2011 Şubat Anneleri

çok fikir değiştirdim en son en ucuz bunu buldum 30 tlye

tamamdır kızlar engin tecrübe ve yormlarınız ile bende uygun bişey bakacağım hemen
sağolun hepiniz:)))

benim çantamda bu tarz bişey

aslında ben almadım ablamın oğlundan kalma yepyeni duruyordu istedim bende:)

Son düzenleme:

aysebetulcum var yaa Allah ne muradın varsa versin site süper hemen cvp yazayım dedım
sen almışsın ben ancak ınternetten alabılırım bana cok ters kalitesi nasıl?
gunlerdır loğusa geceliği ve sabahlığı arıyorum
çok çok teşekkürler paylaşımın için canım

[
Belgin Safak ->
İçimde ki ilk kıpırtılar,
Gitgide büyüyen bir mucize.
O büyük günü bekledikçe,
Seni; anne olunca anladım, anne.
...
...Öyle bir sevgi ki, anlatılamaz.
Öyle bir endişe ki, durdurulamaz.
Öyle bir fedakarlık ki, karşılanamaz.

O yemezse, yiyemezsin.
O gülmezse, gülemezsin.
O sevmezse, küsemezsin.

Onun başarısı, gururundur.
Onun üzüntüsü, hüznündür.
Onun yokluğu, sonundur.

Yaşama sevincin, beklentindir.
Duaların hep onunladır.
Karşılık beklenmeyen tek sevgidir.
Seni; anne olunca anladım, ANNE.Devamını Gör

ay ne güzelmiş yaa gözlerim doldu okurken

ayyyyy kızlar akşam akşam sinir olduumm

bu haftalarda ellerde hassasiyet kaybı olur diye okumuştum ama hiç bişi olmamıştı..

yemek yapıyordumm.elimdeki koca cam salça kavonozu nasıl olduysa kaydıı paatt yereeee bi gümledi daha ben nolduğunu anlamadan etraf kıpkırmızı olduu

Allahtan beton kısma düştü halıya düşseydi hayatta temizleyemezdim alırdım atardım heralde halıuyı

neyse camları temizledim.ee tabi adettendir cam kırığı temizlerken ele batar.elime battı tabiki azıcık minik bir kesik oldu

sonra elektrik süpürgesiyle çektim sonra sildim sonra elim değimişken sıçramıştr diye holüde çektim oturma odasınıda çektim.gittim bidaha sildim yeri derzlerin arası kırmızı kırmızıydı. etrafa sıçrayanları temizledim

ayy bi yemek yaptım ama canımda çıktıı..

kızlar en yakın arkadaşım bugün doğum yaptı çok mutluyum paylaşmak istedim
MİNİK TUĞÇE hoşgeldi aramıza,allahım sağlık versin bol bol,3160gr 48 cm doğmuş
genel anesteziyle 38+6sındaydı bugün,allahım bizlerede zamanında hayırlı doğumlar
nasip etsin inşallah,ayyy çok heyecanlandım birden:81::81::81:

canım çook geçmiş olsun inş elinde ciddi bişi yoktur. ne aksiyonlu bi yemek olmuş öyle.o sakarlıktan bende de var fazlasıyla.elimden düşüyo herşey :44: azönce 1 bardak suyu döktüm ben de yere.Allahtan halıya gelmedi de. hergün üstümü değiştiriyorum çünkü ne yesem içsem illa damlıyo üstüme pasaklı mı oldum ne iyice

Allah sağlıklı uzun bi ömür versin inş :)

canım teşekkür ederimm yok öyle ciddi bir şey değil minik bir kıymık battı.zaten salçalı olduğu için epey bi kanadığını anlamadım elimin

bu arada lohusa şerbet takımını çooookk beğendiimm.çok cici olmuş valla.bende evdeki bir takımı böyle süslücemm.belki ayrıca değişik bir sürahi alabilirim tek..çok güzel olmuş valla eline sağlık.

saol canım.yap tabi yaa ne güzel işte konuklar kokoş bardaklarda içsinler şerbetlerini

aklıma geldi yazmadan edemiyeceğim.

sütten nefret eden ben light sütü günde 1 litre içiyordum .normal süt bana kokulu geliyordu.sonradan light i keşfettim 1 günde 1 litreye yakın içiyordum hemde bim in dost sütü var ya deneyin.hiç içemezsenizde 1 çay kaşığı nesquik i sütte eritin için.sıcak içmezdim ama soğuk güzel içiyordum kokuda yoktu.bebeklere güzel kilo yapıyor kiloyuda geçin sizin içinde önemli vucudunuzdaki kalsiyumu bebeler çekiyor ihmal etmeyin.
hadi kaçtım Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

yaaaaa çok özendim çoook süper ötesi olmuş:)
benzerini 35 tl ye satıyorlar burda

akşam akşam iş çıkmış sana
iyiki ayağına falan düşmemiş

Son düzenleme:

sağolasınn bu dönemde bize birsürü güzel tavsiyelerde bulundun.light sütü bende arkadaşlar sayesinde keşfettim.normal sütten daha lezzetli geldi banada.kokusudaa yokk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…