günaydın too be ve tombii
tombii hayırdır niye gerginsin bende güne çok iyi başlamadım aslında ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
vallahi sanırım eşimle konuşmadığımdan halen
çok gıcık oluyorum herşey batıyor valla sınır kupuyum nasıl gececek bu sınır bılmıyorum
bitki çayı falan keser mı bılmem canım
senın neyın var?
Bende dün çok sinirliydim. Birde kaslar gevşemiş elim tutmuyor ne yapsam elimden düştü, çorba yapıyordum teflon tencerede dibini yaktım yani siz düşünün nasıl bir başarı yok kestane haşlayım dedim derinde yarmışım ortadan ikiye yarıldı hepsi( başka da bişiyer elim gitmedi zaten saat 7'de varıyorum eve 8'de de eşim geliyor. o gelince de dedim böyle tamam dedi. dışardan bişiyler söyledik. ama böyle bomba gibi bekledim onu resmen hani gelse bişiy söylese de ağlasam bağırsam diye ama öyle olmadı. sanırım kocam kriz masasını başarıı yönetiyor. hatta beni güldürmeyi bile başardı (ki valla hiç niyetim yoktu)
valla ocağa herşeyimizi hazırlayalım biz en iyisi baksana tırstım ben.ayyy şaka maka bişide kalmadıı.nasıl geçer 9 ay diyorduk bak geçti bitti bile nerdeyse
kızlaarrr asabiyet yapmışsınız bakıyorumda ne iş gerçi size diyorum ama bendede var biraz.dün eşimle tv seyrediyoruz.gülhanın galaksi rehberi diye bir program var kız çok tatlı hep sevmişimdir.ay dedim şu kız çok tatlı yaaa dedim(ben derken sorun yok ben derim) eşimde evet çok tatlı tatlılık abidesi dedi.aaaahhhh bende devreler koptumu ayy bi bozuldum bi bozuldummm.sen eskiden bana öyle derdin şimdi hiç demiyosun tabi ben artık tatlı diilimm ayy ağladım ağlayacamm yani o kıvamdayımm.eşimde pis pis sırıtıyomu karşımda iyice uyuz oldum.neyse sarıldı olurmu hiç öyle şey falan fıstık beni pohpohluyo.
değiş kanalı fikrim değişti dedim
ay bi tuhaf oldum yani anlayacağınız böle mızmızlanacak yer arıyorumm
barışmadınız mı canım hala senin eşinde senden nazlı hani boşver canını sıkma
benim midem rahatsızdı tek sorun şimdilik o yani
barışmadınız mı canım hala senin eşinde senden nazlı hani boşver canını sıkma
benim midem rahatsızdı tek sorun şimdilik o yani
lal onlar mothercare'de var (ankara kavaklıdere şubesi) üstelik de çook ucuz komik fiyata. sen ankaradamıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?