2011 Şubat Anneleri

kızılkaya da alt kattaki mağzadan aldım bende bi kaç bişi emre beeydi adı değişmiş lidomu ne olmuş.aslında ben pek bişi almadım hepsini annem alınca.bide bebekçe varya kulenin orda ordan aldık odasını falan.bi kaç eşyasını da.o bebek şekeri satan mağzaya bakmıştım ama yazdı o zaman yeni açılmıştı çok güzel şeyler vardı ama balonlar dikkatimi çekmedi vardır belki

hımm birazdan kayınvalideme yemeğe gidicez dönüşte yapayım bari yaaa valla batıyoo

gözdecim çok güzel geceliğin bende böyle bişi alıcammm.hem şık hem rahat.

Nazim83 valla ne yalan söliimm yaptıklarınızı aldıklarınızdan daha çok merak ediyorum telefonla falan çeksen aldıklarınızda hayırlı olsun ne güzel bitirmişsin.bende bu ayon sonunda artık bitirecem inşallah çünkü arıza veriyoruz artık zorlaşıyor herşey.ayy iyiki cicileri yıkamışım bak şimdi düşündümde

teşekkür ederim canım ben,mde hoşuma gitti illa gecelik olsun dediler bende en azından önden düğmeli olsun bari dedeim bunu buldum ama çok içime sindi.fiyatıda fena diildi

telefonla çekince bilgisayara atmak için kablo gerekiyor demiii
bende yok ama kablo dur bir komşuma sorup geleyim ben

ozaman ben şöle yapayımm akşam sıcak suyu ayaklarımın altına koyayımmm sırtımada havlu koyayımm bide sıcak salep yaptırayımm battaniye altında terleyeyimm

ayy bu kadar sıcakta fena etmesinnn.ayyyykkkk valla iyice cins oldumm heeee

şu esra erolda neslişah diye bir kız var kesin izlemişsinizdir 18 yaşında 2 defa evlenmiş 1 çocuğu var,günlerdir çıldırttı beni,fıtık oldum tutturmuş illa evlenicem diye,çıkartmasınlar şunu ekrana yahu sinirim bozuluyo:)

sen fena soğuk almışsın çok gezmeden olacağı buydu:) günler misafirlikler balık sofraları al sana gribal enfeksiyon

şaka bir yanada cidden sıcak tut kendini daha fazla hastalığa düşme

sen fena soğuk almışsın çok gezmeden olacağı buydu:) günler misafirlikler balık sofraları al sana gribal enfeksiyon

şaka bir yanada cidden sıcak tut kendini daha fazla hastalığa düşme

ayyy sormaaaa olacağı buydu.aslında soğuktan değilde sıcaktan hastalandım.gittiğimiz ev çok sıcaktı artislik edip cam aralayınca yamuldum böyleee.ne güzel kazasız belasız gidiyodumm valla

bide biyerin ağrısa resmen canın orda oluyoooo.hem ağrın geçsin istiyorsun hemde bişi yapmaya korkuyorsun bebeğe zararı olacak diye.

28 ocağı bir görsem başka birşey istemiyorum canım, 32'de ayrılmak iyi de sonra nisanda bitiyor izin.

kızlar hastane eşyalarını koyacapım çantayı makineye attım yıkıyorum şimdi, bir arkadaşım aradı cantayı yıkıyorum deyince yok artık sen iyice abartmışsın dedi( ama tertemiz bebek kokulu giysiler koyulacak ona öyle hemen kullanmaya içim el vermedi napayım

yok yqa abartı falan değilll,bende yıkayacağım koyacağım çantaları boşver sen için nasıl rahat edecekse onu yap

canım bence sıcak bişi koyma belki zararı olur,aman herşeyden korkar olduk:44:

slm canım benim bende şubat annesi olucam Allah nasip ederse 5.5 yaşında kızım var okuyorum sizi her zaman ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum
öncelikle geçmiş olsun üşütmüşsün terlemek için kendini sıcak tutmaktan falan bahsetmişsiniz ama bu aylarda ve ilk aylarda kesinlikle çok sıcak zararlı ilk aylarda düşüğe son aylardada erken rahim açılmasıyla erken doğuma sebep olur sıcak banyo bile iyi değil ılık yıkanmak gerekir bu konuda seni uyarmak istedim

ben bebeğin giyisilerini bu ay sonu ocak başı gibi yıkayıp hazırlicam dalin sıvı deterjanımızı aldık,yumuşatıcı olarak normal yumuşatıcı kullanıcam hastane çantamıda bu ay sonu yapıcam benmi çok geç hazırlıyorum sizmi erkencisiniz,çünkü daha 2 ayımız var

ben bu hafta sonu hazırlayacağım hastane çantamı.kıyafetleri de yıkarım ama hepsini yıkamam sanıyorum 0-3 olanları yıkayacağım,uyku setini falan yıkarım diğerlerini doğum sonrasına da bırakabilirim.hem giderek ağırlaşıyorum
hem de busemin olayıdan sonra en azından hastane çantası hazır olmalı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…