2011 Şubat Anneleri

su gibiyi izleyemedim bugün kayda değer bişey oldu mu?

:) gerçekten izliyomusun su gibiyi,bugün yaşlılar birbirine girdi önce bi teyze için yaşlı amcalar kavga etti o karı bana söz vermişti elimden aldın falan diye,neredeyse yumruklar konuşuyodu ortam fena gerildi sonra müzik çalmaya başlayınca misket havası oynadılar herşey unutuldu hehehehe:)))))) Allahım yaa entrika aşk hile saçmalık tutku oyun kurgu kandırmaca hepsi su gibide:)

mapuci canım ben de melocum gibi düşünüyorum en azından acil olan hastane çıkışlarını ve kendi pijamalarımızı hazır tutalım, geri kalan giysiler sonra da olsa olur. 7 aylık doğan bir sürü bebek var, inş. bizimkiler zamanında gelir ama tedbirli olmakta fayda var bence

neyse öğrendim nihayet akşam yemeğini yiyip geleyim diğer cicilerimizide eklerim inşlhhh herkese iyi akşamlar kızlar

Eklentiler

• $Fotoğraf-0027.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 34
Selam Kızlar nasılsınız?
Geçmişi yeni bitirdim 1 gün nete girmeyinceee baya olmuşş. 2 gündür bende nefes nefeseyim yaa geceleri çok zorlanıyorum artıkkk hep böylemi olacak korkuyorum yaaa göbüşümm sanki kocamannnn balon gibi her an patlayabilir sankii bu his beni mahvediyooo

kızlar atv haber izliyorum şimdi kadının doğum sancısı tutmuş ama otobanda benzinleri bitmiş sonra polisler yardım etmişte hastaneye gidebilmişler. acaba bizim başımıza neler gelecek?????

geçmiş olsun canımm bol bol dinlen bende çok korkuyorumm hasta olmaktan...
ay bizimde farkımız yok canım...eşim bilecikli,ben manisa,kızım ankarada doğucak...ben kendim bile hala nüfus cüzdanının arkasındaki kütük kısmında yazan yazıya halaa alışamadım.....
ay sorma dün gece tam yatağımıza gittik uyucazz beni bi ağlamak tuttu ama nasıl ağlıyorumm eşimm çok korktu...eşim nöbetli çalışıyo benim sen gidince ben şöyle üzülüyorum böyle sıkılıyorum diye adammcaz ne diyeceğini bilemedi napsın iş mi değiştirsin bu vakitten sonra saçmalık işte...yanı moraller,afakanlar hepsii etkilio bizi sanırım...

canım henüz bende hazırlanmış değilim...sedece gecelik ve pijamalarımı yıkadım bu perşembe günü artık yıkamaya başlıcamm her geçen gün hareketim kısıtlanıo...
neyse öğrendim nihayet akşam yemeğini yiyip geleyim diğer cicilerimizide eklerim inşlhhh herkese iyi akşamlar kızlar

çok güzell olmuş canım ellerine sağlıkk...

hemen hemen hergün izliyorum da bugün fazla izleyemedim ayyy..kimdi acaba?
kızlar atv haber izliyorum şimdi kadının doğum sancısı tutmuş ama otobanda benzinleri bitmiş sonra polisler yardım etmişte hastaneye gidebilmişler. acaba bizim başımıza neler gelecek?????

ay evet şenaycım ben de izledimmm

kızlar napıyorsunuz...eşim nöbete gitti bizde evdeyiz kzımla bu akşam el işi yapmayı planlıyorummm inş yapabilirm...bi mutfak takımı işletmiştim kaneviceden(ben çok severim)kenarlarına tığ işi yapıyorum inş doğumda sermeyi planlıyorum 6 peçete falan kaldı umarım yetişir...

hehe dokunsalar ağlayacak çocuklara döndük,benimde bir kaç saat önce enerjim boşaldı kollarım halsizleşti çok duygusallaştım birden gözlerimden yaşlar akmaya başladı,eşimde geldi siliyo gözümdeki yaşları,dedimki silsen ne olacakki yenisi gelir:) iyice çocuklaştım hee

iyi akşamlar kızlar
amannn iyiki site gündüz bozukmuş
ilkkez bu kadar çabuk bitirdim geçmişi
biz bugün iyiyiz ailecek hastalık bitti gibi inşallah
okulda kolay yolu buldum bugün konuları slaytlarla anlattım hiç yorulmadım ama maalesef her konuda slayt olmuyor işte
eve geldim duş aldım yemek yedik okul işlerim var şimdi onları yapacağım
arada ugrarım
foto çekemedim henüz kıyafetlerin çekersem hemen yükleyeceğim
şimdilik öpüldünüz kızlarrr
mucakkk

10 tane ayak tırnağını 15 dakikada keserek kendi rekorumu kırdım kızlar
ayy ne zor iş bu ya
koca göbekten eğilemiyorum bir türlü

ben onu hep yaşıyorum düşün yani

melocum,yasminkamu,nuryasemin,şenaysn,nur45,dillerimlal,burcu kızlar çok teşekkürler hepinize mucakkkkkkk

nur45 odanızı güle güle kullanın canım

burcucum geçmiş olsun canım

BUSEMMM dualarımız seninle... Heyecanla senden gelicek iyi haberleri bekliyoruz :))

(Kızlar şu bebek şekeri malzemeleri için ne olur bana bir site önerin :))

nikahmalzemeleri.com
buradan sipariş verdim ben ama henüz elime ulaşmadı

kızlar ben büyük kızımı hep salıncakta sallayarak uyuttum yaklaşık 3.5 yaşına kadar ama çok çektik bazen saatlerce salladık bazen tatile çıktık salıncak yok diye hiç uyuyamadık huzursuz olduk onun için be sefer hemen ayaga alıştıracagım benimle bir heryere gelir nasılsa ayaklarım
beyin hücresi ölümüne falan ben pek inanmıyorum bu topikteki herkes belkide ayakta sallanarak büyümüştür gayette akıllıyız maşallahhhh

kiloyu merak etme doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan kilo falan kalmaz:) inş..

ahhh ahhh hiçte öyle olmuyor malesef ben ilk bebeğimde lohusalık döneminde ve ilk 6 ayda 15 kilo aldım ve hala üzerimde
hamileliğimde 11 kilo almıştım halbuki
bence doğumdan sonra daha fazla kilo alınıyor

ayyyy çok fenayız mapuci bende aynı şeyi düşündüm biliyormusun?

bende yıkıyorum çantayı bişey olmaz
eylüldede hep yıkamıştım bakma sen mis mis kullan:)

Eki Görüntüle 114345 Eki Görüntüle 114345 buda sepetimiz ama kamera iyi olmayınca net çıkmıyor

güle güle kullanın canım
hepsi çok şeker olmuş

dün yazmıştım sanırım araya kaynamış cevap verirseniz sevinirim

ha bide eylülden kalan bebek havluları yıkanmaktan taş gibi olmuş yeni bebeğin narin cildine olmaz onlar siz havlu olarak hangi marka aldınız ve yumuşaklığı nasıl?

canım ben bebettonun aldım çok güzel görünüyo inşlh kullanışlıdır

benim de eşim akşamları çalışyor canım,özel dersleri oluyor,ben de genelde yalnız oturuyorum.
tv izliyorum Elvin in odasındayım.cama yağmur vuruyor içerisi sıcacık çoraplarımı bile çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…