2011 Şubat Anneleri

kızlar hani hamilelikte hurma çok iyiymiş yaaa

şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı

Cnm çok sağolasın , afiyet olsun sanada, aynen dediğin gibi oldu, hepimiz hastayız, ama ben ilk günlere nazaran iyi sayılırım, antibiyotiğe devam... kağanda iyi olsun artık ya, 1 hafta antibiyotik verdi dr onada, sonrasında kontrole gidecekmişiz,
çocuk surup içmiyor diye yatırıp şırıngayla sıkıyorum ağzına bide burnunuda yatırıp temizlediğim için şurup der demez yada burun temizleme aletini görür görmez arkasına bakmadan kaçıyor, ama ne yapayım herşey onun iyiliği için, ilaç vermezsem iyileşemez ki çok kötü olmuş boğazları... burnu tıkalı oluncada gece uykusuna dalamıyor mecburen önce spreyleyip sonra açıyorum burnunu, oda çığlık çığlık bağırıp kaçmaya çalışıyor bu esnada, neyseki dr ateş düşürücüsünü değiştirdide ateşi biraz düzeldi, ateş hepsinden zor, inş. kısa zamanda bunuda atlatıcaz

kendin olunca her şekilde idare ediyosunda çocuk hasta olunca elin kolun bağlanıyorr çok daha fazla etkileniyor insan.canım yaa kıyamam.inşallah en kısa zamanda başta kağan olmak üzere hepiniz iyileşirsinizz

burcucum canim yaa
gecmis olsun
yururken lutfen daha dikkatli ol
kuzucugun iyi olmasina sevindim

Cnm çok sağolasın, ağırlık merkezimiz değişti artık önden kocaman bi göbük benden bir adım önde olunca tehlikeli olabiliyor, ayakkabılar fln da düz aslında ama ufak basamak gibi bişi işte yaklaşık 4 parmak kalınlığında mermere takıldım sonrasında güm

şimdi bu hurma hangi hurma.hani şu ramazanda yediğimiz hurmamı yoksa büyük elma gibi gibi olan meyve hurmamı benim aklım karıştı

Cnm hangisi olduğu kon konusunda hiç bi fikrim yok... ama zannımca ikisininde içeriği aynı olabilir, cinsleri farklıdır bence,çok yenilirse doğuma neden olabiliyormuş onu biliyorum, son haftalarda yenilincede doğumu kolaylaştırıyormuş, kurandada böyle geçiyormuş

kendin olunca her şekilde idare ediyosunda çocuk hasta olunca elin kolun bağlanıyorr çok daha fazla etkileniyor insan.canım yaa kıyamam.inşallah en kısa zamanda başta kağan olmak üzere hepiniz iyileşirsinizz

Öyle cnm gerçekten, tek kendim hastayken yatıp dinlenebiliyordum, kağanada bulaşınca gece uykusunu bile uyuyamadım gözlerimin altı morarıp çukurlaştı resmen,
Şimdi saat 2:30 da yine antibiyotiğini vericem sonrasındada ateş düşürücüsünü, zorlu bir maraton beni bekliyor...

Son düzenleme:
Uyanmasın uykusu açılmasın diye antibiyotiği azcık sütle karıştırdım biberonda, uyurken süt sandı içti, yarım saat sonrada ateş düşürücü var, onda kesin uyanacak:18:

Uyanmasın uykusu açılmasın diye antibiyotiği azcık sütle karıştırdım biberonda, uyurken süt sandı içti, yarım saat sonrada ateş düşürücü var, onda kesin uyanacak:18:

bu antibiyotiklerde saatli olduğu için nöbet tutturuyo insana.canım yaa yazııkkk uykuusunda anlamadı demek.inşallah çabuk toparlarr.

Ay canim anneliik böyle iste sanirim geceni gündüzüne katiyorsun Allah acil sifalar versin tez zamanda ins.

Ay canim anneliik böyle iste sanirim geceni gündüzüne katiyorsun Allah acil sifalar versin tez zamanda ins.

Sağolasın cnm, öğlende bu şekil vermeye çalışmıştım ilaç olduğunu anladı ağzına bile sürdürmedi kerata, kaçtı direk, şimdi nasılsa uyku sersemi farketmedi heh he, masumum benim ya

Kızlar ben şu ateş düşürücüyüde vereyimde yatayım, feci uyku bastırdı, iyi geceler datlu datlu rüyalar sizeeee

Benim kiz uyutmuyor beni döner tekme bazen disina cikacak gibi oluyor ins dogdugunda akilli uslu olur kizcem

maş kuzuya, inş sakin bir çocuk olur cnm, kağanda böyle hareketliydi hamişken,hele doğumdan bir iki gün önce o kadar hareketlenmişti ki 5-6 saat hiç durmadı, sıkışmış çocuk içerde yerde yok :))) yeni doğduğunda bile kıpır kıpırdı, şimdide aynen aynı kuduruk

Allah desene hareketli olcak kizcem saglikli olsunlarda. Buarada uyku sersemi olmasi isine gelmis oh sifa olsun kuzuya ins.iyi gecelermi desem sabahlarmi desem:79:

teşekkür ederiizzz.

ya bende alıcam onlardan joker görmedim hiç gittğim yerlerde ama mothercare de varmış.ucuzmuş hakkaten.nasıl bişi iyimii.

canım joker ankamallde ve cepada var aklında bulunsun....hurma doğumu kolaylaştırıyor ramazanda yediğimiz hurma...doğumdan 2 ay önce falan günde 2 3 tane falan yemek son zamanlarda sayıyı arttırmak lazımmış ben başladım yemeye...burayada yazmıştım ama ....
Sağolasın cnm, öğlende bu şekil vermeye çalışmıştım ilaç olduğunu anladı ağzına bile sürdürmedi kerata, kaçtı direk, şimdi nasılsa uyku sersemi farketmedi heh he, masumum benim ya
geçmiş olsunn burcucum....
günaydın kızlar,
ne soğuk bir hava var dondummm :119:

hepinizee günaydın...

günaydın arkadaşlar...bugün yine bembeyazz bi sabah var ankarada birazdan çıkıcaz bakalım eşimlee...çok güzell

günaydın ....
babaanne,hala ve dedemizi çağırdık kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün,park yatağını kuracağız.haftaya da eşyalarını yıkar yerleştirirz çantayı hazırlarız

gunaydın canım..
bızımde bugun anneannemız dedemız ve teyzelerımız var kahvaltı yapıcaz bızde bugun camasırları yıkayalım dıoduk ama sankı bıraz daha mı dursun acaba dıodum 30 haftamı doldurayımda olmazsa ole yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…