canım aynı senaryo bizim evdede yaşandı eşim sabah makinayı iş yerine götürmüşşş bnm eşim fotoğrafa meraklıdır birde onların orda daha çok oluyo kar eee resmennn şehirdışıı o yüzdennn bnde çekemiyorum
Eki Görüntüle 113674
kızlar ben bebek atta çantası olarak bunu kullancam uzun askısı var yanda fileleri var nasıl sizce
Eki Görüntüle 113674
kızlar ben bebek atta çantası olarak bunu kullancam uzun askısı var yanda fileleri var nasıl sizce
Eki Görüntüle 113674
yaaa kızlar bu ellerim parmaklarım tutmazmı oldu noldu.az öncede süt kutusunu düşürdüm elimden allahtan kapağı kapalıydı.ya benmi tutamıyorum bunları elimde yoksa elleriminmi canı kaçtı.sizdede varmı böyle bişi
Eki Görüntüle 113674
canım benim ilk kalktığım zaman uyuşuklukk oluyo ellerimde seninde öyle mi yoksa daha mı farklı....yaaa kızlar bu ellerim parmaklarım tutmazmı oldu noldu.az öncede süt kutusunu düşürdüm elimden allahtan kapağı kapalıydı.ya benmi tutamıyorum bunları elimde yoksa elleriminmi canı kaçtı.sizdede varmı böyle bişi
aynenn bende öylee bütünn gün tembellik yapmayı planlıyorummhiiçç bişi yapasım yokk ööyylleee yatayımm oturayımmm elimi kolumu bile kıpırdatmayayım istiyorummm.bi tembellik çöktü yine üstümee
Eki Görüntüle 113674
Selam şubat annişleri... nasılsınız? ben bugün evdeyim... eşim işe götürmedi beni bugün :) patroncuğum acıdı bana :) Hem kar hem soğuk beni yine hasta eder diye evde kaldım bugün...
Dün şekerlerimizi koymak için sepet ve kapımız için süs yapmaya malzeme almıştım.Gece onlarla uğraştım. Sepeti yaparken 2 tl'ye aldığım orta boy plastik leğen kullandım.. Silikon tabancamı gece bozduğum için işler yarıda kaldı maalesef.Tamamladığımda hepsinin resimlerini paylaşacağım sizlerle.
2 gündür bende yine ödem olmaya başladı... akşam ellerim ayaklarım feci şekilde şişiyor.Öyle ki ayak derim cart diye yırtılacak sanıyorum.Parmaklarımı falan bükmekte zorlanıyorum... Halbuki tuzlu da yemiyorum ve su içmeye dikkat ediyorum... Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık.çoğu gitti azı kaldı.
kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????
canım benim ilk kalktığım zaman uyuşuklukk oluyo ellerimde seninde öyle mi yoksa daha mı farklı....
aynenn bende öylee bütünn gün tembellik yapmayı planlıyorumm
güzelmişş canım kullanışlı bir şeye benzio bende daha almadım kararda veremedim....bayan çantalarının büyükleri oluyo ya onlardan alıyım diyorum hem kendi eşyalarımı hem kızımın ihtiyaçlarını koyarım diye düşünüyorumm bakalım
Hayatınız nasıl değişiyor ?
Bu günlerde belki biraz yorgun hissediyorsunuz, özellikle de uykunuz kaçtığında. Ayrıca son zamanlarda normalden daha sakar da olabilirsiniz; ki bu tamamen anlaşılır bir durum. Bedeniniz yalnızca ağırlaşmakla kalmadı; ayrıca bedeninizdeki ağırlık dengesi de, hamilelik karnınızın yarattığı sıra dışı durum nedeniyle denge merkezinizi kaydırdı. Ayrıca yaşadığınız hormonal değişimlerden ötürü kemiklerinizi birbirine bağlayan dokular da (ligament) daha gevşek halde. Bu yüzden eklemleriniz çözülmüş gibiler. Bu da dengenize sirayet ediyor tabii.
Ayrıca bu dokulardaki gevşeklik, sizi olduğunuz yere daha çok ‘çakacağı’ için, ayaklarınız da büyümüş ve ayakkabılarınıza sığmaz olmuş olabilirsiniz. Bu arada, hamileliğinizin erken dönemlerinde yaşadığınız o duygu taşkınlıklarını anımsıyor musunuz ? Bu rahatsız edici belirti çeşitlilikleri ve hormonal değişimler de yeniden aşırı fazla veya aşırı az duygulanıma yol açmak üzere.
gyshnky
Selam şubat annişleri... nasılsınız? ben bugün evdeyim... eşim işe götürmedi beni bugün :) patroncuğum acıdı bana :) Hem kar hem soğuk beni yine hasta eder diye evde kaldım bugün...
Dün şekerlerimizi koymak için sepet ve kapımız için süs yapmaya malzeme almıştım.Gece onlarla uğraştım. Sepeti yaparken 2 tl'ye aldığım orta boy plastik leğen kullandım.. Silikon tabancamı gece bozduğum için işler yarıda kaldı maalesef.Tamamladığımda hepsinin resimlerini paylaşacağım sizlerle.
2 gündür bende yine ödem olmaya başladı... akşam ellerim ayaklarım feci şekilde şişiyor.Öyle ki ayak derim cart diye yırtılacak sanıyorum.Parmaklarımı falan bükmekte zorlanıyorum... Halbuki tuzlu da yemiyorum ve su içmeye dikkat ediyorum... Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık.çoğu gitti azı kaldı.
kızlar sizinde göbişiniz kaşınıyormu benim 1 haftadır geriliyor ve kaşınıyor tatlı tatlı acaba çatlayacakmı bişeyde kullanmıyorum ama napsam acaba????
günaydın arkadaşlar nasılsınız....
çağlayancım allah sabır versin sana bu kadından zaten ben hep demişimdir idarecim bayan değil erkek olsun diye ....bayanlar ayrı bi kaprisli oluyor normalde hemcinsini anlaması lazımm ama nerdeee....sevil hüma bebek için biraz daha sabır sonrasında inş Allah daha hayırlı işler çıkartır karşına....
neslicim çok geçmiş olsun canım bu bebişler ne aceleci ya herşeyimizi hazırlamak lazım artıkk galiba benim başından beri hiç erken doğum riskim falan olmadı çok şükür ama burda okuyunca panik oluyorum....inş vakitlice gelsin bebişlerimiz.....
bu arada ankara bembeyazzz çokk güzel kartpostall gibi
selammm, bugün bende evdeyim ama bize tatil zaten:)) biraz isim araştıraym dedim. ben oğlum için giray düşünüyorum aslında anlamı da çok güzell ama çoğu hiç güzel yorum yapmamış üzüldm...sizce nasıl???
aaa benimde kaşınıyorr.hatta benimki içten kaşınıyor sankii.oğlum gıdıklıyo arada ama deridede var bir kuruma farkediyorum.vazelin falan sürmeye çalışıyorum ama oda aklıma gelirsee
canım böyle tam uyuşuk diilde bi cansızlık oluyorr.çokda dikkat etmemiştim aslında düne kadar.ama şimdi bile bi cansızlık var sanki parmaklarımda.küçük insandan gelen maildede diyor aslında bu dönemde eklemlerinizde bir gevşeme olabilir diye . normalmiş yani
ohh ne güzel tatilini yap bugün.soğukta kendini hiç zorlama.ya benim öyle olunca yani işim yarıda kalınca sinir oluyorum sabırsızlanıyorum.aslında silikonun içindeki ince silikonu mumum ateşinde ısıtıpta kullanabilirsin ama yapma onun bi kokusu oluyooo fena yapıyo insanı.vazgeçtimm vazgeçtiimm yapmaaa akşama eşin getirir sana bi tabancaa.
günaydınn..bende ankradayım gece çok güzel yağıyordu sabahta devam edşyordu kalktığımda böle bi mutlu oldum,nnedenseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?