2011 Şubat Anneleri

bimde sırt destek yastığı vardı kızlar, bugün gelicekti. baktım evin yakınındakine ama hemen bitmiş. güzel birşeye benziyordu. bulursanız bakın siz de

ayyy ben ilk doğumdan bişeycik anlamadım
kızımın 6 aralıkta doğması gerekiyordu 11 aralık oldu hala doğmamıştı tabi haftada 1 kontrole gidiyorduk
11 aralıktada kontrole gittik hatta eşim ben ve halası kontrolden sonrada alışverişe çıkacaktık
ben makyajlı falanım yani hiç doğuma gider gibi değil
dr ultrasonda baktık bebğin suyu çok azalmış ve kireçlenmiş dedi
hemen sezeryanla alalım dedi
bende 1 gn daha bekliyelim en azından doğum tarihi 12.12.2006 olur dedim
oda ben sorumluluk almam siz alırsanız kabul ederim ama nolur nolmaz 1 gecede herşey olabilir dedi
aldı bizi bir telaş konuştuk vs karar verdik mecburen
1 saat sonra ameliyatın demezmi
ben bir panik bir panik hemen odaya aldılar beni lavman yaptılar serum taktılar eşim doğum bavulumu almaya gitti görümcem yanımda
ne oldugunu anlamadım yani ameliyat önlüğünü giyivermişim eşim geldi ben ağlayarak ameliyathaneye gidiyorum sedyeyle birde hakkınızı helal edin dedim hatta kızdı bizimkiler ne biçim söz biz burdayız en geç 1 saat sonra görüşürüz dediler
sarıldık öpüştük ben içeri girdim
ameliyat masasına yattım belden iğne yaptılar sadece alt tarafım uyuştu yani belden aşağısı dr elinde bir cisimle dokunuyor hissediyormusun vs diye
bende masuss azıcık daha uyuşayım diye sonkez karnımı çizmesinde hissediyorum dedim oda demezmi biz kestik bile diye hatta gülüştüler önümde perdeden paravan var birşey görmüyorum ne kan ne başka birşey ameliyathanede teyp çalıyor normal muhabbet ediyorlar onlar için çok sıradan bir durum anı bizim derse girip çıkmamız gibi diye düşündüm hatta
16.00 da başladı ameliyat dedi dr um belimden uyuşturdular ama beni bir uyku bastıki etkilendim heralde ilaçtanbirden bir ingaaaaaaaaa sesi doğum saati 16:17 dedi dr um
hemen paravanın arkasına geçirdi bebişine bak fatma dedi
ayyy ben hüngür hüngür ağlıyorum 1 sn anca gördüm hemen temizlemeye götürdüler sağ tarafta siliyorlar hemşireler nasıl yırtıyor bizimki
dr bana ağla ağla rahat ol dedi
sonra bebeği dışarı götürmüş hemşire ben o esnada uyuyakalmışım sonra neler oldu bilmiyorum
babası diyorki bir bebek ağlaması duyduk ama bizimkimi bilemedikki sonra bir hemşire elinde buruş buruş yeşil ameliyat bezleriyle çıktı biz çöp falan sandık yanımıza gelip şöyle bir açmazmı küçücük bir surat bebeğiniz demiş hemen üşütmemek için gitmiş eşimle görümcem şokta tabi
sonra iş bitmiş tabi hastabakıcılar beni ameliyat masasından sedyeye alırken gözümü açtım başımda ne dr kalmış ne anestezi uzmanı ne hemşire
2 hastabakıcı sedyeyle asansöre binip odama çıkardılar beni yatagıma yatırdılar
tabi yüzü gösteren hemşireye,anestezi uzmanına,hastabakıcılara bahşiş verdi kociş
yatagıma yattım hemşire hemen bebeğimi yanıma getirdi hadi emzir annesi dedigösterdi nasıl emzireceğimi ben sevinçten hem gülüyor hem ağlıyorum bebeğimi kokladım dünyanın en güzel kokusu hemen emzirdim eşim geldi bi beni bi bebişi öptü
işte böyle çooook güzel anlardı Allahım hekese yaşatsın

6 saat sonra falan ayaklarıma his geldi kıpırdatmaya başladım akşamına wc ye gidebildim sütüm hemen geldi ama göğüslerim felaket yarıldı kanadı ama bebeğim yanımda uyuduk herşeye değerdi
dr geldi kontrole hemen dedimki dr bey sizede teşekkür edemedim uyuyakalmışım.Güldü yorgunluktandır dedi:)
2 gün sonra taburcu olduk :)
ayyy o günleri yaşadım yeiden inşallah rabbim bundada bi kolaylık sağlar
hepimizin bir solukta doğuversin bebişleri
AMİN
ağlattın canım yaa ..allah sana yeniden nasip etsin bize de o günü kazasız belasız yaşatsın :))9

33 yaşındayım canım ben :9: ama yaşanılanlardan yaşlandım demek istedim :9: tekrar bir sorumluluğu kaldırmaz vücudum demek istedim :9: alemsin fatmacım ya :54:

ay ne bilim yaşlarımız yakın sen yaşlıyım yazınca ben senden 2yaş fazla yaşlı oluyorum sana gençsin yazınca bende kendimi genç hissediyorum hahahahahah,
:1:

slm annişler bugün doktora gittik kızım 1.867 grm olmuş biraz tombiş gibi:)bide bnm serklajım vardı iyki o dikişi attırmışız rahim ağzında açılma başlamış doktorum iyki dikiş atmışız dedi erken oğum olabilirdi dedi riskli haftalarıda geçiyoruz dedi çok şükür Rabbime bide bitürlü resim için poz vermedi bnm gibi resim çekinmeyi sevmiyo galiba zarzor yüzünün resmini yarım yamalak aldık doktor çok zolandı resim için ben ısrar edince baya uğraştı babası gelemedi onun için istiyorum dedim,doğumda ocak 20 gibi alırız bebeğii dedi:3:

gözün aydın canım bebiş büyümüş ama keşke fotoda verseymiş:16:

bi dahaki sefere bekliyoruz fotosunu,benim kızımda benim gibi seviyor fotoğraf çektirmeyi

fatmacım ben kendim yapmayı düşünüyorum lalden esinlendim

ben beceremem kendim yapmayı becersemde burda nerdee bulacagım malzeme falan çok zor

fatmacım sen böyle anlatınca çok kolay bişeymiş gibi geldi şimdi;)))

eee kolay taraflarını anlattımda ondan başka şeylerden bahsedip yeni anişleri korkutmayayım şimdi:)

:9: :60: :60: tmam aylarımız falan yine tutacaksa ben varım :60: :60:

valla ben sizden ayrılmam söyleyin zamanını 3. cüye hazırım :)

:1::1::1:

fatmacım dogum hıkayenı paylastıgın ıcın cok saol ne guzel anlatmıssın ınsallah hepımız bole cok guzel anlatacagımız bı dogum hıkayemız olurda burda paylasırız. sezeryandan memnun kaldınmı pekı ılk kalkıs anı nasıldı cok zor oluyomu yoksa sende rahat kalkanlardanmısın?

bende bu kontrolde druma sordum bende myom varya normal doguma engelmı dedım suanda deıl ama dogum seklı ıle ılgılı konusmak ıcın cok erken normal mı ıstıosun dedı eger sezaryanla myomu alırım dersenız myomumuda aldırmak ıstıorum dedım onu daha sonra konusalım dedı bakalım bıze dogumun hangı seklı kısmet olucak

canım ben çok kolay kalkamadım bilmiyorum yine baya kiloluydum doğuma girdiğimde 95 kiloydum çıkınca 87 ye düştüm ama ondanmı bilmeme
iyileşme sürecimde benim baya uzun sürdü
ben ne olursa olsun mecbur kalmadıkça normal doğum öneririm en sağlıklısı herşeyin normali
ben bu 2. yide normal istedim görümcem sezeryan sonrası normal yaptı ama Aksaryda yapmıyorlarmış
hakkınızda hayırlısı inşallah
myom alınmak zorunda değilse normal düşün herşey okadarda basit değil yani
ilk kalkış anım zordu 12 hamlede falan kalkıyordum wc ye düşün

ağlattın canım yaa ..allah sana yeniden nasip etsin bize de o günü kazasız belasız yaşatsın :))9

Ağlatmak istememiştim canım yaaa:(
Aminnnn inşallah hepimizinkini

Son düzenleme:
canım ben çok kolay kalkamadım bilmiyorum yine baya kiloluydum doğuma girdiğimde 95 kiloydum çıkınca 87 ye düştüm ama ondanmı bilmeme
iyileşme sürecimde benim baya uzun sürdü
ben ne olursa olsun mecbur kalmadıkça normal doğum öneririm en sağlıklısı herşeyin normali
ben bu 2. yide normal istedim görümcem sezeryan sonrası normal yaptı ama Aksaryda yapmıyorlarmış
hakkınızda hayırlısı inşallah
myom alınmak zorunda değilse normal düşün herşey okadarda basit değil yani
ilk kalkış anım zordu 12 hamlede falan kalkıyordum wc ye düşün

anladım canım valla bu dogum seklı bunye meselesı heralde hakkımızda hangısı hayırlısıysa o olsun ınsallah. oncekı gun ıkı dogum yapmıs arkadasımla beraberdım bırı normal yaptı bırı sezeryan. sezeryan olanda normal dogun ıcın dırettı gunu gectıgı halde sunı sancı ıstedı normal yapmak ıcın olmayınca sezeryanla aldılar ama o dıo kı 1 ayda tamamen ıyılestım normal yapanda 2 ayda anca kendıme geldım bı daha kımse bana normal dogum yaptıramaz dıoo amaannn hayırlısı bakalım Rabbım kımseyı o yolda yalnız bırakmasın

anladım canım valla bu dogum seklı bunye meselesı heralde hakkımızda hangısı hayırlısıysa o olsun ınsallah. oncekı gun ıkı dogum yapmıs arkadasımla beraberdım bırı normal yaptı bırı sezeryan. sezeryan olanda normal dogun ıcın dırettı gunu gectıgı halde sunı sancı ıstedı normal yapmak ıcın olmayınca sezeryanla aldılar ama o dıo kı 1 ayda tamamen ıyılestım normal yapanda 2 ayda anca kendıme geldım bı daha kımse bana normal dogum yaptıramaz dıoo amaannn hayırlısı bakalım Rabbım kımseyı o yolda yalnız bırakmasın

evet canım bunlar tamamen kader kısmet meselesi
inşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğar hepimiz bir an önce ayağa kalkarız
zaten kadınlara sor hangi doğum türünü yaptıysa tersini tavsiye eder:))

fns93 en güzel yaşlarımız canım :9: 30 dan sonra doğum günleri çok daha önemli bence :9: sen direk 3. ye hazırsın canım bee :18: neyse aylar tutacaksa derriiinn deriiinnn düşünürüm bende 2. yi :69:

yaaaaa ben nefes alamıyorum eşimide uyandırmak istemiyorum nefes alınca içinde kedi miyavlıyor sanki çok kötü nefes alamıyorum

sayenizde doğum hikayeme link açtım kızlarrr
hep yazmaya üşeniyordum buras için yazınca oradada olsun istedim:42:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/403853-elif-eylulumun-gelisi.html

bu arada ilk zamanlarda göğüslerinizin emzirirken çatlayıp kanamaması için şimdiden her akşam uçlarına vazelin sürmeniz gerektiğini öğrendim bizim okulda bir kadın söyledi
daha önce söyleyipte yapanlardada hiç olmamış
benim ilk zamanlar acayip yarıldı kanadı ben 1 haftadır falan yapıyorum tavsiye olunur yani:)

KIZLARRR...işte kızım 1050 g..:nazar::nazar::nazar:
geçmişe bakıp geliyorum

oy oy oyy :nazar: çok tatlı kızın yaaa..öff bende görmek istiyorummm

selam kizlar kizimi gordummm karnimda oyun oynuyordu cok hareketliydi olculerini zor aldi ebemiz..
suyumuz iyi.. sekerde cikmadi.. kizim bas asagi donukmus.. saclarida cikmis:nazar: ay yerim ben onuu
hersey yolundaymis cok sukur..
2 hafta sonra yine randevumuz var..
ayrica kizim 3 kg falan dogarmis ne buyuk ne kucuk dedi.. ay citi piti olcak benim kizimmm.. bana cekmicek yani babasida citi piti :69: ben biraz iri kalipliyim :27:

güzel haberlerle gelmişsin ne güzel maşallah tekrar kızına

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mmedim-dunyaya-geldi-nasil-geldi-nasil-s.html

ayy arkadaslar alın sıze bı dogum hıkayesı bu kadarda olmaz dedırtecek cınsten arkadas baya zorlanmıs Allah yardımcısı olsun.

ben okumuyorum doğum hikayelerini yoksa olumsuz etkileniyorum

kızlar bugün babamızla alışverişe çıktık.Ankamall a gittik.

önce bana oxxo dan bir hamile pantolonu aldık..artık evdekilerin içine giremez oldum dahada 3 ayımız var

ordan migrosa gittik niveanın atta çantasını aldık.45 liraydı..dünde araştırmıştım aşağı yukarı aynı fiyat eşimde alalım dedi zaten zor birlikte çıkıp bölee geziniyoruz aldım bende.gayet güzel çantasıda içindekilerde

ufak tefek ihtiyaçlarımızı aldık.dalinin deterjanıyla yumuşatıcısını aldık.artık yavaş yavaş yıkarım bende

park yataklara baktık çook uçuk fiyatlar vardı 450 lira falan.zatende pek hoşuma gitmedi bizim burda bir mağazada sormuştum 120 lira çokta tatlıydı 2 yılda garantisi var onu alırım heralde.

geçmişe bakıp geliyorum

selam kizlar kizimi gordummm karnimda oyun oynuyordu cok hareketliydi olculerini zor aldi ebemiz..
suyumuz iyi.. sekerde cikmadi.. kizim bas asagi donukmus.. saclarida cikmis:nazar: ay yerim ben onuu
ayrica kizim 3 kg falan dogarmis ne buyuk ne kucuk dedi.. ay citi piti olcak benim kizimmm.. bana cekmicek yani babasida citi piti :69: ben biraz iri kalipliyim :27:

bu arada ilk zamanlarda göğüslerinizin emzirirken çatlayıp kanamaması için şimdiden her akşam uçlarına vazelin sürmeniz gerektiğini öğrendim bizim okulda bir kadın söyledi
benim ilk zamanlar acayip yarıldı kanadı ben 1 haftadır falan yapıyorum tavsiye olunur yani:)

bu vazelin konusunu öğrenmem iyi oldu.teşekkür ederim.şimdiden yapalım ozaman

heeyy kızlar nerdesiniz herkes geçmişemi gömüldü noldu

valla ben hepsini okuyamadım uçmuşsunuz yine maşallahh:52:

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum 30.haftalık hamileyim allah nasip ederse 11.şubatta dogum yapıcam kızım olucak sizlerle arkadaş olmak bilgi kazanmak istiyorum şimdiden çok heyeccanlıyım anne olmak çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip eder işallh.
Hoşgeldin cnm
geçmişe bakıp geliyorum
oyy maşallah kuzumaaa
ayyy kızlar ne konuşmuşsunuz maşallah
oku oku anca bitti
sırtım ağrıdı oturmaktan
umarım hepiniz iyisinizdir
biz kızımla bugün çok mutluyuz
çünkü yarın cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:16::66::64::62:

diet bilgileri için çok teşekkürler canım

of of of çekeceğin var desene
benimkide oyun hastası
38 yaşına geldi hala saatlerce oyun oynuyor canavar kesiyor gece yarılarına kadar
bazen kızım kucağında yapıyor
bebek doğsada değişmiyorlar yani boşuna ümitlenme
adam doğru söylemiş bebeğe bakıyor bakmasına ama bilgisayart başında:47:
bazen kır şu monitörü yere fırlat diyor içim amabanada lazım iştee:1:

gözdeatı diet bilgileri için teşekkürler canım

paylaşım için çok teşekkürler canım

ben her gittiğimde renkli ayrıntılıya giriyorum canım dr un ultrasonu öyle çünkü

ben kızımda kullandım çok memnun kalmıştım özellikle pişik kremi süpperrrrrr

bizimki iz değil kalıptı ve hala saklıyoruz ayagının birebir kalıbını çıkarmıştık buruşuk derileri bile belli ama bize abd den gelmişti busefer izi alıcam bu bebişede:)

hoşgeldin canım umarım sende iyisindir

hoşgeldin canım
ilk gece hamilesisin demek:))

hoşgeldin canım
isminizi çok beğendim:)

esracım eline sağlık sepet çok güzel olmuşş

nurcum bende rahim kaslarını genişletiyor diye duydum şimdiden çok yeme doğuma 1 hafta kala yemeye başlamak herekliymiş Allah korusun erken doğuma yol açtığı söyleniyor

şenaycım nolur moralini bozma dahada yükseltme şekeri
işe güzel yanından bak diet yapacaksın ve fazla kilo almayacaksın ne dersin bardağın dolu tarafı bu kısım:)

canım kak konusunda ben diek klozete oturak koyarak başlattım kitap falan okudum ona yarım saat oturdugumuz oldu
ama ablamın oğlu var çişine 2 oğlundada pet bardak kullandı çok kolaylığını gördü
hemen tutuveriyor bardaga:)

aramıza hoşgeldin canım
amiin

maşallahhh ne tatlı yaa:nazar::nazar:

çok iyi marka
tavsiye ederim

Cnm tuvalete oturtmalı olanlardan bahsediyosun sanırım, bir ara alıcam ama elim değmedi, evde lazımlık olunca ona tutuveriyorum, öğrense keşke
kızlar bugün dra gittim.kan seviyem ilaç kullanmama rağmen yükselmemiş..bu normal değil dedi. fakülte hastanesi hemotoloji bölümünde detajlı kan testi yaptırmamı istedi..kansızık gebelik veya demir eksikliğinden değil dedi..taşıyıcı olduğumdan şüpheleniyor..bir hastalık ismi söledi ama aklımda kalmadı şimdi..bu taşıyıcı olma konusunda bilginiz var mı.pazartesi fakülteye gitcm..hayırlısı..rabbim hastalıklardan korur inşallah..dualarınızı bekliyorum inşallah bir hastalık çıkmaz..
hepinizi öptüm kızlar..

Cnm eşinle sen ikinizde taşıyıcı iseniz bebek talasemili olur Allah korusun, tek sende varsa taşıyıcı olma ihtimali var, üzülme, hemen eşine bi test yaptırın

Maşallah kuzuma
yaşın kaçki canım senin 2. bebiş için geç demişsin

bugün bir arkadaşın hamile haberini aldık 41 yaşında kendisi:)

bende 34 üm
yanlış anlama ama sana bir arkadaş tavsiyesi 34 yaşında heme yeniden hamile kal
ben eylül 2 yaşındayken doğurmadığıma pişmanım ne güzel aralarında 2 yaş olurdu arkadaş gibi olurlardı şimdi kızım doğacak o oyun yaşına geldiğinde eylül 1 e gidecek ders calışmaktan ve yaş farkından doğru dürüst anlaşamayacaklar
kesinlikle yasın daha genç canım

Cnm 2 yaş iyimi dersin, bizim araları 2 yaşa yakın olacak, bazen beni korkutuyor, bazense gül gibi bakarım ikisinede diyorum, bizim yakınımızda tanıdıkta yok öyle akraba fln, tek büyütücem...
iyi aksamlar hanımlar..

iki gun foruma gırmeyım masallah bırıkıoda bırıkıo 2 saattır oku oku anca bıtırebıldım nasılsınız bakalım..
melocum masallah kızın ne guzel poz vermıs ole bende ıstedım ama kızım ıstedıgımız gıbı bı poz vermedı yaa nasılda heveslenmıstım neyse bı daha kı sefere ınsallah..

şenaycım seker yıne yuksek cıkmıss uzulme stres yapma bırazcık dıkkat et ınsallah yoluna gırer..

fatmacım ne guzel bı dogum tarıhı o olee bende cok ıstıroum eger sezaryan olursam.. ılk dogumun sezeryanmıydı nasıldı bıraz anlatsana tecrubelı anneler dogum hıkayaelerını bızımle paylassa ne guzel olur burcuu hadı sende :)

Cnm yazarım bak heveslendirdin beni :)) linkinide atarım , ama öyle süper bi hamilelik ve rahat bir doğum olmadı benimki... aslında biraza bu yüzden yzmamıştım kk ya
slm annişler bugün doktora gittik kızım 1.867 grm olmuş biraz tombiş gibi:)bide bnm serklajım vardı iyki o dikişi attırmışız rahim ağzında açılma başlamış doktorum iyki dikiş atmışız dedi erken oğum olabilirdi dedi riskli haftalarıda geçiyoruz dedi çok şükür Rabbime bide bitürlü resim için poz vermedi bnm gibi resim çekinmeyi sevmiyo galiba zarzor yüzünün resmini yarım yamalak aldık doktor çok zolandı resim için ben ısrar edince baya uğraştı babası gelemedi onun için istiyorum dedim,doğumda ocak 20 gibi alırız bebeğii dedi:3:
Cnm zamanında gelsin kuzucuk inş
ayyy ben ilk doğumdan bişeycik anlamadım
kızımın 6 aralıkta doğması gerekiyordu 11 aralık oldu hala doğmamıştı tabi haftada 1 kontrole gidiyorduk
11 aralıktada kontrole gittik hatta eşim ben ve halası kontrolden sonrada alışverişe çıkacaktık
ben makyajlı falanım yani hiç doğuma gider gibi değil
dr ultrasonda baktık bebğin suyu çok azalmış ve kireçlenmiş dedi
hemen sezeryanla alalım dedi
bende 1 gn daha bekliyelim en azından doğum tarihi 12.12.2006 olur dedim
oda ben sorumluluk almam siz alırsanız kabul ederim ama nolur nolmaz 1 gecede herşey olabilir dedi
aldı bizi bir telaş konuştuk vs karar verdik mecburen
1 saat sonra ameliyatın demezmi
ben bir panik bir panik hemen odaya aldılar beni lavman yaptılar serum taktılar eşim doğum bavulumu almaya gitti görümcem yanımda
ne oldugunu anlamadım yani ameliyat önlüğünü giyivermişim eşim geldi ben ağlayarak ameliyathaneye gidiyorum sedyeyle birde hakkınızı helal edin dedim hatta kızdı bizimkiler ne biçim söz biz burdayız en geç 1 saat sonra görüşürüz dediler
sarıldık öpüştük ben içeri girdim
ameliyat masasına yattım belden iğne yaptılar sadece alt tarafım uyuştu yani belden aşağısı dr elinde bir cisimle dokunuyor hissediyormusun vs diye
bende masuss azıcık daha uyuşayım diye sonkez karnımı çizmesinde hissediyorum dedim oda demezmi biz kestik bile diye hatta gülüştüler önümde perdeden paravan var birşey görmüyorum ne kan ne başka birşey ameliyathanede teyp çalıyor normal muhabbet ediyorlar onlar için çok sıradan bir durum anı bizim derse girip çıkmamız gibi diye düşündüm hatta
16.00 da başladı ameliyat dedi dr um belimden uyuşturdular ama beni bir uyku bastıki etkilendim heralde ilaçtanbirden bir ingaaaaaaaaa sesi doğum saati 16:17 dedi dr um
hemen paravanın arkasına geçirdi bebişine bak fatma dedi
ayyy ben hüngür hüngür ağlıyorum 1 sn anca gördüm hemen temizlemeye götürdüler sağ tarafta siliyorlar hemşireler nasıl yırtıyor bizimki
dr bana ağla ağla rahat ol dedi
sonra bebeği dışarı götürmüş hemşire ben o esnada uyuyakalmışım sonra neler oldu bilmiyorum
babası diyorki bir bebek ağlaması duyduk ama bizimkimi bilemedikki sonra bir hemşire elinde buruş buruş yeşil ameliyat bezleriyle çıktı biz çöp falan sandık yanımıza gelip şöyle bir açmazmı küçücük bir surat bebeğiniz demiş hemen üşütmemek için gitmiş eşimle görümcem şokta tabi
sonra iş bitmiş tabi hastabakıcılar beni ameliyat masasından sedyeye alırken gözümü açtım başımda ne dr kalmış ne anestezi uzmanı ne hemşire
2 hastabakıcı sedyeyle asansöre binip odama çıkardılar beni yatagıma yatırdılar
tabi yüzü gösteren hemşireye,anestezi uzmanına,hastabakıcılara bahşiş verdi kociş
yatagıma yattım hemşire hemen bebeğimi yanıma getirdi hadi emzir annesi dedigösterdi nasıl emzireceğimi ben sevinçten hem gülüyor hem ağlıyorum bebeğimi kokladım dünyanın en güzel kokusu hemen emzirdim eşim geldi bi beni bi bebişi öptü
işte böyle çooook güzel anlardı Allahım hekese yaşatsın

6 saat sonra falan ayaklarıma his geldi kıpırdatmaya başladım akşamına wc ye gidebildim sütüm hemen geldi ama göğüslerim felaket yarıldı kanadı ama bebeğim yanımda uyuduk herşeye değerdi
dr geldi kontrole hemen dedimki dr bey sizede teşekkür edemedim uyuyakalmışım.Güldü yorgunluktandır dedi:)
2 gün sonra taburcu olduk :)
ayyy o günleri yaşadım yeiden inşallah rabbim bundada bi kolaylık sağlar
hepimizin bir solukta doğuversin bebişleri
AMİN

Not : Tüm ameliyat yani içeri girmemle odama çıkmam toplam 40-45 dakika sürdü
Gözlerim doldu yaa, harika anlar
yaaaaa ben nefes alamıyorum eşimide uyandırmak istemiyorum nefes alınca içinde kedi miyavlıyor sanki çok kötü nefes alamıyorum
Cnm banada daral geliyor, nefesim sıkışıyo sanki, inan sort kolsuz giydim açtım camı öyle oturuyorum, sıkıntı geliyor
kızlar erkek bebeği olanlar çin 10 tl ye lohusa şerbet takımı buldum ilgilenen olursa
LOHUSA ŞERBETİ TAKIMI-7 PARÇA GittiGidiyor.com'da #22549180

aaa aynı benimkilere benziyo kızlar, konularımın içinde var bakmak isterseniz

Busemm cnm nasılsın? yazını okuduğum kadarı ile kendini kötü hissetmişsin en son , şimdi nasıl oldun? sana yzdığım cevabı gördünmü

baski yapiyordur canim disari cikip temiz hava alsan iyi gelmezmi ben oyle yapiyorumda:44:

:nazar:
bende uygulayacagim
ama ben lierac surecegim sonucta oda catlamamasi icin

oy oy oyy :nazar: çok tatlı kızın yaaa..öff bende görmek istiyorummm

güzel haberlerle gelmişsin ne güzel maşallah tekrar kızına

ben okumuyorum doğum hikayelerini yoksa olumsuz etkileniyorum

kızlar bugün babamızla alışverişe çıktık.Ankamall a gittik.

önce bana oxxo dan bir hamile pantolonu aldık..artık evdekilerin içine giremez oldum dahada 3 ayımız var

ordan migrosa gittik niveanın atta çantasını aldık.45 liraydı..dünde araştırmıştım aşağı yukarı aynı fiyat eşimde alalım dedi zaten zor birlikte çıkıp bölee geziniyoruz aldım bende.gayet güzel çantasıda içindekilerde

ufak tefek ihtiyaçlarımızı aldık.dalinin deterjanıyla yumuşatıcısını aldık.artık yavaş yavaş yıkarım bende

park yataklara baktık çook uçuk fiyatlar vardı 450 lira falan.zatende pek hoşuma gitmedi bizim burda bir mağazada sormuştum 120 lira çokta tatlıydı 2 yılda garantisi var onu alırım heralde.

sagol canim ankara ulusta guzel park yataklar var:emir_bebek:

kızlar bebek bakım ürünlerinde dünde konuştuk arkadaşlarla ama kalabalıkken soriim yine hangi marka ldınız bübshen nasıl sizce yanlış yazdım ama anlarsınız siz çantalı seti 55 tl iimi falzamı sizce 5 çeşit ürün içinde artı altaçma ve çanta

canım hangi çantasız setide varmış onun şu sitede fiyatıda uygun.

Bübchen Bakım Seti (6'lı) ::: bebeközel.com, bebek arabası, park yatak, oto koltuğu, bebek, beşik, tüm bebek araç ve gereçleri

Back
X