aşağıdan sarkıttığın evet onun mt si ni kaça aldın hatırlıonmu bide yeri sana yakınmı
fşyatı ikinci aşama benim için önemli olan bulmakhatırlamıyorum canım ama istersen sorayım telde.yeri biraz terste ama istersen istersen doğuma kadar giderim herhalde o zaman alırım sana gönderirim.
kaynım mersinden bulmaya çalışıo canım bulamazsam senden isterim en son çare olarak napalım
ha şunu diyeyim canım normal tüllerden daha sık ama gelinlik tülü gibi değil sonradan hayal kırıklığına uğratmayayım da haber verirsin canım
benim yaptığım sepeti görmüştün değilmi aynı senin kullandığın tülün mavisi işte büküp kese yapcam onları
canımm ellerine sağlık çok şık çok güzel olmuşlarteşekkürler arkadaşlarr.beğendiğinize sevindim vallaa.uğraştığıma değmiş yani
nur_45 çoğu özel hastanede yoğun bakım ünitesi olmuyor.koskoca izmirde 2 özelde var.ben doktoruma sordum önemli bişi olursa hemen bi çare bulunur diyor.(ha çok küçük olursa zaten özeller riskli doğumu almıyo devlet hastanesine gönderiyo )32.haftadan önce mesela
imp kemeraltından hisarönünün arka tarafından aldım.deniz boncuk diye bi yer var orda her çeşit şey var zor çıktım valla
bu ürünler ve 100 kişilik şeker malzemesini toplam 60 tl verdim. daha da 2 mt aldığım satenden 1 mt si duruyor.daha yastığını yapcam kenar süsüm bitti
çalışabilir raporunu aldım 37. haftaya kadar özel hastaneden geçerli oluyor değilmi çalışabilir raporu illede devletten almaya gerek yok işyerinde bazıları devletten almışlar benide ikileme soktular aradım tekrar sordum hastaneye veriyoruz bir sıkıntı olmaz dediler bu prosüdür işleri ne kadar karışık oluyor yaaa
bu halimizle bu işlerle uğraşıyoruz birde
herkes çok ilgiyle dinledi.çokda beğendiler 95 aldım
ay ne güzel yaa sormuşsun valla ne güzel iyi öğrendiğin iyi olmuş
canım ben bunu aldım artık ilk başta bunu veririrz daha sonra ne alırız bilemem bir tane aldım şimdilik
Physio Yalancı Emzik
kızlar yaptığım sepet ve kapı süsü (tabiki eklemeyi becerebildiysek)
canım ellerine sağlık sepet çok güzel olmuş...
dillerim-lal: canım sunumun başarılı geçtiğine sevindim..ii puan almışsın.konu seçiminde süper:)))
fatmacım nasılsın..sanırım matematik öğretmenisin sende..izin işini nasıl yapacan canım..5 haftayı doğum sonrasına aktarmayı düşünüyor musun..ben derslerde çok yoruluyorum..sürekli ayaktayım ve çocuklar anlamadıklarında da kendimi kasıyorum..ders çıkışı sancılar başlıyor tabi..acaba izin almnadan dönem sonuna kadar çalışavbilir miyim...bu konuda sen ne düşünüyorsun??
kızlar ben ev işlerine başlıyorum..dışardan yeni geldim..dinlendim..şimdi iş zamanı..:)))
yarın dr da kontrol var..bir aydan fazla oldu bebeğimi görmeyeli..bizimki hala kafa aşağı dönmedi..sertleşmeler karnımın üst tarafında oluyor..ters duruyormuş..eğer doğuma kadar dönmezse ne olacak bilen var mı.. neyse ben kaçtım..hepinizi öptüm..
hoşçakalın:)))
kızlarrr destek veren tüm arkadaşara teşekkür ederim
ay dün moralim bozuktu sitem ettim yine sizlere
demekki takılıyormuşum :)
şimdi moralim düzgün gebeliğime verin
5 gün okul vardı haftasonuda seminerim var onun için şimdi evi süpüreyim gücüm yerindeyken
eşim yemeği hazırlamış bana sadece salata kalıyor
ayyy gelsinde bi öpeyim canım benim
tozuda alsımmı tamamdır
siparişlerim kargoya verilmiş inşallah hepsi sitede görüldüğü gibi gelir çok heyecanlıyım
öptüm şimdilik kızım anaokulundan geklecek servis karşılamaya gidiyorum şimdilik
öncelikle gözün aydın
maşallah bebeğine
canım özel hastanedeki raporda geçerli
maşallah lal
95 süper
bende aldım emzik 2 tane
Eki Görüntüle 113476 Eki Görüntüle 113477 Eki Görüntüle 113478
Alttaki emziği amerikadan görümcem getirmiş aynısı ilk kızım kullanmıştı bununda fotosunu çekip yüklerim ilerde inşallah
süper olmuşlar ellerine sağlık
güle güle kullanın
offfffffff sorma canım ya
bende matematikçiyim
mahvoluyorum hergün yorgunluktan
30 saat ders var haftada
akşama kadar ölüyorum
ama bebişime kendim bakabilmek için ilk aylarda 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım
çocuklara konu dağıtıp anlattırmayı düşünüyrum son haftalarda sözlü vereceğim başka çarem yok
anlşamadıkları yerleri yine ben anlatırım ama en azından sürekli ayakta olmam
yada sunu ile ders işlerim napabilirimki başka ders sözel olsa oku der geçersin ama ben vicdanende rahat edemem öyle
eğer doğuma kadar dönmezse sezeryan yaparlar canım
kızlar konuyla alakasız ama yardımınıza ıhtıyacım var
ben halen bebek bakım çantamı alamadım
☞ Skip Hop Duo Deluxe Bebek Bakm antas - Pink Links : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
bu bebekmarket sitesinde beğendim bir çanta özellikli olması hoşuma gitti ama sizle de paylaşayım dedim.
Bebek Market ten alışveriş yapanınız var mı acaba güzel anneler???
:13:
hiç alışveriş yapmadım ben netten bu konuda bilmiyorum o yüzden ama bana biraz pahalı geldi yaa.gerçi fiyatlar hep öylemiii.çok ekstra bir özelliğide yok gibi sanki.
Nenny Baby Lüks Malzeme Çantası (101) - Krem - Bebek & Çocuk
BUDA BENİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİ ÇOK KULLANIŞLI İNŞ YARIN ALCAM SANADA ÖNERİ OLSUN İSTEDİM
aşağı yukarı bu rakamlarda canım benım baktıklarım
birde inan sıkıldım artık bulamamaktan kullanışlı ve kaliteli olsun istiyorum canım bu yuzden sorayım dedim sizlere ama herkes aldımı bilmiyorum
ee zamanda uçuyor sanki çalışınca sadece hafta sonları çıkabılıyorum hepsini de halletmek mumkun değil
yarın da istanbulda kar bekleniyor sokağa çıkamam şu durumda
bakalım belki bikaç yorum daha alırım
sağol canımm yardımın için
esraa cım tşk ederim
bebek arabasına asılıyor benım baktığım bu senınkı enli olduğu için asılamayabilir sanırsam
Fatmaa kıız hoşgeldiinnn
kızlar konuyla alakasız ama yardımınıza ıhtıyacım var
ben halen bebek bakım çantamı alamadım
☞ Skip Hop Duo Deluxe Bebek Bakm antas - Pink Links : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
bu bebekmarket sitesinde beğendim bir çanta özellikli olması hoşuma gitti ama sizle de paylaşayım dedim.
Bebek Market ten alışveriş yapanınız var mı acaba güzel anneler???
Nenny Baby Lüks Malzeme Çantası (101) - Krem - Bebek & Çocuk
BUDA BENİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİ ÇOK KULLANIŞLI İNŞ YARIN ALCAM SANADA ÖNERİ OLSUN İSTEDİM
ben öyle satılan bebek çantalarından almadım ablamın avondan aldığı bi çanta vardı onu aldım bebek çantası olarak kullanıcam.pembe biraz ama olsunnn
bide niveanın atta çantasını aldımm.o ikisini kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?