2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlaaar sabah sabah mutlu etti beni kızım sizlerlede paylaşayım dedim....işe gitmek için yatakta debeleniyodum...sol tarafa yatmıştım.. karnımı bi elledim yusyuvarlak bi sertlik...ay içim bi hoş oldu..yağmurumun kafası heralde dimi...ayyy allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin...bu kadarcık şey bile beni çok mutlu etti..allah bebişlerimizi bize bağışlasın...allah her kadınada anne olmayı nasip etsin,bu duyguyu yaşayamayan o kadar kadın varki çevremde...

Günaydınnn ne güzelll bir şeyy önce yalnız kalkıyoduk şimdi içimizde büyüyen kımıldayan ve bize mutluluk veren bir minikle kalkıyoruz Allah onların eksikliğini göstermesin sağ salim kucağımızda da kımıldadığı günleri de göstersin

günaydınlar
bugün güne yine mide bulantısı ile uyandım böyle adetten önce az az bulanırya öyle bir bualntı ve adet ağrısı gibi hafiften ağrı ile
sağlık ocağına gittim rutin kontroller
benimki aşağıya doğru baskı yapıyor ya onu sordum normal dedi idrar torbasına baskı yaptığı için idrara sık çıkmak lazımmış hiç tutma dedi bundan sonra anlamadan kaçırılıyormuş kızlar zaten sık gidiyordum şimdi dahada sık gideceğim hayır artık tuvalet işide zor olduki çömelince acayip canım acıyor ayaklarım ağrıyor kendi eimde alafranga olduğu için rahatta iş yerinde hiç olmuyor oooof tuvalet işi bile sııntı bakarmısınız

bende bi tane almıştım yıkadım cantaya koymadan giyeyim dedim sanki öldümde dirildim gibiydi bosbol upuzun annemlerde yi diyo yok dedim ben giymem bugünde bu siteyi buldum fiyatlarıda cok iyi hemen sectim bi tane

kızlar gecelik olayını ben kapattım valla ben çok büyük beden almadım sonuçta şuan kocaman bir karınla giyiyoruz doğuma kadarda büyüyecek gerçi ama doğumdan sonra böyle kocaman karnıız olmayacak değilmi ben öyle düşündüm o yüzden çok büyük beden almadım inşallah doğru yapmışımdır yoksa içlerine sığmam gecelik ve pijamaların
hep etrafımızda doğum yapan kişiler oluyor ama böyle şeyleri sormuyorduk kki sonuçta bunlar detay

bence kalitesiz durmuyor çok hoşlar

teşekkür ederim cnm,şu ana kadar hiç mide problemim olmamıştı,mide mi değil mi onu da anlayamamıştım önce,eşim de yoktu allahtan nöbetçi deildi,ama ağlamaktan gözlerim şişmiş((

geçmiş olsun canım eminim çok kötüdür normalde insan mide ağrısına dayanamıyor ki birde hamileyken yaşamak çok fena

valla oğlumun varlığı şimdiden beni rahatlatmaya yetiyor eşimin olmadığı zamnlarda bile ondan güç alıyorum şimdi onunla konuşuyorum resmen minnacık küçük erkeğim bana güç veriyor

hemşireye verilicekleri bokça yaptım içinede
iç zıbın
göbek bağı
çıt çıtlı badi
alt üst takımı
tulumu 2 adet bebek bezi
bere
eldiven bunları battaniyeye sardım çantanın en üstüne koydum olurda ben yokken istrelerse kolaylık olsun diye ama eksik yada fazlam varmı tam bilmiyorum cuma günü dr gidince ebelere sorucam

birde hemşireye verilecek kıyafetlerden konuşulmuş
ben kendime ayrı bir bavul yaptım çu çekmeli olanlardan valla benim kıyafetlere ancak yetti birde bebişime yapacağı bir çanta hemşireye verilecek olan kıyafetinide yani enim yanıma ilk getirirken onlar giyindirecekler sonuçta onu ayrı bir çantanın içine koyacağım burada da bahsetmişler çok hoş giyineceklerini içten dışa doğru koyup penye battaniyeye sarıp bir çantaya koyup onu o şekilde hazır edebiliriz
1 bebek bezi
iç zıbın,
çıtçıtlı badi
5 Li hastane çıkışı (alt üst pijama takımı, eldiveni, şapkası)
penye battaniye
bunun dışında birşeye gerk yok sanrım bebeği üst üste giyindirmiyorlar çünkü

geçmiş olsun canım bu mide yanmaları başımızı bırakmıyacak galiba allahtan kaç gündür yok bende rahatım rennie çok rahatlatıyor

canım bebeğin hemşireye vereceğin eşyalarını çantaya nden koyuyorsunki battaniyeyle bohçala dedişlerdi bana hastaneden gerçi her yer farklı oda var

bugün şubat annelerin müdavimleri caglayan ve dillerim lal yok bugün hayırdır inşallah neredesiniz kızlar lal uyuyordur da caglayan bu saate kadar kesin girerdi

yok ayriyetten 2- 3 takım daha koyacağım sonra ağız bezi biberon emzik pişik kremi, biraz daha bebek bezi, ıslak mendil v.s. için bir çanta yapacağım hemşireye verilecek kıyafetleri battaniyeye saır ayrı poşetleyip yine bebek çantasına koyacağım ben olmasamda annemlerin bulması daha kolay olur böylece

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün
ben gene çok iyi sayılmam vallahi tüm gerginlikler ve asbiyet üzerimde
önerisi olan var mı??

güle güle kullanın cicilerinizi sağlıkla,mutlulukla canım

günaydın too be ve tombii
tombii hayırdır niye gerginsin bende güne çok iyi başlamadım aslında ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum

canım cok buyuk geçmiş olsun sana aman dıkkat et yaa...

sanada günaydın moonsun...ocak bebeklerinden biri daha geliyomuş sanırım...böyle giderse ocak bebeklerinin hepsi aralıkta gelicekk

tünaydın kızlar nasılsınız....bizimkilerde ocakta gelecek desene toobecim..:)

Kızlar Günaydın bugün Allahıma şükürler olsun ki 30 hafta oldu kaldı 8 - 10 hafta tabi kaldıysa :)) Biz bu hafta sonu duvar kağıdımızı yapmayı planlıyoruz. Haftaya oda takımımız gelicek. Sonra da kıyafetleri yıkama ütüleme faslı :))

bugün şubat annelerin müdavimleri caglayan ve dillerim lal yok bugün hayırdır inşallah neredesiniz kızlar lal uyuyordur da caglayan bu saate kadar kesin girerdi

tünaydın hanımlaarrrr

geldim geldimm evet bildin valla uyuyodum.sün gece sağolsun oğluşumun oyun zamanıydı uyutmadı resmen.bir hareketler bir hareketler dışardan seyrettim resmen ayyy karnımdan dışarı fırlayıverecek diye korktum o denli.sabah babası giderkende pek hareketliydi birazda onla oynadı ama ben kalkmadım valla gözlerimi açamadımki eşim bile gözlerin kızarmış dedi öyle uykum vardı.hoş halen daha kalkmış değilim.pcyi yatağa getirdim burdan takılıyorum

bugün apartmanda günüm var.oraya gidicem ama kalkıp bi kahvaltı yapsam fena olmaz.eşim giderken tembihliyo günde çok yeme diye ayy aslında niyetimde bozuk diil hani.kahvaltıyı az etsemde (gerçi öğle yemeği oldu) günde azcık kaçamakmı yapsam diyorum

eee siz nasılsınız bakiimm.nolii bu ocak bebelerine sabırsız sabırsız geliolar.ayyy bizimkiler duymasın onlarda ocakta gelicez diye ayaklanıverirler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…