2011 Şubat Anneleri

ohhh...sütlü incirli iksirimi içiyorumm

nieymiş bu iksir anlat bakıım

melocukumum şu meşhuır iksiriiiiii.afiyet olsun canım bebişinee yarasıınn topak topak et olsun yumuk yumuk sevelim bizde onu..

ayy içimiz rahatladı yaa şu sigorta mevzularından bi genişlik oldu.valla çok zor arkadaşlar yaaa.hem maddi hem manevi zorladığı zamanlar oluyor.Allah hepimize kolaylık versinn

bende yarınki sunum için ödevimi hazırlıyorum.sınıfta seçtiğimiz bir konu hakkında sunum yapıcaz.bende tabiki bebek konusunu seçtim.daha önce konuşmuştuk heni anne karnında yaşama yolculuk diye bir belgesel vardı.ondan faydalanıyorum.9 aylık süreçte bebeğin gelişimi ve annenin hissettikleri ile ilgili bişiler hazırlıyorum.çok kısa olmamalı çokda uzun olmamalı işte uğraşıyorum.şuan en hakim olduğum konu bu vallaa.anca bunu ezbere anlatabilirim:97:

şunu bitireyimde yemek yapıcam dahaaa..burasıda sakinledi bakıyorumda nereye kayboldu herkeş

selam kızlar..nasılsınız..bir kaç gündür nete girememiştim..şimdi okuldan geldim sırtım çok ağrıyo biraz yatacağım..
hepinizi öpüyorum..
kendinize ve bebeklere çok ii bakın..
bye:))))
canım sağol...ben de artık sınıfta otururken arkama yastık koyuyorum sırtım çok ağrıyor,kaburgamın altına batıyor bir yerleri bazenartık arıza vermeye başladık
nieymiş bu iksir anlat bakıım

süt+incir+kuru kayısı ısıtıp blenderla çekiyorsun kabızlığı önlüyor hem de sağlıklı bir ara öğün oluyor canım

hadi gözüaydın sigorta şirketleri çirkefleşmeden hakkını vermiyor,şimdi benim özel sağlık sigortamın yıllık anlaşması yenilenecek bakalım

bu arada hakkını arayıp sormasan tamam hakkın doldu bitti bekliceksin

Ben alıntı yapmadan cevap yazamıyorum kızlar gene ne oluyor bu siteye

Sedacım sorunun çözüldüğüne çok sevindim canım.

Melocum afiyet bal şeker olsun canım

kızlar ben de cevap yaz çıkmıyor
alıntı yapıp alıntıyı silip cevabı yazıyorum
sizde de öylemi

şansımıza yıl bitti.yeni limitle devam edicez.aslında bir yönden iyi oldu limit hakkımı dibine kadar kullanmışım onlara bişi bırakmamışım

bendede yokk.ama sol aşağıda + konu cevaplama paneli var onu tıklayınca çıkıyo panel.site yine yamuldu zannımca dün gecede bi ara gitmiştiii.

ayy kızlar 2 saat bi kyboldum kaynatmışsınız epey.
bi arkadaşım aradı yeni evlenen başka bi arkadaşa gidelim ctsi diye bende olur dedim ee eli boş gidilmez öğlen yemeğede eşim gelmişti gel çarşıya götüriyim seni dedi gittik ona bişler aldık kızımın odasına pembe beyaz çerçeveler aldım.ee hediyemi de alıyım dedim bu kadar yeter bugünlük dedi onu da yarın çıkar alırız dedi.neyse yarında çıkmış olcam artık:)
bu arada cevap bende de yok

Selam kizlar masallah sayfalar dolmuss. Epey cene yapmissiniz.:))
Suanda misafirlikteyim tatlilari borekleri asirsimm :))

haftaya yerli malı haftası var okulda..hergün 2 sınıf yapacak 1 den 5 e kadar

ben sınıf öğretmeni arkadaşlara siparişlerimi verdim

kızlar coştunuz vallahi ,şekerleriniz fırlıcak

valla melocum ne yalan sööliyim benim sağlık ocağındaki dr bi günce meyve suyu içtiysen bile bukadar çıkmıştır dediğinden beri pek takmıyorum.yinede eskisi gibi yemiyorum ama ilk günkü gibi de takmıyorum.ki benimki gerçekten çok ciddi bişi diil heralde drum bile bu gittiğimde tekrar ölçüm yapmadı sizinkiler her gittiğinizde yapıyomu

bende sevindimm annesi gibi yanakları tontiş olcakk burnu da tontişş yerim ben onu yaptım yine yapacağımı kızımı da kendime benzettimm yaşasın kötülükk ama gözleri eşime benzesinn nolur yarabbimmmm

kaçırdığım da oluyooo arada insanız dimii ölüm diyetine girmedik yani. :26:

otursun oturduğu yerdee.ama ben normalden tırsmaya başladımm

doğaldırr adamcağıza kal geldii

canım bizimde sigorta var ama doğum teminatı yaptırmamıştık.e ocakta yeni ödeme de başlıyo anlayacağınn :)

kızlar coştunuz vallahi ,şekerleriniz fırlıcak

:18: :18: :18: :18: :18: :18:

Selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldik artık 15 günde bir kontrol ama yine bebişimin yüzünü göremedim yeri dar olduğu için zor diyo Dr'umuz tam 2 kilo 2 gr mış 44 cm de boyuu ciddi ciddi doğum yaklaşıyo gibi Ve bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunmaktayızzzz

kızlar okuldan geldim çok yorgunum sadece 3 sayfa okuyabildim 2598.sayfada kaldım yine çok yazmılsınız
inşallah önemli bişeyler kaçırmam
bu arada nikahşekerinden malzemeleri sipariş ettim yakında elime gelir inşallah
şimdi biraz uzanacağım

ihi ihiiii demek yatağı kırdınız vay bee :))))

yok kız öyle değil

açıklamamı yapayımda yanlış anlaşılma olmasın diyorsun fatmacım yani güle güle kullanın canım güle güle

ehehehe öyle valla
sağol canım ama daha karar veremedik
bellonada bir tane beğendim
ama kenarları derimi olsun kumaşmı karar vermedi
fiyatlarda uçmuş bu arada

ayyy nekadar güzel
benim dr um sadece doğumdan sonra 1 ay heyet raporu verebilirim dedi
zorlanmaz olurmuyum ölüyorum yorgunluktan hemde
dahada 25 ocağa kadar çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…