kızlar lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113497 Eki Görüntüle 113498 Eki Görüntüle 113499 Eki Görüntüle 113500
ohhh ne güzel olmus kokoş kokoş içerler şerbetleri :))))
işe bakmaya gidiyorum ama önce yazayım
bugün yine kontrolümüz vardı kızım 1400 e 40 cm olmuşhaftasıyla uyumlu dedi doktor ve bacak bacak üstüne atmıştı çok tatlıydı doktor da çok güldü
dönmüş dedi doktor kolay kolay da değişmez artık bu pozisyon dedi,normal doğuma uygun olduğumu eğer aksilik olmazsa normal doğurabileceğimi söyledi
bugün yine kontrolümüz vardı kızım 1400 e 40 cm olmuşhaftasıyla uyumlu dedi doktor ve bacak bacak üstüne atmıştı çok tatlıydı doktor da çok güldü
dönmüş dedi doktor kolay kolay da değişmez artık bu pozisyon dedi,normal doğuma uygun olduğumu eğer aksilik olmazsa normal doğurabileceğimi söyledi
Eki Görüntüle 113497 Eki Görüntüle 113498 Eki Görüntüle 113499 Eki Görüntüle 113500 [/QUOTE
canım bu çok güzell olmuş maşallahh malzemelerini ve nasıl yaptığını anlatırmısın bende evdeki bi takımımı süslemek istiyorum birde o altındaki örtüsünü nasıll yaptınnnn:78:
fns93 alıştık canım senin nazlarına hiç koymuyo mrk etme sen üzülme yeterr.
Eki Görüntüle 113497 Eki Görüntüle 113498 Eki Görüntüle 113499 Eki Görüntüle 113500 [/QUOTE
canım bu çok güzell olmuş maşallahh malzemelerini ve nasıl yaptığını anlatırmısın bende evdeki bi takımımı süslemek istiyorum birde o altındaki örtüsünü nasıll yaptınnnn:78:
evet bizde yapılış tarifini istiyoruzzzz
ayyyy canım ya
aslında nazlıda değilimdir ama hormonlar işte
yada bebişin adında Naz varya ondanda olabilir
maşallah melocum
ne güzel normal doğum yapacaklara imreniyorum benimki yine sezeryan olacak
nur45 canım güle güle kullanın malzemelerinizi
evet bizde yapılış tarifini istiyoruzzzz
teşekkür ederim fatma teyzecimm diyo minik kızımm
bayıldım bayıldım bayıldım,bende istiyorummm:84:kızlar lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113497 Eki Görüntüle 113498 Eki Görüntüle 113499 Eki Görüntüle 113500
ne güzel yaa....tadını çıkarmak lazımcanlarım günaydın dışarda öyle güzel kar yağıyorki anlatamam yılın ilk karıyla tanışmış olduk böylece:)))))
aynı duygudayım canım artık 30 lu haftalara girdikgünaydın güzel anneler!!!
ayyyy 30lu haftalara geldimmm çok heyecanlııı
maşallah kuzuya kocaman olmul inşallah kolay doğumlarımız olurmerhaba kızlar
kontrolden geldim
oğluşumu tam göremedim öyle artık tek tek göstermiyor doktor zaten siyah beyaz baktık
ama olsun iyi olduğunu duymak çok iyi geliyor insana
duruşu normal dönmüş minik kuzum
kilosu 2183 gr çok büyümüş yaa insan böyle büyüdüğünü duyunca çok mutlu oluyor demekki iyi besliyorum diye düşünüyor
doktorum 10 gün ileride dedi 33+2 günlük çıktı normalde 32+4 günlük aslında
herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi böyle giderse kilosu toplu bebek olacak dedi doğumda 3500 ü geçer dedi hadi inşallah sıkıntısız geri kalan haftalarıda atlatırsam süper olur
doğumla ilgili birşey söylemedi ancak 38. haftada anlaşılır ne olacağı dedi haftada 1 gideceğim kontrole 1 hafta nst için diğer hafta kontrol için
haydi hayırlısı diyorum
sorma sedacım dün akşam benimde canım börek çekti neli olduğunu yazmayayım,eşim heryere baktı hiçbiryerde yok neyse napalım artık kalsın dedim ve o an şaka gibi kapı çaldı üst komşum tam istediğim gibi sıcacık yapmış getirmiş Allah razı olsunhoşgeldin gyshnky.
bende dün akşam saat 7de tv de pasta seyrettim.kanalı değiştim hemen.saat 8 oldu 9 oldu 10 oldu yoookk pasta aklımdan çıkmıyorrr
evdede tatlı niyetine hiiçç bişi yok.yemeyeyim diye almıyorumeşimin arkadaşı vardı bizde.tavla oynuyorlardı bende nesine nesine diyip duruyorm tatlı isticem yanii.
tatlısına oynayın yenilen alır gelir dedim.eşim eee senin şeker rejim nolcak dediayyy benim o an şekerim .çıktı sanırımm çıldırdımm yemişim şekerinide rejiminideee istiyorruuummm diye çırpınmaya başladım valla artık kendimi kaybettim yani.neyse saat 10 falandı çıktılar pastaneden bana pasta aldılar geldiler yedimm afiyetle bildiğiniz krize girdimm resmen..
sevin mükemmel olmuş ellerine sağlık ne becerikli hatunsun yahuvalla canım evde beyaz köpüklerin varsa büyük onlar kalın oluyor yaa 1 seferde o şekli kessen kalınlığı yeter.ama ben bulamadım köpük. bende evde sarı kartonlardan buldum (kitaplık almıştık ona sarmışlar) sonra bi tane borcam tepsisi buldum onun ebatlarında kestim.tabi bu kartonlar ince olduğu için 3-4 tame aynısından kestim.sonra ortasını bulup puset şeklinde şekil verdim sonra da koli bantıyla yapıştırdım.ayrıca o küçük daireleride öyle yaptım.daha sonra satenle kaplayıp süsledim bu kadar
olsun neslim sen işlerini hallet kendine dikkat et biz seni unutmuyoruz merak etmekızlar kaç gündür sizi takip edemiyorum işler o kadar karıştıki sistem değişiyo gelen giden ofisimiz değişiyo elektirikçi güvenlikçi laminantçı curcuna burası inş hepiniz iyisinizdir çok özledim sizinle konuşamayı
tombi ben bu siteden alışveriş yaptım çok memnun kaldım ertesi günü elime ulaştı ve çok kaliteli ben oda için aksesuar almıştımkızlar konuyla alakasız ama yardımınıza ıhtıyacım var
ben halen bebek bakım çantamı alamadım
☞ Skip Hop Duo Deluxe Bebek Bakm antas - Pink Links : BebekMarket.com - Bebek Kyafetleri, ocuk Kyafetleri, ocuk giyim, Bebek Eyalar, Giyimi, rnleri Alverii Giyim Tekstil, Kyafet
bu bebekmarket sitesinde beğendim bir çanta özellikli olması hoşuma gitti ama sizle de paylaşayım dedim.
Bebek Market ten alışveriş yapanınız var mı acaba güzel anneler???
esracım benim nike sırt çantam var çok kullanışlı ben onu kullanacağım ayrı çanta almayacağımNenny Baby Lüks Malzeme Çantası (101) - Krem - Bebek & Çocuk
BUDA BENİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİ ÇOK KULLANIŞLI İNŞ YARIN ALCAM SANADA ÖNERİ OLSUN İSTEDİM
al benden de o kadar acayip dalgınım dayyyyy kızlar akşam akşam sinir olduumm
bu haftalarda ellerde hassasiyet kaybı olur diye okumuştum ama hiç bişi olmamıştı..
yemek yapıyordumm.elimdeki koca cam salça kavonozu nasıl olduysa kaydıı paatt yereeeebi gümledi daha ben nolduğunu anlamadan etraf kıpkırmızı olduu
Allahtan beton kısma düştü halıya düşseydi hayatta temizleyemezdim alırdım atardım heralde halıuyı
neyse camları temizledim.ee tabi adettendir cam kırığı temizlerken ele batar.elime battı tabiki azıcık minik bir kesik oldu
sonra elektrik süpürgesiyle çektim sonra sildim sonra elim değimişken sıçramıştr diye holüde çektim oturma odasınıda çektim.gittim bidaha sildim yeri derzlerin arası kırmızı kırmızıydı. etrafa sıçrayanları temizledim
ayy bi yemek yaptım ama canımda çıktıı..
çok güzel olmuş ellerine sağlık sağolasın bizlere de fikir oldukızlar lohusa şerbeti takımı yaptım
inşallah canım daha erken konuşmak için ama şu anki ddurum bu dedi doktorumgözünaydın canım kızına da maşallah bacak bacak üstüne atmış demek ayy tatlış a bak ya sen :)))
inşallah dogum normal olur canım
sağolasın canımmaşallah bebeğine canım keyfi yerinde ki bacak bacak üstüne atmış hanfendi
lalcim dikkat et kendine bişi olmamış iiki metehan da korkmuştur yavrucak
sağol canım, hemen bakıcam şu resme merak ettimyerim ben onun o çılpı bacaklarınııı.büyümüş maşallahh onaaa.
kızlar ocak anneleri topiğinde erkenden gelen elif bebeğin resmini koymuşlar ayy pek tatlı maşallahhh...görünce hem hevese geldim biran önce doğsun istedim hemde korktumm zamanından önce gelecek diye
evet canım ya ben de çok severim bacak bacak üstüne atmayı normal hiç oturmam nerdeyse kızım da benim gibi sanırımsedacımm geçmiş olsun canımm aman boşver giden salça olsunnn
melocum gözünyadın maşallah kızına sankim birazzz ehlikeyf mi olcakk ne:9
biz sonunda kızımızın banyo setini ve biberon+emziğini aldık.....banyo seti olarak bübchen emzik ve biberonda da chicco aldık...kızlar ya o kadar çok şaşırdık ki önce chicconun kendi mağazasına baktık sonrada jokere aynı ürünler jokerde en az 5 lira daha uygundu.....bakmak lazım heryere....
melocumm hadi gözün aydınn o bacaklarını ısırayımm elvinin.maşallahh kuzumaa
romeosununjulieti süper olmuşş kısss bardaklar
amin canım inşallah hepimizesüper,gözünaydın,maşallah bebişineAllah hepimize normal ve kolay doğum nasip etsin...
hadi öptüm seni canım prensesime selamiyi akşamlar kızlarr ben kaçar yavaş yavaş görüşürüzzz
maşallah melocum
ne güzel normal doğum yapacaklara imreniyorum benimki yine sezeryan olacak
kızlar en yakın arkadaşım bugün doğum yaptı çok mutluyum paylaşmak istedim
MİNİK TUĞÇE hoşgeldi aramıza,allahım sağlık versin bol bol,3160gr 48 cm doğmuş
genel anesteziyle 38+6sındaydı bugün,allahım bizlerede zamanında hayırlı doğumlar
nasip etsin inşallah,ayyy çok heyecanlandım birden:81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?