2011 Şubat Anneleri

nurberra bendede aynı korkular mevcut ustelık bende bırde sankı Allah korusun bebegım saglıksız olucakmıs korkusu var kı bu dahada fena
kzılar buarada ben buaksam hastanenın ucretsız duzenledıgı dogum kursuna katılıcam buaksamkı konu normal dogum nefes teknıklerı ve masaj cok heycanlıyım bakalım nasıl olucak..

cnm işte düşüncelerimie engel olamıyoruz ama yinede güzel düşenelim güzel olsun hepsi sağlıkla doğcaklar inşş bnm kokrumda ya küvez falan olmazsa die uff abuk subuk şeyler geliyo aklıma sağlıkla bi geçse haftarımız inş

ne güzel kursta güzel şeyler dinliceksin bizede anlatırsın öğrendiklerini:) bilgimiz olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/371462-hastaneye-yetisemeden-geldi-bebegim.html
kızlar alın size doğum hikayesi ööle hep kötü kötü şeyler okuyosunuz içiniz karartıyosunuz inş hepimize nasip olur

gözdecim doğum hikayeleri okuymaıyorum:):) kötü şeyler de okumuyorum hiç ben yaa sadece ocak anneleri erken doğum oldu ya bide preamtüreleri okdum hepsi sağlıklı ve iiler maşalalh Allah bizim bebişlerimizide sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş

bu prematüre bölümüne bende sık sık giriyorum malesef ama girmesek daha iyi sanırım.canım sen neden endişe ediyosun ki ööle bi riskinmi var valla bana dr erken doğum riskin var dedi ama ben ocağın ortasına kadar bekler diyorum benimkini.ilk risk 20 haftalıktı ortaya çıktı 12 haftadır sabrediyo minik kızım 6 hafta daha bekler bence.kötü düşünüp kötüyü çağırmamak lazım bence

kötüleri atın kızlar kafanızdan aaa kızcam ama

amın canım ya bıde bız tarıh olarak cok yakınız senınle bakalım hangımızın dogumu nezaman nasıl olucak

buarada dogum hıkayesını okudum ama sahte gıbı geldı ya ole dogummu olur cok guldum :90:

hakllısın cnm öle bişi sölenmedi sadece bnm pleentada aşağıda tam kapamasada
ne biliim işte içimde öle bi endişe hali güzel düşünmeye çalışyıorum ama bazen aklıma gelmiyo değil hayırlıs olsun yeterki ama bnm oğlumda sabırla beklicek inşallah teyzesii büyücek daha minicikler:) hepsini sağlıkla alaım kollarımıza

dogru soyluyorsun canım ama ıste ben bıde dogumdan cok korkuyorum ya ama acıdan degılde o ankı psıkoljı ortam stres yapır bende cogu geceler amelıyathaneymısım gıbı uyanıyorum

evt ttalım genelde şubat annişleri bizden büyükler hafta oalrak :) yakın olan az kişi var bana senledebi gündü sanırım:) bakalım kiminki aceleci çıkcakk aman aman hepsi zamanındagelsinlerde sağlıklaa sabırlı olsunlar azcık dimi

amın canım ya bıde bız tarıh olarak cok yakınız senınle bakalım hangımızın dogumu nezaman nasıl olucak

buarada dogum hıkayesını okudum ama sahte gıbı geldı ya ole dogummu olur cok guldum :90:

hayır canım yaa bazı kadınların olabiliyo.hatta bi arkadaşımın annesi arkadaşımın kardeşini nerdeyse bööle doğurmuş yani hastaneye vardığında bebeğin kafası dışardaymış.biraz daha geceikse çıkmış olcak yani :)

amin canım inş sağlıkla gelirler. ben bu ayı atlatmayı bekliyorum sabırsızlıkla bu gittiğimde sorucam druma tarih nasıl olsa sezeryan kesin artık.dum biliyo zaten ailelerimizn uzakta olduğunu ona göre annem gelicek gerçi yılbaşından sonra gelirim diyo ama 36 da alırım derse 8 ocak oluyo mesela ayyyy çok yaklaşmış benim yaa

evet canım kesınlıkle aceleye gerek yok ıcerde dursunlar enazından bı 8*9 hafta daha bızım bebısler belkıde mart bebegıde olabılır gıbıme gelıyor benım bılıyrmusun

iyiyiz nurcum sen nasılsın ya iyiki bu site var yoksa ben sıkıntıdan patlardım.
tvde saçma sapan şeyler,dışarı çıkamıyorum valla bunalıma girerdim siz olmasaydınız

Kızlar merhaba..
Öncelikle hepinizin bebeğini allah sizlere bağışlasın ve hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin..
Ben 2010 şubat annelerindenim bizde sizler gibi bir çok şeyi paylaştık ve hala paylaşmaya devam ediyoruz, üstelik sadece sanal olarak değil yüz yüzede toplatılarımız oluyor.. Yani çok güzel dostluklar edindik.. Umarım sizinde öyle paylaşımlarınız olur.
Buraya gelmemin nedeni sizden bir ricam var. Lütfen paylaşacağınız her konu için ayrı bir topic açmayın.. Konuşacağınız bir çok konuyu tek topiçte tartışabilirisiniz keza bu alanı kullanan 2009 2010 ve 2011 anneleri ve diğerleri var herkes her konu için ayrı bir topic açsa aradığımız konuyu bulmak için dakikalar ayırmamız gerekir.. Takdir edersiniz ki evde bebişlerimiz var ve şuan sizin kadar boş vaktimiz yok:)

2010 Şubat anneleri adına anlayışınız şimdiden teşekkür ederim.. [/B]

nasılsınız kızlarrr ben evde çok sıkıldım sevgili kocacım cuma günü hastaneye gidene kadar dışarıyı yasakladı içim şişti valla tvde bişey yokkk uyudum uyandım sanki saatler geçmiş gibi ama yarım saat uyumuşum pöfffffffffffff

evet canım kesınlıkle aceleye gerek yok ıcerde dursunlar enazından bı 8*9 hafta daha bızım bebısler belkıde mart bebegıde olabılır gıbıme gelıyor benım bılıyrmusun

hihihihi evt cnm ilk zmanlar ultrasonda bnmde mart çıkıyodu 5 mart falan yazıyodu ama şimdi şubata indi tarihler hep:) 35.haftadan itiabren erken doğum olmuyo zaten sonra istediği zaman gelsin bende artık isterim gelmesini :)

ben de aynı senin gibiyim cnm dışarı çıkmayı da canım istemiyor tv de boş işte bi burası var :))) uyu uyu nereye kadar :)))

iiz cnm çok şükür evt ya bende baktım az tv ye ne gıcık programlar var izlenmiyo tv artık keşke bende uyuyabilsem ama hiç yatamıyorum biraz uzznsam aslında ii olcak bnm oğlan vajinaya baskı yapıyo yinebi kıpırtılar oluyo içerde :) havalrda soğuyo artık çıkma cnm eşinin sözünü dinle

ben de aynı senin gibiyim cnm dışarı çıkmayı da canım istemiyor tv de boş işte bi burası var :))) uyu uyu nereye kadar :)))

valla yemekten değilde yatmaktan şişicez artık evlendirme programlarının müdavimimi olucam oralarda mendil sallamaya filan gitmsemmiki diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…