2011 Şubat Anneleri

Sağolasın cnm, faranjite benziyor sanki biraz, faranjit ise bulaşmaz ama bakalm birazda soğuk aldım sanırım...

aman canım çko dikkat et kendine havalar bi garip yakalanmamak elde diil

dillerim lalcim bence de 4 boyutluya gerek yok ama yine de istersen demette benin gittiğim bi yer var 100 tlye
çok memnun kaldım ben hem de daha ucuz diğerlerinden 2 foto artı cd veriyor anlayıncaya kadar da anlatıyor çok tatmin edici valla

100 tl mi biz ayrı para vermedik 4 boyutlu için sadece fotoğraf parası istediler 5 tl.hatta onu da bi sonraki gidişimizde sizden almayı unutmuşuz dedi bende kadına dedim ne 5 tlmi ben o paraya 12 adet vesikalık çektirim be dedim. gülüştük hatta.100 tl çokmuş

ayy sağ tarafıma dayanınca oğlumun poposu sanıyodum kafasıymış meğerse canımm bende poposu diye mıncıklıyodum ahh yavrumm çok pardon
Kız ilahi hasta halimle güldürdün beni :)))
burcuuuuuuuuuuu geçmiş olsun cnm yaaa
Sağolasın cnm, kaptım şifayı...
aman canım çko dikkat et kendine havalar bi garip yakalanmamak elde diil

Öyle cnm gerçekten, dün çok soğuktu, akşam kağanı sarıp sarmalayıp çıktık dışarı, biraz onunda etkisi oldu sanırım...gerçi kağanın grip aşısı vurulmuştu o etkilenmeyebilir

Güldürdün kızzçee beni gene

gülelim hep gülmek kadar güzeli varmı

ayy bende sana şey sorcaktım sen şimdi izne ayrılınca evde net yok giremicenmi dicektim ama kocacın sana laptop aldığına göre nette alır heralde diiimmmiii

yaa aslında çokda gerekli diil ama merak ediyoruz işte.bizim özel sağlık sigortamız var zaten muayenelerede para vermiyoruz hiç para vermedik bugüne kadar.yine böyle biyer bulursak anlaşmalı giderim gerçi doğum bütçemden yiyorum ama

ayy kızlar aklıma geldi.deminlerde eşim aradı.nettemisin diye sordu evet dedim senin şu sitede arkadaşlarına sorsana bi bakimm onlara da doktor napmış bu haftalarda bi sor dedi ayy sordum sormammı onlarada aynı şeyi söylemiş doktorları normal yani bu hafta yapılacak bişi yokmuş dedim

yani eşim bile burayı referans kabul ediyor.hatta busee yi söylemiştim böle böle olmuş diye.bu sabah onu soruyodu nasılmış diye.onlar bile burdaki muhabbetlere meraklılar yani başta ık mık ediyodu ama şimdi o bile meraklanıyor herkes nasıl diye.

bu ayrı bi yer ama canım anlaştığın hastanede çektirirsen para vermiyon ben gataya gidiyom gatada yok usg ben de özele gittim normalde 150-180 tl burası ucuz baya

kızlarr güzel anneler tatlı bebişler merhaba
yemeğimi yedim ağırlık çöktü ancak girebildim
şimdi de şeker olayına sarmışız anlaşılan bende halen bulamadım valla
araştırıcam şimdi ama geçmişi okurken yemeğin de ağırlığı çöktü gözlerim kapanıyor valla 6 olsa da evime gidip yatsam diyorum<:)))

valla onlarıda alıştırdık artık :))

ayy kızlar ocak annelerine taktım kafayı 2 kişi doğum yapmış başka yok onlar doğum yaptıkça ben heycanlanıyorum

alıcak canım alıcak canın sıkılmasın kızlar özler seni sende onları dedi bana şimdi araştırıyoruz bakalım net olarak hangsini alsak diye bir bakmışsınız geceleri bende size katılırmışım artık :))

afferim kocişinee bak şimdi benimde gözüme girdii ayy kızlar uzanmıştım yatağa uyuya kalmışım saatlerce uyudum sandım ama yarım saat anca uyumuşum heralde

afferim kocişinee bak şimdi benimde gözüme girdii ayy kızlar uzanmıştım yatağa uyuya kalmışım saatlerce uyudum sandım ama yarım saat anca uyumuşum heralde

biraz yarım saat içinde benim yerime uyusana canım yaa nasıl uykum geldi kızımda pek bir hareketli bugün gene.oda yoruyor beni yormakta değil canımı acıtıyor artık tepikleriyle :))

biraz yarım saat içinde benim yerime uyusana canım yaa nasıl uykum geldi kızımda pek bir hareketli bugün gene.oda yoruyor beni yormakta değil canımı acıtıyor artık tepikleriyle :))

bende isterem benim yerimede yat gerçi ben gece 10,30 da yatıp sabah 9 da kalktım ama ara uyanışlar çok oluo ondan uykumu alamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…