2011 Şubat Anneleri

Busemm'e msj attım kızlar sizdende çok selam söyledim.
Burcunun telefonu yok ki arıyım onuda.Böyle zamalarda tel.ne kadar çok işe yarıyor aslında iyiki çekilişi yapmışız çoğunuzun tel. var bende

aslında herkes sana bildirse telefonlarını ne iyi olur birbirimizden haber alırız çünkü sadece çekilişe katıılanların var

aslında herkes sana bildirse telefonlarını ne iyi olur birbirimizden haber alırız çünkü sadece çekilişe katıılanların var

Geçen bunu bir arkadaş daha söylemişti canım benim için sorun olmaz ben hepinizi ararım tek tek :))
Hatta baby_s diye bir arkadaşımız var ilk de o gönderdi tel.numarasını bende kaydettim diğerlerinin yanına böyle birşey yapsak çok iyi olur hiç olmazsa doğum zamanında birbirimizden haberimiz olur

Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar

Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.

Allah tüm çaışan gebelere güç kuvvet versin,ben önemli durumlarda gidiyorum haftada 2 kere filan eve bi geliyorum pestilim çıkmış,bide yerimden hiç kalkmadan çalıştığım halde

kızlar ben artık kendimi işlere veriyorum... yine girmeye çalışıcam... görüşmek üzere... bebişlere ve kendinize iyi bakın.... haftasonunun tadını çıkarın,bol bol dinlenin...

aa. neden ağlıyorum bilemedim,hem sevindim hem üzüldüüm minicik Allahım hemen büyüsün inşallah,nekadarlık olmuştu busemmm:26:

ayyy..kıyamam ya tam da bu zamana denk gelmiş Allah yardımcın olsun,kolay gelsin canım.

kağana da geçtiyse baş edememiştir ya,umarım iyidirler

sağol canım bol bol oturup uyukluyorum seminerde:)

Fatmacım geçmiş olsun kim hasta oldu ben kaçırdım galiba msjlar arasında

kızım hasta eşim hasta bende hasta olmak üzereyim canım
evde 1 kişi ayakta olsa iyi oluyor aslında

ayyyy inanmıyorum yaa
geçmiş olsun buseme
çok küçük doğmuş bebişi ciğerleri falan geliştimi acaba
Allah yardımcıları olsun

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah... 1400gr doğduysa kısa zamanda toparlar kendini bebişimiz... Vay bee şubat bebişleri pek aceleciler... ilk bebişimiz Aralıkta geldi...
Allah ikisinin de yardımcısı olsun.

kızlar bende busefer kalkıyorum artık
şimdilik hoşcakalın
kızıma sıcak bir çorba yapıp yatacağım

aaaa inanamıyoummm gelmişmi dünyayaaaa canım benim yaaa.minicik haliyle sabredemediii.Allahım inşallah herşey yolundadır.biran önce büyür toparlar.çok şaşırdım hiç beklemiyordum

aaaaaaaaaa şoktayımmm yazacak kelime bulamadım ya ikisinede geçmiş olsun ilk minişimizi sağlıcakla evine göndermiyi nasip etsinn kocaman bi maşallah diyorum başkada söyleyecek sz bulamıyorum

Msj okuyunca elim ayağıma dolaştı kızlar şoklardayım resmen hala...
Allahım o minişe güç kuvvet ve sağlık versin bir an önce annesiyle beraber güzel evlerine gitsin inş.

ay inanmyorum ya ilk bebişimiz doğdu maşallah Allah ikisinede sağlık versin biran önce

afiyet olsun canım....
fiyatları çok uygunmuş gerçekten onların olduğu yerde beşikli bi şeker var ama fiyatını göremedim benm eşim üye gittigidiyora ama herhalde şifresini yanlış hatırladım bakamadımfatmacım sanırım eşin rahatsızmış geçmiş olsun allah sana güç kuvvet versin hem çalışıyon hem minik kızın var hemm hamişsinn bide seminer....
yazılılarımı okumayı bitirdim nihayet 300 tane kağıt okudum ve 6.sınıflardan 80 üstü alabilen yok bakalım bunun hesabını nasıl vereceğiz ?e okula notlarımı gireceğim az sonra
gözünaydın canım....baya zor bi ksımını atlatmışsın inş eokula girerkende bi zorluk yaşamazsın sistemde sıkıntı olunca kabus oluyoo...

ay çok duygulandımm ya ilk bebeğimiz geldi...rabbim busemede bebişinede sağlık sıhhat versinn tez zamanda toparlansınlar inş.....bi garip oldum yaa...

ALLAHIM sen busemm ve bebeğinee güç kuvvet ver...o minicik beden çabucak toparlasın kendiniii...galiba ciğer geliştiri iğne vurulmuştuu buraya sanki öyle bişi yazmıştı hafta başındaaa...

hayır canım ben kocaelideyim ama burda da varr...olsun iyiki yemişsin un helvasını her zaman olmuyor zaten arada bir ...ondan da bişey çıkmaz

şoktayım ağlıyorum ben de Allahım ikisine de yardım etsin ilk bebeğimiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…