hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
canımm gözümüz aydın ve sana geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlanıp evinize gidersiniz inşallahh.
insan bir yere bakıp karar veremiyor dimi.bende illa kırk yere bakıcam.ya daha güzeli varsa ya daha ucuzu varsa ya başka yerdeki hoşuma giderse diye.ama artık zorlanıyorum fellik fellik gezmeye.hadi bakalım az kalmış görüş gününedee
bu havalarda yapılabilecek en güzel şeyy.bencede şimdi bol bol yap sonra fırsatımız olmayacak.bu arada odanız hayırlı olsunnbizde bekliyoruz haaaa haberin olsun gelir gelmez göstert
ohh neyseki bu seferki arıza kısa sürmüşş.ortadan kaybolmayın öylee haaaa.merak ederiz noldu doğurdumu falan diyeeee
ahahah benimkileri artık eşim kesiyoo.mümkün deil eğilemiyorum.hatta bugün kesti sağolsun ellerimide kesti bide üstüne törüpledi canım benimm yaaa
bizde bugün akşam üstü arkadaşa oturmaya gittik.ama valla yorulduummsırtım belim oram buram ağrıdı yinee.evde sıkılıyorum çıksam yoruluyorum valla anlamadım bende nolcak bu halim
ayy evet canım ööle oluyo miafirliğe gidince yaa insanlar sen uzat ayaklarını fala diyolar ama rahat edilmiyoki.bizde dün ööle arkadaşlardaydık.valla sırtım kopmuş.bide ısrar kıyamet ye ye diye çatlıycam sandım bi ara
canımm gözümüz aydın ve sana geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlanıp evinize gidersiniz inşallahh.
insan bir yere bakıp karar veremiyor dimi.bende illa kırk yere bakıcam.ya daha güzeli varsa ya daha ucuzu varsa ya başka yerdeki hoşuma giderse diye.ama artık zorlanıyorum fellik fellik gezmeye.hadi bakalım az kalmış görüş gününedee
bu havalarda yapılabilecek en güzel şeyy.bencede şimdi bol bol yap sonra fırsatımız olmayacak.bu arada odanız hayırlı olsunnbizde bekliyoruz haaaa haberin olsun gelir gelmez göstert
ohh neyseki bu seferki arıza kısa sürmüşş.ortadan kaybolmayın öylee haaaa.merak ederiz noldu doğurdumu falan diyeeee
ahahah benimkileri artık eşim kesiyoo.mümkün deil eğilemiyorum.hatta bugün kesti sağolsun ellerimide kesti bide üstüne törüpledi canım benimm yaaa
bizde bugün akşam üstü arkadaşa oturmaya gittik.ama valla yorulduummsırtım belim oram buram ağrıdı yinee.evde sıkılıyorum çıksam yoruluyorum valla anlamadım bende nolcak bu halim
Güle güle uyusun oynasın kuzucuk odasında cnm
Cnm senden iyi haberler almak beni mutlu ediyor, hadi hayırlısı ile dönün artık evehERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
Cnm inanmazsın bu ara en çok istediğim şey sinemaya gitmek, geçen gidecektik eşimle son anda vazgeçip ev gezmesi yaptık, sinemaya gidip film izlerken patlamış mısırımı yemk istiyoruuuuummrb hanımlar napıyorsunuz....
biz kocacığımla patlamış mısırımızı alıpp güzel bi film izledik.....
şimdi ara verdik sırada bi film daha var...
minik kızımız gelmedenn bol bol izleyelim diyoruzz sonra belkimm vakit bulamayızz
Geçmiş olsun cnmiyi akşamlar kızlar
belki merak etmişsinizdir dünden beri internetimiz yoktu
kar yagdı altyapı çöktü burda
şükür bu sefer 2 günde geldi
ben ve kızım iyiyiz eşim ve Eylülde iyileşti gibi
bugün seminerden geldim dağ gibi ütü yaptım bebek cicilerinide ütüledim yarın fotosnu çekersem ciciler kızmına yüklerim
şimdi yatacağım
hepinizi öptüm mucakkk
10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü
BUSEMMM çabuk iyileşşş sana soracak bir dünya sorumuz var hazırla şimdiden kendini soru yağmuruna:)
hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
canım bu haplar yapıyo galibaaa.bende ilacı sürekli içtiğim dönemde tuvaletim afedersiniz rengi simsiyahtı hatta korkmuştumm.sen söyleyince farkettim.bir süredir düzenli içmiyorum 4-5 gündür hiç içmiyoryum mesela renk normale döndüü.sanırım haplardan
günaydın gülşah,ayyüzlüm
heycan olmazmı hemde ne heycan yarın kontrol var ona bile heycanlıyım valla
günaydın gülşah,ayyüzlüm
heycan olmazmı hemde ne heycan yarın kontrol var ona bile heycanlıyım valla
mrb hanımlar napıyorsunuz....
biz kocacığımla patlamış mısırımızı alıpp güzel bi film izledik.....
şimdi ara verdik sırada bi film daha var...
minik kızımız gelmedenn bol bol izleyelim diyoruzz sonra belkimm vakit bulamayızz
günaydın cnmm ayy valla heycan son dorukta hele busem doğum yaptıktan sonra dahada bir heycan var bende gözdecim bak şanslısın kızını görüceksin bizde ctesi günü gidicez bakalım tekrar ayrıntılıya giricem doktotrumuz ne dicek suyumuz azdı bir haftadır bol bol içtim inşallah düzelmiştir.
c.tesi gittim ben de. dujum yüzünü sakladı babası göremedi ama maşalla kilosu iyi 1,600 olmuş teyzoşu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?