2011 Şubat Anneleri

kızlar hastane çantasını hazırladınızmı daha erkenmi.ben daha yıkamadım bebeğin eşyalrınıda.bebek dogunca hemen bizemi getiriyorlar nasıl emzireceğiz ben bilmiyorum ne bileyim

doğumdan sonrada olsa sezeryandan sonrada olsa hemen yanına getiriyorlar ve hemşire tutup gösteriyor canım şöyle emzireceksiniz diye:)
ben kıyafetleri yıkadım hatta ütülüyorum şuan mola verdim pek ciciler miniş miniş

gözdeatı canım senin adına çok sevindim yat yat canım sıkılmıştı epeydir
alışveriş moralini yerine getirmiştir

nur45 canım benim kızkardeşimde kapalı doğumda kendi normal tülbentiyle sancı odasında sancı çekti ve normal doğuma öyle girdi ama doğumdan sonra başında ne tülbent vardı ne bişey sancı anında çıkmış olmalı:26:

valla kızlar nasıl iyi oldu anlatamam ama şimdi yorulmuşum anlıyorum.uykum geldi valla.
allah çalışan anneler kolaylık versin bütün gün dışarda çok zor.
melocum bende bugün bakcaktım ama unutmuşum sadece bugünlükmüydü o uyku seti.

gözde çalışırken hareketli ve dinç oluyorsun aslında ama tabi ağırlaştıkça daha zor olacak bugün doktorum 37 ye kadar çalışabileceğimi söyledi ama raporumu 2 hafta sonra yazacak

bimdede vardı,kalmıştı ama dediğim gibi uyku seti paketi nevresim paketi kadar öyle düşün yani ince çok yedek olabilir yasminin dediği gibi

selam cici annelerrrr ben geldiimm

akşam kayınpederimle kayınvalidem geldii.oturduk beraber.babannemiz oğluma battaniye örüyo ona netten iş beğendik ortalarına işlemeye.az önce gittiler oturmaktan sırtım ağrımız hemen uzandım biraz dinlendim.babamız meteye çok seslendi ama benim oğlan bu sefer hiç pas vermedi.bende merak ettim kalktım bi çikolata yedim yaramaz hemen debelenmeye başladı.uyanıııkkk tatlı olunca nasıl hoşuna gidiyoo

babamız sabahleyin erkenden işe gitcekk yatmıştıkk bizdee ama kızımm maşallah kıpır kıpırr yatırmadı beni bizde kalktıkk bari babişkomuzz dinlensinn....dün gecede böyle yaptıı 2 ye kadar oturdumm yalnız yalnızzz

bende kıpırdanmayınca hemen çikolataya dadanıyorumm sonrada kendi kendime kızıyorumm bebişe bi rahat vermiyorumm belkimm uyuyorduur minişimmm diyorummama insan meraklanıyor ya....
benimde arkadaşımm ördürmüşş bi battaniyee ama cicilerr bölümüne bi türlü ekleme yapamıyorumm

zaten biz yatınca coşuyo bunlar.doğduklarında böyle yapmazlar inşallah yoksa uykusuz geceler bizi bekliyor demektir

zaten biz yatınca coşuyo bunlar.doğduklarında böyle yapmazlar inşallah yoksa uykusuz geceler bizi bekliyor demektir

ben çok korkuyorum zaten canım çünkü eşim gece nöbetçiyken ben çok zor uyuyorummm annenin uyku düzeni etkiliyormuş ya bebeğin uykusunu o yüzdenn düşünüyorum kara kara:85:

ben çok korkuyorum zaten canım çünkü eşim gece nöbetçiyken ben çok zor uyuyorummm annenin uyku düzeni etkiliyormuş ya bebeğin uykusunu o yüzdenn düşünüyorum kara kara:85:

valla bende geceleri uyumakta zorlanıyorum inşallah onu etkilemez.am yeni doğduklarına gece gündüz kavramını tam anlayamıyobiliyorlarmış.inallah zorlamazlar o konuda uyumayan bide yemeyen çocuk çok zor

bende dd var uyku sorunu uyuyorum dalıyorum,tamam ama saat 3 gibi 4 gibi uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonra da 6 buçukta kalkıp okula gidiyorum zaten

uyuyan oğluşu uyandırdıkkk valla bir hareketler bir tepikler babamıza göbek şov yaptık resmen.15 dakikadır dışarıdan onun hareketlerini seyrediyoruz.maşalllahhh kuvvetli oğluma bi vuruyoo valla sarsılıyorumm.çok hoşumuza gidiyo onu seyretmek artık elimizide koymamıza gerek yokk.alenen bellii.valla onu izlerken gözlerim doldu resmenn

hoşgeldinn gülşahhh çok şükür biz iyiyizz siz nasılsınız maşalllah kzımm kıpır kıpır uyutmadııı bizde takılıozz işte

saol cnm ya bizde iyiyz kayınvalidemlerdeydi yeni geldik eimize yarının ctesi olması cok mutlu edior beni sonund uyuyabilicem haalardaa soğuk eve gelene kadar dondum valla

maşallah kuzuya

maşallh dee cnmm mete bebeğe nazar değmesinn bnm kızımda ok hareketliydi bugün iş arkadaşlarıma resmen gösteri yaptıkk ayy aklıma gelmişken gidiiyim calsium ilacımı içeyim bari

bizim apartmanda bir komşunun yeğeni doğum yaptı geçen ayy.kız çok kiloluydu 90 kiloyla hamile kalmışş 70 kiloyla doğurmuş :44: bebeğide bir görseniz maşallahh 3.5 kilo doğmuş hatta sezeryan yapmışlar kilolu diyee

ya ben anlamadım hamileyken okadar kilo verilipte okadar kilolu bir bebek nasıl doğar.varmı siz hiç duydunuzmu böle vaka

ar canımmm cok yakınımdaa yengem var oda ağustos ayında doğum yaptı kilolu hamile kaldı doğumdan sonra dahada b zayıfladı bazılarına aldırmıyor snırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…