- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
selam kızlar bende dün gece sıkıntılı bir gece geçirdimakşam sol tarafıma belimin boşşluğuna bir ağrı sağlanmıştıı.midemde bulanıyordu.sanırım akşam gittiğimiz yerde ev çoookk sıcaktııı.azıcık pencere açtıkk ben ordan soğuk aldım hemen galibaa neyse yattımmm.nasıl batıyo sol tarafımm ağlayacam artık acıdann.eşimde garipp iyice sokuluyo bana hani canım yanıyo ya şefkat gösteriyo bide ben çok severdim öyle sırnaşık uyumayıı.ayy ama dayanamıyorum yaniii fenalıklar basıyooo.neyse kalktım zorla bende mekan değiştim küçük odaya tekli yatağa gittimm.sarındım sarmalandımmm neyse zorda olsa uyudumm.sabah eşim işe giderken uyandımm oda beni arıyomuş evin içinde.ama sabah kalktığımda boğazımm acıyordu hala acıyoo.sanırım hasta oluyorumm pööffff....sonra geri yattımm anca kalkabildimm.kahvaltı yapıcam şimdiii.
pöffff bir msj yazmak için 10 dk bekliyorum sayfa açılmıyor yenilenmiyor.
Yeni gelen annişler hoşgeldiniz.Tek tek alıntı yapamıyorum yaparsam dahada geç açılıyor sayfalar
çağlayancım buseemmm erken doğum mu yapmış
geçmişi okuyamadım ben yaa çok ypğun ofis
Arkadaşlar bir sorum var size :) Ben şu bebek şekeri koymak için plastik biberonlardan istiyorum ama hangi siteden bakabilirim? UYgun fiyata acaba? Bebek şekeri süsleme için netten alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız site varmı acaba?
Hepiniz öptüm
canım geçmiş olsun son zamanlarda dikkat etmek lazım daha çok.selam kızlar bende dün gece sıkıntılı bir gece geçirdimakşam sol tarafıma belimin boşşluğuna bir ağrı sağlanmıştıı.midemde bulanıyordu.sanırım akşam gittiğimiz yerde ev çoookk sıcaktııı.azıcık pencere açtıkk ben ordan soğuk aldım hemen galibaa neyse yattımmm.nasıl batıyo sol tarafımm ağlayacam artık acıdann.eşimde garipp iyice sokuluyo bana hani canım yanıyo ya şefkat gösteriyo bide ben çok severdim öyle sırnaşık uyumayıı.ayy ama dayanamıyorum yaniii fenalıklar basıyooo.neyse kalktım zorla bende mekan değiştim küçük odaya tekli yatağa gittimm.sarındım sarmalandımmm neyse zorda olsa uyudumm.sabah eşim işe giderken uyandımm oda beni arıyomuş evin içinde.ama sabah kalktığımda boğazımm acıyordu hala acıyoo.sanırım hasta oluyorumm pööffff....sonra geri yattımm anca kalkabildimm.kahvaltı yapıcam şimdiii.
Uzun zamandan beri bende ilk defa 11de uyandım çok güzeldi sıcacık yatak sıcacık evimde :))
Elifçim güzel ve yoğun bir gün geçirmişsin sende rapor olayını ne yaptın devam mı sende 37.haftaya kadar
ben ocağın ilk haftası gelicemsonra cıkıccam caglayan ben bagkurluyum o yüzden rapor alamıyorum rapor alamadıgım içinde mecburen gelmek zorunda kalıyorum işe :85: yine arasıra gelirim ama öğleden sonraları gezmeye gelirim
evet canım 30.haftada geldi paşa beklemedi haftalarının daha dolmasını.
1.400 gr 40 cm'lik minik bir paşamız var artık
ya kızlar buse demiş ya bebeğim 30. haftada takılı kalmış tek doktorla yetinmeyin bir başka doktorada gidin diye neden öyle dediki acaba
Uzunca bir aradan sonra girebildim nihayettttt
ayy evet yaa uyuz oldum devamlı bakımsa bu siteee
ne oluyorkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?