2011 Şubat Anneleri

BUSEMMM çabuk iyileşşş sana soracak bir dünya sorumuz var hazırla şimdiden kendini soru yağmuruna:)

ayy evet canım ööle oluyo miafirliğe gidince yaa insanlar sen uzat ayaklarını fala diyolar ama rahat edilmiyoki.bizde dün ööle arkadaşlardaydık.valla sırtım kopmuş.bide ısrar kıyamet ye ye diye çatlıycam sandım bi ara

öff sormaaa.bende az az yedim ama sağolsun hiç boş bırakmadıı.şuan can çekişiyorum resmen belim kopuyoo.demin eşime dedim ben bidaha oturmaya gitmem biyere diye.valla belim fenaaa.yatıyorum olmuyoo oturuyorum olmuyoo kalkıyorum olmuyooo..bu son ayları evde geçirsek iyi olacak galibaa.anca yürüyüşe giderim artık gibime geliyo

inş sedacım odamız gelsin yerleştirip ekleriz hemen nasıl olsa artık fotoğraf eklemeyi becerebiliyoruz:76:

inş sedacım odamız gelsin hemen yerleştirip ekleriz fotosunu ne de olsa artık fotoğraf eklemeyi becerebiliyoruzz:76:

nur_45; mucize_1406; nuryasemin; sevim_li;nurberra, yasminkamu kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, ben son aldığım antibiyotikten sonra baya iyiyim, toplamda 5 gün kullanmışım yarın kesebilirim duruma göre, kağanında ateş düşürücüsünü kesicem bu akşam vermiyorum ama antibiyotiğe devam bitene kadar

Güle güle uyusun oynasın kuzucuk odasında cnm Cnm senden iyi haberler almak beni mutlu ediyor, hadi hayırlısı ile dönün artık eve Cnm inanmazsın bu ara en çok istediğim şey sinemaya gitmek, geçen gidecektik eşimle son anda vazgeçip ev gezmesi yaptık, sinemaya gidip film izlerken patlamış mısırımı yemk istiyoruuuuum Geçmiş olsun cnm
10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü

Gezmekle çok iyi yapmışsın cnm, bende patladım bugün evde resmen, oğlan hasta olmasa atıcaktım kendimi dışarlara ama malesef hava buz oğlan hasta ben hastalıktan kurtulmak üzereyim fln cesaret edemedim

Veee sıra geldi banaaa,
Bebişin minik kafasını artık iki bacağımın arasında, çok net hissediyorum kızlar sanırım bebek doğum kanalına girdi, henüz 31 haftalığız inş erken gelmez,
Otururken kalkarken dönerken eğilirken o kafacık hep orda, garip bir kasık ağrısı gibi hissediliyor,sünnet olmuş çocuklar gibi hisediyorum kendimi, ama kanala ineceğini anlamıştım ben zaten kağandada olmuştu ama çok daha erken olmuştu onda, bebek kendini sanki aşağıya doğru ittiriyor gibi hissediyordum özellikle son haftada, hafif acıma ile karıncalanma arası bir his ile oluyor,
Henüz kontrole gitmedim ama kasılma yok,su gelmesi yada kanama yok, bu yüzden rahatım, doğum yaklaşıyor artık ortalama 7 haftam var, hayırlısı olsun...
Önümüzdeki hafta gideyim dr a 32 bitince bakalım ne dicek,
Bugün evdeydim havada çoooook soğuktu, eşim döndü, canım sıkıldı, oturdum çetik işledim yarım olan bi çift vardı onu tamamladım, kağanla oynadım vs...
Birazdan kağanın antibiyotiğini vericem saatini bekliyorum bugün bir saat attı antibiyotik
Hadi size şimdiden günaydın diyeyim, öpüldünüz

Allah analı babalı büyütsün inş.Topiğimizin ilk bebeği geldi.Senden güzel haberler bekliyoruz canım.
Annelik nasıl bir duyguymuş anlat bakalım şimdi bizede :))

Günaydın kızlar,dün çok yoğun bir gün geçirdim eşimin teyzeleri pat diye misafirliğe geldiler.Apar topar evimizi temizledik eşim dışardan birşeyler aldı.Akşama kadar onlarla oturduk sonra annemler bizi dışarıya yemeğe götürdüler ablamlar,annemler ve biz çok güzel bir akşam oldu.Yemekten sonra annemleri bize çay'a götürdük dedesi ve babası kızımın şifonyerini kurmaya başladılar ama yarım kaldı inş.bu akşam devamı gelicek.
Kendimcede şöyle bir karar aldım kızımla ilgili yapacağım birşeyi söylemeyeceğim yoksa olmuyor.Dün mesela çamaşırlarını yıkayıp kuruyunca ütü yapacaktım.Yatağını yapacaktım ama olmadı.
Bu hafta habersiz yapıcam herşeyimi :))

Dillerim_lal resimler çok güzeldi teşekkür ederim.
Burcuuu çok ama çok geçmiş olsun canım.
Melocum odanızıda çok beğendim.güzel günlerde büyüsün odasında elvin dila kızımız

günaydın arkadaşlar ben bu sabah erkenciyim yine :)
son 1 gün bugünde biterse yarın miniğimi görcem
bööle 10 gün 10 gün olunca günlerde çabuk geçiyo 54 olmuşum bile:)

günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımm bu sabah zor kalktım valla hava cok soğukk şimdide masanın altına elektrikli soba yaktım öyle çalışıyorummm

kızlar düzenli için ilaçlarınızı...mağnezyum ishale yol açıyo olabilir, kan ilaçlarımızın kabızlık yapıcı etkisi var hatta...içmemezlik etmeyin, hem bebeişlerimize hemde bize çok faydası var ialaçların..

günaydın gülşah,ayyüzlüm
heycan olmazmı hemde ne heycan yarın kontrol var ona bile heycanlıyım valla

gunaydin kizlar
bizde bugun erkenciyiz
kahvaltimizi yaptik sutumuzu ictik
tekrar yataga girdik
fakat birseyi unuttuk

keçiboynuzu pekmezini icmeyi unuttum kizlar sizde için çok yarayisli

Son düzenleme:
günaydın gülşah,ayyüzlüm
heycan olmazmı hemde ne heycan yarın kontrol var ona bile heycanlıyım valla

günaydın cnmm ayy valla heycan son dorukta hele busem doğum yaptıktan sonra dahada bir heycan var bende gözdecim bak şanslısın kızını görüceksin bizde ctesi günü gidicez bakalım tekrar ayrıntılıya giricem doktotrumuz ne dicek suyumuz azdı bir haftadır bol bol içtim inşallah düzelmiştir.

bizde öyle yaptık canımhaftasonu...tam tembellik yaptık,uykuya doymaya çalıştık..film attık,bide bu hafta sinemaya gitcez inş.sonra kızımız canımıza okuyacak gibi bi his var içimizde , inş akıllı uslu olur kızımızda, hep birlikte tembelliğe devam ederiz...

inş düzelmiştir canım sen dinlenseydin bari haftasonu bol bol

c.tesi gittim ben de. dujum yüzünü sakladı babası göremedi ama maşalla kilosu iyi 1,600 olmuş teyzoşu...

maşallah canım büyümüş.bakalım bende çok merak ediyorum ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…