- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
fatmacım eylülü öp benim için kuzum hasta hasta yeni yaşına giriyor,sağlıkla yaşasın inşallahBu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün
Fatmacım hepinize geçmiş olsun veeee eylül kızımızında doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu senelere
fatmacım eylülü öp benim için kuzum hasta hasta yeni yaşına giriyor,sağlıkla yaşasın inşallah
Fatmacım Eylül'ün dogum günü kutlu olsun. Nice yıllara inşallah :)
Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. nikahmalzemeleri.com'dan sipariş veren oldu mu?
çağlayanla fatma verdi sanırım
Teşekkür ederim melocum. Nasıl acaba?
Ya arkadaşlar ben hani başımdan da geçti ama yine dogumdan çok korkuyorum ya.
Birincide bilmiyorsun, ama şimdi başıma gelecekleri bildikçe iyice stres yapmaya başladım
zaten aramızdaki fark o biz bilmiyoruz neyle karşılaşacağız ama sen bildiğin için daha zor
valla çağlayanın siparişi yanlış geldi diye biliyorum fatmanınki bugün gelecekti ama gelmedi galiba
kızlar aranızda civilimden penye battaniye alan varmı?
hangi markaydı ve kalitesi nasıldı?
mesela alttakiler hoşuma gitti ama nasıl acaba?
534 Bebessi Penye Ar ve Zrafa Nakl Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
1550 Zuff Penye Ar Nakl Battaniye | Zuff | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
kızlar aşağıda bi sürü kişi var ama muhabbet yok hayırdır.
bende birazdan çıkıcam gezmeğe gitcez:)ben bu hafta abarttımmı ne gerçi ev oturmasına gitcez hemde karşı apartamana ama yinede bazen kendime kızıyorum da.
boşver güzelim gezmene bak ..kafan dağılır ben buseden etkilendim sanırım yarın sonuçlalrımı çıkıyor bekliyoruz( ben de çıkacaktıkm ama soğuktan korktum ..
selam kızlarr ben geldiimm
dışlarısı hakikaten çoook soğuk.sıkı sıkı giymemem rağmen yinede üşüdüm.yürüyüşümü kısa kesip eve geldimm.yemek yaptım kendi yemeğimi aldım tepsiyle koltukta bi elimde çatal kaşık bi elimde pc debeleniyorumm
kar biraz erimişş sabahki kadar ddiil ama size birkaç kar manzarası çektiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?