2011 Şubat Anneleri

bugün ist hava çok güzel ama ( hem alıcaklarımda vardı bebişin cicilerini yıkadım ütüledim ama çekmece içine örtü almadığım için koltuğun üstüne koydum üstünü örtüp neyse cumaya kadar sabredicezzz:))

valla yemekten değilde yatmaktan şişicez artık evlendirme programlarının müdavimimi olucam oralarda mendil sallamaya filan gitmsemmiki diye düşünmüyor değilim
bende bende
su gibidekilerin hepsini biliyorum artık diğerleri çokdaha saçma hiç izlemiyorumm :):) beraber gidelim cnm

hmm ihtiyaçlar var gerçekten bnmde hepsi annemde odaa istanbuldan anca ocak ortası gibi gleir acil bi durum olursa die ben çanta hayızrlamyı düşünüyorum bir iki haftaya ama almama gereken şeyler var bnmde çok hemde ancak haftasonu çıkabilirizm eşimle

benimde elim kolum bağlandı yaaa annem almış bi sürü şey ama ne aldı bilmiyorum benimde alasım var onları görmeden de almka istemiyorum.annem gelssiiiinnnnn

kayınbabam çok izler bu evlilik zımbırtılarını sinir olurdum şimdi onun görevini devraldım arada yemekteyiz izlerdim şimdi izleyemiyorum çünkü heran herşeyi istiyebiliyorum içim gidiyorr geçen tv de haberde cumhurbaşkanı bişiler yiyordu öldüm bittim tv başında eşim artık reklam girdiği an kanalları değiştiriyor

selam canım bizim topigi terk ettin kendine dikkat et canım sanırım 30 haftalıktın dimi

valla canım ööle oldu biraz aslında terk de demiyelim arada bakıyorum ama buraya daha çok giriyorum.31+4 olduk canım seni de alalım bu topiğe gerçi sen ocak annesi olcan 1 haftayla ama olsun bende ocak annesi olcam büyük ihtimalle:)) buranın muhabbeti çok hoştur :)

benimde elim kolum bağlandı yaaa annem almış bi sürü şey ama ne aldı bilmiyorum benimde alasım var onları görmeden de almka istemiyorum.annem gelssiiiinnnnn

ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki

iyiyiz nurcum sen nasılsın ya iyiki bu site var yoksa ben sıkıntıdan patlardım.
tvde saçma sapan şeyler,dışarı çıkamıyorum valla bunalıma girerdim siz olmasaydınız
aynı kaderi paylaşıyoruz canım kimsemizde yok gelsin gitsin yanımıza....inş kızlarımız gelince bize can yoldaşı olcaklarr....ama burası gerçekten süper bişi.... eşim aradı biraz önce ne var ne yok sizin sitede diye soruyo

oh ne güzel uyumuşsun yarım saat bile yetio bazen insana....bende çıkamıyorum dıaşrı eşim yokken:78:

olur canım benim ben evet ocak annesi ben 32 haftayı 3 gün geçtik ama bende çok zorlandım şekerdi kandı kızımın kilosuda biraz azmış 1764 gram mış onbeş gün snra tekrar cagırdı bende yaşadım erken dogum 24 haftalıktım o zaman

bende annemi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evt cnmm işte aynı durumdayız orda aldı ama benm çanta hazırlamam gerek bi şekilde bir iki haftaya kadar nolur nolmaz die sonuçta hazır dursun ama öenmli olan herşey annemde ve yedek lamam gerek oluyo daha yıkancak ütülencek ohooo 2 hafta sonra başlasam 32 33 te hazır olsun inşallah en azından diyorum ama

valla okadar iyi geldiki kafam ayrı yerde yastık ayrı yerde uyumuşum ama sanki yıllardır uyumuş gibiydim ben yine çıkıyordum dışarıya ama cumartesi günkü hastane olayından sonra katı bi şekilde yasak geldi neyse oğluşum doğunca talan ederiz heryeri artık

ayy benimde annem saolsun bi onlar nasıl heycanlılar gerçi odamızıda diğer taraf aldı ama düüğnden yaptıklarından dolayı çok hınçlıydım mecbur bıraktım aslında.eşimede dedim almazlarsa artık bu son nokta olur bi daha ne beni görürler ne torunlarını ne de eve gelirler sen gider görürsün ööle olunca eşimde sööledi sanırım.düğünde herşeyi aldılar senetleri bizim üstümüze yıktılar da çok sinirliyim o yüzden ayy daha neler neler aman boşver...

inş canım kızlar bize arkadaşlık etcek.ya aslında bakma benim burda acaip çevrem oldu şaka maka ama bu yarammaz kızdan dolayı hem ben korkar oldum dışarı çıkmaya hemde eşim izin vermiyo

ayy bu senenin minikleri pek bi aceleci yaa sabretsinler az daha

Tamam buldum bende işyerinde çok yorulduğumu hissediyorum ya. şöyle yapalım hepimiz (evdeki arkadaşalrımda bizde) yarım gün çalışalım. Yarım gün evlerimize gidip yatalım böylece herşey dengelenmiş olur dimi ama?

bana uyar ama konyada çalışsan arkadaşş yok sanırım içimizde benim de hergün ankaraya gidip gelmem biraz zor olur :))

evet gerçekten sabırsızlar azcık sabredemiyorlar ama atlattık çok şükür canım ya birazcıkta yaramazlar kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…