2011 Şubat Anneleri

ben de öyle diyorum zor ve kötü bişi olsa o kadar kişi doğurmazdı heralde diye telkin ediyorum kendimi
ben de çok korkuyorum ne yalan söyliim ama kızım için normal istiyorum

rica ederim arkadaşım dediğin gibi 9 10 tane doğuranlar nasıl çıkarıyorlar herşeyin normali en iyisi allah onun yolunu ordan vermiş mutlaka en sağlıklısı en güzeli öyledir inşlllhh bir avazda kurtulursunuz

neyse kızlar ben kaçıyorum yarın sabah dr randevumuz var kızımla görüş günümüz banyo vucut temizliği falan ancak hepinize iyi geceler

herkese ii geceler kızlar ben de kaçıyorum malum yarın okul var
yarın ben de özel bi dr gitcem umarım ultrasonu vardır hasret gideremediğim kızımı görürüm çoook ösledimm
iyi geceleeerrr!!

kızlar bu saat itibariyle ananemin yani büyük canfizemin ölüm yıldönümü acılar bile ne çabuk unutuluyo dimi.annem gibiydi benim için
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım....
allah mutluluğunuzu daim etsin canım hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ufak tefek şeyler neyse ki hepsi geride kalıyor sonradan....
maşallah oğluşuna...rutin muayense canım benim doktorumda önce kilo tansiyon sonra ultrason kontrolünü yapıyor....bebişide ben anlayana kadar gösteriyor,anlatıyor:)
hayırlı olsun cnm beşiginiz ve cicileriniz

iyi günlerde kulanın canım bebişinizle...

güle güle kullanın canım ikinizde cicilerinizii hediyenizide beğenir arkadaş neden beğenmesin adı üstünde hediyeeee
teşekkür ederiz rabbim hepimize aldıklarımızı güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin inş....
teşekkürler sedacım....inş gelince beşiğimiz fotoğraff eklemeyi becerebilrsek ekleriz inş.....ay canım o yaşadığını bende çok yaşıyorum bazen uykumda oluyoo çok korkuyorum neden oluyo ki....
teşekkürler canım uygun mu oldu bilmiyorum ama oldu...dayanamadım aldım yine zıbın takımı napim az olcağına çok olsun:)

slm kızlar herkeze iyi akşamlar ben çok fena grip oldum akşama kadar yattım ama nafile yarın dr. gitcem allahtan kızımı görücem bakalım ilaçda verir belki sizler nasılsınız
geçmiş olsun arkadaşlarr....

geçmiş olsun canım ya evet her geçen gün bebeişler kendini biraz daha hissettiriyor....sağlıkla gelsinlerde biz ağrıları unuturuz inş demi ama:)

iyi geceler ..herkes gidiyor ben geldim .ama bu gece bu saatte yine de biraz kalabalığız...genelde yalnız kalıyordum ama sanırım artık çoğumuzu uyku tutmamaya başladı .ne dersiniz ??

iyi geceler kızlar,2 gündür kendimde değilim,dün eşim çalışırken merdivenden düşüp ayağını burkmuş,halen bu saate kadar onunla ilgileniyorum,sürekli buz kompleksi su sabun ovala dur ilaç sür falan,yürüyemiyorda,gecede ağrıdan uyumadı inledi oflayıp durdu tabi bende uyuyamadım,ve çok yoruldum çünkü benimde kansızlık gibi bir sorunum var,sürekli ilgi bekledi,kızımda gün boyu hareketsizdi,gecenin bir vakti coştu çok rahatsız edici bi şekilde tekmeleyip debelenip durdu,uykuya dalamadım allak bullak oldum,neredeyse dünden beri sıfır uykuyla ayaktayım,yemeği bile dışarıdan alıp geldim,birde sürekli tuvaletteyim her 5 dakikada bir idrar sorunu yaşıyorum,deliricem sersemledim ya,canım çok sıkılıyor daralıyorum,adam gibi bir uzanamadım bile,durduk yere ateş basıyor,birde bakıyorum evde kirlendi temizlemem lazım gözümde çok büyüyor herşey,daraldım çook daraldımmm

çoook geçmiş olsun cnm,dikkat edin kendinize,allah yardımcınız olsun... ii geceler...

canım benim geçmiş olsunn.görünmez kaza işte.umarım ciddi birşey yokturda eşin çabuk toparlar.sende kendine çok yğklenme bırak evi her zaman temizlenir nolacakki.sil süpür yine aynı olmuyormu.yorulma bide ev için

ayy bende bi posta yattım ama uyuuyamadım.oğlumunda maşallahı var oda bırakmadı zaten.kalktım bende valla gözümde gram uyku yok pööff

slm kızlar yine ben
ben bugün uyku modundayım hep gün içinde ara ara o kadar uyumama rağmen uykum geldi.ama size de bakmadan edemedim:)

ben kaçar kızlar gidiyim biraz daha sırtımı mıncırtayım kociş uyumadan :)
yanlış anlamayın haaa sadece sırtımı

güle güle gözdecim aman diyim kazaya kurban gitme gelirsin sen yine pek uyuyacak göz yok gibi sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…