2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr!!!
hepinize katılıyorum o kadar güzel bi duygu ki ne kadar şükretsek azdır
ben de bazen o hareket edince ağlıyorum eşim hemen gelip sarılıyo bana bi de bizim kız sürpriz olmuştu beklemiyoduk ama 12.haftada ultrasonda görünce tüm dünyam değişti şimdi sabırsızlıkla meleğimizi bekliyoruz
hepimizn ki sağlıkla gelir inş

canım 32-35 . haftalar 8. ay

kızlar merhaba
dün kontrolüm vardı.Biraz moralim bozuk. Bebeğimin gelişimi iyi fakat erken doğum olabilir dedi doktor. serviks uzunluğu olması gerekenden biraz kısa dedi doktor. idrarda enfeksiyon çıktı ve akşam tekrar kültür verdim. Serviks uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. 32. haftada 30 mm olması gereken değer bende 24 mm çıktı. Umarım yanlış ölçmüştür. en azından 3 hafta daha idare etmem gerek.Dua edin lütfen.Bebeğimin kilosu 1900 gr. Boyuda 41 cm.

Son düzenleme:
kızlar haftada 1 kontrole gidenler neler yapılıyor ben arın gideceğim banada doktor artık haftada 1 takip edeceğiz dedi

tünaydın kızlarr

çok şükür bu gece iyi uyudum 12ye doğru eşimle yatağa girdik ama ben uyuyamadım geri kalktım bi süt içtim etimek yedim 3e grliyodu yattımmm güzel uyumuşum hamile yastığım sayesinde sırtımı desteklediği için dönmüyorum sırtımda ağrımıyo sol tarafta rahat uyuyorum ama arada bilerek dönüyorumki uyuşuyo bazen.

sabah eşim giderken aslında uyandım ama gözümü açamadım.oda hiç ses etmedi bi tek giderken usulca yanağımdan öptü ayyy bi hoşuma gittiii huzur içinde uyudum valla

sabah ta epey geç uyandım 11 di kahvaltıyı canım çekmedi sıcak sıcak bi çorba içtimm..öğleden sonra komşumun kuranı var ordada yedirir diye çok yüklenmedim.

valla benimde hiç yemek yapasım gelmiyor.ne yapsam diye düşünmektenn sıkıntı basıyo zor geliyo valla

buketcimm inşallahh sabırsız olmaz da zamanını beklerr.
sürmelii yengen noldu kıss.
valla bende şimdi düşünüyorum akşama ne yapsam eve gidince diye.
diyeti biraz saldımm heyyyy pişşşş toparla kendiniiiiiiiiiiiiii demenin zamanı geldi de geçiyoo ((((((((

Hepinize kocaman tünaydın kızlar ben bugün dr.dan geldim 15 ocak'a kadar daha buralardayım raporumu aldım :))

Sizler nasılsınız hiç geçmişe okuyamadım gelir gelmez işlere koyuldum hemen.

canım moralini bozmaa.dikkat et kendineee.artık son haftalar yaklaştıkça böyle şeyler çıkıyor.bebişinde büüyümüşbak ne güzell

kıss çağlayann aynı günde başlıyo raporumuzz bende 15 ocağa kadar aldımm.bebiş nasılll.
sedacimm bu ne sinirr kıss şekerin mi düştü yoksamm

şekerim site çok sık aarıza verir oldu.ağız tadıyla bi muhabbet edemiyoruz.bana da sinir basıyo ozaman :93:

kıss çağlayann aynı günde başlıyo raporumuzz bende 15 ocağa kadar aldımm.bebiş nasılll.
sedacimm bu ne sinirr kıss şekerin mi düştü yoksamm

aaa tesadüfe bak.desene beraber gün sayıcaz seninle çıkışa kadar.Bebişin maşallahı var canım bugün hiç durmadı gene eli ayağı hiç durmuyor bu çocuğun araba kullanırken zorlanıyorum artık.
Senin kızçe nasıl.

tünaydın kızlar yaa onca şey yazıyorum okuduklarıma cevap vermeye çışıyorum ama selamıma cevap alabiliyorum çok üzülüyüroum sitede berbat olmuş habire hata veriyoo eski hali ne güzeldi yaa

çağlayan cnm özelden mesaj atmıştım sana ama gördünmü bilmiyorum tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…