- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar ben mont olayına bir çözüm bulamadım şu pançolar var kaşe olanlar onlardan istiyorum ama hep kazak tipli iince olanlardan var istanbulda bildiğiniz bir yerde varsa yada gözünüze çarparsa haber verin lütfen((
kızlar ben mont olayına bir çözüm bulamadım şu pançolar var kaşe olanlar onlardan istiyorum ama hep kazak tipli iince olanlardan var istanbulda bildiğiniz bir yerde varsa yada gözünüze çarparsa haber verin lütfen((
sağol canım aynen dediğin gibi oldu, sen de dikkat et diyetine gerçekten faydası oldu 15 günde.canım emeklerinin mükafatını alacaksın inşallahh sen içini ferah tut
[/B]
Günaydın kızlar dün gelemedim siteye ben sabah müdüreyle kavga ettik.Kendi hatasını bana yüklemeye çalıştı.Bende kabul etmedim bağrıştık falan çıkarın beni işten o zaman tazminatımlada hatanın tutarını karşılayın dedim o da tamam o zaman git dedi gidiyorum dedim ve toplandım gidiyorum aradı peşine gitme konuşalım dedi olur dedim geçtik eşimin odasına ordada bir bağrış çağrış kavga eşim dedi bende bırakıyorum diğer arkadaşlarda benimle gelmeye hazır bekliyorlar zaten sizden kimse memnun falan değil dedi.Böyle daha bir sürü şey sonucu bana işten ayrılma bak doğum olacak ozamana kadar çalış.İstersen bugünden itibaren ücretli izne çık karar senin dediler kabul etmedim ama ben 37.haftaya kadar çalışıcam o ama sonrası için birşey demiyorum dedim.
Böyle çok karmaşık ve yorucu bir gün geçirdim kızlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama RomeosununJulieti senin takımları çok beğendim çok güzel olmuşlar canım.Yasese dün msnden de demiştim canım hepsi çok güzel olmuş.hmmm başka başka moonsun82 maşallah oğluşa canım kocaman olmuş.Başka atladığım varsa kusura bakmayın arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar olmuş.
cabın merakla senden haber bekliyorum umarım seninde düşer,gerçi insülin kullanıp da sağlıklı doğuran da çok kişi var,bir de şuna dikkat et dahiliyeciler aman aman 1.saatler önemli kadındoğumcular ise bebek için önemli olan 2.saattir diyor
:
Kızlar günaydınn dün biz yine rahatsızlandık kanamam oldu yine doktora gittik nst ye felan soktu bu sefer sancı çıkmadı çıksaydı yatıracaktım artık seni dedi kendine çok dikkat et heran herşey olabilir en küçük sancıda su gelmesinde kanamada hemen geliyorsun dedi bizde tıpış tıpış evimize döndük bu akşam artık kızımın eşyalarını yıkayıp çantamı hazırlamam lazım bize ne olacağı belli olmaz artık
henüz geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bi terslik yoktur
bu arada dün doktora gittiğimde acil sezeryan geldi kızın evde suyu gelmiş onunda erkenmiş çocuk ters olduğu için doktor hemen sezeryana girdi ama çocuk o anda kanala girmiş ve yarım saat içinde normal doğum yapıp çıktı çok güzel bi bebekti allah annesine babasına bağışlasınnn
sağol tatlımgeçmiş olsun çağlayan yani Allah sana sabırlar versin arkadaşım.Ben devlette olduğum halde bazen amirlerime dayanamıyorum özelde bu işi sanırım daha da azıtıyorlar.Sen o işe çok fazla ihtiyacı olan ve orada çalışmaya mecbur biride olabilirdin.Yaptıkları hak mı yani.Ama her yerde aynı benim görümcemde muhasebeci ve o da doğum öncesi aynı şeyleri yaşamıştı.Çok kötü günler geçirdi anlayışsız patronları yüzünden.Oda eşi ile aynı yerde çalışıyordu.Eşi teknikerdi bu olumsuzluklar yüzünden ikiside işten ayrılmak zorunda kaldı.Ama şimdi buldukları işlerinden çooookk daha memnunlar.Her şeyde bir hayır var derler ya inş seninki de öyle olur canım benim.
canım şu sıra randevunda olmalısın hadi iyi haberlerle gel bekliyoruz
çok güzel, hem spor hem kullanışlı bişeye benziyor tatlımEki Görüntüle 113674
kızlar ben bebek atta çantası olarak bunu kullancam uzun askısı var yanda fileleri var nasıl sizce
günaydın kızlar
sabah 9 dan beri seminerdeydim yeni geldim
gece boyu doğru dürüst uyumadım Eylül hastaydı grip olmuş ateşler içinde şimdide uyuyor
eşimde hasta bende kendimi kötü hissediyorum
lapa lapa kar yağdı burayada ancak çok tutmadı
bebiş kıyafetleri ütülenecek bir sürü iş var bugün çantamı hazırlıyorum Allah izin verirse
şimdilik öptüm sizleri
mucakkkkk
canım bundan sonra doktor ayda 1.5 kg alınması istenilen kiloymuş.hadi canım hayırlı haberlerle geç inşallahh.
hayırlı haberlerle gel canım benim.mrklandım şimdi.dua edicem canım sizin için
e-okul öğğğğ okul!!!!!yazılılarımı okumayı bitirdim nihayet 300 tane kağıt okudum ve 6.sınıflardan 80 üstü alabilen yok bakalım bunun hesabını nasıl vereceğiz ?e okula notlarımı gireceğim az sonra
Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar
Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.
gez canım hakettin kaç çıktı sonuçların merak ettimbirazdan foruma gidiyoruz kızlar e-bebk ve jokeri talan edip en son reladen çıkıcam bakalım neler var neler yok)) ateş ölçer falan bakıcaz. öptüm şimdilik hepinizi
kızlar benim kızım çok şanslı olcak inş.az önce bi arkadaşım uğradı sadece umay hanımın odasını görmeye fisher price tan eğitici bi oyuncak getirmiş kuzucuğuma ayy çok mutlu oldum
Busemm'in msj hiç birşey almadan direk yazıyorum kızlar
Merhaba bebeğimi dün 17:00da sezeryanla doğurdum.Şuan yoğun bakımda ama durumu çok iyiyimş.
1.400gr 40 cm. Konuşmam yasak diye tel.cevap veremiyorum.Erken doğumumun sebebi preklemsi,hala gözlem altındayım.Dualarınız benimle olsun.Hepinizi öptüm.
çok sıkıcı bir akşammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?