- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
su gibiyi izleyemedim bugün kayda değer bişey oldu mu?
ben bebeğin giyisilerini bu ay sonu ocak başı gibi yıkayıp hazırlicam dalin sıvı deterjanımızı aldık,yumuşatıcı olarak normal yumuşatıcı kullanıcam hastane çantamıda bu ay sonu yapıcam benmi çok geç hazırlıyorum sizmi erkencisiniz,çünkü daha 2 ayımız var
ben bu hafta sonu hazırlayacağım hastane çantamı.kıyafetleri de yıkarım ama hepsini yıkamam sanıyorum 0-3 olanları yıkayacağım,uyku setini falan yıkarım diğerlerini doğum sonrasına da bırakabilirim.hem giderek ağırlaşıyorum
hem de busemin olayıdan sonra en azından hastane çantası hazır olmalı diye düşünüyorum
geçmiş olsun canımm bol bol dinlen bende çok korkuyorumm hasta olmaktan...selam kızlar bende dün gece sıkıntılı bir gece geçirdimakşam sol tarafıma belimin boşşluğuna bir ağrı sağlanmıştıı.midemde bulanıyordu.sanırım akşam gittiğimiz yerde ev çoookk sıcaktııı.azıcık pencere açtıkk ben ordan soğuk aldım hemen galibaa neyse yattımmm.nasıl batıyo sol tarafımm ağlayacam artık acıdann.eşimde garipp iyice sokuluyo bana hani canım yanıyo ya şefkat gösteriyo bide ben çok severdim öyle sırnaşık uyumayıı.ayy ama dayanamıyorum yaniii fenalıklar basıyooo.neyse kalktım zorla bende mekan değiştim küçük odaya tekli yatağa gittimm.sarındım sarmalandımmm neyse zorda olsa uyudumm.sabah eşim işe giderken uyandımm oda beni arıyomuş evin içinde.ama sabah kalktığımda boğazımm acıyordu hala acıyoo.sanırım hasta oluyorumm pööffff....sonra geri yattımm anca kalkabildimm.kahvaltı yapıcam şimdiii.
ay bizimde farkımız yok canım...eşim bilecikli,ben manisa,kızım ankarada doğucak...ben kendim bile hala nüfus cüzdanının arkasındaki kütük kısmında yazan yazıya halaa alışamadım.....düzeldi sanırım.
kızlar size ne diycem geçn akşam babası kızıma erzincan türküleri açtı nasıl tepiniyo benim sıpa valla bozuldum ama benim damarlarımdan besleniyo şimdi en azından şuan için benim damrlarımın türkülerini dinlesin dedim:) açtım rumeli türküleri dinliyoruz sabahtan beri onu da sevdi sanırım sıpacım :))ayy benim kızım nereli olcak yaa baba erzincan anne istanbul doğum konya kafası karışcak kızın:)))
ay sorma dün gece tam yatağımıza gittik uyucazz beni bi ağlamak tuttu ama nasıl ağlıyorumm eşimm çok korktu...eşim nöbetli çalışıyo benim sen gidince ben şöyle üzülüyorum böyle sıkılıyorum diye adammcaz ne diyeceğini bilemedi napsın iş mi değiştirsin bu vakitten sonra saçmalık işte...yanı moraller,afakanlar hepsii etkilio bizi sanırım...ya sizdede durduk yere sıkıntı oluyormu afakanlar basıyormu,ben çok bunalıyorum artık,durduk yere moralim bozuluyor,birde oturup kalkmakta zorlanınca hepten tepem atıyor,yatağa girince sola yatsam bebek belimin altında hemen kıvranmaya başlıyor,sağa yatsam kıvranmaya başlıyor,sanırım sıkışıyor,çünkü hemen debelenmeye başlıyor kalk üstümden der gibi,farklı bi debelenme şekli kalk ulan der gibi,bu sefer rahatsız oluyorum sırt üstü yatıyorum,sürekli tuvalete git gel sinirim bozuldu,eşim sabret az kaldı deyip duruyor,gerçekten azmı kaldı geçse artık şu günler,eşimin sarılması bile bunaltıyor beni itekliyorum yatağın içinde geri git diye,sanki nefesim tıkanıyor,şafakk???
canım henüz bende hazırlanmış değilim...sedece gecelik ve pijamalarımı yıkadım bu perşembe günü artık yıkamaya başlıcamm her geçen gün hareketim kısıtlanıo...ben bebeğin giyisilerini bu ay sonu ocak başı gibi yıkayıp hazırlicam dalin sıvı deterjanımızı aldık,yumuşatıcı olarak normal yumuşatıcı kullanıcam hastane çantamıda bu ay sonu yapıcam benmi çok geç hazırlıyorum sizmi erkencisiniz,çünkü daha 2 ayımız var
neyse öğrendim nihayet akşam yemeğini yiyip geleyim diğer cicilerimizide eklerim inşlhhh herkese iyi akşamlar kızlar
hemen hemen hergün izliyorum da bugün fazla izleyemedim ayyy..kimdi acaba?:) gerçekten izliyomusun su gibiyi,bugün yaşlılar birbirine girdi önce bi teyze için yaşlı amcalar kavga etti o karı bana söz vermişti elimden aldın falan diye,neredeyse yumruklar konuşuyodu ortam fena gerildi sonra müzik çalmaya başlayınca misket havası oynadılar herşey unutuldu hehehehe:)))))) Allahım yaa entrika aşk hile saçmalık tutku oyun kurgu kandırmaca hepsi su gibide:)
kızlar atv haber izliyorum şimdi kadının doğum sancısı tutmuş ama otobanda benzinleri bitmiş sonra polisler yardım etmişte hastaneye gidebilmişler. acaba bizim başımıza neler gelecek?????
.....
ay sorma dün gece tam yatağımıza gittik uyucazz beni bi ağlamak tuttu ama nasıl ağlıyorumm eşimm çok korktu...eşim nöbetli çalışıyo benim sen gidince ben şöyle üzülüyorum böyle sıkılıyorum diye adammcaz ne diyeceğini bilemedi napsın iş mi değiştirsin bu vakitten sonra saçmalık işte...yanı moraller,afakanlar hepsii etkilio bizi sanırım...
10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü
BUSEMMM dualarımız seninle... Heyecanla senden gelicek iyi haberleri bekliyoruz :))
(Kızlar şu bebek şekeri malzemeleri için ne olur bana bir site önerin :))
canım ben de bu yataktan alcam da senin görüp yorumunu bekledim biz sadece sallanma özelliğinden dolayı onu almayı düşünüyoruz. sen sallanma acaba zararlı mı deyince hemen bi araştırma yaptım nette uzmanlar hafif şiddette 10-15 dak lık sallamaların bebeği rahatlattığını anne karnındaki huzuru verdiğini söylüyor doğumdan 6. aya kadar kucakta yada beşikte hafif hafif sallanabilirmiş bebek ama ayakta ve battaniyede sallamak uygun değilmiş beyine zarar verebilirmiş
yani bence için rahat olsun uzun süre sallamazsın üründen başka şikayetin yoksa ben sipariş vercem bide içinde yatak var yazıyo extradan yatak aldın mı o yeterli mi? :97:
kiloyu merak etme doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan kilo falan kalmaz:) inş..
:))))) yazındaki bir cümleden aklıma bişey geldi,çok fesat bişey ama:)
hele de sırt üstü yatmışsam kalkmak için adamcağızın neresini bulduysam eli kolu eşofmanı tutup ancak kalkabiliyorum
:))))))))))
28 ocağı bir görsem başka birşey istemiyorum canım, 32'de ayrılmak iyi de sonra nisanda bitiyor izin.
kızlar hastane eşyalarını koyacapım çantayı makineye attım yıkıyorum şimdi, bir arkadaşım aradı cantayı yıkıyorum deyince yok artık sen iyice abartmışsın dedi( ama tertemiz bebek kokulu giysiler koyulacak ona öyle hemen kullanmaya içim el vermedi napayım
Eki Görüntüle 114345 Eki Görüntüle 114345 buda sepetimiz ama kamera iyi olmayınca net çıkmıyor
kızlar aranızda civilimden penye battaniye alan varmı?
hangi markaydı ve kalitesi nasıldı?
mesela alttakiler hoşuma gitti ama nasıl acaba?
534 Bebessi Penye Ar ve Zrafa Nakl Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
1550 Zuff Penye Ar Nakl Battaniye | Zuff | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
dün yazmıştım sanırım araya kaynamış cevap verirseniz sevinirim
ha bide eylülden kalan bebek havluları yıkanmaktan taş gibi olmuş yeni bebeğin narin cildine olmaz onlar siz havlu olarak hangi marka aldınız ve yumuşaklığı nasıl?
kızlar napıyorsunuz...eşim nöbete gitti bizde evdeyiz kzımla bu akşam el işi yapmayı planlıyorummm inş yapabilirm...bi mutfak takımı işletmiştim kaneviceden(ben çok severim)kenarlarına tığ işi yapıyorum inş doğumda sermeyi planlıyorum 6 peçete falan kaldı umarım yetişir...
canım ben bebettonun aldım çok güzel görünüyo inşlh kullanışlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?