2011 Şubat Anneleri

bende profiline baktım 32+4 müş

onda yüksek tansiyon vardı sanırımm..neyseki ikiside çok iyi söylediğine göre.en kısa zamanda toparlanıp evlerine dönerler inşallah

inş. sağlıkla gelmiştir...gerçekten çok farklı bir duygu hayırlısıyla kucaklasın bebişini.

birazdan minik oğlumu kar ile tanıştırıcammmm....

giyinip sıkı sıkı parkta bir ufak yürüyüş yapayım diyorum.daha doğrusu eşim aradı o soktu aklımaa.oğlum kar görsün tanısın şimdidennn.markettende yemeklik bişiler alırım pırasa pişireyim diyorum.epey oldu yemeyelii .çağlayan senin içinde fotoğraf çekerim birazz

Allah ım sağlık sıhhat versin hem bebişimize hem busemm arkadaşımıza.. inşallah bir an önce bebiş toparlar kendini busemm de öylee..

:bekliyorum canım dikkat et ama dışarı çıkınca yavaş yavaş gidip gel.Ayağın falan kayıpta düşme sakın kolla kendini.

:bekliyorum canım dikkat et ama dışarı çıkınca yavaş yavaş gidip gel.Ayağın falan kayıpta düşme sakın kolla kendini.

sıkı sıkı giyindiimm.kar çizmelerimde bu günler için zaten sıcacıkk ayaklarım şişmez inşallahta bu kışı çıkarırım onlarla.

ben kaçar kızlarrrr bi tur atıp geleyim.belki üzerimdeki uyuşuklukta gider

görüşrüüzz

kızlar elim ayağıma dolaştı nasıl bulaşık yıkadım bilmiyorum ay çok etkilendim busemden inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır bebişini
bizler doğurduğumuzda onun bebişi inşallah 2 aylık olacak
Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağsalim kucağımıza aamayı nasip etsin inşallah

nurcum teşekkür ederim canım
beşikli şeker 50 tanesi 99tl

Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün

slm kızlar epey oldu gireli ama ara ara işlerimi hallettim bi kaç sayfa okudum okudum gittim.
allahım ağlamaktan helak oldum.hem çok güzel bi duygu ama inş bebiş hemen toparlanır.ayy canım yaa çağlayancım busemle tekrar görüşürsen slmlarımı ilet.onun için sürekli dua edicem.

ayy valla iyi yappmışsın arada bööle rest çekmek lazımki anlasınlar.sıkma canını canım.

canım geçmiş olsun çalışmasan artık daha iyi diilmi.benim ilk kanamamdan itibaren dr bana çalışman yasak demişti.

çok hoş olmuş sedacım düğün fotoğrafların.benim de çok yakın bi arkadaşım istanbulda gazeteci bizim ufaklık süpriz yapmazda vaktini beklerse eğer o da benim fotolarımı çekcek inş.

canım geçmiş olsun kızına havalar çok garip gitti yavrucuk okula giderken kapmış heralde.

ayy bak duygulandım şimdi bizde hep siniden alırdık böreklerimizi istemeye geldiklerinde de ordan almıştık hatta.ayyy istanbulu özledim

canım bu ilk gösterdiğin pembe kelebekler benim de aldığım.tabi henüz yapılmadı.kardeşimin gelmesini bekliyorum.

ayyy tekrar yazıyım inş sağlıkla bir an önce evine döner ilk bebişimiz.

aman canım dikkat et kayma

Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün

ayy canım doğum günü kutlu olsun o zaman kızının niceeeee uuuuuzuuuuunnnn sağlıklı ömürler geçirir inş.

doğum günü kutlu olsun eylülün....nicee uzunnn yıllara inş... hakkaten kocaman olmuşşş tamm bi abla artık o....maşallah cimcimeye... minikk kızın çok şanslı ne güzell bi ablası olcak

doğum günü kutlu olsun eylülün....nicee uzunnn yıllara inş... hakkaten kocaman olmuşşş tamm bi abla artık o....maşallah cimcimeye... minikk kızın çok şanslı ne güzell bi ablası olcak

çok teşekkürler nurcum inşallah hepiniz bu duyguları yaşarsınız sağlıkla bebişlerinizle

Fatmacım hepinize geçmiş olsun veeee eylül kızımızında doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…