günaydın arkadaşlar ben bu sabah erkenciyim yine :)
son 1 gün bugünde biterse yarın miniğimi görcem
bööle 10 gün 10 gün olunca günlerde çabuk geçiyo 54 olmuşum bile:)
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımm bu sabah zor kalktım valla hava cok soğukk şimdide masanın altına elektrikli soba yaktım öyle çalışıyorummm
günaydın kızlar..
zaman çabuk geçiyo az kaldı meleklerimizle kavuşmaya...
heycanlımısınız...
kızlar düzenli için ilaçlarınızı...mağnezyum ishale yol açıyo olabilir, kan ilaçlarımızın kabızlık yapıcı etkisi var hatta...içmemezlik etmeyin, hem bebeişlerimize hemde bize çok faydası var ialaçların..
gunaydin kizlar
bizde bugun erkenciyiz
kahvaltimizi yaptik sutumuzu ictik
tekrar yataga girdik
fakat birseyi unuttuk
keçiboynuzu pekmezini icmeyi unuttumkizlar sizde için çok yarayisli
günaydn güzel anneler ve minik bebişlerii herkes iyidir umarım biziyiyiz oglumla geldik işe çalışıyoruz yinee sayemde minik oğlum çalışmayı hiç sevmeyecek
inş düzelmiştir canım sen dinlenseydin bari haftasonu bol bol
gözdecim cts bol bol dinlendiim pazarda öyle bir yürüyüş yaptık ama kendimi kaptrmısım 3 saat yürümüşüz eşimle yuhh dediimm eve geldiğimde cok yorgun düştüğümü anladımm ama ctesi herşeye değdi uzun zamndır ilk defaa 11:15 te kalktımm inanamıyorum kendimee
günaydın çağlayancım valla eşim giderken kalktım kahvaltımı yaptım ama şimdi uyku bastırmaya başladı azcık tv karşısında uzanma planları yapıyorum söölemesi ayıpGünaydın güzel anneler,çalışan anneler kolay gelsin hepinize
Evde olan güzel hamişlerde sıcacık yatak bırakılıp hiç kalkınırmı uyasanıza öğlene kadar sıcacık yataklarınızda :))
inş düzelmiştir canım sen dinlenseydin bari haftasonu bol bol
gözdecim cts bol bol dinlendiim pazarda öyle bir yürüyüş yaptık ama kendimi kaptrmısım 3 saat yürümüşüz eşimle yuhh dediimm eve geldiğimde cok yorgun düştüğümü anladımm ama ctesi herşeye değdi uzun zamndır ilk defaa 11:15 te kalktımm inanamıyorum kendimee
ohhh iyi yapmışsın canım dinlen bol bol.aman yürüyüşünde dozunu kaçırmamak lazım doğumu başlatabiliyomuş allah korusun.
kuzum çalışan anneler demişken.. sigortalı çalışanlar ile ilgili doğum öncesinde ve sonrasında ne tür resmi işlemler yapılması gerek bi türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadım...
günaydın çağlayancım valla eşim giderken kalktım kahvaltımı yaptım ama şimdi uyku bastırmaya başladı azcık tv karşısında uzanma planları yapıyorum söölemesi ayıp
ohhh iyi yapmışsın canım dinlen bol bol.aman yürüyüşünde dozunu kaçırmamak lazım doğumu başlatabiliyomuş allah korusun.
ohhhhh afiyet olsun canım yarasın kuzuya bende şimdi buz gibi soğuğa rağmen gittim kendime bir kuşburnu yaptım geldim içim ısınsın azıcık
Günaydın güzel anneler,çalışan anneler kolay gelsin hepinize
Evde olan güzel hamişlerde sıcacık yatak bırakılıp hiç kalkınırmı uyasanıza öğlene kadar sıcacık yataklarınızda :))
evet yaa nedne böyle yapıyosunuz kızlar sıcacık yataklarınızı kendinizden mahrum bırakıyorsunuz.
ben dün 11 de uyandım kahvaltı temzilik felan bitti saat 2 de yine uyudum 3 te uyandım agda banyo felan yaptım akşam yemegi yedik kocişimlee sonra arkadasıma gittim oturmaya 11 de yine uyudum
sıkılmadımda degil ama ev gibisi yok tabii
ben kaçtım kızlar tv başında azcık uyuklayayım :))
öğlene doğru görüşürüz:)
Kızlar size birşey sorucam sandalyeden oturuyorum ya bütün gün şimdi arada sırada ayağa kalkmam gerektiğinde karnımın altında bir acıma oluyor sızı gibi birşey hissediyorum sizede böyle şeyler oluyormu ve neden olduğunu biliyormusunuz[/QUO
evet cnm benim de oluyo aynı şey çok oturduğum zaman,kasılma gibi bişey çok acıyo sonra da geçiyo ama bence normal,kafaya takılıcak bişi olduğunu sanmıyorum...
günaydın kızlar,
kaburgam yine acip batıyor kafayı yicem
2 gündür oğlumun hareketlerini pek hissetmiyorum normal midir ?_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?