2011 Şubat Anneleri

bende bendee....

dün mesela eşim çok olağan bişi söledi ben başladımm ağlamaya,yani onuda mıutsuz ediyorum ama napayım az kaldı kurtulucaz inşallah,kolay bir süreç değilmiş onu çok iyi anladım

selam kızlar, şikayet etmişsiniz site bakımda diye ama ilk kez geçmişi bu kadar hızlı okuyup sizle sobete yetişebildim
arada bakım gerekiyor mu ne?:)))
mapuci sinir stres demişsin ya bu gün okulda bir veliyle nerdeyse kavga ediyordum, halbuki genelde haklı da olsam alttan alan olurum olaylar büyümesin çocuklar etkilenmesin diye ama sabrım kalmadı artık. bu halde biz insanlardan anlayış beklerken herşeyin derdini sıkıntısını üstümüze yıkıyorlar tahammülüm yok. şeytan diyor al raporu otur evinde sıcak sıcak, dersler de boş gecerse geçsin nasılsa kıymet bilen yok ama vicdanım el vermiyor gene de.
okul çıkışı sağlık ocağına uğradım kızlar, tansiyonumu ve kilomu ölçtü.
tansiyon iyi çıktı bu kez ama kilo uçuk botlarla paltolarla falan normalden 2 kilo fazla çıktı
bir de ebe mutlaka sola yat dedi, aslında bebek hareketlenmeden önce sola yatardım ama şimdi sol tarafa dönünce sürekli tekme yiyorum deyince tamam işte bebeğe sol tarafta daha çok kan gidiyor iyi beslendiği için kıpırdıyor sen onu düşünme sola yat dedi. ama ezersem falan deyince de güldü,
korkma bişey olmaz dedi.
el dopleri yokmuş kalp atımını dinleyemedik o kadarda hevesle gitmiştim ama neyse. 10 gün kaldı kontrole sabrederim birazcık

aynen canım,ben daha çok sağa yatınca rahat ediyorum,sola yattığımda birden fenalık hissi geliyor kalp ve karın bölgeme,birde sırt üstü yattığımda kalkarken kaplumbağa gibi zorlanıyorum eşim yardımcı olmasa 15 dakikada ancak kalkabiliyorum,önce ayaklarımı indiriyorum sonra bacaklarımı falan ayyyy,kendimi çoğu zaman damacana gibi hissediyorum:) bu arada sendede oluyomu benim altım çok terliyor iç çamaşırım su içinde kalıyor :26: devamlı çamaşır değişiyorum bedenimde öyle çok fazla terliyorum

Bende otururken kalkarken eşimden yardım alıyorum bazen o bacaklarımı indiriyor beni doğrultuyor ne yapıyım çok zorlanıyorum.Bazen o terleme bendede çok oluyor canım ama ben evde sürekli yazlıklarla dolaşıyorum.Ateş basıyor beni feci şekilde dayanamıyorum sıcağa hiç

valla aynen bende öyleyim sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyooo hele de sırt üstü yatmışsam kalkmak için adamcağızın neresini bulduysam eli kolu eşofmanı tutup ancak kalkabiliyorum
ama olsun herşeye rağmen çok güzel bence bu dönem

sonunda düzeldi sanırım ayy bugün nasıldı bööle güya zaman geçircektim kızımı görcem ya yarın bugün geçmedi bana tam eşim geldi sitede geldi nasıl iş yaa

mapuci merhaba geçen kimse beni görmüyor es geçiyorsunuz diye yazmışsın canım kendi adıma bişey itiraf edeyim geçmişi okumayı yetiştiricem diye nicklere pek bakamıyorum ama herkesin avatar resmi aklımdaydı.Senin siyah kedin vardı ya ben onu değişti diye seni farklı kişi sanıyorum nicedir:) Bende diyorum mapuci nerelerde acaba ev filan diyodu yok oldu:) Serzeniş mesajını okurken bu kimki diye bi baktım kafama dank etti.Hamileliğime ver emi

Son düzenleme:

şenay Allah yardımcın olsun ben evde olduğum halde böyle sızlanıyorum,seni hiç düşünemiyorum iyi dayanıyosun,okadar çocuk ve veliyle uğraşmak aman Allahım,iyi sabr ediyosun

sola yattığımızda debelenmesinin sebebi evet kanın daha düzgün dolaşımını sağlıyomuş ama ne bilim çok fazla kıvranıyor,birde haftalar ilerledikçe tekmeleri daha çok sıkıntı vermeye başladı kaburga altlarına girmeye çalışması ayağıyla göğüs kafesimi iteklemesi artık zevk değil eziyet sanki

kiloyu merak etme doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan kilo falan kalmaz:) inş..

kızlar alışverişten geldik çok yorulmuşum alınacak pek bir şey kalmadı artık en son bakım ürünlerimizi bezimizi falan aldık bugün birde gecreliklerimin altına terlik arıyordum lcw de örgü pembe babet tarzı ayyakkabi buldum çok tatlıydı bu hafta gidip onu da aldık mı tamamdır inşlhhh çantamızı hazırlıycam bu hafta

:) hiç önemli değil ben arada öyle sitem ederim hamilelik psikolojisinden çatacak yer arıyorum:)

evet değiştim kedili avatarı sen sevmemiştin zaten:) ne yaptın taşındınmı sen yerleştinmi

nazim83 ne güzel canım bitirdin alışverişi sen nerden yaptın canım alışverişini
ya ben bu sol yanımdaki ağrı için napsamkii.soğuk girdi galibaaa...
sedacım ütüyle havlu ısıtıp falan koy istersen belki sıcak iyi gelir

:))))) yazındaki bir cümleden aklıma bişey geldi,çok fesat bişey ama:)

hele de sırt üstü yatmışsam kalkmak için adamcağızın neresini bulduysam eli kolu eşofmanı tutup ancak kalkabiliyorum

:))))))))))

allah iyiliğini versin kız :))))))
canım biz o adresi unutalı 7 ay olduuuu

site uçmuşşşş

nasılsınız hanımlarr,bura çok soğukkkk karnıma sancı girip duruyor soğuktan,gerçi doğalgaz açık ama yinede ev serinn,yemek yapmam lazım canım hiç kalkmak istemiyorr offff
canım ayaklarınınaltına sıcak su torbası koymak çözüm olabiliyor
benimkiler mi oluyor aaa kızçelerimiz birbirini çok sevdi galiba aynı kaderi paylaştırıyorlar annelerine :))
evet yaaa.bakalım doğunca huyları da benzeyecek mi?
sanırım vergi fazla oluyor

nazim83 ne güzel canım bitirdin alışverişi sen nerden yaptın canım alışverişini

sedacım ütüyle havlu ısıtıp falan koy istersen belki sıcak iyi gelir

canım karışık aldık civilden erkanlar bebeden daha çok civilden aldım ama bugün nıveanın ürünlerini adeseden aldık saray çarşısındaki bebek mağazaları var ya ordan da aldık bişeyler kızılkayaya gelcem bir ara da sen baktın mı oraya balon alıcam ama şu inci gibi görünen balonlar varya varmıki orda diğer süslerimizi bitirdim kendim yaptım çok güzel oldu ama kameramız bozuk halen yhaaa koyamadım fotolarını

şenay benim de artık okula karşı bıkkınlık oluştu...

hafif bi grip falan olsam çalışabilir raporu olmadan hemen 1 hafta rapor alacağım ama durduk yere de alamam ki

eşim de madem 32.haftada ayrıl diyor ama evde akşama kadar hareketsiz de kalmak istemiyorum orda en azından hareket ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…