ayy benimde annem saolsun bi onlar nasıl heycanlılar gerçi odamızıda diğer taraf aldı ama düüğnden yaptıklarından dolayı çok hınçlıydım mecbur bıraktım aslında.eşimede dedim almazlarsa artık bu son nokta olur bi daha ne beni görürler ne torunlarını ne de eve gelirler sen gider görürsün ööle olunca eşimde sööledi sanırım.düğünde herşeyi aldılar senetleri bizim üstümüze yıktılar da çok sinirliyim o yüzden ayy daha neler neler aman boşver...
inş canım kızlar bize arkadaşlık etcek.ya aslında bakma benim burda acaip çevrem oldu şaka maka ama bu yarammaz kızdan dolayı hem ben korkar oldum dışarı çıkmaya hemde eşim izin vermiyo
ayy bu senenin minikleri pek bi aceleci yaa sabretsinler az daha
ayy benimde annem saolsun bi onlar nasıl heycanlılar gerçi odamızıda diğer taraf aldı ama düüğnden yaptıklarından dolayı çok hınçlıydım mecbur bıraktım aslında.eşimede dedim almazlarsa artık bu son nokta olur bi daha ne beni görürler ne torunlarını ne de eve gelirler sen gider görürsün ööle olunca eşimde sööledi sanırım.düğünde herşeyi aldılar senetleri bizim üstümüze yıktılar da çok sinirliyim o yüzden ayy daha neler neler aman boşver...
inş canım kızlar bize arkadaşlık etcek.ya aslında bakma benim burda acaip çevrem oldu şaka maka ama bu yarammaz kızdan dolayı hem ben korkar oldum dışarı çıkmaya hemde eşim izin vermiyo
ayy bu senenin minikleri pek bi aceleci yaa sabretsinler az daha
yasmin kamuu canım aldınmı bakım ürünlerini merak ettim görüşemedik senle:)
ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki
canlarım ben kaçtım grşz yine öpüyoruz hepinizii
evet gerçekten sabırsızlar azcık sabredemiyorlar ama atlattık çok şükür canım ya birazcıkta yaramazlar kıpır kıpır
canım evet görüşemedik.. bübchen aldım ben.. şampuanıı, yağı, pişik önleyici kremi.. bide çanta aldım.. ayrı olarak.. içinde alt açması ve kirli bez torbası var.. 5' li seti geri verdim.. onun yerine bunları aldım.. zaten gittiğim yerde niveanın sırt çantalısı vardı.. bide mavili ya oee benim kızım olacak.. ııı dedim olmasss şimdi 5'li seti geri verince kangurumda gitti.. anakucağıda gitti... port bebe de gitti neyse artık çantam kırmızı lacivert onunla takım olarak tek tek alırım ne emmeye ne gömmeye yani ben
aynı kaderi paylaşıyoruz... annem yanımda çok şükür de emekli garibanım.. ufak tefek kıyafet çorap vss.. bütçesine göre almaya çalışıyor...3 görümce, kayınvalide, kayınpederin daha bir iğneleri yok kuzuma...aaammaaannnn allaha yakın bana uzak olsunlarda bişi istemiyorum ben.. zararları olmasında faydada istemiyorum
kızlar bu arada siz günde kaç bardak süt içiyosunuz dr bana 4 bardak iç dedi bu aydan sonra ben 2 içiyodum şimdi bazen 4 içiyorum ama hergün de olmuyo yani
kızlar selam,evimizi toparlayıp akşam yemeğini yapıp geldik kızımla,miniğimi bir hırçkırık tuttuuuuuu,dakikalardır hıçkırıyo,çoook komikk:) yaramaz yüzdüğü suyunun tadına bakmak istedi heralde:)))
kızlar şimdi prematüre annelerini okudum 28.haftada bile doğan var ve Rabbim ömür verdikten sonra yaşıyolar maşallah Allah hepsinin yardımcısı olsun bebişlerimizede sağlık versin sağlıkla doğsunlar inşalalh sizde de varmı bu endişe bilmiyorum ama bana hep erken doğum olcakmış gibi geliyo kendim için hayırlı sağlıklı kucaklayyalımhepimiz inş
hoşgeldin canımm maşallah prensese hıçkırıkmı tutmuşş onu gerçekten hem çok komik hem çok ilginç bişey onu hissetmek
öfff şu doğum nasıl birşey se kafama çok takılıyor ya böyle korka korka napcaksam Allah yardımcımız olsun
evet halen devam ediyo hıçkırmaya:) ayaklarınıda göğsümün dibine sokmuş eğilemiyorum batıyo,daha ne kadar diplere girecekse,annem diyoki ayağını ağzından çıkaracak yakında
selam kızlar
biliyorum bu topikle alakasız ama ilk ürünüm çok sevindim bitince paylaşmak istedimkızıma yaptığım kapı süsü nakış yazısı hariç herşeyi benim eserim nasıl olmuş :)
bu arada lal bana cesaret verdi bu konuda. çoook tşkler cnm
çok tşkler canım
5gün önce arkadaşım doğum yaptı.epidural anesteziyle sezeryan oldu ve 1 gece kaldı hastanede.2gecelik kullandı sadece.pijama takımının çok kullanışsız oldugunu söyledi.ki zaten ilk gün ayağa kalkana kadar sonda takılı oluyoya altına hiçbişey giymemiş.yatak koruyucu koymuş sadece.sonrasında da geceliğin çok kullanışlı olduğunu söyledi.sabahlığı bırak da gecelikleri uzun kollu bile değildi.kısa kollu gecelikleydi hastanede.çünkü gerçekten çok sıcak oluyo hastaneler.bana arkadaşımın tavsiyesi bu.emzirme sutyeni en az 3 tane olsun ama diyo bide :)
:)
Bana da emzirme sütyeni için gereksiz dediler. 1 tane olsun yeter dediler.Evde zaten yukarı sıyırıp emzirirsin rahat rahat dediler.
Sanırım herkesin bulunacağı ortama göre değişiyor gereksinimler...
Bu konuda herkes farklı rahatlığa sahip... Şimdi eğer ev ve hastane çok kalabalık olacaksa emzirme sütyeni kullanarak rahat edilebilir. Kalabalık ortamda lohusa geceliği yada pijaması ve emzirme sütyeni kullanarak rahatlıkla emzirme yapılabilir.Fakat bence gereksiz.Çünkü hastanede olsun evde olsun emzirme sırasında yanında bulunmaması gereken kişiler zaten dışarı çıkarlar ve geceliğin önünü açıp sütyeni yukarı sıyırıp gayet rahat emzirilebilir.Kaldı ki annelerimiz emzirme sütyeni mi kullanmışlar :)
Bunca masrafın içinde bence sadece ekstra masraf kapısı gibi geliyor.Hatta geceliği bile 2 den fazla almamak lazım... Çünkü sonrasında o gecelikler kullanılmayacak. (bir sonraki doğuma kadar)
ahhhh sizini alanlarınız var en azından biz senelerdir bu bebişi bekliyoruz ama kimsede tık yok torun mu geliyor annem haftanın yedi günü çalışıyor kaynanam anca lafta görümceler bollar maşallah ama tık yok geçen söylendim herkes herşeyi çok biliyor ama kimsede icraat yok dünde laf olsun diye eline ip almış patik örüyor çok lazımdı sanki
kızlar bu arada siz günde kaç bardak süt içiyosunuz dr bana 4 bardak iç dedi bu aydan sonra ben 2 içiyodum şimdi bazen 4 içiyorum ama hergün de olmuyo yani
kızlar benım belımde agrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?