2011 Şubat Anneleri

kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????

benimkini bi görsen harita gibi oldu,okadarda krem kulandım lierac,cildin yapısıyla alakalı bence,ben çokk kuruyum,kızımın canı sağolsun napıyım

selam annişler. günaydın hepinize

canım Allah sana sabır versin.müdirene de akıl fikir anlayış versin ben öğretmenken yani patron olayım yokken bile çalışırken zorlanıyodum. zaten erken doğum tehlikem de oldugu için baya erken ayrıldım.ama sen baya zorlanıyosun galiba cnm.üzme kendini de bebişini de ok
buarada saol cnm

kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????

hmm cnm benim de kaşınıyodu birkaç hafta önce. ben niveanın bebe yağını sürüyorum her banyodan sonra.arkasında da yazıyo zaten hamileleik dönemindeki çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur diye. beni baya rahatlatıyo.kaşıntımın olduğu dönem günde birkaç kez kullandım.şuanda bi kaşıntı yok bende şükür.tavsiye ederim niveayı bana ii gelmişti

yarın için bi sürü planım vardı ama kayınvalidemin ameliyat işi kesinleşti yarın hastaneye yatırıcaz pazartesi sabah ameliyatı olacak haliyle benim yarınki planlar uçtu gitti... bugün bebişin kıyafetlerini yıkamaya başliicam inşallah... çoook işim var çoook

hımm nivea bebe yağı iyi ozaman bende kullanayım bebege alınandan :)))

işte saldıray gibi bi isimmiş, yok girmek gibi sapkın şeyler getiriyomuş akıllara....oysa ki çok güzel anlamları var(

bende yarın napsam diye düşünüyordumm...kuzenimin nişanlısının askerlik yeri ankara polatlıya çıkmışş.onla görüşücez inşallah.aynı zamanda benim düğün fotoğraflarımı çeken çocuk oluyor.aslında doğumdada çektirmek istiyorumm uygun olursa.o çekemez artık belki ama hafta sonu çıkar gelir belki bebeğimi çeker.ayy hatırladımda bi baktım albümüme çok eğlenmiştik çekerken.düğünden bir hafta önce giyindik hazırlandık bir gün boyunca sokaklarda yaptık bu albümü bakmak isterseniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/356732-dugun-albumumden.html

Son düzenleme:
çağlayancım o müdirene nedesem bilemedim zaten ne tip bişey olduğunu söylemişsin allah yukarda görüyor sevil için azıcık daha sabır sonra baksın başının çaresine

neslicimm çok geçmiş olsun senin miniş en acelecimiz galiba ben geçen hafta hazırtladım çantamı erken doğum riski yüzünden şimdi kafam rahat sende hazırla biran önce sonradan aklında kalmasın

dillerim_lalo uyuşukluklar hamilelikte oluyor çok zorlarsa ortapedi doktoruna görün bileklik verir bende düşükten sonra oldu geçmeyince ameliyat oldum yani hamilelik yaşayan çoğu kadında oluyormuş

bu arada herkese tünaydınnn ne soğuk yaa istanbulda kar yağmur fırtına hepiciği bir arada bizim evde teras olunca bunların hepsi çifte kavrulmuş hissediliyorr bu arada yazmayı unuttuğum arkadalar varsa af ola siteye bişeyler olmuş alıntı yapamadım

kızlar bir haftadır yazacağım unutuyorum karnım nasıl tatlı tatlı kaşınıyor gerildiğini ve kuruduğunu farkettim hemen bebe yağına başladım,şimdilik çatlak yok ama bakalım ne olacak

ben yzmıştım ama kaynadı arada

günaydın kızlar
sabah 9 dan beri seminerdeydim yeni geldim
gece boyu doğru dürüst uyumadım Eylül hastaydı grip olmuş ateşler içinde şimdide uyuyor
eşimde hasta bende kendimi kötü hissediyorum
lapa lapa kar yağdı burayada ancak çok tutmadı
bebiş kıyafetleri ütülenecek bir sürü iş var bugün çantamı hazırlıyorum Allah izin verirse
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkk

Son düzenleme:
Selam kizlarrrrr

Kız Mugiiii nerelerdesin sen? Bizim topicte hiç göremedim seni... Nasıl gidiyor? Özledim valla seni.

işte saldıray gibi bi isimmiş, yok girmek gibi sapkın şeyler getiriyomuş akıllara....oysa ki çok güzel anlamları var(

Yaa aslında biraz ince düşünmek lazım bu konularda... Yetişkinler için bu pek akla gelmiyor ama çocuklar küçükken biraz acımasız olabiliyorlar...Hatta olabiliyor değil direkt öyleler...
İsim koyarken kötü anlamlı sölere pek benzemeyen isimler seçmek en iyisi. Mesela benim kuzenimin ismi Başak.. Hep birlikte okuduk biz.Ortaokulda ona gıcık olanlar yada sinir etmek isteyenler hemen ismiyle dalga geçerlerdi başka bişeye benzeterek (anladınız siz onu). Çocuklar bu konuda ince düşünemiyorlar. Dalga geçiyorlar hemen.

Kızlar burası çok soğuk ya sıcacık evimde olmak istiyorum ben eşimde yok bugün izin alıp erkenden gidiyim.Sıcacık evlerinizin kıy*****i bilin sakın sokağa çıkmayın.
Çay almaya bile giderken üşeniyorum.

Son düzenleme:

yaa tek kelimeyle süper canım albümünüz bayıldım harika yaa

Ayyy çay dedin canım çekti... şimdi demlemekle uğraşamam bari sallama çay aliim mutfaktan...

Kızlar yaaa saat 1 oldu bende hala tık yok... işler beni bekliyolar kuzu kuzu :))

yaa tek kelimeyle süper canım albümünüz bayıldım harika yaa

canım çok teşekür ediyorum.zaman ne çabuk geçiyo aslında ozaman nelerin heyecanındaydık şimdi nelerinn.Allah herşeyin hayırlısını versin.ömür su gibi valla geçiveriyor
Ayyy çay dedin canım çekti... şimdi demlemekle uğraşamam bari sallama çay aliim mutfaktan...

Kızlar yaaa saat 1 oldu bende hala tık yok... işler beni bekliyolar kuzu kuzu :))

bu soğuktada güzel gider sıcacık bir çayy.ama çok içmeyinn kansızlık yapar heee.

valla benimde toplanacak ve ütülenecek çamaşırlar var ama kılımı kıpırdatasım gelmiyoo

ööff akşaamada ne pişirsemkiii amaann valla ne pişirsem derdi insanı yoruyoo

ben de dün 1 tepsi börek siparişi vermiştim sini börek ten onu getirdiler az önce ben de çay demledim kızlar hadi buyrun ,biz de eşimin dersi bitsin içeriz.
sini böreği kullanmayan varsa tavsiye ederim hepinize istanbulda falan da var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…