2011 Şubat Anneleri

benim montta biraz geriyo düğmeleri ileri alıcam birazdan..fermuarı kapanıyo ama geriyo birazzz bakalım çıkarabilicezmi bu kışı bunla

canım ben koton dan bi panço aldım yünn acaip sıcak tutuyoo battaniye gibi:89:

kızlar bugün tahlili yapıldı tekrar ve diyet işe yaramış. çok mutluyum ilaç kullanmadan diyete devam. aslında çok mutlu gelmiştim eve ama ağlıyorum yarım saattir duygulandım ve telaşlandım çok Busemi okuyunca. o yüzden yazamadım hemen.

canım emeklerinin mükafatını alacaksın inşallahh sen içini ferah tut

[/B]
sağol canım aynen dediğin gibi oldu, sen de dikkat et diyetine gerçekten faydası oldu 15 günde.

bu kadın hepimizin sinirini altüst etmeye yetti, takma canım ya sık dişini daha 1 ay. ondan sonra mumla arasa gene yoksun. yansın derdine hanımefendi.

2 saat tokluk baktı canım dahiliyecim, 95 çıktı aferini aldım dr.dan. keyfim yerine geldi sağol desteğin için

aman canım dikkatli ol, hazırlıklarını tamamla bir an önce. baksana bizim minikler de pek sabırsız çıktı
sağol tatlım

Eki Görüntüle 113674

kızlar ben bebek atta çantası olarak bunu kullancam uzun askısı var yanda fileleri var nasıl sizce
çok güzel, hem spor hem kullanışlı bişeye benziyor tatlım

kıyamam eylülümüz doğum gününü hasta hasta geçiriyor galiba, nice senelere ve çok geçmiş olsun canım

canım bundan sonra doktor ayda 1.5 kg alınması istenilen kiloymuş.hadi canım hayırlı haberlerle geç inşallahh.

hayırlı haberlerle gel canım benim.mrklandım şimdi.dua edicem canım sizin için

çok sağol canım, haberler güzel çok şükür))

yazılılarımı okumayı bitirdim nihayet 300 tane kağıt okudum ve 6.sınıflardan 80 üstü alabilen yok bakalım bunun hesabını nasıl vereceğiz ?e okula notlarımı gireceğim az sonra
e-okul öğğğğ okul!!!!!

allah ikisinin de yardımcısı olsun,çok duygulandım. inşallah allah yavrusunu Buseye bağışlar. topiğimizin ilk miniği HOŞGELDİN

kızlar yemek yedim ağırlık çöktüü ben gidim biraz uzanayımmm.hiç bişi yapasım yok zatennn görüşürüz:128:

birazdan foruma gidiyoruz kızlar e-bebk ve jokeri talan edip en son reladen çıkıcam bakalım neler var neler yok)) ateş ölçer falan bakıcaz. öptüm şimdilik hepinizi

benim bi montum oluyo hala allahtan ama son günleri babam güya bana bi panço dikip yollıycaktı ama hala tam düzelemedi adam dükkana ararda gidip geliyomuş.artık kızım doğar oğluma hamile kalınca giyerim :))

birazdan foruma gidiyoruz kızlar e-bebk ve jokeri talan edip en son reladen çıkıcam bakalım neler var neler yok)) ateş ölçer falan bakıcaz. öptüm şimdilik hepinizi
gez canım hakettin kaç çıktı sonuçların merak ettim

kızlar benim kızım çok şanslı olcak inş.az önce bi arkadaşım uğradı sadece umay hanımın odasını görmeye fisher price tan eğitici bi oyuncak getirmiş kuzucuğuma ayy çok mutlu oldum

kızlar benim kızım çok şanslı olcak inş.az önce bi arkadaşım uğradı sadece umay hanımın odasını görmeye fisher price tan eğitici bi oyuncak getirmiş kuzucuğuma ayy çok mutlu oldum

şansları kaderleri güzel olsun inş bebişlerimizin....maşallah cimcimeninn oyuncakları bile hazır....benimde eşim dünn canım ne zaman oyuncak alcaz biz kızımıza diyor

şenay gözün aydın sabahtan beri merak ediyordum seni çok sevindim boğazı keserek bu işin üstesinden geleceğiz sanırım

Kızlar hayırlı akşamlarnasılsınızzz
ben çok ama çok yoruldum bugün,eve geleli 2 saat oldu,ev için alışveriş yaptık,bebek için dalin sıvı çamaşır deterjanı ıslak mendili aldık,birde realde 2.99 a alttan çıtçıtlı atletler falan vardı aldık,sağolsun eşim bana kar botu aldı bana kalsa erteleyecektim ama çok fena ısrar etti al diye,bu arada realden aldık,realde kar botları var gayet güzeller,bir kısım 29.99 bir kısım 39.99 içi tüylü beyaz ve siyah rekte olanları var çok güzel botlaar meraklısına duyrulur,bu arada bimdeki uyku seti 5 para etmez gidip baktım,çok kötü ağır bir kokusu var valla başım döndü,yorganıda yorgan değil incecik bişey almadım kısacası,içime sinmedi,şuan battaniyeyle idare ederiz,doğalgazlı ev zaten,kadife tulumlar kadife battaniyeler yeterli sanırım, biraz bebek kendini toparlasın güzel kaliteli bir uyku seti alırım diye düşündüm,ha unutmadan istanbul tipi altında kar yağmur aman Allahım,aklı olan evden çıkmasın valla:))) alın salebinizi çabuk çorbanızı süt mısırınızı oturun evinizde,şükürki döndüm evime neydi bugün dışarının halii oy oy oyyy

inanmıyorum yaaa canım benim BUSEMMMM rabbim yar ve yardımcınız olsun bebişini ii olmasına çok sevindim sende biranönce iileşip meleğini kollarına alırsın inşallah ayy elim ayağım buz kesti birden yaa ikiside ii olsunlar yeterki dualarım sizinle cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…