2011 Şubat Anneleri

tombii'cim ben aldım cmt günü. çankaya 365 koçtaş'tan hemde 5'li si 7 liramıydı neydi mavi plastik. bende 10 tane aldım ama daha gerekir tahmin ediyorum tekrar biyerde bulursa alıcam cnm.

yap canım yap boşver.hevesin varken yap nolcakki.ben heralde dış kapıya assam 2 günde çalınır kıytırık terliklere bile tenezzül eden bir hırsızımız varda.ee bundan sonrakileri de bekliyoruz ozaman.

banada ablam almış mavi beyaz. bebek mağazalarında vardır ama.bence çok para vermeye gerek yok bana pahalı geldi 1.90 40 liramı vericen şimdi 20 tane askıya gereksiz bence daha ucuz bişi al

kızlar bende şimdi çıkıp kocabeyoğlu pasajına gidicem.hem çamaşır hemde gecelik bakmak için... Daha sonra da bebek şekerlerim ve kapı süsü için bişiler bakınıcam...

kızlar bende şimdi çıkıp kocabeyoğlu pasajına gidicem.hem çamaşır hemde gecelik bakmak için... Daha sonra da bebek şekerlerim ve kapı süsü için bişiler bakınıcam...

bende ay sonunda gitmeyi düşünğyorum eşimide peşime takıp kocabeyoğlu pasajına ordan ykm deki wenice e ordanda erdoğan düğmeye bebek şekeri malzemelerine bakmaya.gerçi erdoğan düğme bana biraz pahalı geliyo ama bakmamış olmayayım.sen bugün bir piyasa araştırması yaparsın heralde bizide haberdar et

nıurcum bende bayındırda yapıcam inşallah.internet sitesinden mesaj attım işte hastanenizde doğum yapmak istiyorum hizmetleriniz odalarınız vs vs hakkında bilgi verirmisiniz diye.eğer cevap vermezlerse ararım artık.siz sordunuzmu?

canım biz sadece fiyatlarını sorduk odalarını vs konuşmadık ama geçende elime bayındrı hastanesinin reklamları geçti baya güzell hoşuma gitti ama ben doktorumu bırakamam:78:

kızlar ben kaçar.güne gidiyorum malumm.artıkın akşama görüşürüz.kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

canım biz sadece fiyatlarını sorduk odalarını vs konuşmadık ama geçende elime bayındrı hastanesinin reklamları geçti baya güzell hoşuma gitti ama ben doktorumu bırakamam:78:

ben doktorumla gidiyorum bende duydum odalarını falan içi,ni komple değiştirmişşler yenilemişler.benim merak ettiiğim işte bebek için mesela bazı hastaneler kıayfetini bezini falan veriyo ya öyle bişileri varmı

bide daha doktora sormadım biz ücreti medarta mı (gittiğim doktor) yoksa bayındıramı vericez(oda medartla anlaşmalı sadece doğumda gidiece)onuda bilmiyoruz gerçi bidahaki ay sorayıum bari

tombii'cim ben aldım cmt günü. çankaya 365 koçtaş'tan hemde 5'li si 7 liramıydı neydi mavi plastik. bende 10 tane aldım ama daha gerekir tahmin ediyorum tekrar biyerde bulursa alıcam cnm.

güle güle kullan canım bende bakayım bakalım artık ctesi günü bakarım

kızlar şööle bi ortalığı topladım geldim.aslında bi viledayla silsem iyi olcak iyice tozlanmadan sonra haftasonu kocacığıma zor oluyo :)ama o da sıkı sıkı tembihliyo.malesef bu konyanında toz hiç bitmiyo ki daha pzr günü heryer süpürüldü silindi paklandı ama aylardı temizlik yapılmıyo sanki

hoşgeldın canım güle güle kirlenin bakalım:)

hoşgeldın canım güle güle kirlenin bakalım:)

ayy kirlenmek üzereyiz zaten canım :))ne nankör şey şu temizlki yahuu :)
bugün bu topik niye bu kadar sessiz bakiim.valla çağlayan doğum iznine ayrılınca nolcak bilmem herkes dağılcakmı ne

kızlar şimdi prematüre annelerini okudum 28.haftada bile doğan var ve Rabbim ömür verdikten sonra yaşıyolar maşallah Allah hepsinin yardımcısı olsun bebişlerimizede sağlık versin sağlıkla doğsunlar inşalalh sizde de varmı bu endişe bilmiyorum ama bana hep erken doğum olcakmış gibi geliyo kendim için hayırlı sağlıklı kucaklayyalımhepimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…