kızlar busemmm kaç haftalıktı bilen var mı?
kızlar busemmm kaç haftalıktı bilen var mı?
kızlar ocak annelerinden biride bu haftalarda doğum yapmıştıı ve bebeğiyle şimdi evindeymişş gayet iyimiş...
Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar
Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.
birazdan minik oğlumu kar ile tanıştırıcammmm....
giyinip sıkı sıkı parkta bir ufak yürüyüş yapayım diyorum.daha doğrusu eşim aradı o soktu aklımaa.oğlum kar görsün tanısın şimdidennn.markettende yemeklik bişiler alırım pırasa pişireyim diyorum.epey oldu yemeyelii .çağlayan senin içinde fotoğraf çekerim birazz
:bekliyorum canım dikkat et ama dışarı çıkınca yavaş yavaş gidip gel.Ayağın falan kayıpta düşme sakın kolla kendini.
Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
Kızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bi terslik yoktur
bu arada dün doktora gittiğimde acil sezeryan geldi kızın evde suyu gelmiş onunda erkenmiş çocuk ters olduğu için doktor hemen sezeryana girdi ama çocuk o anda kanala girmiş ve yarım saat içinde normal doğum yapıp çıktı çok güzel bi bebekti allah annesine babasına bağışlasınnn
çok hoş olmuş sedacım düğün fotoğrafların.benim de çok yakın bi arkadaşım istanbulda gazeteci bizim ufaklık süpriz yapmazda vaktini beklerse eğer o da benim fotolarımı çekcek inş.bende yarın napsam diye düşünüyordumm...kuzenimin nişanlısının askerlik yeri ankara polatlıya çıkmışş.onla görüşücez inşallah.aynı zamanda benim düğün fotoğraflarımı çeken çocuk oluyor.aslında doğumdada çektirmek istiyorumm uygun olursa.o çekemez artık belki ama hafta sonu çıkar gelir belki bebeğimi çeker.ayy hatırladımda bi baktım albümüme çok eğlenmiştik çekerken.düğünden bir hafta önce giyindik hazırlandık bir gün boyunca sokaklarda yaptık bu albümü bakmak isterseniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/356732-dugun-albumumden.html
günaydın kızlar
sabah 9 dan beri seminerdeydim yeni geldim
gece boyu doğru dürüst uyumadım Eylül hastaydı grip olmuş ateşler içinde şimdide uyuyor
eşimde hasta bende kendimi kötü hissediyorum
lapa lapa kar yağdı burayada ancak çok tutmadı
bebiş kıyafetleri ütülenecek bir sürü iş var bugün çantamı hazırlıyorum Allah izin verirse
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkk
ben de dün 1 tepsi börek siparişi vermiştim sini börek ten onu getirdiler az önce ben de çay demledim kızlar hadi buyrun,biz de eşimin dersi bitsin içeriz.
sini böreği kullanmayan varsa tavsiye ederim hepinize istanbulda falan da var galiba
canım bu ilk gösterdiğin pembe kelebekler benim de aldığım.tabi henüz yapılmadı.kardeşimin gelmesini bekliyorum.50 adeti29.90 a bebek şekeri buldum
bebek şekeri (50adet) GittiGidiyor.com'da #32915629
bebek şekeri (50adet) GittiGidiyor.com'da #30572793
Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar
Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.
aman canım dikkat et kaymabirazdan minik oğlumu kar ile tanıştırıcammmm....
giyinip sıkı sıkı parkta bir ufak yürüyüş yapayım diyorum.daha doğrusu eşim aradı o soktu aklımaa.oğlum kar görsün tanısın şimdidennn.markettende yemeklik bişiler alırım pırasa pişireyim diyorum.epey oldu yemeyelii .çağlayan senin içinde fotoğraf çekerim birazz
Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün
Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün
ayy canım doğum günü kutlu olsun o zaman kızının niceeeee uuuuuzuuuuunnnn sağlıklı ömürler geçirir inş.
doğum günü kutlu olsun eylülün....nicee uzunnn yıllara inş... hakkaten kocaman olmuşşş tamm bi abla artık o....maşallah cimcimeye... minikk kızın çok şanslı ne güzell bi ablası olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?