2011 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım bu aralar kendimize çok dikkat etmemiz lazım bir hastalık kaparsak yandık yandık.Aman diyim c vitamini almayı unutmayın kızlar bizi en iyi koruyacak şey bu zamanda o

pöffff bir msj yazmak için 10 dk bekliyorum sayfa açılmıyor yenilenmiyor.

Yeni gelen annişler hoşgeldiniz.Tek tek alıntı yapamıyorum yaparsam dahada geç açılıyor sayfalar

slm kızlar ben geldim uyudummu uyumadımmı bilmem valla telefonlar bi yandan muge anlının sesi öbür yandan yarı uyur yarı uynaık ama dinlenmiş geldim tekrar aranıza.

canım o biberonlar nikahmalzemeleri.com da en ucuz fiyata 10 tanesi 5 tl ama adeti arttırınca pazarlıkla 10 tanesini 4,5 a bırakmışlardı bana.ama önce şunu sööliyim o siteden alışveriş yapan arkadaşlardan çok memnun olanlar da var memnun olmayanlarda haberin olsun.ben o sitenin yerinden elden aldım.

canım geçmiş olsun son zamanlarda dikkat etmek lazım daha çok.

Uzun zamandan beri bende ilk defa 11de uyandım çok güzeldi sıcacık yatak sıcacık evimde :))

Elifçim güzel ve yoğun bir gün geçirmişsin sende rapor olayını ne yaptın devam mı sende 37.haftaya kadar

ben ocağın ilk haftası gelicemsonra cıkıccam caglayan ben bagkurluyum o yüzden rapor alamıyorum rapor alamadıgım içinde mecburen gelmek zorunda kalıyorum işe :85: yine arasıra gelirim ama öğleden sonraları gezmeye gelirim

hmm anladım canım.Ohh gezmelere gelicen iş yerine ne güzel bende yarın alıyorum raporumu bakalım 37.haftaya kadar mesai devam edicek

ya kızlar buse demiş ya bebeğim 30. haftada takılı kalmış tek doktorla yetinmeyin bir başka doktorada gidin diye neden öyle dediki acaba

okadar mesaj yazdım ama tam gönderirken site bakımda diye mesaj çıktı çıldırdımm gitti yazdıklarımm

az önce tv yi pcyi kapattımmm gittim yattım.oğlumun dönencesinin müziğini açtımm biraz dinledik.şimdiden alışsınki doğduğunda tanıdık gelsin diye.biraz kitap okudum biraz uzandım falan.

az öncede portakal yedimm.ama burnum tıkalıı ağzımdan nefes almak zorundayımm oda midemi bulandırıyoo.tam hasta değilim ama iyi de değilimm.pöffff hiç bişi yapasımda yok.forumda beni sinir ediyorrr

ayy sonunda girebildim valla biz girmeyelim diyemi yapıyolar bu siteyi bööle

kızlar ne kadar da alışmışız biz buraya az site gidiyor hemen sinirler geriliyor
benimde hiç birşey yapasım yok çok alınganım herşeye hemen küsüyorum canım sıkılıyor yaaa
gerçi bu can sıkıntılarını arıyacağız
ya aslında evde yapılacak çok şey var ama yapasım yok eve gidip yemek yapasımda yok şu herşey aynı monotonlukta gidiyor yada bugün böyleyim herşey gözüme ters geliyor beni geriyor

düzeldi sanırım.
kızlar size ne diycem geçn akşam babası kızıma erzincan türküleri açtı nasıl tepiniyo benim sıpa valla bozuldum ama benim damarlarımdan besleniyo şimdi en azından şuan için benim damrlarımın türkülerini dinlesin dedim:) açtım rumeli türküleri dinliyoruz sabahtan beri onu da sevdi sanırım sıpacım :))ayy benim kızım nereli olcak yaa baba erzincan anne istanbul doğum konya kafası karışcak kızın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…