıyo demi..bnde önceden hamileleri görünce çok hoşuma giderdi çok tatlı gelirdi ama meğersem ne zorlukları varmış...inş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızdaa hepsini unuturuz....canm eşim gçende bi yerde okumuş çayın içine çubuk tarçın ekleyince şeker dengeleniyormş bende deniycem inş...
Kızlar kağan oyun oynamak istiyor, oğlanla oyun oynayayım biraz vakit bulursam gelicem yine
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.
aramıza hoşgeldin, sağlıklı hamileliklermeraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.
KIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum
geçmişe bakıp geliyorum
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.
geçmişe bakıp geliyorum
çoook güzell,maşallah prensesimizeKIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum
maşallah canım prensese...bu bebişlere bakmaya doyamıyoruz sanırım bebişler gelince işi gücü bırakıp onlarla vakit geçirmek isticez...KIZLARRR...işte kızım 1050 g..
geçmişe bakıp geliyorum
kızlar bebek bakım ürünlerinde dünde konuştuk arkadaşlarla ama kalabalıkken soriim yine hangi marka ldınız bübshen nasıl sizce yanlış yazdım ama anlarsınız siz çantalı seti 55 tl iimi falzamı sizce 5 çeşit ürün içinde artı altaçma ve çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?