Canım sakın kaşıma!!! benimde öyle kaşınıyordu şimdi harita gibi göbüşüm :) nemlendirici sürsen iyi olur... bebek yağı yada vazelin olabilir.
sagol cnm artık vazelin sürmeyi deneyeyim tırnagımla kasıdım ara ara ama kaşımayayım iz kalmasın ayy bide tatlı kaşınıyorki degilmi duramıyor insan
Canım sakın kaşıma!!! benimde öyle kaşınıyordu şimdi harita gibi göbüşüm :) nemlendirici sürsen iyi olur... bebek yağı yada vazelin olabilir.
sagol cnm artık vazelin sürmeyi deneyeyim tırnagımla kasıdım ara ara ama kaşımayayım iz kalmasın ayy bide tatlı kaşınıyorki degilmi duramıyor insan
Ayy evet canım... öyle bir kaşınma ki tırnakla kaşımak istiyor insan.ovuşturmak falan kesmiyor. :)
kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????
Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????
benimkini bi görsen harita gibi oldu,okadarda krem kulandım lierac,cildin yapısıyla alakalı bence,ben çokk kuruyum,kızımın canı sağolsun napıyım
selam annişler. günaydın hepinize
canım Allah sana sabır versin.müdirene de akıl fikir anlayış versinben öğretmenken yani patron olayım yokken bile çalışırken zorlanıyodum. zaten erken doğum tehlikem de oldugu için baya erken ayrıldım.ama sen baya zorlanıyosun galiba cnm.üzme kendini de bebişini de ok
buarada saol cnm
hmm cnm benim de kaşınıyodu birkaç hafta önce. ben niveanın bebe yağını sürüyorum her banyodan sonra.arkasında da yazıyo zaten hamileleik dönemindeki çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur diye. beni baya rahatlatıyo.kaşıntımın olduğu dönem günde birkaç kez kullandım.şuanda bi kaşıntı yok bende şükür.tavsiye ederim niveayı bana ii gelmişti
Giray güzel bir isim... ne bakımdan kötü yorum yapmışlar?
yarın için bi sürü planım vardı ama kayınvalidemin ameliyat işi kesinleşti yarın hastaneye yatırıcaz pazartesi sabah ameliyatı olacak haliyle benim yarınki planlar uçtu gitti... bugün bebişin kıyafetlerini yıkamaya başliicam inşallah... çoook işim var çoook
kızlar bir haftadır yazacağım unutuyorum karnım nasıl tatlı tatlı kaşınıyor gerildiğini ve kuruduğunu farkettim hemen bebe yağına başladım,şimdilik çatlak yok ama bakalım ne olacak
ahhh canım beniiim teklif etmen bile yeterli hayatım
sen yorulma
gerçekten çok beğendim ama zahmet etme sen :)
canım ben çanta almayı düşünmüyorum, chicconun kozmetikleriyle beraber bir canta vermişlerdi onu kullanırım diyodum olmaz mı ki????
olur canım neden olmasınki?
Kızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bi terslik yoktur
bu arada dün doktora gittiğimde acil sezeryan geldi kızın evde suyu gelmiş onunda erkenmiş çocuk ters olduğu için doktor hemen sezeryana girdi ama çocuk o anda kanala girmiş ve yarım saat içinde normal doğum yapıp çıktı çok güzel bi bebekti allah annesine babasına bağışlasınnn
aman neslicim çantan falan hazır olsun acil bir durumda eşinde sende hiçbirşeyin yerini bulamazsınız
geçmiş olsun
Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
bunun bir şekilde böyle patlayacağı belliydi
dökseydin tüm içindekileri
hakkında hayırlısı canım sıkma canını az kaldı çok az
Eki Görüntüle 113674
kızlar ben bebek atta çantası olarak bunu kullancam uzun askısı var yanda fileleri var nasıl sizce
güle güle kullan canım çok güzelmiş
çok güzel bence ,siyahh olması da iyi eşinde rahat taşır...
ohoooo hele bir bebek olsun pembede olsa taşıyor eşler canım
selammm, bugün bende evdeyim ama bize tatil zaten:)) biraz isim araştıraym dedim. ben oğlum için giray düşünüyorum aslında anlamı da çok güzell ama çoğu hiç güzel yorum yapmamış üzüldm...sizce nasıl???
çok güzel bir isim
ayrıca tanıdığım bütün giraylar acayip zeki!
kızlar çok tşkler
önce tarifini isteyen arkadaşlar için tarif edeyim :
o kadehlere geçirdiğim fırfırlı tül kendinden lastikli.ama tek taraflı.yani lastiğin bi tarafında var tül.çift taraflıları da vardı ama istediğim renk olmadığı için mecbur ortadan birleştirip diktim ve 2 tarafı da tüllü lastik elde ettim yani. (tabi dikişi biraz gevşek yaptım ki bardağa kolay geçsin) bu kısım ben çift tarafı da tüllü lastik bulamadığım için oldu yoksa gayet basit.şöyle ki. o lastiği kadehin bel kısmı genişliğinde kesip diktim.ayrı bi düz tülden fiyonk yaptım.bir de beyaz kurdaleden fiyonk yaptım.üstüste diktim.ortasına da tanesi 50kuruştan aldığım bibloları silikonla yapıştırdım.bardaklar bu kadar.tepsi örtüsünü de evde olan kapitone kumaşı tepsi ölçüsünde keserek.çevresine bardaklarda kullandığım lastikli tülü dikerek yaptım.extra olarak çiçekli fisto diktim her çiçeğin ortasına bir inciyle sabitleyerek.fotoda belli oluyo sanırım.işte bu kadar kızlar çok basit yani aslında
fatma eğer yapamazsan aynı malzemelerden yapabilirim sana da.aynı malzemeler diyorum çünkü ben dışarı çıkamıyorum.istirahatteyim.o yüzden de dolaşıp gezip alamam birine aldırırım malzemeleri gösterip.o şekilde olabilir yani ok?
öptüm kızlar
Selam kizlarrrrr
işte saldıray gibi bi isimmiş, yok girmek gibi sapkın şeyler getiriyomuş akıllara....oysa ki çok güzel anlamları var(
bende yarın napsam diye düşünüyordumm...kuzenimin nişanlısının askerlik yeri ankara polatlıya çıkmışş.onla görüşücez inşallah.aynı zamanda benim düğün fotoğraflarımı çeken çocuk oluyor.aslında doğumdada çektirmek istiyorumm uygun olursa.o çekemez artık belki ama hafta sonu çıkar gelir belki bebeğimi çeker.ayy hatırladımda bi baktım albümüme çok eğlenmiştik çekerken.düğünden bir hafta önce giyindik hazırlandık bir gün boyunca sokaklarda yaptık bu albümü bakmak isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/356732-dugun-albumumden.html
Kızlar burası çok soğuk ya sıcacık evimde olmak istiyorum ben eşimde yok bugün izin alıp erkenden gidiyim.Sıcacık evlerinizin kıy*****i bilin sakın sokağa çıkmayın.
Çay almaya bile giderken üşeniyorum.
yaa tek kelimeyle süper canım albümünüz bayıldım harika yaa
Ayyy çay dedin canım çekti... şimdi demlemekle uğraşamam bari sallama çay aliim mutfaktan...
Kızlar yaaa saat 1 oldu bende hala tık yok... işler beni bekliyolar kuzu kuzu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?