preklemsi bu nasıl bir hastalık mı anlamadım.erken dogum yapan arkadaşımızın bebeğine allah uzun ömür versin
Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün
kızlar bugün tahlili yapıldı tekrar ve diyet işe yaramış. çok mutluyum ilaç kullanmadan diyete devam. aslında çok mutlu gelmiştim eve ama ağlıyorum yarım saattir duygulandım ve telaşlandım çok Busemi okuyunca. o yüzden yazamadım hemen.
gez canım hakettin kaç çıktı sonuçların merak ettim
sağol Nurcumgözünaydın şenaycım....
şenay gözün aydın sabahtan beri merak ediyordum seni çok sevindim boğazı keserek bu işin üstesinden geleceğiz sanırım
kızlar hepinize iyi akşamlar saatlerir bilg başında bebek arabası bakıyorum ve çıldırma noktasına geldim birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor.İşin berbat tarafıysa okuduklarımdan anladığım kadarıyla bebek 1 yaşına gelene dek hantal ama bebek için rahat arabalardan alıp sonrasında birde baston puset tabir edilen arabalardan almak zorunda kalacağızBu konuda kararını vermiş olan yada tecrübesi olan var mı aranızda?
biz sipariş verdik manikcim normal araba rahatlığında baston alacağız
çift yönlü ve dönebiliyor ağırlığı 5 kilo tek elle 4e katlanabiliyor,şu an fabrikada da bitmiş piyasaya çıkalı 2 ay falan oldu çok talep görmüş,baktık dokunduk hem sağlam hem hafif çok güzel
Baby 2 Go 8809 PROTON ift Ynl Bebek Arabas | | Ticaretmerkezi.com.tr
burdaki kırmızıdan 25o ye aldık ama gelecek daha
sağol canım hemen inceliyorumbiz sipariş verdik manikcim normal araba rahatlığında baston alacağız
çift yönlü ve dönebiliyor ağırlığı 5 kilo tek elle 4e katlanabiliyor,şu an fabrikada da bitmiş piyasaya çıkalı 2 ay falan oldu çok talep görmüş,baktık dokunduk hem sağlam hem hafif çok güzel
Baby 2 Go 8809 PROTON ift Ynl Bebek Arabas | | Ticaretmerkezi.com.tr
burdaki kırmızıdan 25o ye aldık ama gelecek daha
ben chicco'nun liteway modelini beğendim magazada da baktık fena değil gibi ama tam karar vermiş değiliz. hem 0 aydan itibaren kullanlılıyor çünkü tam yatıyor hem de baston modeli katlanıp minicik oluyor.
fotolar cok guzel canim aaah ahhh
koci$i özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?