2011 Şubat Anneleri

günaydınn arkadaşlar nasılsınız?
biz dün akşam arkadaşa oturmaya gittik arkadaşım kızıma battaniye ördürmüşşş bayıldımm ya nasıl kullancam artık bilmiyorummm
sabah eşimi geçirdikten sonra uyuyamadımmm sonra oturma odasına geldim 7buçuk gibi uyumuşum yeni kalktıkk kahvaltı yapıcazz kızımlaaaaaaaa

bu haftasonu kar yağacalmış ankarada :)) o kadar sıcak gittiki havalar insan kar hayal edemiyor resmen. dimi ama? bilmiyorum diğer illerde hava nasıl ama bugün burası yine 14 filan güneşli ( kışı özledim valla.

günaydın too be ve tombii
tombii hayırdır niye gerginsin bende güne çok iyi başlamadım aslında ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum

vallahi sanırım eşimle konuşmadığımdan halen
çok gıcık oluyorum herşey batıyor valla sınır kupuyum nasıl gececek bu sınır bılmıyorum
bitki çayı falan keser mı bılmem canım
senın neyın var?

Bende dün çok sinirliydim. Birde kaslar gevşemiş elim tutmuyor ne yapsam elimden düştü, çorba yapıyordum teflon tencerede dibini yaktım yani siz düşünün nasıl bir başarı yok kestane haşlayım dedim derinde yarmışım ortadan ikiye yarıldı hepsi ( başka da bişiyer elim gitmedi zaten saat 7'de varıyorum eve 8'de de eşim geliyor. o gelince de dedim böyle tamam dedi. dışardan bişiyler söyledik. ama böyle bomba gibi bekledim onu resmen hani gelse bişiy söylese de ağlasam bağırsam diye ama öyle olmadı. sanırım kocam kriz masasını başarıı yönetiyor. hatta beni güldürmeyi bile başardı (ki valla hiç niyetim yoktu)

valla sorma bende dün bomba gibiydim. eve geldim çorba yapayım dedim teflon tencerede onu yaktım. kestane yapayım dedim öyle derin yarmışımki haşlayınca hepsi ortadan ikiye ayrıldı. sonra eşim geldi bak böyle böyle ben yemek hazırlayamadım dedim ağlamaklı suratla (bu arada ben 7'de o 8'de geliyor eve). o da tamam dedi yemeyiz :)) sonra güldü dışardan bişiyler söyledik ve yedik. ben de nasıl beklemiştim ufacık bişiy desin ağlayım bağırayım diye ama olmadı. sanırım kocam bu kriz durumunu iyi yönetiyor.

günaydın kıslar yaa bedne şimdi ocak bebişlerine baktımda maşalah 32.haftadan itibaren doğuyolar Allahım bizimkiler hayırlısyla vakitleinde gelsin inşallah yada işte sağlıklı olsunlarda erkende olsa napalım yeterki sağlık olsun
ocak bebişleri çok aceleci çıktı bide şimdi 33.haftada doğum yapan ocak annesini okudum sertleşmeler çok artmış öle anlamış doktora gitmişler ntsde sncı çımış falan yani bu sertleşmeler kasılmaymı ilerleyen haftalarda daha ii takip etmek lazım sanırım

aman olmadı diye aynı mesajı iki kere yazmıştım hepinize de 2.baskı olmuş oldu :)) özür valla kızlar

barışmadınız mı canım hala senin eşinde senden nazlı hani boşver canını sıkma
benim midem rahatsızdı tek sorun şimdilik o yani

sormayın ya ocak bebişleri şimdi geliyorsa bizde ocağa hazırlıklı olmalıyız kızlar sonuçta gelmek isteyince yapacak birşey yok sağlıklı gelsinlerde yeterki
rüyamda da erkenden doğmuş bebeğim öyle gördüm ama pıt diye olmuş güya diyorum aşağıya baskı yapıyordu demekki çıkmak istiyormuş diyorum ama emmedi yaa süt gelmemişti çok üzüldüm bebeğim açtı böyle ilginç bir rüya
sanırım bundan sonra bolca böyle ilginç rüyalar göreceğiz normalde de çok görürdüm zaten şimdi bebek üzerine görüyorum genelde

valla ocağa herşeyimizi hazırlayalım biz en iyisi baksana tırstım ben.ayyy şaka maka bişide kalmadıı.nasıl geçer 9 ay diyorduk bak geçti bitti bile nerdeyse

kızlaarrr asabiyet yapmışsınız bakıyorumda ne iş gerçi size diyorum ama bendede var biraz.dün eşimle tv seyrediyoruz.gülhanın galaksi rehberi diye bir program var kız çok tatlı hep sevmişimdir.ay dedim şu kız çok tatlı yaaa dedim(ben derken sorun yok ben derim) eşimde evet çok tatlı tatlılık abidesi dedi.aaaahhhh bende devreler koptumu ayy bi bozuldum bi bozuldummm.sen eskiden bana öyle derdin şimdi hiç demiyosun tabi ben artık tatlı diilimm ayy ağladım ağlayacamm yani o kıvamdayımm.eşimde pis pis sırıtıyomu karşımda iyice uyuz oldum.neyse sarıldı olurmu hiç öyle şey falan fıstık beni pohpohluyo.

değiş kanalı fikrim değişti dedim

ay bi tuhaf oldum yani anlayacağınız böle mızmızlanacak yer arıyorumm

vallahi canım bravoo eşine maşallah size
ben cinnet halindeyim bir laf etse boğazına yapışıcam hatta doktoruma sorayım dıyorum ama kadın ne dıyecekki bana sakinleştirici alamam bitki çayı verecek belki onu da kılo ıle yesem bu öfkem geçmez Allahım bana sabır sakinlik versin valla patlayacak bombayım

sedacımm garip insanlar olduk demi bende öyleyimm....habire küsüyom eşime olup olmadık şeyden yazık o da gönlümü almaya çalışıyo napsınnocak annelerinden baya oğu yan oldu galiba ben gir okumuyorum hiçte burdan duydukça korku basıyo banada soldan soldan...hayırlı zamanda gelsin inş bebişlerimiz

barışmadınız mı canım hala senin eşinde senden nazlı hani boşver canını sıkma
benim midem rahatsızdı tek sorun şimdilik o yani

yok canıkom barışmadık daha doğrusu o yuzume bakıyor bahane ile konuşmaya çalışıyor ama bu sefer çok zor acaıp kızgınım ona konuşmadan ıkı çift laf etmeden asla barışmam.o hiçbirşey olmamaış gibi davranıp ört bas etmek istiyor her zaman yaptıgı gibi ama bu sorun çözülmeli yanii yanılıyormuyum canım?

ayyy erken gelmesinler benim daha eksiklerim vaaarrrr:26: daha uyku seti almadık kendi ihtiyaçlarım eksik daha dur dur gelmesinler.

ya kızlar aklıma gelmişkene sorayım bu tek kullanımlık kilotlar varmış ya ben hiç görmedim nette gördüm ucuz bişimiş.onu nerden bulabilirz?nerde satarlarki onu biileniniz varmı

lal onlar mothercare'de var (ankara kavaklıdere şubesi) üstelik de çook ucuz komik fiyata. sen ankaradamıydın?

herkese merhaba
iki gündür benimde ağrılarım vardı. gaz sancısımı yoksa yalancı sancımı anlamadım. Akşamalrı çok fena oluyorum. kızımda nasıldı hatırlamıyorum 6 sene geçti tabi. Doğum ve hamilelik çok çabuk unutuluyor.

ben birazcık kaçıom kızlarr biraz ortalık toplayayım birde hastane için aldığım gecelik ve pijamalarımı yıkayayım diyorum....ben hastaneye bir tane gecelik, bir tane sabahlık,2 takımda pijama takımı götüreceğim inş yeter mi sizce....

lal onlar mothercare'de var (ankara kavaklıdere şubesi) üstelik de çook ucuz komik fiyata. sen ankaradamıydın?

evet canım ankaradayımm..hımm ankamalldaki şubesinde varmıki acabaaa

nurcum bende 2 tane gecelik 1 tane pijama sabahlık götürecem yeter tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…