Günaydın kızlar
ben bugün uyuyamadım erkenden kalktım ki her yer kar bizim evin önünde kocaman bi park var çam ağaçları falan kartpostal gibi oluyor bende heyecanlandım galiba uyku tutmadı
bu kadın da sana bir rahat vermiyor gidecegini bildigi içinmi böyle davranıyor sana işyerinde insanın huzuru olmayınca da çalışılmıyor seni anlıyorum canım ama sabret az kaldı bence doğumdan sonra tekrar buraya dönme bu şekilde nasıl çalışcaksın etkilenme sağlığın daha önemli
ya bu kadın manyyak mı ne istiyor senden,çocuğu yok mu hamile kadınlara gıcığı mı var evli mi değil bu tür kompleksleri var..alla alla
yani ilginç ya...stresten bebeğin sinirli olacak onlar yüzünden hayret bişey sen de iyi demişsin
erken uyandık kızlar eşimin özel dersleri olduğu için tüm haftasonu eve öğrenci gelip gidiyor yatmıyorum.kahvaltımızı yapaya tık aheste aheste,eşim derse başladı ben de yazılılarımı okuyorum 1 top okudum ara verdim size bi bakayım dedim.tekrar devam edeceğim 300 tane falan kağıt var ve hepsinin doğru yanlış tüm sorularının da yüzdesi çıkarılacak onlarla uğraşacağım bugün arada bakarım buraya da
busemmm seni çok merak ediyorum:26:
selomex seni de girmedin uzun zamandır umarım herşey yolundadır
Günaydın canım ayyy ne güzel heryer bembeyaz olmuş senin memleket neresi artık göremiyoruz malum site yüzünden memleketleride ...
ben bugün burda iş yerinde gördüm karı çığlık attım herkesin ödü patladı doğuruyorum diye
sonra dedim yok birşey kar yağıyor ya heyecan yaptım ama müdüremi görecektiniz çok komikti yüzü
Valla kızlar onun bana rahat vermeye hiç niyeti yok ama benim doğumdan sonra buraya dönmeye niyetim yok.8 ay bu kadar sıkıntı çektim doğumdan sonra daha hiç bir sıkıntı çekemem allahtan eşimde arkadamda destek oluyor kararıma artık bende başka bir iş yerinde devam edicem inş.doğumdan sonra hee bu kadın bekar ama evli patronumla aşk yaşıyor ee yaşta 31 olunca evde kaldı malum ben 25 hamiş olunca birazda çekememezlik var sanırım.
Canım ben Ankara dayım :) bencede biraz çekememezlik var senin müdüre denen kadında :) aptal kadın ya... bencede stres yaşamamak için bidaha dönme oraya
Kızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bi terslik yoktur
bu arada dün doktora gittiğimde acil sezeryan geldi kızın evde suyu gelmiş onunda erkenmiş çocuk ters olduğu için doktor hemen sezeryana girdi ama çocuk o anda kanala girmiş ve yarım saat içinde normal doğum yapıp çıktı çok güzel bi bebekti allah annesine babasına bağışlasınnn
dedim ya normal bir durumda hamile bir kadına bu kadar yüklenilmez yani...busemi arayınca yaz bizede canımValla kızlar onun bana rahat vermeye hiç niyeti yok ama benim doğumdan sonra buraya dönmeye niyetim yok.8 ay bu kadar sıkıntı çektim doğumdan sonra daha hiç bir sıkıntı çekemem allahtan eşimde arkadamda destek oluyor kararıma artık bende başka bir iş yerinde devam edicem inş.doğumdan sonra hee bu kadın bekar ama evli patronumla aşk yaşıyor ee yaşta 31 olunca evde kaldı malum ben 25 hamiş olunca birazda çekememezlik var sanırım.
Günaydın melocum..Afiyet olsun canım.Bugün çok yoğun bir gün seni bekliyor sanırım kolay gelsin şimdiden canım.
Busemmm'in telefonu bende var canım bugün unutmazsam arıycam inş.benimde aklım hep onda acaba nasıl oldu diye.Bugün arayınca sizede haber veririm
nesli hazırla çantanı,eşine de detaylarını anlat koy kenara canım,baksana aceleci seninkiKızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
bu arada dün doktora gittiğimde acil sezeryan geldi kızın evde suyu gelmiş onunda erkenmiş çocuk ters olduğu için doktor hemen sezeryana girdi ama çocuk o anda kanala girmiş ve yarım saat içinde normal doğum yapıp çıktı çok güzel bi bebekti allah annesine babasına bağışlasınnn
Günaydın kızlar hepinize bizde yeni kalktık kahvaltı yapıcaz şimdi eşim ben ve minik kızım:) Geçmişi bi okuyayım bakalım ne var ne yok.Şu sitenin yeni hali yüzünden cevap yazmak bile işkence geliyo artık öf...
Kızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
Canım ben Ankara dayım :) bencede biraz çekememezlik var senin müdüre denen kadında :) aptal kadın ya... bencede stres yaşamamak için bidaha dönme oraya
Günaydın kızlar hepinize bizde yeni kalktık kahvaltı yapıcaz şimdi eşim ben ve minik kızım:) Geçmişi bi okuyayım bakalım ne var ne yok.Şu sitenin yeni hali yüzünden cevap yazmak bile işkence geliyo artık öf...
geçmiş olsun çağlayan yani Allah sana sabırlar versin arkadaşım.Ben devlette olduğum halde bazen amirlerime dayanamıyorum özelde bu işi sanırım daha da azıtıyorlar.Sen o işe çok fazla ihtiyacı olan ve orada çalışmaya mecbur biride olabilirdin.Yaptıkları hak mı yani.Ama her yerde aynı benim görümcemde muhasebeci ve o da doğum öncesi aynı şeyleri yaşamıştı.Çok kötü günler geçirdi anlayışsız patronları yüzünden.Oda eşi ile aynı yerde çalışıyordu.Eşi teknikerdi bu olumsuzluklar yüzünden ikiside işten ayrılmak zorunda kaldı.Ama şimdi buldukları işlerinden çooookk daha memnunlar.Her şeyde bir hayır var derler ya inş seninki de öyle olur canım benim.Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
canım şu sıra randevunda olmalısın hadi iyi haberlerle gel bekliyoruzselam kızlar, yarın sabah dahiliyede randevum var. hem 50 hem de 100lük yüklemeler yüksek çıkınca 2 hafta süre vermişti dr.um diyet yap diye. yarın tekrar kontrol yapılacak ve şekerime bakılacak. umarım diyet işe yaramıştır, ilaca başlayıp başlamama kararı verecek duruma göre. dua edin nolur işe yaramış olsun, 2 haftadır gözümü önünde pastalar çikolatalar uçuşuyor( ama tutuyorum kendimi zorla
senin oğlan pek bi haşarı olacak gibi:) sonuçta adı da metehan sanada arkasından koşturmak kalacak artık:) şimdiden uslu oğlum diye sev kolay gelsinuyuyan oğluşu uyandırdıkkk valla bir hareketler bir tepikler babamıza göbek şov yaptık resmen.15 dakikadır dışarıdan onun hareketlerini seyrediyoruz.maşalllahhh kuvvetli oğluma bi vuruyoo valla sarsılıyorumm.çok hoşumuza gidiyo onu seyretmek artık elimizide koymamıza gerek yokk.alenen bellii.valla onu izlerken gözlerim doldu resmenn
geçmiş olsun canım hayırlısıyla gelsin bebeğin inşKızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Saol'un kızlar çok az bir zamanım kaldı işte sırf kızım için sabrediyorum bu kadına yoksa çoktan bırakıp gitmiştim.
Ankaradaki arkadaşlar şu güzel ankaranızdan bize bir manzara resmi çekip koyarsınız artık
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Saol'un kızlar çok az bir zamanım kaldı işte sırf kızım için sabrediyorum bu kadına yoksa çoktan bırakıp gitmiştim.
Ankaradaki arkadaşlar şu güzel ankaranızdan bize bir manzara resmi çekip koyarsınız artık
valla benim evden görünen öyle bir manzara yok maalesef olsa çekerdim hemennn..
canım ben bugun sabah cekcektim makinayı aradım aradım ama maalesef eşim işyerinde götürmüş orda kalmış akşam getircek ben sana yarın çeker koyarım inşallah sen pazartesi bakarsın .)
canım ben bugun sabah cekcektim makinayı aradım aradım ama maalesef eşim işyerinde götürmüş orda kalmış akşam getircek ben sana yarın çeker koyarım inşallah sen pazartesi bakarsın .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?