2011 Şubat Anneleri

Görüş günü olanlarrr görüşlerini yapmışlarr gözünüz aydınn kıslarr.geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallahh.

kızlar yakşalık 30 dkdır falan kızım karnımın üst kısmına başaşağı döndüğü için ayaklarıyla sanırım çok sık tekmeler atıyo.yani aslında aralıklar o kadar sıkki hıçkırık gibi ama hıçkırıkta hiç dışardan belli olmuyodu bu dışardan belli oluyo ya çok kuvvetli hıçkırıyo ki ciğerleri gelişyo yada benimle oyun oynuyo:)
sizin hıçkırıklar dışardan belli oluyomu?

ben hıçkırığı çok anlamıyorum cnm ama acayip hareketli maşallah hiç durmuyo bnm yaramzımda aman aman Allah bozmasın o tekmelri güçlendirdikçe ben seviniyorum iice :) maşallah kızınada cnm

hıçkırıkta harekt ettiğini hissediyosun ama aralıkları eşite ve sanki biri pıt pıt dokunuyomuş gibi aynı sıklıkta oluyo.benim kızım çok hıçkırıyo :)
ama bu dışardanda belli oluyo hıçkırıkmıdırki merka ettim.

Öffff sabahtan bu yana çok yoğundum ,sizlerle doya doya sohbet etmek istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor

merhaba nurcum
nasılsın . güle güle kullansın canım bebişin. Hangi marka aldınız merak ettim. Çarşamaba gidicem demişsin doktora. Senin kaç hafta olduki. Benim daha var 32 de gidicem ben. Rapor işini halledicem. Özel bir tarih vermedi bana gel diye. Bende bir hafta werkenmi gitsem diyorum.

benim hıçkırdığı belli oluyo dışardan sık eşit aralıklarla kalp atıyo gibi bende hıçkırıyo heralde ama dışardan belli olmaz diyodum o kadar sık ki tekme olamaz
benim hareketleri çok dışardan belli oluyo bazen dalmış onu izliyo oluyorum maşallah prensesime

selam kızlarrr....
okuldan geldik kızım babası ve ben...sağlıklı bir yemek yedik.hep birlikte.

bu sabah şekerimi ölçtüm 67 tokluk ise 98 çıktı çok mutlu olduuumm

çağlayan sevilin videosuna baktım çok tatlı maşallahhh..bizim çarşamba tekrar randevumuz var,sonra haftaya tekrar

bebek arabasını baby2go baston puset sipariş verdik önceden bakıp beğenmiştik.çift yönlü 4e tek elle katlanabiliyor ve sadece 5 kilo,fabrikanında elinde bile kalmamış 1ay sonra gelecek kırmızısiyah aldık kraftın ana kucağını aldık kırmızı siyah o da

sağol canıkom yaa evet sanırım öyle
yok içiyorum valla ne yapayım artık bir an önce toparlanmak lazım vallahi zaman sanki uçuyor gibi hepimizin bebişlere kavuşmak için çok az vakti kaldı
hayırlısı ile hepimiz kavuşalım inşallah:)

Aman Çağlayancım sende kendine dikkat et bak doktorunun sözünü dinle dinlenmem gerekiyorsa da boşver işi önce sen ve bebişin önemli sakın unutma canım.

Kızlar ben geldim ama hiç halim yok benim gözlerimin içi acıyor sanki grip olucam bir kırgınlık varki sormayın gitsin

Melocum saol canım.Senin kızçeninde son halini gördüm çok tatlı maşallah ya bir an önce sağlıkla doğsalarda sevsek onları

merhaba kızlar girdim ancak yeni yazıyorum şöyle bir geçmişe bakayım dedim fazlada bakamadım herkes iyidir umarım
ben ve oğlum iyiyiz ama tabiki belirli şikayetlerim var benimde bu sıralarda birde hafiften mide blantısı gibi oluyor ama her zaman değil oğluşum hareketleri dahada belirgin geceleri uyumuyor benimki sabahtanda kalkıyor valla doğuncada böyle devam ederse işimiz zor

gözün aydın maşallah kızına görmüşsün sonunda videosunu izleyemedim ama resmi çok güzel allah nazarlardan saklasın
Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.

Sevil Hüma | Videonuyukle.com

Eki Görüntüle 110711

güzel bir hafta sonu olmuş sizin için

amerikadan sakın ola ateşölçer isteme
onlar ölçü birimi olarak fahrenayt kullanıyor biz santgrad yani bizim 39 derece onlara bambaşka bişey çıkıyor 120 gibi mesela
bizede kızımda abd den gelmişti süs olarak duryor hala

tam ölçülerini yazarsa bizi masraftan kurtarırsın canım birde nasıl yaptığını:)

Son düzenleme:

devlet hastaneerinin insan hayatına verdiği değere bakın ya

caım son ana kadar normal doğum diye diet
son1 hafta bile doğum kanalına dönen çocuklar oluyor

adım geçmiş kadının biri olarak

hepinize hayırlı doğumlar dilerim

teşekkür ederizzzz
:)

kız ya 2. bebişin erkek olursa napacaksın
unisex al herşeyi

canım çok özleyeceğiz seni
güle güle kullanınnnn

gçemiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…