iyi akşamlar kızlarr ben kaçar yavaş yavaş görüşürüzzz
amin canım inşallah hepimize
hadi öptüm seni canım prensesime selam
fatmacım inşallah nasip olur ,ben de 2- 3 kızı olanlara özeniyorumAllah bana da nasip eder inşllahh
selam kızlar..nedenini bilmiyorum ama çok mutluyum..içim öle ferah ki..belkide bugün çok yorgun hissetmediğimdendir..
şu an kızımın karnımın içindeki gerilmelerini izliyorum..öyle çok sertleşiyor ki sanki kafasını karnımdan çıkaracak..:))))
oyyyyyyyyy hakikaten 30 lu haftalara girdikçe sığamaz oldu yerine:)) şu an 30+1 deyiz. yarın kontrol var..bakalım bebişin durumu ne:)))
bu arada bugün tartıldım..60.8 olmuşum..60 lı kiloları göreceğim aklıma gelmezdi..yıllarca 50 kg ı aşamamıştım:)))))
sizce kilom haftama göre normal mi..yoksa fazla mı abarttım yemeği..
Selam kizlar bugun kizimi gördummm.
Randevumuz vardi 2 hafta önce kizimin ölçüleri haftasina göre küçük cikmisti.
Bu hafta ölçtü yakalamis haftasini çok sevindim :)
Kafasi asagidaydi geçende öyleydi.
Suyu yeterliymis. göbek kordonunu, parmaklarini, hatta idrar kesesini bile gördümm.. idrar kesesi doluydu daha çi$ini yapmami$
Yerim ben onuuu, surekli hareket halindeydi kizim rahatsiz ettik kizimi sanirim
gözünaydın sürmeli çişini yapmamış demek :)) valla benim ki gecenki kontrolde uyuyordu ama hiç rahatsız olmadı devam etti dr okadar vurdu göbegime ama banamısın demedi :))
Sagol canimm.
Benimki her gittigimde uyanik oluyor. Bakalim 2 hafta sonra 34+2 olacagiz o zaman neler yapcakayy kizlar kocaman oldular artik masaallahh
slm tatlı annişler ve onların daha talı beişleri:)
ayyy bugün uuuuuzzzzuuuuunnn bi aradan sonra ilk defa tek balıma kendim alışverişe gittim ay çok mutlu oldum.normalde bu akşam gitcektik ya babamızla öğlen yemeğe geldiğinde aslında ben tek başıma gitmek istiyorum sen şimdi beni rahat bırakmazsın dedim.ayyyyy oda iyi hadi hazırlan snei alışveriş merkezine bırakayım dedi.ama başka bi yere çıkmak yok dedi bende ooollluuurrrrr dedim hemen.
baktım baktım hediyemi seçtim inş hediyenin sahibide beğenir aldığımız şeyi kızımla karar verdik :))
sonra babamıza alışveriş yaptım adamcağızın pantalonları makinaya atmıştım hep yıpranmış.gittim takımların ceketlerinin altına uayacak pantalon aldım.kendime 1 body aldım xl olunca oldu ama kolları komik oldu bol bol:) olsun dedim rahat rahat giyerim.sonra alsammı almasmmı karasızdım ya bide gecelik alıverdim kendime.kardeşlerime yılbaı için hediyeler aldım.inanmayacaksınız ama kızıma hiç bişi almadım.yeter artık ona alcaz diye bu sene kendimizi unuttuk valla:)
sonrada işim bitince babamızı aradım geldi aldı bizi ama 3 saate yakın gezmişim.sonra tam arabaya bindim ozaman farkettim ki öğlen yemeğinden beri hiç bii yememişim ve kan şekerim yerlere düşmüş yine bayılcaktım elim ayağım titredi valla allhtn yemeğim hazırdı ama bööle olunca ne yediğimi bilmiyorum valla şimdide sanki oruç tutmuşum gibi yemekten sonra uyku bastırdı.benden bööle şekerler
ayy artık kızlar da kocaman oldu bizimde günümüz azaldı heyecan başladı valla inşallah kolay kurtuluruz cnmm
slm tatlı annişler ve onların daha talı beişleri:)
ayyy bugün uuuuuzzzzuuuuunnn bi aradan sonra ilk defa tek balıma kendim alışverişe gittim ay çok mutlu oldum.normalde bu akşam gitcektik ya babamızla öğlen yemeğe geldiğinde aslında ben tek başıma gitmek istiyorum sen şimdi beni rahat bırakmazsın dedim.ayyyyy oda iyi hadi hazırlan snei alışveriş merkezine bırakayım dedi.ama başka bi yere çıkmak yok dedi bende ooollluuurrrrr dedim hemen.
baktım baktım hediyemi seçtim inş hediyenin sahibide beğenir aldığımız şeyi kızımla karar verdik :))
sonra babamıza alışveriş yaptım adamcağızın pantalonları makinaya atmıştım hep yıpranmış.gittim takımların ceketlerinin altına uayacak pantalon aldım.kendime 1 body aldım xl olunca oldu ama kolları komik oldu bol bol:) olsun dedim rahat rahat giyerim.sonra alsammı almasmmı karasızdım ya bide gecelik alıverdim kendime.kardeşlerime yılbaı için hediyeler aldım.inanmayacaksınız ama kızıma hiç bişi almadım.yeter artık ona alcaz diye bu sene kendimizi unuttuk valla:)
sonrada işim bitince babamızı aradım geldi aldı bizi ama 3 saate yakın gezmişim.sonra tam arabaya bindim ozaman farkettim ki öğlen yemeğinden beri hiç bii yememişim ve kan şekerim yerlere düşmüş yine bayılcaktım elim ayağım titredi valla allhtn yemeğim hazırdı ama bööle olunca ne yediğimi bilmiyorum valla şimdide sanki oruç tutmuşum gibi yemekten sonra uyku bastırdı.benden bööle şekerler
kızlar hastane çantasını hazırladınızmı daha erkenmi.ben daha yıkamadım bebeğin eşyalrınıda.bebek dogunca hemen bizemi getiriyorlar nasıl emzireceğiz ben bilmiyorum ne bileyim
kızlar lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113497 Eki Görüntüle 113498 Eki Görüntüle 113499 Eki Görüntüle 113500
işe bakmaya gidiyorum ama önce yazayım
bugün yine kontrolümüz vardı kızım 1400 e 40 cm olmuşhaftasıyla uyumlu dedi doktor ve bacak bacak üstüne atmıştı çok tatlıydı doktor da çok güldü
dönmüş dedi doktor kolay kolay da değişmez artık bu pozisyon dedi,normal doğuma uygun olduğumu eğer aksilik olmazsa normal doğurabileceğimi söyledi
kızlar bugün bimdeki uyku setini aldım çok ince yorganı falan ama ılık havalarda lazım olur yada kusarsa falan diye öylesine aldım,pek aham şaham bişey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?