2011 Şubat Anneleri

kek yaptım ama bir türlü kalıptan çıkmadı az yağlamışım.yada sıcakken çıkartmaya çalıştım.acaba soguyuncamı çıkardıki

preklemsi bu nasıl bir hastalık mı anlamadım.erken dogum yapan arkadaşımızın bebeğine allah uzun ömür versin

ben biraz anlattım sabah canım bizde dikkat edelim diye.tansiyon yükselmesiyle en çok belli eidyor kendini bir de bebeğin suyunun az olması ile doktorrun çok bilinçli olması gerekiyor.erkendoğumdan başka çaresi de yok..bir de fazla ödem de belirtisi...

kızlar hepinize iyi akşamlar saatlerir bilg başında bebek arabası bakıyorum ve çıldırma noktasına geldim birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor.İşin berbat tarafıysa okuduklarımdan anladığım kadarıyla bebek 1 yaşına gelene dek hantal ama bebek için rahat arabalardan alıp sonrasında birde baston puset tabir edilen arabalardan almak zorunda kalacağız Bu konuda kararını vermiş olan yada tecrübesi olan var mı aranızda?

biz sipariş verdik manikcim normal araba rahatlığında baston alacağız
çift yönlü ve dönebiliyor ağırlığı 5 kilo tek elle 4e katlanabiliyor,şu an fabrikada da bitmiş piyasaya çıkalı 2 ay falan oldu çok talep görmüş,baktık dokunduk hem sağlam hem hafif çok güzel
Baby 2 Go 8809 PROTON ift Ynl Bebek Arabas | | Ticaretmerkezi.com.tr
burdaki kırmızıdan 25o ye aldık ama gelecek daha

mrb kızlar benim 3.4 gündür akşamları miğdem bulanıyor kusuyorum dün daha çok kustum ama buğünde kustum sizdede oluyormu geçen hafta mide yanmam vardı şimdiyse bulantı işallah bi sıkıntı yoktur ben gibi olan var mı bebişim kığır kıpır ama endişeleniyorum çok lütfen cevap yazın

Bu arada kızlar 4 sene önce bugün bende saat 14.15 te kızımı dünyaya getirmiştim.Hey gidi günler hey hayat nekadar çabuk akıp gidiyor şimdi kocaman kız oldu abla olacak yakındaçok duygusalım bugün

canım eylül kızımızın doğum günü kutlu olsun.. daha nice nice yıllara inşallah

canım çok sevindim...kararlılığını ve hırsını takdir ve tebrik ediyorum

gez canım hakettin kaç çıktı sonuçların merak ettim

canım 70-120 arası olması gereken değerim 95 çıktı, 2 saat tokluk bakıldı normal kahvaltı sonrası.

gözünaydın şenaycım....
sağol Nurcum

şenay gözün aydın sabahtan beri merak ediyordum seni çok sevindim boğazı keserek bu işin üstesinden geleceğiz sanırım

evet canım, minikler sağlıklı tatlı olsun da anneleri tatlıları yemese de olur.

ben chicco'nun liteway modelini beğendim magazada da baktık fena değil gibi ama tam karar vermiş değiliz. hem 0 aydan itibaren kullanlılıyor çünkü tam yatıyor hem de baston modeli katlanıp minicik oluyor.

melocum senin arabayı hiç bir mağazada göremedim, aslında bir bakıp incelemek istiyordum. zaten ya chicconunkini alıcaz ya da görüp inceleyebilirsek seninkini.
sen gelince bi daha yorumunu yazarsın artık bize

selam kızlaarr
Ankara da süper bir kar varr.dışarısı bembeyaz bizde eşimle giyindik sıkı sıkı çıktık biraz öncee..lapa lapa kar altında dolaştık kar topu oynadık.(işte tabi ben oynaayamadım eğilmekte zorluk çektim eşimde atmadı malumm öyle debelendik işte) kara oğlumuzun adını yazdık fotoğraf falan çektirdikk.çok güzeldii
eşimle kk hakkında konuştum.buseemi anlattım.oda çok etkilendi.minicik doğmuşş inşallah sağlıkla evlerine dönerler dedi.

sizlere eşlerinizede çookk selam söyledii.hepinize hayırlı doğumlar dilediii

ben chicco'nun liteway modelini beğendim magazada da baktık fena değil gibi ama tam karar vermiş değiliz. hem 0 aydan itibaren kullanlılıyor çünkü tam yatıyor hem de baston modeli katlanıp minicik oluyor.

bu modali bende çok beğendim ancak çift yönlü değil diye biraz soğudum açıkcası

bu arada fatmacım kızının doğum günü kutlu olsunnn nice seneler inşallahh

şenaycım ben biliyordum bişi çıkmayacağını gözün aydınnn.çok sevindimm.aynen devamm.

size taze tze akşam karından foto kareleri getirdiiimmmmm

Eklentiler

• $DSC02486.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC02481.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSC02475.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC02483.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC02477.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…