nurberra bendede aynı korkular mevcut ustelık bende bırde sankı Allah korusun bebegım saglıksız olucakmıs korkusu var kı bu dahada fena
kzılar buarada ben buaksam hastanenın ucretsız duzenledıgı dogum kursuna katılıcam buaksamkı konu normal dogum nefes teknıklerı ve masaj cok heycanlıyım bakalım nasıl olucak..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/371462-hastaneye-yetisemeden-geldi-bebegim.html
kızlar alın size doğum hikayesi ööle hep kötü kötü şeyler okuyosunuz içiniz karartıyosunuz inş hepimize nasip olur
ay cok sevıyorum boyle dogum hıkayelerını yahttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/371462-hastaneye-yetisemeden-geldi-bebegim.html
kızlar alın size doğum hikayesi ööle hep kötü kötü şeyler okuyosunuz içiniz karartıyosunuz inş hepimize nasip olur
kızlar şimdi prematüre annelerini okudum 28.haftada bile doğan var ve Rabbim ömür verdikten sonra yaşıyolar maşallah Allah hepsinin yardımcısı olsun bebişlerimizede sağlık versin sağlıkla doğsunlar inşalalh sizde de varmı bu endişe bilmiyorum ama bana hep erken doğum olcakmış gibi geliyo kendim için hayırlı sağlıklı kucaklayyalımhepimiz inş
nurberra bendede aynı korkular mevcut ustelık bende bırde sankı Allah korusun bebegım saglıksız olucakmıs korkusu var kı bu dahada fena
kzılar buarada ben buaksam hastanenın ucretsız duzenledıgı dogum kursuna katılıcam buaksamkı konu normal dogum nefes teknıklerı ve masaj cok heycanlıyım bakalım nasıl olucak..
cnm işte düşüncelerimie engel olamıyoruz ama yinede güzel düşenelim güzel olsun hepsi sağlıkla doğcaklar inşş bnm kokrumda ya küvez falan olmazsa die uff abuk subuk şeyler geliyo aklıma sağlıkla bi geçse haftarımız inş
ne güzel kursta güzel şeyler dinliceksin bizede anlatırsın öğrendiklerini:) bilgimiz olsun
bu prematüre bölümüne bende sık sık giriyorum malesef ama girmesek daha iyi sanırım.canım sen neden endişe ediyosun ki ööle bi riskinmi var valla bana dr erken doğum riskin var dedi ama ben ocağın ortasına kadar bekler diyorum benimkini.ilk risk 20 haftalıktı ortaya çıktı 12 haftadır sabrediyo minik kızım 6 hafta daha bekler bence.kötü düşünüp kötüyü çağırmamak lazım bence
kötüleri atın kızlar kafanızdan aaa kızcam ama
amın canım ya bıde bız tarıh olarak cok yakınız senınle bakalım hangımızın dogumu nezaman nasıl olucak
buarada dogum hıkayesını okudum ama sahte gıbı geldı ya ole dogummu olur cok guldum :90:
amın canım ya bıde bız tarıh olarak cok yakınız senınle bakalım hangımızın dogumu nezaman nasıl olucak
buarada dogum hıkayesını okudum ama sahte gıbı geldı ya ole dogummu olur cok guldum :90:
hakllısın cnm öle bişi sölenmedi sadece bnm pleentada aşağıda tam kapamasada
ne biliim işte içimde öle bi endişe hali güzel düşünmeye çalışyıorum ama bazen aklıma gelmiyo değil hayırlıs olsun yeterki ama bnm oğlumda sabırla beklicek inşallah teyzesii büyücek daha minicikler:) hepsini sağlıkla alaım kollarımıza
evet canım kesınlıkle aceleye gerek yok ıcerde dursunlar enazından bı 8*9 hafta daha bızım bebısler belkıde mart bebegıde olabılır gıbıme gelıyor benım bılıyrmusun
nasılsınız kızlarrr ben evde çok sıkıldım sevgili kocacım cuma günü hastaneye gidene kadar dışarıyı yasakladı içim şişti valla tvde bişey yokkk uyudum uyandım sanki saatler geçmiş gibi ama yarım saat uyumuşum pöfffffffffffff
nasılsınız kızlarrr ben evde çok sıkıldım sevgili kocacım cuma günü hastaneye gidene kadar dışarıyı yasakladı içim şişti valla tvde bişey yokkk uyudum uyandım sanki saatler geçmiş gibi ama yarım saat uyumuşum pöfffffffffffff
ben de aynı senin gibiyim cnm dışarı çıkmayı da canım istemiyor tv de boş işte bi burası var :))) uyu uyu nereye kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?