iiz cnm çok şükür evt ya bende baktım az tv ye ne gıcık programlar var izlenmiyo tv artık keşke bende uyuyabilsem ama hiç yatamıyorum biraz uzznsam aslında ii olcak bnm oğlan vajinaya baskı yapıyo yinebi kıpırtılar oluyo içerde :) havalrda soğuyo artık çıkma cnm eşinin sözünü dinle
bende bendevalla yemekten değilde yatmaktan şişicez artık evlendirme programlarının müdavimimi olucam oralarda mendil sallamaya filan gitmsemmiki diye düşünmüyor değilim
bugün ist hava çok güzel ama( hem alıcaklarımda vardı bebişin cicilerini yıkadım ütüledim ama çekmece içine örtü almadığım için koltuğun üstüne koydum üstünü örtüp neyse cumaya kadar sabredicezzz:))
iyiyiz nurcum sen nasılsın ya iyiki bu site var yoksa ben sıkıntıdan patlardım.
tvde saçma sapan şeyler,dışarı çıkamıyorum valla bunalıma girerdim siz olmasaydınız
bende bende
su gibidekilerin hepsini biliyorum artık diğerleri çokdaha saçma hiç izlemiyorumm :):) beraber gidelim cnm
hmm ihtiyaçlar var gerçekten bnmde hepsi annemde odaa istanbuldan anca ocak ortası gibi gleir acil bi durum olursa die ben çanta hayızrlamyı düşünüyorum bir iki haftaya ama almama gereken şeyler var bnmde çok hemde ancak haftasonu çıkabilirizm eşimle
selam canım bizim topigi terk ettin kendine dikkat et canım sanırım 30 haftalıktın dimi
benimde elim kolum bağlandı yaaa annem almış bi sürü şey ama ne aldı bilmiyorum benimde alasım var onları görmeden de almka istemiyorum.annem gelssiiiinnnnn
aynı kaderi paylaşıyoruz canım kimsemizde yok gelsin gitsin yanımıza....inş kızlarımız gelince bize can yoldaşı olcaklarr....ama burası gerçekten süper bişi.... eşim aradı biraz önce ne var ne yok sizin sitede diye soruyoiyiyiz nurcum sen nasılsın ya iyiki bu site var yoksa ben sıkıntıdan patlardım.
tvde saçma sapan şeyler,dışarı çıkamıyorum valla bunalıma girerdim siz olmasaydınız
nasılsınız kızlarrr ben evde çok sıkıldım sevgili kocacım cuma günü hastaneye gidene kadar dışarıyı yasakladı içim şişti valla tvde bişey yokkk uyudum uyandım sanki saatler geçmiş gibi ama yarım saat uyumuşum pöfffffffffffff
olur canım benim ben evet ocak annesi ben 32 haftayı 3 gün geçtik ama bende çok zorlandım şekerdi kandı kızımın kilosuda biraz azmış 1764 gram mış onbeş gün snra tekrar cagırdı bende yaşadım erken dogum 24 haftalıktım o zamanvalla canım ööle oldu biraz aslında terk de demiyelim arada bakıyorum ama buraya daha çok giriyorum.31+4 olduk canım seni de alalım bu topiğe gerçi sen ocak annesi olcan 1 haftayla ama olsun bende ocak annesi olcam büyük ihtimalle:)) buranın muhabbeti çok hoştur :)
benimde elim kolum bağlandı yaaa annem almış bi sürü şey ama ne aldı bilmiyorum benimde alasım var onları görmeden de almka istemiyorum.annem gelssiiiinnnnn
aynı kaderi paylaşıyoruz canım kimsemizde yok gelsin gitsin yanımıza....inş kızlarımız gelince bize can yoldaşı olcaklarr....ama burası gerçekten süper bişi.... eşim aradı biraz önce ne var ne yok sizin sitede diye soruyo
oh ne güzel uyumuşsun yarım saat bile yetio bazen insana....bende çıkamıyorum dıaşrı eşim yokken:78:
ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki
aynı kaderi paylaşıyoruz canım kimsemizde yok gelsin gitsin yanımıza....inş kızlarımız gelince bize can yoldaşı olcaklarr....ama burası gerçekten süper bişi.... eşim aradı biraz önce ne var ne yok sizin sitede diye soruyo
oh ne güzel uyumuşsun yarım saat bile yetio bazen insana....bende çıkamıyorum dıaşrı eşim yokken:78:
olur canım benim ben evet ocak annesi ben 32 haftayı 3 gün geçtik ama bende çok zorlandım şekerdi kandı kızımın kilosuda biraz azmış 1764 gram mış onbeş gün snra tekrar cagırdı bende yaşadım erken dogum 24 haftalıktım o zaman
Tamam buldum bende işyerinde çok yorulduğumu hissediyorum ya. şöyle yapalım hepimiz (evdeki arkadaşalrımda bizde) yarım gün çalışalım. Yarım gün evlerimize gidip yatalım böylece herşey dengelenmiş olur dimi ama?
ayy benimde annem saolsun bi onlar nasıl heycanlılar gerçi odamızıda diğer taraf aldı ama düüğnden yaptıklarından dolayı çok hınçlıydım mecbur bıraktım aslında.eşimede dedim almazlarsa artık bu son nokta olur bi daha ne beni görürler ne torunlarını ne de eve gelirler sen gider görürsün ööle olunca eşimde sööledi sanırım.düğünde herşeyi aldılar senetleri bizim üstümüze yıktılar da çok sinirliyim o yüzden ayy daha neler neler aman boşver...
inş canım kızlar bize arkadaşlık etcek.ya aslında bakma benim burda acaip çevrem oldu şaka maka ama bu yarammaz kızdan dolayı hem ben korkar oldum dışarı çıkmaya hemde eşim izin vermiyo
ayy bu senenin minikleri pek bi aceleci yaa sabretsinler az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?