2011 Şubat Anneleri

biraz yarım saat içinde benim yerime uyusana canım yaa nasıl uykum geldi kızımda pek bir hareketli bugün gene.oda yoruyor beni yormakta değil canımı acıtıyor artık tepikleriyle :))

AYY ne olur uyku demeyin kızlar gözlerime kamyon oturdu sanki
vakitte geçmiyorkii eve gidip hemen uzanayım uyuyayım accık
vallkahi kim evdeyse benim içinde uyusun ne olur.))))

ayy tombicim bende senin durumundayım hiç bir farkım yok yani allahtan müdüre karşımda yokta arada sandalyemi kaydırıyorum yoksa o burda olunca oklova yutmuş gibi oturuyorum

tamam tamam kavga etmeyin ben hepiciğinizin yerine uyurummmm :82:

ahh kıyamam valla sizeeee tü tüü maşallahhh iyi çalışıyosunuz valla.

kızlar yemeğe gitmeden önce bir elim ayağım kesildi bir çikolata yedim biraz kenime geldim ama o saatlerde bir uyku bastırıyor bana yemeği yedim geldim ama nasıl bir uyku anlatamam kafamı koydum masama varya neredeyse daldım öyle bir kestirdim
bazen diyorum hep böylemi kalacağım diyorum böyl halsiz hantal çabuk yorulan acayip insan tırsıyor yaaa
bende hemen geçsin diyorum ama ne kadar alıştırsamda kendimi anne olmaya biraz insan korkuyor yani becerebilecekmiyim diye
diyorum şu günlerin tadını biraz daha çıkarayım diyorum bol bol dinleneyim ama ne kadar dinlenilirse dinlenilsin maalesef doyulmuyor rahatlığa

lalcim gözün aydın görmüşsün oğlunu maşallah bir problem yokmuş sevindim senin adına buradan yazıyorlarya gördük gördük diye bir imreniyorum ki ben pazartesi göreceğim inşallah nedense bu ay daha da uzun geldi bana anlamadım ben yaaa
bu arada uyku yastığın nasıldı güzel uyandınmı sabah

Son düzenleme:
ankarada olan arkadaşlar bana ztb den önerebileceğiniz doktor var mı? ben gatada doğum yapmak istemiyorum da

Son düzenleme:
ankarada olan arkadaşlar bana ztb den önerebileceğiniz doktor var mı? ben gatada doğum yapmak istemiyorum da

canım cuma günü ztb deydim. araştırmak için gittim pişman oldum gittiğime

çok kalabalık ve bunaltıcı geldi tavsiye etmem ama sen bilirsin gata yı niçin istemiyorsun ki

lal ve gülcancan kolay gelsin valla minik minik bayağı zaman alıyor

saol cnm da ben daha kızımınkileri yıkamadım,annemden de gelcekler var,ona göre hepsini bir atacağım sonra ütü...bunlar eşiminkiler(( bu arada benim aldığım hastane çıkışları falan hep pamuklu..acaba pamukluda mı yıkasam,yoksa elde yıkama programında mı yaa?

burcu zencefili dene bana çok iyi gelmişti fazla değil günde 1 çay kaşığı kadar balla ya da ıhlamura at kabuk olanını
canım sonuçların nasıl çıktı?bu arada eşin utandırdı bizi,artık kızsak da sevsek de onları bize sonsuza dek bağlayan bir parça taşıyoruz,güle güle kullan canım aldıklarını
Kızlar ben 30 haftayı bitirdim bugün, kalır 8 hafta
ayyyy çok heyecan verici ya burcu 38 desen sezeryana kaldı 8 hafta
bizde 32. haftayi bitirmis bulunuyoruuzz
ayyy...senindoğum bellimi?bu arada kabızın nasıl oldu sürmeli
Kendime sıcacık bir ıhlamur yaptım içiyorum kızlarrr kendimi toparlarım inş.
ohhh yarasın kuşuma hem o müdireye karşı sakinleştirir
günaydın annişler
maşallah yaaa hergün takip etmeme rağmen geçmişi oku oku bitiremedim sadece akşamları girmiyorum ama muhabbet akşamlarıda koyu oluoyor ancak bitirdim okumayı
selam canım nasılsın nasıl gidiyor?BU ARADA doktora yapan sen miydin?ne yaptın o işi?
günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım bugün? biz şimdi sağlık ocağından geldik .kan verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacak? ben bi geçmişi okuyup geliyim...
sonuçları bekliyoruz canım
sen yine de dikkkat et çok zorlama kendini,,ohhhh dalin kokuları bizim eve kadar gelsiiinnn ben de haftaya yıkayacağım sanırım
neyse ben netten almaktansa bir gün gidip kendim alayım bari burdan olmayacak ama giderken fiyatları yazmak gerek bir kağıda
lal daha önce de yazdım ben ilk günden beri renkliye giriyorum.bence renkliye gir benim 18.haftadan beri göbek kordonundaki damarlardan kırmızı mavi yeşil gibi renkli görüntülerle kan akışına bakıyor doktorlarım,ikisi de.

canımmmm,süpersin yaaa..keşke hep böyle dikkat edip sabit doğuma girebilsek bu arada fotoğraflarını bekliyoruz
ayy bööle 10 günde bir gidince çok güzel şimdiden 1 hafta kaldı bile
evet ben de cuma tekrar gidicem her hafta cuma bir profa bir de özel hastaneye öyle ayarladım.
sor canım kilosunu bazen dalgınlıklarına gelmiş olabilir
ayy sorma canım bende sıkıldım sanırım hamilelikten :S doğsun istiyorum
ben de doğması için sabırsızlanıyorum ama bu döneminde sonuna kadar tadını çıkarmaya çalışıyorum,hayatımızda kaç kez yaşayabileceğiz ki?

okuldan geldim kızlarrrr.uzuuuuuun geçmişi ve gözümden kaçmadıysa cevapları bitirdim.her öğlen eşim alıyordu beni okuldan bugün gelme dedim dışarda yemek yedim ,ordan da 1 saat kadar yavaş yavaş yürüyerek eve geldim hava da güzeldi nefes alıp vere vere geldim bakalım normal doğumda bu yürüyüşler işime yarayacak mı?

az önce ara öğünümü yaptım,1 saat kadar dinlendim de bime gidip kuzu tüyü çoraplardan alıcam 2 yıl önce almıştım artık erimeye baladı.heryerde 6-7 milyon orda 3 gibi bişeydi.tavsiye ederim

bu arada benim göğüs kremim jöle kıvamına gelmiş arkadaşlar 1 fincan kadarına 3 ayvanın çekirdeklerini koymuştum duruyor dolabın kapağında

esra dün moralin çok bozuktu ne olduğunu yazmadın özel mesaj attım sana sanırım onuda görmedin

gördüm canım yazamadım bugün yoğunluk vardı ya iş güç işte muhasebecilik zor vergi dairesi iş bekler ssk iş bekler mükellefe dert anlatamazsın 2 gündür bu yüzden biriyle uğraşıodum ona sinirlerim bozuk

kızlar bugün oturmaya gittim binadakilerle ilkkez tanıştık.komşularımla.ay herkes bir yorum yapıyor yok yok erkek 7 aylık bebeğin cinsiyeti belli zaten benim için önemlimi ya zaten ilk çocugum.rabbim sağlıklı versinde.yok karnın çok büyük yok çok kilo almışsın veremezsin.dr kesildi hepsi başıma.sinir ettiler bidaha gitmeyeceğim oturmalara

canım cuma günü ztb deydim. araştırmak için gittim pişman oldum gittiğime

çok kalabalık ve bunaltıcı geldi tavsiye etmem ama sen bilirsin gata yı niçin istemiyorsun ki

ben sadece doğumu orda yapcam canım gatanının doktorları ilgisiz ve bilgisiz(asteğmen hepsi) ayrıca odaları 6 kişilik ztb de özel oda tutabiliyosun
bi de tam donanımlı ztb valla gataya giden kimse memnun deil ztb de vip hasta olmayı düşünüyom bi gideyim de karar veririm

benimki dünden beri durgun öyle çok hareketli değil.yeri daraldığı için ufak tekmeleri savuruyo ara ara.ama bazende göğsümün altını çok acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…