2011 Şubat Anneleri

Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün
fatmacım eylülü öp benim için kuzum hasta hasta yeni yaşına giriyor,sağlıkla yaşasın inşallah

Fatmacım hepinize geçmiş olsun veeee eylül kızımızında doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu senelere

teşekkür ederim çağlayancım

bir fikrim var uyarmı bilmem
2011 şubat anneleri listesi vardıya o linkteki notlar kısmına sezeryan tarihi belli olanların tarihlerini
doğum yapanların yanınada bebişi doğdu diye eklesek nasıl olur?
yani eklesen:)
sana çokmu iş çıkar acaba???

fatmacım eylülü öp benim için kuzum hasta hasta yeni yaşına giriyor,sağlıkla yaşasın inşallah

öperim canım uyandırmaya çalıştım ama ıı uyanmıyor ev nekadar ıssız o uyuyunca sizde göreceksiniz hayatın anlamı oluveriyorlar hemen
o evde yoksa bomboş anlamsız
benimde canım bişey yapmak istemiyor takılıyorum öyle işte

Ay evet okudum şok geçirdim ya.
Şimdi arka sayfalara bakıyordum. Çaglayan'a mesaj göndermiş sanırım degil mi?

Neslicim sen de dikkat et kendine.

Çaglayancım patronunla sorun yaşamışsın canım. Stres yapmamaya çalış.

Çaglayancım bana da telefon numaranı gönderir misin?

Son düzenleme:
ay busemin haberini okudum şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim inş. toparlar ikiside ben işin ciddiyetini anlayamamışım heralde şimdi okuyunca korkmaya başladım :18:

zaten aramızdaki fark o biz bilmiyoruz neyle karşılaşacağız ama sen bildiğin için daha zor

valla çağlayanın siparişi yanlış geldi diye biliyorum fatmanınki bugün gelecekti ama gelmedi galiba

slm kızlar..alıntı yapmaya uğraşıyorum kaç saattir.ama sanırım busemden sonra ne yaptığı karıştırıp saçmaladım artık böyle devam edeyim .. .dualarımız onunla (
kızlar ben busenin hastallığından birraz bahsedeyim istiyorum 30 lu haftalardan sonra genelde tansiyon yükselmesi ile belli oluyor ama tansiyon yükselmeyedebiliyormuş ya da bu süreçte tansiyonuzmunu yüksek olduğunu farketmeyebiliyormuşuz.(çok karışık anlattım )bebeğin gelişiminde bir anda gerilik başlıyor beslenmesi duruyor.ve amniyon sıvısı azalıyor busede ilk su azalmasıyla başladı.gözelrde uçuşan nesneler belirmeye başlıyormuş.gebelik zehirlenmesi diye de biliniyor.doktora gittiinizde suyunuzu ölçtürün tansiyonunuz yüksekse önemseyin.öyle işte benimde suyum az olduğu için bu hastalıktan şüphelendiler yarınsonuçlarımı alıcam hakkımızda hayırlısı artık :))

zaten aramızdaki fark o biz bilmiyoruz neyle karşılaşacağız ama sen bildiğin için daha zor

valla çağlayanın siparişi yanlış geldi diye biliyorum fatmanınki bugün gelecekti ama gelmedi galiba

Canım inan ki bilmemek çok daha iyi

Geçen gittiğimde doktoruma sonda da takılacak mı diye sordum. Çünkü pek çok arkadaşım sonda takılmadan sezeryanla dogum yaptılar. Mesanenin yapışması riskine karşı ben taktırıyorum dedi
Of ya zaten beni o mahvetmişti

Çaglayan'a yanlış mı gelmiş? Fatmacım sen de siparişlerin gelince bir şeyler yazarsan iyi olur canım.

güzelim beng geçn civilimin mağazasında birşeyler aldım kadife battaniye felan genelde çok adi ürün yok ...penye de alacaktım sonra alırım diye bıraktım fena değildi çeşitler ...

kızlar aşağıda bi sürü kişi var ama muhabbet yok hayırdır.
bende birazdan çıkıcam gezmeğe gitcez:)ben bu hafta abarttımmı ne gerçi ev oturmasına gitcez hemde karşı apartamana ama yinede bazen kendime kızıyorum da.

boşver güzelim gezmene bak ..kafan dağılır ben buseden etkilendim sanırım yarın sonuçlalrımı çıkıyor bekliyoruz ( ben de çıkacaktıkm ama soğuktan korktum ..

boşver güzelim gezmene bak ..kafan dağılır ben buseden etkilendim sanırım yarın sonuçlalrımı çıkıyor bekliyoruz ( ben de çıkacaktıkm ama soğuktan korktum ..

sorma canım yaa buse beni de çok etkiledi hem sevindim hem üzüldüm.allah yardımcısı olsun.seninde inş sonuçların güzel çıkar.bende salı günü gitcem kontrole bakalım ne diycek.çok şükür kanama da durdu.

selam kızlarr ben geldiimm

dışlarısı hakikaten çoook soğuk.sıkı sıkı giymemem rağmen yinede üşüdüm.yürüyüşümü kısa kesip eve geldimm.yemek yaptım kendi yemeğimi aldım tepsiyle koltukta bi elimde çatal kaşık bi elimde pc debeleniyorumm

kar biraz erimişş sabahki kadar ddiil ama size birkaç kar manzarası çektiimm

Eklentiler

• $DSC02466.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC02469.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC02467.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC02472.webp
    36 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC02468.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC02473.webp
    44 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC02474.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 33

hey gidi ankara diyorum ben sadece ..ankara saplantısı olan ve istanbuldan nefret etsede burda yaşamak zorunda olan biri olarak (

kızlar ben mont olayına bir çözüm bulamadım şu pançolar var kaşe olanlar onlardan istiyorum ama hep kazak tipli iince olanlardan var istanbulda bildiğiniz bir yerde varsa yada gözünüze çarparsa haber verin lütfen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…