günaydıın kızlaaar... uyanmak çalışmaaak çok zoor...sıcacık yataktan kalktımda geldim walla daha afyonum patlamadı...akşama anca ayılcam galiba 2 gündürde gece uyku tutmuyo zaten dün gece 2.30da cumartesi gecede 4.30da oda değiştirerek anca uyuyabildim... kocişimi bırakıp mekan değiştirdimde anca girdi uyku... oda yazık yanında bulamayınca beni panikle oda oda beni arıyo
neyse böyle işte...size bişi sorcam...daha dogrusu tecrübeli anneler bilir galiba bunu...bebeği ne zaman sallamaya başlıyosunuz? şimdi nerden çıktı bu diyeceksiniz...ben hepsiburadadan maxima swing otomatik sallanan bebek yatağı aldım..park yataklardan, geldi kurduk, sallayan aparatı kırık çıktı neyse garantiye göndercektikte sonra bebeğin bu kadar sallanması belki zarar verir diye düşündük.korktuk..:18: çünkü ilk altıay kullanılabiliyo sallanma kısmı ve gayet salıncak gibi durmadan10-20-30 dakkalık zamanlarla sallanabiliyo...iyi güzelde hani bebeğin boynuna filan zarar verirmi? onu iade edip normal park yatak alayım dimi? bebeği ilk zaman sallamak zarar verirmi acaba?ayy ne güzel alıp kurtulmuştum yatak olayından.şimdi tekrar araştır bak, dolaş...çok çabuk sıkılıyo bide benim herif.. 2 bi yere gitsek üflemeye püflemeye başlıyo uyuz oluyom bendebakalım hafta sonu dolaşacaz heralde yine tüm şehri.. bide kızımızı görcez inşallah... çok özledim 5 hafta olcak görmeyeli, kaç kğ oldu, sağlığı nasıl, bize yüzünü gösterecekmi... çatlıyorum meraktan... allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versinde merak duyalım keşke sadece...bu ara bi korku bastırdı zaten niyeyese...allahım hayırlısını, sağlıklısını verir inş hepimize kızlar..
yatak bu MAXIMA SWING YATAK-MAVİ - Ürün Kategorileri
günaydın kızlar,
kaburgam yine acip batıyor kafayı yicem
2 gündür oğlumun hareketlerini pek hissetmiyorum normal midir ?_
günaydııın herkese...
ya kızlar sizinle muhabbet etmeyi özlemişim,bikaç gündür annemdeydim,özlem giderdik biraz annecimle ve babacımla...ya ben artık geceleri çok zor uyuyorum,kaç kez kalkıyorum,artık tuvalete taşınmayı düşünüyorum:) ayrıca karnım çok büyüdü yaa,hareketlerim kısıtlandı artık bayaa,çok oturduğumda sırtımda bişiler batıyo...çok acıktık biz kızımla gidip kahvaltı yapalım bari...eeee sizler nasılsınız bakalım,daha tam okuyamadım geçmişi,ama bi arkadaş doğum mu yaptı yoksa ben yanlış mı anladım...
günaydınn annişlerimmm.offf offf kar izmire de yağıyooooooooooooooo
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün çoook soğuk uykuda tutmadı sabah sabah uyandım işlerimi yaptım filan bi uraya bakim dedim
BUSEEMMcanım çok geçmiş olsunn oğluşunla bir an önce evinizede dönersiniz inş ilk bebişimiz aceleci ama sağlıklı olsunda bizimkilerin abisi olsun kendinize iyi bakın
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün çoook soğuk uykuda tutmadı sabah sabah uyandım işlerimi yaptım filan bi uraya bakim dedim
BUSEEMMcanım çok geçmiş olsunn oğluşunla bir an önce evinizede dönersiniz inş ilk bebişimiz aceleci ama sağlıklı olsunda bizimkilerin abisi olsun kendinize iyi bakın
günaydıın kızlaaar... uyanmak çalışmaaak çok zoor...sıcacık yataktan kalktımda geldim walla daha afyonum patlamadı...akşama anca ayılcam galiba 2 gündürde gece uyku tutmuyo zaten dün gece 2.30da cumartesi gecede 4.30da oda değiştirerek anca uyuyabildim... kocişimi bırakıp mekan değiştirdimde anca girdi uyku... oda yazık yanında bulamayınca beni panikle oda oda beni arıyo
neyse böyle işte...size bişi sorcam...daha dogrusu tecrübeli anneler bilir galiba bunu...bebeği ne zaman sallamaya başlıyosunuz? şimdi nerden çıktı bu diyeceksiniz...ben hepsiburadadan maxima swing otomatik sallanan bebek yatağı aldım..park yataklardan, geldi kurduk, sallayan aparatı kırık çıktı neyse garantiye göndercektikte sonra bebeğin bu kadar sallanması belki zarar verir diye düşündük.korktuk..:18: çünkü ilk altıay kullanılabiliyo sallanma kısmı ve gayet salıncak gibi durmadan10-20-30 dakkalık zamanlarla sallanabiliyo...iyi güzelde hani bebeğin boynuna filan zarar verirmi? onu iade edip normal park yatak alayım dimi? bebeği ilk zaman sallamak zarar verirmi acaba?ayy ne güzel alıp kurtulmuştum yatak olayından.şimdi tekrar araştır bak, dolaş...çok çabuk sıkılıyo bide benim herif.. 2 bi yere gitsek üflemeye püflemeye başlıyo uyuz oluyom bendebakalım hafta sonu dolaşacaz heralde yine tüm şehri.. bide kızımızı görcez inşallah... çok özledim 5 hafta olcak görmeyeli, kaç kğ oldu, sağlığı nasıl, bize yüzünü gösterecekmi... çatlıyorum meraktan... allahım hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versinde merak duyalım keşke sadece...bu ara bi korku bastırdı zaten niyeyese...allahım hayırlısını, sağlıklısını verir inş hepimize kızlar..
yatak bu MAXIMA SWING YATAK-MAVİ - Ürün Kategorileri
ya bu sitede yine bişimi var bi topiği 10 dakikada açıyoo sinir olduummmm
evet canım "yine" sitede bişiler var zor açıyo mesaj yazılmıyo falan
sen nasıl oldun boğazım ağrıyo demişsin zencefilli bal ye aman hasta olma canım
geçmiş olsun cnm portakal suyu sık iç bol bol havalar çok fena hele ankara nasıldı haberlerde gördüm çok dikkat et kendine ve meteciğeselam kızlar bende dün gece sıkıntılı bir gece geçirdimakşam sol tarafıma belimin boşşluğuna bir ağrı sağlanmıştıı.midemde bulanıyordu.sanırım akşam gittiğimiz yerde ev çoookk sıcaktııı.azıcık pencere açtıkk ben ordan soğuk aldım hemen galibaa neyse yattımmm.nasıl batıyo sol tarafımm ağlayacam artık acıdann.eşimde garipp iyice sokuluyo bana hani canım yanıyo ya şefkat gösteriyo bide ben çok severdim öyle sırnaşık uyumayıı.ayy ama dayanamıyorum yaniii fenalıklar basıyooo.neyse kalktım zorla bende mekan değiştim küçük odaya tekli yatağa gittimm.sarındım sarmalandımmm neyse zorda olsa uyudumm.sabah eşim işe giderken uyandımm oda beni arıyomuş evin içinde.ama sabah kalktığımda boğazımm acıyordu hala acıyoo.sanırım hasta oluyorumm pööffff....sonra geri yattımm anca kalkabildimm.kahvaltı yapıcam şimdiii.
tünaydınn cnm hoşgeldinizgünaydın kızlar tünaydın mı desem :26:
kızımla uykumuzu aldık pekmezimizi içip kahvaltımızı yaptık ve hemen size koştuk
daha bu sabah yazdıklarınızı okuyamadım hemen okuyayım kızım da kolunu kasığıma koydu zor yazıyorum
evt imp busemm erken doğum yaptı cnm ama çok şküür ikiside iiler inş bebişimiz küvezde tez zamanda çıkıp evlerine dönerler inşaaa erken dogummu var kızlar gecmıs sayfalarda
slm esraa hoşgeldin cnmm nasılsınız oğluşunlaaHerkese selaam
günaydın kızlarrrrr yada tünaydın diyim nasılsınız geçmişi okuyamıyorum busem haricinde herhangi bişe varmıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?