2011 Şubat Anneleri

Sallama işini ben inan hiç düşünmedim ilk zamanlarda bebekler sallanmaz diye düşünüyorum ama çünkü onlar genelde memede uyuya kalıyor zaten bence sende bu beşikten alsan bile sallamassın onun çalışması için bir mantığı vardır heralde yatağın güzel ama canım güzel günlerde kullan

günaydın kızlar,
kaburgam yine acip batıyor kafayı yicem
2 gündür oğlumun hareketlerini pek hissetmiyorum normal midir ?_

Günaydın canım.Benimde kızım böyle yaramazlık yapıyor teyzesi hareket etmemeside normal canım uyuyorlardır panik yapma sakın dün benimkide uyuyordu panik oldum ne oldu bu kıza diye sonra bir uyandı pir uyandı karşıma geçen herkes minik kızımı seyretti :))

Günaydın canım.bir kaç günde olsa güzel bir gün geçirmişsin ne güzel.Afiyet olsun yarasın minik kuzuya annesi :))

günaydın güzel anneler nasılsınız bugün çoook soğuk uykuda tutmadı sabah sabah uyandım işlerimi yaptım filan bi uraya bakim dedim

BUSEEMMcanım çok geçmiş olsunn oğluşunla bir an önce evinizede dönersiniz inş ilk bebişimiz aceleci ama sağlıklı olsunda bizimkilerin abisi olsun kendinize iyi bakın

günaydınnn güzel anneler tatlı bebişler
hepinize sağlıklı güzel haftalar olsun
umarım herkes iyidir
geçmişi okuyamadım

BUSEMMM dualarımız seninle... Heyecanla senden gelicek iyi haberleri bekliyoruz :))

(Kızlar şu bebek şekeri malzemeleri için ne olur bana bir site önerin :))

selam kızlar bende dün gece sıkıntılı bir gece geçirdim akşam sol tarafıma belimin boşşluğuna bir ağrı sağlanmıştıı.midemde bulanıyordu.sanırım akşam gittiğimiz yerde ev çoookk sıcaktııı.azıcık pencere açtıkk ben ordan soğuk aldım hemen galibaa neyse yattımmm.nasıl batıyo sol tarafımm ağlayacam artık acıdann.eşimde garipp iyice sokuluyo bana hani canım yanıyo ya şefkat gösteriyo bide ben çok severdim öyle sırnaşık uyumayıı.ayy ama dayanamıyorum yaniii fenalıklar basıyooo.neyse kalktım zorla bende mekan değiştim küçük odaya tekli yatağa gittimm.sarındım sarmalandımmm neyse zorda olsa uyudumm.sabah eşim işe giderken uyandımm oda beni arıyomuş evin içinde.ama sabah kalktığımda boğazımm acıyordu hala acıyoo.sanırım hasta oluyorumm pööffff....sonra geri yattımm anca kalkabildimm.kahvaltı yapıcam şimdiii.

günaydın kızlar tünaydın mı desem :26:
kızımla uykumuzu aldık pekmezimizi içip kahvaltımızı yaptık ve hemen size koştuk
daha bu sabah yazdıklarınızı okuyamadım hemen okuyayım kızım da kolunu kasığıma koydu zor yazıyorum

aaa erken dogummu var kızlar gecmıs sayfalarda

canım ben de bu yataktan alcam da senin görüp yorumunu bekledim biz sadece sallanma özelliğinden dolayı onu almayı düşünüyoruz. sen sallanma acaba zararlı mı deyince hemen bi araştırma yaptım nette uzmanlar hafif şiddette 10-15 dak lık sallamaların bebeği rahatlattığını anne karnındaki huzuru verdiğini söylüyor doğumdan 6. aya kadar kucakta yada beşikte hafif hafif sallanabilirmiş bebek ama ayakta ve battaniyede sallamak uygun değilmiş beyine zarar verebilirmiş
yani bence için rahat olsun uzun süre sallamazsın üründen başka şikayetin yoksa ben sipariş vercem bide içinde yatak var yazıyo extradan yatak aldın mı o yeterli mi? :97:

günaydın kızlarrrrr yada tünaydın diyim nasılsınız geçmişi okuyamıyorum busem haricinde herhangi bişe varmıı ?

sallama konusunda bende aynı şeyleri duymuştum.bebekler anne karnındayken bizim hareketlerimizden yürüyüşümüzden dolayı içerde hafif hafif sallandıklarından doğduklarındada bu şekilde hafif sallantıları tanıyor ve sakinleşiyorlarmışş.

evet canım "yine" sitede bişiler var zor açıyo mesaj yazılmıyo falan
sen nasıl oldun boğazım ağrıyo demişsin zencefilli bal ye aman hasta olma canım

canım sıcak süt içince biraz iyi oldu ama heryerim ağrıyoo.burnum akıyoo bi hoşum yaniii birazdan gidip uzanıcam yineee

herkese ii günler kızlarr

geçmiş olsun cnm portakal suyu sık iç bol bol havalar çok fena hele ankara nasıldı haberlerde gördüm çok dikkat et kendine ve meteciğe

tünaydınn cnm hoşgeldiniz
aaa erken dogummu var kızlar gecmıs sayfalarda
evt imp busemm erken doğum yaptı cnm ama çok şküür ikiside iiler inş bebişimiz küvezde tez zamanda çıkıp evlerine dönerler inş
slm esraa hoşgeldin cnmm nasılsınız oğluşunlaa
günaydın kızlarrrrr yada tünaydın diyim nasılsınız geçmişi okuyamıyorum busem haricinde herhangi bişe varmıı ?

tünaydın cnm bende yetişemiyorum artık geçmişe bu kez sizinle sohbet edemiyorum hep geriden takipp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…